Dodaj do ulubionych

Trochę statystyki

IP: *.atr.bydgoszcz.pl 10.08.01, 12:42
Miałem trochę czasu i postanowiłem sporządzić małe zestawienie aktywnosci poszczególnych
uczestników naszego forum. Zestawienie obejmuje tylko osoby, które mają ponad 100 postów
(na forum gazeta.pl ). Z góry przepraszam, jesli kogos pominąłem.
Oto ilosci postów:

1. radca: 1155 (1070 jako radca i 85 jako obserwat)
2. krotoss: 454
3. Tomcio: 187
4. Thomek: 181
5. MONK: 180
6. Pontus: 179
7. rhemek: 158
8. fin: 147
9. kicikoci: 128
10. Coolek: 112
11. Ochman: 112
12. .weronika: 108
13. Kevin: 103
14. sin: 101

Taka duża ilosć osób, które mają ponad 100 postów jest chyba ewenementem w skali kraju. W
Gdańsku są tylko 4 takie osoby.
A radca jest jednym z liderów w Polsce. Najlepsi w kraju mają ok 1300 postów.
Gratulacje radco.
Obserwuj wątek
    • krotoss Re: Trochę statystyki 10.08.01, 12:45
      O kurcze nie wiedzialem ze az tak duze tego nastukalem ale radca toz to
      czolowka swiatowa :)))

Pozdrawiam

KroTosS

Ps.Radco gon na 1 pozycje ku chwale naszego mista.
    • Gość: Tomcio Re: Trochę statystyki IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 10.08.01, 13:58
      To jest niesamowite, że chciało Ci się to wszystko policzyć. Chyba, że masz na
      to jakiś sposób. Gratulacje dla Ciebie. Poza tym nie wiedziałem, że tyle razy
      coś tutaj pisałem. Gratulacje również dla radcy. On jest tutaj naj....
      Pozdr.
      • Gość: adek Re: Trochę statystyki IP: *.ic.net.pl 10.08.01, 15:06
        O rany , że też tobie chciało się to wszystko liczyć . Jestem pełen podziwu.
        Naprawdę.
        • krotoss Odpowiedz za Fina 10.08.01, 15:27
          Jakby Fin mial to liczyc recznie to niezle by musial przysiedziec przy kompie
          sam Radca by zajał pewnie z pare dni.Jest na to prostszy sposob-na stronie
          www.gazeta.pl/forum pod logowaniem jest opcja przeszukiwania forum-tam
          wpisujemy nick i wyswietla sie wszystko-raczej z tej mozliwosci korzystal
          kolega Fin(mam nadzieje), ktorego watek jest bardzo fajny.

KroTosS
        • radca Re: Trochę statystyki 10.08.01, 15:29
          Witam Was.

Jestem pelen podziwu dla Fina.Naprawde, wpasc na pomysl i zadac sobie tyle
          trudu? Przyznaje,ze jest to bardzo cenna informacja dla nas wszystkich.
          Oczywiscie nalezä sie Tobie Finie ogromne slowa uznania.

Skladam röwnie gratulacje kazdemu,kto osiäga tak wielkie ilosci-swiadczy to o
          niezwyklej aktywnosci i wspöluczestnictwie w naszym Forum jak i zyciu naszego
          Regionu i miasta.

Ja osobiscie nie wiedzialem o sobie nic-jesli chodzi o ilosc postöw pisanych
          przezemnie.Przyznam sie,ze uczestniczylem kiedys aktywnie w innych dzialach
          i innych Forum.Dawniej w dziale Bydgoszcz nie bylo takiego zainteresowania,
          lecz obecnie tu u nas w BYDGOSZCZY- " az kipi "

Otrzymuje na möj adres poczty Gazety - szerokie korespondencje z zapytaniem ;
          co sie stalo,ze tak malo mnie widac na FORUM (chodzi oczywiscie o inne dzialy).

Jeszcze raz serdecznie gratuluje i podziwiam Was

radca
          • Gość: fin Re: Trochę statystyki IP: *.atr.bydgoszcz.pl 10.08.01, 15:43
            Pewnie Krotoss że masz rację. Cała robota zajęła mi niewiele ponad pół godziny. Problem
            jest tylko z ludzmi, którzy mają stosunkowo proste nicki. Tu przeszukiwarka wyrzuca całe morze
            postów i trzeba trochę pokombinować. Największy problem miałem z kolegą xyz. Nie byłem w
            stanie ustalić ile ma postów.
            A pomysł nie jest mój. Widziałem cos takiego we Wrocławiu i postanowiłem sprawdzić, jak my
            w tej konkurencji wypadamy. I oczywiscie okazało się że wypadamy swietnie! :)))
            Pozdrówy dla wszystkich.
            • Gość: xyz Re: Trochę statystyki IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 10.08.01, 16:28
              Gość portalu: fin napisał(a):

> Największy problem miałem z kolegą xyz. Ni
              > e byłem w
              > stanie ustalić ile ma postów.
              > A pomysł nie jest mój. Widziałem cos takiego we Wrocławiu i postanowiłem sprawd
              > zić, jak my
              > w tej konkurencji wypadamy. I oczywiscie okazało się że wypadamy swietnie! :))
              > )
              > Pozdrówy dla wszystkich.

Dizękuje za wspomnienie.Sam nie wiem ile napisałem(to jest nieistotne).
              pozdrawiam

• Gość: pepe Re: Trochę statystyki IP: 213.25.90.* 10.08.01, 15:36
      Metoda jest mi znana od dawna. Melduję, że mój wynik to 402.
    • Gość: kasia Re: Trochę statystyki IP: *.studio.net.pl 10.08.01, 16:04
      u mnie rowna 100 no teraz bedzie 101..
      • krotoss Re: Trochę statystyki 10.08.01, 16:08
        To witamy w klubie :)))

KroTosS
        • Gość: kasia Re: Trochę statystyki IP: *.studio.net.pl 10.08.01, 16:11
          ha ha... a ile to kosztuje??? jakies skladki, spotkania, prezesi (no tak
          Radca) :-)))))))
          • radca Re: Trochę statystyki 10.08.01, 16:25
            Gość portalu: kasia napisał(a):

> ha ha... a ile to kosztuje??? jakies skladki, spotkania, prezesi (no tak
            > Radca) :-)))))))

Nie wiem jak to mam rozumiec ?
            Czy to aluzja do mnie ?

radca

• Gość: kasia Re: Trochę statystyki IP: *.studio.net.pl 10.08.01, 16:28
              ale to nie przytyk tylko komplement... tak aluzja do Ciebie.. jako wlasciciel
              najwiekszej liczby postwo dla mnie stales sie automatycznie prezesem... i
              jestem kontent z tego... :-)))
              • radca Re: Trochę statystyki 10.08.01, 16:51

> ale to nie przytyk tylko komplement... tak aluzja do Ciebie.. jako wlasciciel
                > najwiekszej liczby postwo dla mnie stales sie automatycznie prezesem... i
                > jestem kontent z tego... :-)))

Droga Kasiu.

Przepraszam,ze zle Cie zrozumialem.Naleze do osöb skromnych,a wiec funkcja PREZESA
                nie marzy mi sie nawet.Jest mi milo,ze zostalem zauwazony-dziekuje.
                Ja bardzo bym pragnäl,aby to wszystko tworzyli ludzie mlodzi.Lecz byloby dla mnie
                ogromnä satysfakcjä-gdybym mögl pomöc i przyczynic sie do czegos,co dawalo by
                wspaniale owoce tej dzialalnosci.

radca

• Gość: kasia Re: Trochę statystyki IP: *.studio.net.pl 10.08.01, 16:54
                  nawet nie zdajesz sobie sprawy jak wiele znaczysz... licze sie z Twoja opinia
                  chociaz nie zawsze sie z nia zgadzam.. :-)))
                  • radca Re: Trochę statystyki 10.08.01, 17:02

> nawet nie zdajesz sobie sprawy jak wiele znaczysz... licze sie z Twoja opinia
                    > chociaz nie zawsze sie z nia zgadzam.. :-)))

Nie wiem co powiedziec.
                    To,ze sie nie zawsze ktos zemnä zgadza ?-to mnie cieszy (naprawde).
                    Ja nie chcialbym nigdy uwarzac sie za nieomylnego-to tylko prowadziloby do pychy.
                    To wspaniale jak sie ma rözne spojrzenia na sprawy.Bardziej wspaniale jest jesli
                    mozna o tych röznych poglädach dyskutowac i analizowac.

To Forum,daje nam miedzy innymi te mozliwosci.

pozdrawiam Cie serdecznie

radca

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka