Gość: a_g IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 03.02.02, 14:41 no właśnie, gdzie można się dobrze bawić w Białymstoku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jot-23 Re: fajne knajpy - szukam 03.02.02, 17:50 Gość portalu: a_g napisał(a): > no właśnie, gdzie można się dobrze bawić w Białymstoku? kiedys to byl bar Wojtek , po dobrej zabawie mozna bylo zrobic siku w klatce schodowe zaraz obok, a tera to nie wiem... na razie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marat Re: fajne knajpy - szukam IP: *.ec.bialystok.pl 04.02.02, 09:31 Zapraszam do mnie pod most! Tu wszystko jest bezpłatne: wjazd, stolik, toaleta, parking i szatnia! Jest gdzieś taki drugi lokal? Warunek dobrej zabawy jest jeden: trzeba przynieść własny trunek i zakąskę. Dla zapominalskich podaję rozwiązanie awaryjne: skrojenie trunków z sąsiedniego kartonu. Niestety, rozwiązanie to ma też i wady. Ktoś mógłby sprawdzić osadzenie uzębienia takiego delikwenta lub zbadać grubość jego korpusu za pomocą noża. Można temu przewdziałać tylko poprzez uprzedzanie faktów, tzn. gwizdnąć flachę i zadźgać właściciela (albo odwrotnie). Co wrażliwszym mogą też przeszkadzać dźwięki wydawane przez moje sąsiedztwo. Są one najróżniejsze: opróżnianie przewodu pokarmowego z jednej lub drugiej strony tudzież dwóch stron jednocześnie, odgłosy kopulacji osobników rożnych lub tych samych płci lub trywialne okrzyki w rodzaju: "Heniek, ja cię zaraz, k...wa, ch..ju w d..pę je...ny, zap...lę!" Sami widzicie - mocnych wrażeń nie zabraknie! No to co, kiedy wpadacie? Odpowiedz Link Zgłoś
korni Re: fajne knajpy - szukam 04.02.02, 09:52 wpadniemy z wlasnym trunkiem , Marat ktory to most ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TYP Re: fajne knajpy - szukam IP: *.we.mediaone.net 04.02.02, 10:45 Gość portalu: a_g napisał(a): > no właśnie, gdzie można się dobrze bawić w Białymstoku? Tez chcialbym wiedziec bo dlugo nie bylem, szkoda tylko ze Jot, Marat i Korni to takie prymitywy, przydaloby sie zeby ktos normalnie odpowiedzial na zadane pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
korni Re: fajne knajpy - szukam 04.02.02, 10:55 posluchaj Typ , dobra zabawa nie zalezy od miejsca , ja potrafie wszedzie sie dobrze bawic , trzeba miec tylko odpowiednich przyjaciol ,szkoda mi Cie , Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marat Do Typa IP: *.ec.bialystok.pl 04.02.02, 13:17 Czytając twoje posty zastanawiam się nad poziomem twego poczucia humoru, optymizmu życiowego i inteligencji. I chyba wiem skąd to się bierze. Jako dziecko byłeś tak paskudny, że twoja matka wieszała ci na szyji pęto kiełbasy, żeby chociaż psy chciały się z tobą bawić. I tak zostało to tobie do dziś... PS. Korni, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: do Marata i Korniego 04.02.02, 13:22 oto odpowiedzi ostre jak japonska katana! tak trzymac Panowie!:) Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: do Marata i Korniego 04.02.02, 15:18 anka1 napisał(a): > oto odpowiedzi ostre jak japonska katana! tak trzymac Panowie!:) no to panie i panowie , mila wiadomosc HA HA... my tutaj w USA sie niedlugo juz od TYPA uwolnimy...a zgadnijcie gdzie sie zwali? :)) Zaden most juz nie bedzie bezpieczny. na razie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marat Do Korniego IP: *.ec.bialystok.pl 04.02.02, 13:33 Drugi most na Dolistówce; naprzeciw skrzyżowania z Chrobrego. Czekam z niecierpliwością. PS. Kieliszki nie są potrzebne, mam parę pustych szklanek po wypalonych zniczach. Balanga będzie, że hej! Odpowiedz Link Zgłoś