Gość: KOLO IP: *.stnet.pl 17.10.03, 19:41 nie wiem czy się czytelnicy ze mną zgodzą, ala ja za cholerę nie mogę dojść merytum sprawy. Z tytułu wynika, że zabrakło chetnych ale na co?????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: von Barszczewo Re: Zabrakło chętnych IP: *.mexico.one.pl 18.10.03, 06:06 Mnie się wydaje, iz chodzi tu o opracowanie prognozy na temat ile jeszcze supermarketów może powstać i ich wpływ na rynek białostocki - np. ile małych sklepów zostanie zlikwidowanych, saldo miejsc pracy - padną małe zatrudnienia, hipermarket zatrudni odpowiednio wiecej itp. To takie wróżenie z fusów, ale ktoś weźmie pieniądze.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Less Re: Zabrakło chętnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.03, 09:02 Hmm, sprawa jest wielce tajemnicza i myślę, że powinna taką pozostać. To informacja zaszyfrowana skierowana tylko do zainteresowanych. Przemawia za tym m.in. fakt, że już sam tytuł nic nam nie mówi - "Zabrakło chętnych" - ale na co?! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Zabrakło chętnych 18.10.03, 13:16 Gość portalu: KOLO napisał(a): > nie wiem czy się czytelnicy ze mną zgodzą, ala ja za cholerę nie > mogę dojść merytum sprawy. Z tytułu wynika, że zabrakło chetnych > ale na co?????????? ...po polsku mowi sie zabraklo do czego... Odpowiedz Link Zgłoś