ivica 08.01.04, 13:36 ...Nic się nie dzieje przypadkowo Chociaż tak często w to wątpiłem... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
l_jane Re: bardzo chciałbym zostać kumplem twym 08.01.04, 13:47 "Maciek, ja tylko żartowałem... " ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: bardzo chciałbym zostać kumplem twym 08.01.04, 15:56 i tak: 'mlodsza siostra ma duzo piekniejsze kolczyki' Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: bardzo chciałbym zostać kumplem twym 08.01.04, 17:58 ale: 'napij się ze mną wina, co konkretną moc trzyma' Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: bardzo chciałbym zostać kumplem twym 08.01.04, 19:49 nie uwierzysz, kroti, ale ten cytat pierwszy nsunal mi sie na mysl, ale chcialm troche paowac do powyzszych rozwazan egzytencjonalnych tematycznie ;) a, niech tam: zaprawde powiadam wam, nie ma takiej szajki jak ta! Odpowiedz Link Zgłoś
radca " iwiczka -polityczka" - + kumplem + ? 08.01.04, 17:44 ivica napisał: > ...Nic się nie dzieje przypadkowo > Chociaż tak często w to wątpiłem... - dobrze,ze sie w pore spostrzeglem, zajadly kmiotku opanowany polityczna mania przesladowcza maniak jestes " iwiczko-polityczko " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyciarek Re: " iwiczka -polityczka" - + kumplem + ? IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 08.01.04, 17:46 znowu jajka swędzą ? a do wielkanocy jeszcze szmat czasu Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: " iwiczka -polityczka" - + kumplem + ? 08.01.04, 17:56 Gość portalu: tyciarek napisał(a): > znowu jajka swędzą ? > a do wielkanocy jeszcze szmat czasu - oooo. glombik sie wykukal zza kamienia ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Skoro jesteśmy przy kumplach... IP: *.telsten.com / *.telsten.com 08.01.04, 18:04 ... działa Wam gg? A może tylko moje się buntuje? ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Do G44 ;) IP: *.telsten.com / *.telsten.com 08.01.04, 18:11 "Jesteś tak DALEKO ode mnie, Czasami jednak blisko tak. Mogę porozmawiać z Tobą czasem, Czasem znajdujesz dla mnie czas ;P ;) Odpowiedz Link Zgłoś