ida.lipcowa 24.08.09, 13:26 Czy możecie polecić miejsce gdzie kupię pyszny tort?Chętnie oryginalny,o nietypowym kształcie :-) Dziękuję z góry! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zewsi Re: Pyyyyyyysznyyy ToRt 24.08.09, 13:41 Twoje wymagania mogą spełnić w Horteksie. Odpowiedz Link Zgłoś
spragniony_bidet Re: Pyyyyyyysznyyy ToRt 26.08.09, 01:17 w kształcie smacznego penisa tyż zrobią ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
vl_a_d Re: Pyyyyyyysznyyy ToRt 26.08.09, 08:40 Widzę, że zewsi "poczucie humoru" prezentowane przez niejakiego spragnionego bidetu nie przeszkadza a wręcz imponuje. Żałosne, a mi zarzuca ,że czasami w słusznej sprawie, gdy ktoś na to zasłuży zaklnę. Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: Pyyyyyyysznyyy ToRt 26.08.09, 10:43 Mr Bidet trafił w sedno tarczy (jak to mówią w Polskim Związku Strzelania do Sedna Tarczy), choć myślałem że nikomu nawet do głowy nie przyjdzie pomysł takiego tortu. Żona moja będąc w Horteksie i kupując (jak to w Horteksie) pieczywo i wędliny świadkiem była jak pewna para odbierała tort na wieczór panieński. Tort był w kształcie męskiego przyrodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
vl_a_d Re: Pyyyyyyysznyyy ToRt 26.08.09, 14:39 Hmm... mr. bidet znany jest ze "oryginalnego" poczucia humoru. Nie spodziewałem się, że w jego poście kryje się ziarno prawdy :). Odpowiedz Link Zgłoś
grat.nowy Re: Pyyyyyyysznyyy ToRt 26.08.09, 14:52 no proszę. i ślepej kurze, w myśl ludowego porzekadła, trafi się czasami ziarno. Odpowiedz Link Zgłoś
ultramontanist1 Re: Pyyyyyyysznyyy ToRt 26.08.09, 16:24 Nie zgadzam sie z "gratem" (a do tego - nowym). A od kiedy to tort wykonany w bialostockim Hortexie (Tortexie?), w ksztalcie meskiego przyrodzenia, jak to interesujaco opisal "ze_wsi", nazywa sie "ziarnem"? Odpowiedz Link Zgłoś