amnestymyth 11.07.09, 18:06 Witam mam pytanie cym zajmuje sie firma progress- line? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
spragniony_bidet Re: Progress-line?? 11.07.09, 18:30 Hej Panocku - jak to cym ? Bidetami przecie , bidetami.............. Odpowiedz Link Zgłoś
amnestymyth Re: Progress-line?? 11.07.09, 18:33 pytam powaznie jest mi to bardzo potrzebne.... Odpowiedz Link Zgłoś
jarek5678 Re: Progress-line?? 12.08.09, 13:46 Mi też jest potrzebne, zapewne w tym samym celu co autorowi wątku. Ta praca to na serio, czy jakaś ściema? Ściema jak to: forum.gazeta.pl/forum/w,52,96613957,96613957,_AM_Grupa2_i_D_S_VISION_Przestroga_.html ? Jak nie mówią otwarcie kim są, to może wzbudzać podejrzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
aifa Re: Progress-line?? 31.08.09, 19:30 Czy ktoś wreszcie się czegoś dowiedział o tej firmie? Ja byłam w fastach w sobote poprzednią, drzwi zamknięte, kartka tylko na drzwiach, zero jakiejś tabliczki informacyjnej. Jeszcze dwie dziewczyny takie jak ja nabrane spotkałam i tyle mnie tam widzieli. Potem w tygodniu znowu mi przysyłali zaproszenie na rozmowę, ale ja już nie taka naiwna... Odpowiedz Link Zgłoś
nick_llatarnika Re: Progress-line?? 31.08.09, 23:44 Ja w necie wyguglałem kilka cv białostockich, niegłupich dziewczyn studiujących zaocznie, realnie szukających pracy, które nie miały żadnych wygórowanych wymagań. Pracowały np Biedronce, w różnych prywatnych dziadowskich firmach-krzakach i nawet w tych firmach przepracowały dłużej, bo w firmie progress-line, to 1-2 miesiące. Podejrzewam więc, że większość przygodę z progress-line słusznie ukryła.... Eeeeech, młodzieży. Czy ja białostoczanin daleka, sam uważający się za niegłupiego, ale wciąż uczący się od młodych ludzi, mam Was uczyć podstaw? Odpowiedz Link Zgłoś
marucins Re: Progress-line?? 28.10.09, 18:04 Czy coś wyjaśniło się z ta firmą? Na moje oko uważam iż możne nie jest to kompletna ściema. Możliwe iż firma zajmuje się podpisywaniem umów telefonicznych, internetowych itd Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatek307 Re: Progress-line?? 10.11.09, 13:06 Praca super! Młoda kadra, polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
migotka222-85 Re: Progress-line?? 10.01.10, 11:17 Progress-line to firma która zajmuje się pozyskiwaniem klientów indywidualnych i biznesowych. Innym słowem mówiąc chodzi się od drzwi do drzwi i namawia ludzi na zmianę z TP.SA na Dialog albo Netię. Kasy to zarobić tam się nie da za wielkiej, jakieś grosze. Ci co tam pracują ściemniają, że zarabiają 2000 zł ale to nie prawda. Zarabia się tam ok 600-800 zł :(( A tak w ogóle to ponoć firma upadła bo ten cały manager w długach i tej marnej pensji ludziom nie wypłacił. Uważajcie na takie firmy bo często zmienia się tylko nazwa a szef zostaje ten sam i naciąga innych ludzi, którzy po miesiącach ciężkiej pracy zostają bez grosza. :((( Odpowiedz Link Zgłoś