Dodaj do ulubionych

Szopka białostocka

IP: *.light.csk.pl 19.12.03, 23:14
Oj Ćwikowski, Ćwikowski jak zwykle liżesz d**ę komuchom. Widzę że scenariusz
twoich wypocin pewno powstał w pubie "Strych", co? Łudziłem się że stać cię
na więcej, jednak łokrutnie myliłem się. Nigdy mały człowieczku nie
wzniesiesz się nad poziomy.CIENIAS JESTEŚ.
Obserwuj wątek
    • Gość: nik Co ten bełkot ma wspólnego z szopką?-osła autora! IP: *.tkb.net.pl 21.12.03, 17:11
      • Gość: Z.P. Re: Co ten bełkot ma wspólnego z szopką?-osła aut IP: *.biaman.pl 25.12.03, 00:37
        Starał się przemówić na wigilię ludzkim głosem.
    • Gość: abc Re: Szopka białostocka IP: 80.55.171.* 24.12.03, 21:47
      Znowu czołobitność dla Tura, brak elementarnej refleksji. Chyba Tur płaci
      redakcji.
      • Gość: rybka Re: Szopka białostocka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.03, 12:27
        Przeczytałam z zainteresowaniem. Poproszę o przykłady czołobitności wobec Tura,
        bo odniosłam wręcz przeciwne wrażenie. A może każdy widzi to, co chce widzieć?
        No, co tam, panowie, zobaczyliście pod ogonem szopki?
        • Gość: kobo Re: Szopka białostocka IP: *.biaman.pl 25.12.03, 22:02
          Zajrzyj sobie pod ogon.
          • Gość: rybka Re: Szopka białostocka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.03, 22:07
            Proszę, jak merytorycznie! Brawo! Bis! Kto następny?
      • Gość: J23 Re: Szopka białostocka IP: *.light.csk.pl 26.12.03, 19:34
        Oczywiście że płaci, tylko nie ze swojej kieszeni lecz naszej, podatników.
        Polega to na tym, że kupuje reklamy i ogłoszenia w "GW" i innych gazetach
        regionalnych. EFEKT TEGO JEST TAKI, ŻE NIKT NIC NIE NAPISZE NA TURA.
      • Gość: 1abc Re: Szopka białostocka IP: *.cs.bialystok.pl 28.12.03, 19:12
        To nie bełkot, to takie sobie ple,ple z akcentem na przypochlebianie
        magistratowi. Niedowartościowany ten szopkarz. Szkoda, że przyjął taką formę
        włazidupstwa. Teraz już wiadomo, że Białystok to nie ta prowincja "B" ale, że
        gdzieś pod Białorusią jednak leży,za jakąś ścianą,ludzie w butach z łyka
        chodzą, porozumiewają się językiem autora, jeszcze tylko żubry, a dalej to już
        niedźwiedzie i ...Sybir. Ale, że "wybiórcza" to prowincjonalna wkładka warta
        tego miasta, więc ewangelicznie w duchu pojednania i ekumenii:wsiewo charoszowo
        s nowom godom wsiem białostockim POljakom, Biełarusom , Żydom i całej władzy
        nie wyłączając tej radnej Antypiukowskiej ( czy jakoś tak).
    • Gość: Jadzia Szopka białostocka IP: *.remote.ualberta.ca 25.12.03, 21:21
      Szopka malo polska, ale z pewnoscia michnikowska.
    • Gość: , Re: Szopka białostocka IP: *.bsk.vectranet.pl 26.12.03, 07:37
      Dobiłeś do samego dna
      • Gość: ptica Re: Szopka białostocka IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 26.12.03, 22:23
        Oj boli was boli.Każy tekst pokazujacy prawdziwe oblicze "nawiedzonych" z LPR-u
        chdżby nawet żartobliwy w formie natychmiast wyszydzacie.Tak, to juz było
        przecież, winni dziennikarze,żydzi i cyklisci....
        Ćwikowskiego na pal,gazete do pieca, niech nam nie bruzdzi w "pawdziwej
        polszcze"..

• Gość: J23 Re: Szopka białostocka IP: *.light.csk.pl 28.12.03, 02:54
          Chłopie , jesteś ciemny jak chłop sanacyjny. Jeżeli czytasz i nic z tego nie
          rozumiesz. Tak się dziwnie składa, ze ten gostek Ć. liże tyłek komuchom i to w
          każdym swoim tekscie. Jeżeli chcesz wiedzieć KTO BRONI NASZYCH SPRAW, to
          przyjdz na sesję RM i posłuchaj. Komuchy z Turem naszych pieniędzy nie
          oszczędzają, wywalają na byle co( można to zobaczyć po deficycie), i tak się
          dziwnie składa że te jak ty piszesz "oszołomy" z LPR bronią naszych spraw.
          JESZCZE NIE SPOTKAŁEM TEKSTU W TYM SZMATŁAWCU pisanym przez to "pierwsze pióro
          Bialegostoku." odrobiny prawdy. POMIJA WSZYSTKO CO GODZI W PREZYDENTA I
          KOMUCHÓW. Jak więc masz czelność pisać takie bzdury?
          • Gość: ptica Re: Szopka białostocka IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 29.12.03, 19:15
            A czy przypadkiem to nie obecny szef radych LPR-u B.Debski byl zastepca Tura
            przez ostatnie 4 lata??
            Wtedy deficyt byl dobry teraz jest zly?
            jezeli "naszych" interesów broni radna Antypiuk,to...ja sobie wypraszam.
            Na RM nie przyjde ,bylem raz i wystarczy.Aoziom kretynizmu tam osagany jest
            przerazajacy.Boję sie ze to zarazliwe.
            Znam wiekszość radnych i dziele ich na madrych,głupich i debili, a nie weedług
            przynaleznosci klubowej.
            Madrzy to D.Piatkowski-PIS,J.Matwiejuk -z klubu mniejszości,Zabielska-Cieciuch
            i J.Zalek z BPP,J.Jamiołokwski,M.Hanusz i K,Bil- Jaruzelski z lewicy,
            P.Perkowski i Łuczycki z LPR-u
            głupich nie wymienie , a debili...tych przeciez znacie.

• Gość: aaaaaa Re: Szopka białostocka IP: 80.55.171.* 30.12.03, 21:40
              Tylko sie cieszyć- znalazl się dowcipniś! Ha, Ha Ha
    • Gość: AS Re: Szopka białostocka IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 28.12.03, 17:30
      Hej! Ćwikowski zamień się z osłem i rycz jak baran razem z Turem, może choć
      trochę będzie śmiesznie ty lizusie Rogatego Prezydenta naszego. Hej!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka