Gość: mihau IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 22.03.04, 00:03 A gdzie Gollobowie???Dlaczego nie pojechali w ich ukochanym "Tyfusowie"??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: iks Re: Rune Holta zwycięzcą XXIII Kryterium Asów na IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.03.04, 09:49 A jakim sposobem ty sie tu zaplatales? Przeciez to jest miejsce, w ktorym dyskutuja normalni kibice zuzla a nie debile jacys. Widac, ze cierpisz na taki sam kompleks Gollobow jak bydgoski spiker. Nie bylo ich wsrod startujacych, a on pierdolil o nich wiecej jak o uczestnikach turnieju. Jesli w bydgoskim klubie ma byc wszystko "od nowego", to najwyzszy czas zmienic tez spikera. Ty tez zmien poglady gosciu, bo do konca swoich dni bedziesz debilnym frajerem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AzbestPsychoFan Holta zwycięzcą pod nieobecność Burzy IP: *.crowley.pl 22.03.04, 16:09 Bo Staszek najszybszy jest! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazon Re: Rune Holta zwycięzcą XXIII Kryterium Asów na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.04, 16:44 Dość już o Gollobach!!! Osobiście ciesze sie z dobrych miejsc torunian- Bajerski mile mnie zaskoczył- oby częsciej:) Odpowiedz Link Zgłoś
zinekk O Holcie I IMP 23.03.04, 02:03 Biedna czapka Kadyrowa.Sami zaonteresowani pewnie nie maja gdzie wyszywac swych nazwisk, a i z czytaniem pewnie kiepsko.Niedługo czapka Kadyrowa zmieni sie w motek wełny<lol> wiem,to watek o Kryterium :D:D Ale Holta mnie zainspirował. Odpowiedz Link Zgłoś