Gość: Nina IP: *.pt-2.petrotel.pl 08.12.03, 13:32 Proszę o opinię, nie mieszkam w Białymstoku więc nie mam innej możliwości zasięgnięcia opinii. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: beta Re: Dr Arciszewski i jego Poliklinika IP: 212.33.74.* 08.12.03, 13:39 jesli jestes przygotowana na wydatki to tylko do niego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nina Re: Dr Arciszewski i jego Poliklinika IP: *.pt-2.petrotel.pl 08.12.03, 15:02 Beta co masz na myśli,jestem przygotowana na wydatki, jeżeli lekarz jest dobrym fachowcem. Jeśli mama płacić, to nie byle konowałowi.Ciekawa jestem jaka ma opinię w swoim mieście, bo ja byłam u niego 2 razy - miły facet i tyle mogę powiedzieć. Proszę o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
jennifer1 Re: Dr Arciszewski i jego Poliklinika 08.12.03, 16:20 W samej klinice jest super, koszt zwykłego porodu to chyba 2700 zł a cesarki 3600. Opieka też jest bardzo dobra. Moja kolezanka tam rodziła i jest zachwycona. Ale poród odbierał jej nie Arciszewski tylko jakiś inny lekarz, więc za niego nie moge ręczyć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anfernee Re: Dr Arciszewski i jego Poliklinika IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 08.12.03, 22:29 Ma takie ceny, bo nie ma podpisanej umowy z Funduszem. Od nowego roku ma podpisać, i wówczas podobno ceny mają spaść do poziomu Parkowej. Inna kwestia, że w obu tych miejscach w razie komplikacji wysyłają do PSK na patologię, bo nie mają sprzętu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: louis cypher Re: Dr Arciszewski i jego Poliklinika IP: *.biaman.pl 09.12.03, 20:57 ...........że w obu tych miejscach w razie komplikacji wysyłają do PSK na patologię, bo > nie mają sprzętu.......... Nie ma to jak się znać ! Z każdej porodówki w razie komplikacji wiozą na "patologię" czy to na parkowej, psk, czy innej. Porodówka to porodówka a patopogia to patologia. Wszystkim życzę porodów bez komplikacji ) i mniej paplania bez znajomości tematu. Odpowiedz Link Zgłoś
orion3 Louis, sam się nie znasz 15.12.03, 13:22 Oj, kolego, próbujesz udawać mądrego, ale słabo Ci wychodzi. Chodzi tu o oddział Patologii Ciąży - takie oddziały w Białymstoku są dwa - w PSK i na Warszawskiej. To, co oferuje taki oddział to możliwość specjalistycznej diagnostyki ciąży i jej patologii. Taka diagnostyka polega zwykle na badanich usg, dopplerze czy na zabiegach pod kontrolą usg, mogących pomóc matce/dziecku (takich jak amnioinfuzja czy kordocenteza). Najistotniejsza tutaj jest obecność oodziału neonatologii (tzw oddziału noworodkowego). Oddział Patologii Ciąży zapewnia diagnostykę i w pewnym zakresie leczenie, jednak w niektórych przypadkach konieczne jest rozwiązanie i zajęcie się urodzonym dzieckiem. I tylko taki oddział (neonatologii) może zapewnić opiekę wcześniakom, w jego skłąd wchodzą również pododdział reanimacji noworodków. W Białymstoku tego typu oddział jest tylko w PSK. I to jest główny powód przesyłania pacjentek z innych szpitali, w tym także prywatnych. Przyszłe mamy, zastanówcie się czasem, czy dla ładnych ścian i trochę lepszego jedzenia nie ryzykujecie życia swoich dzieci. A Ty, Louis, nie znasz się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota z oriona jesteś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.03, 13:29 Potwierdzasz to co Luis napisał i jeszcze walisz że się nie zna! Wygląda żeś zazdrosnym "państwowym" lekarzem. Arciszewskiego nie znam (widziałam tylko ładną reklamę w TV osiedlowej) rodziłam na warszawskiej i takiego syfu i horroru nawet wrogom nie polecam (uwierzyłam w gadki typu oriona3 i dziś strasznie załuję) Odpowiedz Link Zgłoś
orion3 Re: z oriona jesteś 15.12.03, 14:00 Rzeczywiście, jestem państwowym lekarzem, tyle, że w Belgii. A i nawet rodem to jestem nie stąd A zazdrosnym to raczej nie. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kate Re: Dr Arciszewski i jego Poliklinika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.03, 21:47 Jestem jego pacjentką. Przeżywałam z nim wspólnie i dobre chwile w moim zdrowiu jak i te złe. Dla mnie spisał się super. Jest nie tylko kompetentny, ale jest też w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nina Re: Dr Arciszewski i jego Poliklinika IP: *.pt-2.petrotel.pl 09.12.03, 12:44 Dziękuję wszystkim za opinię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gdama Re: Dr Arciszewski i jego Poliklinika IP: 212.33.82.* 10.12.03, 15:36 no to jeszcze ja bedac w ciazy chodzilam do dr Arciszewskiego na USG i bardzo mi sie podobalo zarowno jego kompetencja jak i fachowosc , no i do tego sama klinika cudo.... polecilabym go z czystym sumieniem... pozdrowka mama Mai Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgosia Re: Dr Arciszewski i jego Poliklinika IP: 195.205.49.* 13.12.03, 20:20 Kochani, nie mieszkam teraz w Białymstoku, ale jeżeli jest to ten dr Arciszewski, który miał tylko prywatną praktykę i bardzo nowoczesna urządzenia do badania to nie poszłabym więcej do niego, gdyby był jedynym ginekologiem w mieście. Byłam jego pacjentką około 3 lata temu. Nie rozpoznał 4 tyg. ciąży i leczył mi torbiel jajnika. Zaaplikował tak silne leki, że znalazłam się w szpitalu, gdzie spędziłam ponad miesiąc. Ciążę uratowano i jestem szczęśliwą mamą 2 letniej córeczki, ale tego pana radziłam omijać moim koleżankom. Jak się póżniej dowiedziałam to była nie pierwsza jego wpadka. Kasa wszystko może. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: Dr Arciszewski i jego Poliklinika IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 15.12.03, 12:07 Ja rodziłam w jego klinice (cennik na stronce www.arciszewski.pl czy jakoś tak - ale od nowego roku umowa z funduszem więc obnizka cen). Rzeczywiscie - warunki i obsługa rewelacja. Jednak poród odbierał inny lekarz (dr Aleksiejczuk - tu z kolei słyszałam same pochlebne opinie o jej fachowości - ja tez nie moge powiedziec złego słowa). Dr Arciszewski jest bardzo miły i uprzejmy, ale słyszałam opinie że jest lepszym biznesmenem niz lekarzem. Nie mi to oceniać, ale jednak ginekologa mam innego. Pozdrowienia dla Jennifer ;) Odpowiedz Link Zgłoś