Gość: margolcia IP: *.ciechanowiec.sdi.tpnet.pl 27.10.03, 19:50 Po prostu włosy się jeżą na głowie...jak bezduszne są dzieci...!!!!!! Gdzie są rodzice??!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: darwaw Re: Zabił kota dla zabawy IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 27.10.03, 19:52 To straszne, powinno się wyciągnać z tego konsekwencje - niech się chłopak nauczy szacunku do innych, teraz kot a potem co, człowiek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Zabił kota dla zabawy IP: 212.33.74.* 28.10.03, 08:45 takiego kogos nazywa sie dzieckiem ? zwyrodnialec a nie dziecko. skazac go na prace w schronisku dla bezdomnych zwierzat. pod nadzorem rzecz jasna, zeby biednym stworzeniom znow krzywdy nie zrobil. Odpowiedz Link Zgłoś
ogabignac Re: Zabił kota dla zabawy 28.10.03, 09:08 Ktoś po drodze zaszkodził temu dziecku. Myślę, że nie kary tylko troskliwa opieka i rozmowy psychologa byłyby tu wskazane. Też dopuściłem się kiedyś zabicia kota ale całkiem nieumyślnie i z własnej głupoty. Byłem z kumplami z technikum na wakacyjnym biwaku pod namiotami. Miejsce -jezioro Selment Wielki koło Ełku. W środku nocy przyplątał sie z pobliskiej wioski kot i nie dawał spać. Właził na namiot, ześlizgiwał się na dół i przeraźliwie miauczał. Wyszedłem i wielkim, ciężkim drągiem waliłem w ziemię by go odpędzić. Kotek skoczył w bok akurak pod spadający drąg i dostał po szyi. Bardzo tego żałowałem:-( Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Zabił kota dla zabawy 28.10.03, 10:12 Też mi się kiedyś zdarzyło. I też niechcący. Wbiegł mi pod koła w ostatniej chwili, nawet hamulca nie zdążyłem wcisnąć... Miałem kiedyś taką waleczną toyotę. Oprócz tego kota, zdarzył się jeszcze jakiś pies. Wróbli na chłodnicy nie zliczę... Na koniec zginął w niej człowiek. Ale to już było jak ją przekazałem w inne ręce. Mieliśmy się spotkać na balu noworocznym - niestety nie wszyscy dojechali... Odpowiedz Link Zgłoś
ogabignac Re: Zabił kota dla zabawy 28.10.03, 10:18 ralston napisał: > Też mi się kiedyś zdarzyło. I też niechcący. Wbiegł mi pod koła w ostatniej > chwili, nawet hamulca nie zdążyłem wcisnąć... Miałem kiedyś taką waleczną > toyotę. Oprócz tego kota, zdarzył się jeszcze jakiś pies. Wróbli na chłodnicy > nie zliczę... Na koniec zginął w niej człowiek. Ale to już było jak ją > przekazałem w inne ręce. Mieliśmy się spotkać na balu noworocznym - niestety > nie wszyscy dojechali... Pechowa toyota. A drąg nie miał już okazji do zabijania - spaliliśmy go w ognisku. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Zabił kota dla zabawy 28.10.03, 11:27 ogabignac napisał: > > Pechowa toyota. > A drąg nie miał już okazji do zabijania - spaliliśmy go w ognisku. > Toyota też już nikogo więcej nie uszkodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
ogabignac Re: Zabił kota dla zabawy 28.10.03, 10:24 Temat ważny. Czy jesteśmy zdolni by zabić? Wszyscy odpowiedzą - NIE! Ale gdyby ktoś z premedytacją zabił mi bliską osobę - syna czy siostrę. Co bym zrobił? Trudne pytanie. Poszedłbym z giwerą do sprawcy ale czy starczyłoby mi odwagi by strzelić? Raczej chyba długo i wściekle kogoś takiego bym lał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbycho Re: Zabił kota dla zabawy IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.03, 17:45 Rodzice byli w pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek62 Re: Zabił kota dla zabawy IP: *.pl 28.10.03, 18:12 Co ten psychopata bedzie robil dalej.Podejrzewam ze to nie byl pierwszy raz.Zostal oddany pod dozor rodzicow, ktorzy go pewnie nauczyli takiego stosunku do zwierzat.Ciekawe czy chodzi na religie,jesli tak to wyjasnia to wiele.Jesli ten potwor nie po- niesie bardzo dotkliwej kary lacznie z "rodzicami",to bedzie szedl coraz dalej z okrucienstwem wobec slabszych istot. Ja wrzucilbym go do klatki z glodnym tygrysem bo to jest bandyta i nic go juz raczej nie zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spec Re: Zabił kota dla zabawy IP: 38.112.0.* 28.10.03, 18:14 Gość portalu: marek62 napisał(a): [..] > Ciekawe czy chodzi na > religie,jesli tak to wyjasnia to wiele. [..] jak dla mnie nic nie wyjasnia. osoby religijne robia rownie wiele zlego co niewierzacy - chyba ze mnie oswiecisz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek62 Re: Zabił kota dla zabawy IP: *.pl 28.10.03, 20:04 Wlasnie o to mi chodzi ,ze osoby religijne sa przewaznie podle w stosunku do zwierzat,nie tylko katolicy ,inni tez.Nieraz widzialem tego przyklady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ken Re: Zabił kota dla zabawy IP: *.tkb.net.pl 02.11.03, 20:17 straszne, lecz coraz bardziej powszechne ! Do klatki z tygrysami ? czym to się różni odtego ohydnego czynu- niczym - po prostu : zab za ząb ! To jakś okropna spirala morderstwa ! Troche opamiętania - tym młodym trzeba po prostu się zająć! I musi za to odpowiadać, ale przez pracę ze zwierzętami (opiekując się nimi) , a nie od razu policja i (?) poprawczak ! Swoja drogą - ilu dorosłych utopiło małe, ślepe kocięta, aby zmniejszyć ich populację ? I to nie było karygodne mordowanie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Na Pohybel Re: Zabił kota dla zabawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.03, 19:15 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Na Pohybel Re: Zabił kota dla zabawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.03, 19:17 I po co te naukowe rozważania- spuścic gówniarzowi publicznie wpierdol- porzucać o ścianę, pokopać po ryju i na koniec wywalić na głowę wiadro kocich odchodów. Ale to pewnie niehumanitarne- taki pech... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milimaniak Re: Zabił kota dla zabawy IP: *.znet.pl 31.10.03, 13:09 To straszne.. no, ale niektóre dzieci są rzewczywiście niewyżyte.. albo są też takie, które same są katowane i swoją złość chcą wyładować na np.zwierzaczkach.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miśka Re: Zabił kota dla zabawy IP: *.sloneczny.pl / 81.15.255.* 03.11.03, 01:06 Aż żal mi sie robi, że takie dzieci są, delikatnie mówiąc "nienormalne"! Bo jak inaczej mówić? "Agresja" wywodzi sie z domu, albo z... nie wiem skad. Ale skądś to na pewno sie bierze. Bo człowiek z tym sie nie rodzi, to przychodzi po latach, tak jak rozum. A tego dzieicaka trzeba jakoś leczyć... Bo inaczej z takich jak On, wyrośnie cos gorszego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Zabił kota dla zabawy IP: 212.33.74.* 03.11.03, 08:26 usprawiedliwianie zla tym, ze ktos mial ciezkie dziecinstwo to najglupszy wynalazek idiotow od tzw. poprawnosci politycznej. Odpowiedz Link Zgłoś