maretta111 07.03.08, 10:12 Wspominam miło imprezy w restauracji Grodno, już nieistniejącej,a szkoda. Może moglibyście polecić coś podobnego, gdzie można miło spędzić czas i troche potańczyc. Dziękuję z góry. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: idzikczortu Re: szukam sobowtóra IP: *.nwrknj.fios.verizon.net 08.03.08, 19:12 Nie mam nic przeciwko zboznej checi by potanczyc w miejscu gdzie w zasiegu reki sa tez i drinki i przekaski. Ba, sam wiele razy odstawialem podobne numery. Natomiast anons: "Szukam sobowtora" znaczy nie dwuznacznie, ze szukasz swojego klona. A to juz prawdziwa rzadkosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: szukam sobowtóra IP: *.cnb.com.pl 08.03.08, 19:33 to taki chwyt żeby zachęcić, ale ja naprawdę czegoś szukam, skończy sie post, a ja w tany chce ruszyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: szukam sobowtóra IP: *.cnb.com.pl 10.03.08, 09:56 dalej szukam, bo zaraz koniec postu, a mi nogi lataja, doradzcie coś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piękny Roman Przyjmij tą ofertę IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 11.03.08, 03:20 U mnie mozna się dobrze zabawić w stylu restauracji Grodno. Daj namiary . Przetańczymy całą noc (i nie tylko). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Przyjmij tą ofertę IP: *.cnb.com.pl 11.03.08, 08:44 dziekuję tanczę tylko z mężem a po drugie jestem okropna, beznadziejna i wogle pomyje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piękny Roman Re: Przyjmij tą ofertę IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 11.03.08, 21:52 Czas odstawić męża. Ponawiam propozycję. Odpowiedz Link Zgłoś