Dodaj do ulubionych

Gorąca noc wyborcza. Relacja na żywo

05.12.10, 21:43
będziemy świętować ?
Obserwuj wątek
    • kibic-to-ja Re: Gorąca noc wyborcza. Relacja na żywo 05.12.10, 21:49
      To Ty zonc? Jeśli tak to nie będziecie świętować ;)
      • fener100 Re: Gorąca noc wyborcza. Relacja na żywo 05.12.10, 22:01
        Dobra, koniec ciszy wyborczej- gratulacje dla Pana Bruskiego.

Konstancja, Ludowice czekają na nowego sołtysa, a do wszystkich twoich wyborców gromkie:

KIJ W OKO TEMU, KTO ODDAŁ GŁOS KONSTANTEMU !

Bruski daj mu czarnej polewki i wygnaj za granice Miasta !
        • owca_kierowca_bombowca Re: Gorąca noc wyborcza. Relacja na żywo 05.12.10, 22:11
          Chociaż Bruski nie był moim wymarzonym kandydatem, to cieszę się jak cholera!
          Zdecydowanie NIE dla Dombrowicza i jego ekipy ratuszowej! Mam nadzieje, że skończy się niekompetencja i propaganda.
          Oby sondaże się potwierdziły!
    • domi-89 Powiem jedno. 05.12.10, 22:15
      Idę się tak upić z radości, że chyba upadnę. Jutro będę najszczęśliwszym człowiekiem z kacem!

Do RAFAŁA B.: obyśmy nie musieli Cię objeżdżać za 4 lata, byku ;)
    • walfaro Gorąca noc wyborcza. Relacja na żywo 05.12.10, 22:16
      Kostek
      trzeba było jeszcze ze dwa razy jechać po pomoc do czarnego z Torunia, może wtedy byś wymodlił zwyciestwo, nie postarałes sie
    • neronek1 błagam podawajcie przy nr komisji ulicę ! 05.12.10, 22:31
      to ważne !
    • kr88 Re: Gorąca noc wyborcza. Relacja na żywo 05.12.10, 22:51
      Spływają wyniki z komisji. W większości prowadzi Bruski.

Zatem czemu prezentujecie tylko te w których prowadzi Bruski? :)
      • szczamnapis Re: Gorąca noc wyborcza. Relacja na żywo 05.12.10, 23:01
        bo z obwodów zamkniętych wyniki jeszcze nie spłynęły.
      • kongresowy_pepek_europy Re: Gorąca noc wyborcza. Relacja na żywo 05.12.10, 23:01
        Dajcie też te, gdzie wygrał Dombrowicz... ile ich było? GDZIE?
        Strzelam, że w DPS-ach (190,191), Zakładzie Pielęgnacyjno-Opiekuńczym na Smukalskiej (nr 200)... Areszt i Zakład Karny... zobaczymy. Szpitale? Hmmm...

A na Sardynkowej kto wygrał "u siebie"? ;)
      • thornwald Re: Gorąca noc wyborcza. Relacja na żywo 06.12.10, 00:21
        według dotychczasowych danych PKW z 32 komisji w 30 wygrał Bruski w jednej był remis a w jednej wygrał KD (jednym głosem) ale w jednej Bruski uzyskał 100% głosów :)
        PKW
    • kr88 Re: Gorąca noc wyborcza. Relacja na żywo 05.12.10, 22:52
      Znowu byki, byki

godz. 22.46. Komisja nr 158 przy ul. Baczyńskiego: Bruski - 330, Dombrowicz - 210.
      godz. 22.43. Komisja nr 158 przy ul. Baczyńskiego: Bruski - 400, Dombrowicz - 306.

Nie można sprawdzić przed publikacją?
    • jedynywredota Gorąca noc wyborcza. Relacja na żywo 05.12.10, 23:23
      kondom do rydzykowa a moderator z expressu bydgoskiego do nowości toruńskich, pada rozkaz, wypierda...
      Wszechwiedzący.
    • marwal01 Gorąca noc wyborcza. Relacja na żywo 05.12.10, 23:24
      mistrz drugiej tury !!!! hahahahahahahaha na toruńska do posredniaka wal jutro chlopie !!! oj pieknie sie stało . PANIE RAFALE zycze aby był pan prezydentem który potafi jednoczyc i rozmawiac z ludzmi tak jak podczas kampanii . CAŁA BYDGOSZCZ BEZ KONDOMA HEJ HEJ
    • ht A może sam sobie zapracował 05.12.10, 23:25
      A może sam sobie zapracował na taki wynik?
    • onlykrystek Gorąca noc wyborcza. Relacja na żywo 05.12.10, 23:31
      Panie Dombrowicz juz nie Panie Prezydencie, czy do Pana nie dociera, że wiekszosc z nas miała Pana dość, i smie Pan twierdzic ze nie prowadził kampani negatywnej,(donosy, straszenie) przecież cały czas pan wręcz zionie nienwiścia do swojego przeciwnika. Obwieszanie całego miasta swoimi plakatami to była wielka przesada i brak skromności ale z kolei świadczyło ze jest Pan kiepskim prezydentem. O kulturze człowieka swiadzcy równiez umiejetność przyznania sie do błędów i umiejetność przegrywania a tego jak widac z tej wypowiedzi Pan nie potrafi. Aha to jest moje zdanie
      • volvo7000 Re: Gorąca noc wyborcza. Relacja na żywo 05.12.10, 23:47
        Pan Tyczno ma dyżur w GW?
        Bo niektóre teksty są chamskie i poniżej pasa.

godz. 23.38. Za oknem sypie śnieg. Ciekawe, czy służby Dombrowicza wzięły się tak ostro do pracy jak podczas kampanii.
        godz. 23.40. Byłą piosenka dla Dombrowicza, zagramy coś ładnego ustępującemu prezydentowi:
        • kr88 Re: Gorąca noc wyborcza. Relacja na żywo 06.12.10, 00:24
          volvo7000 napisał:

> Pan Tyczno ma dyżur w GW?
          > Bo niektóre teksty są chamskie i poniżej pasa.
          >
          > godz. 23.38. Za oknem sypie śnieg. Ciekawe, czy służby Dombrowicza wzięły si
          > ę tak ostro do pracy jak podczas kampanii.

> godz. 23.40. Byłą piosenka dla Dombrowicza, zagramy coś ładnego ustępującemu
          > prezydentowi:

Strasznie chamskie. To niebywałe.

Volvo pogódź się z przegraną swojego kandydata.
    • ababyd Gorąca noc wyborcza. Relacja na żywo 05.12.10, 23:45
      Bydgoszcz jest jedna. Decyzje bydgoszczan zapadły. Aby wygrała Bydgoszcz?
      "...Nie ma logicznej odpowiedzi na pytanie, dlaczego bydgoszczanie nie wybrali mnie kolejny raz. ..., ...Bydgoszcz się zmieniła..." /z wypowiedzi p K Dombrowicza/
      Panie Prezydencie, jest logiczna odpowiedź na Pańskie pytanie, trzeba wsłuchiwać się w duszę bydgoszczan. Zmiany w mieście, to tylko cząsteczka. Bydgoszcz ma prawie 700.lat, ma swą mądrość, miała swą tożsamość, pragnie normalności.
      Czy z porażki Konkurenta, z bydgoskiej mądrości, z tradycji grodu nad bluszczową rzeką, wyciągnie właściwe wnioski Zwycięzca? Czy Zwycięzca, wraz ze swym dobranym salonem wprowadzi w życie swe deklaracje programowe, spełni pragnienia bydgoszczan?
      Zacznijmy od jutra, dobrze życzyć nowym władzom miasta, przyglądając się nazwiskom, życiorysom /prawdziwym/, deklaracjom, faktom, celowi. Cztery lata miną, a my znowu staniemy przed decyzjami, czy przedłużamy kredyt zaufania, a może znowu okaże się, iż byliśmy naiwni?
      ŁĄCZY NAS BYDGOSZCZ

Andrzej Adamski
    • yyyaaa Re: Gorąca noc wyborcza. Relacja na żywo 05.12.10, 23:49
      "W ciągu ośmiu lat przecież Bydgoszcz się zmieniła, mogę współczuć, jeśli ktoś tego nie widzi."
      Pierwsza część zdania się akurat zgadza, z tym że na... GORSZE!!!:)
      ps. Zachowujemy się jak 5latek który nie dostał zabaweczki, tupiemy nóżkami i grzmimy... Nie potrafi ktoś tu nawet przegrać...

• piehemoth Bydgoszcz nareszcie dała głos! 05.12.10, 23:50
      Bydgoszczanie, DZIĘKUJĘ!!!
    • jazss Ciągle to samo 05.12.10, 23:51
      Dombrowicz nic nie zrozumiał...
    • ababyd Gorąca noc wyborcza. Relacja na żywo 05.12.10, 23:57
      Jeszcze jedno. Pan Dombrowicz nie chciał naszych głosów, ma swoistą interpretację swej porażki, ale po przeczytaniu wpisów, uprzejmie proszę, zamknijmy minione 8.lat z klasą, z szacunkiem dla urzędu Prezydenta Bydgoszczy, dla Pana Dombrowicza. Był Prezydentem naszego miasta.
      ŁĄCZY NAS BYDGOSZCZ
      Andrzej Adamski
    • coooler1 Re: Gorąca noc wyborcza. Relacja na żywo 06.12.10, 00:03
      Właśnie popijam wódkę z przyjecielem, świętując porażkę dombrowicza. Cieszę się, że odchodzisz konstanty!!! Bardzo :)
    • agaker Gorąca noc wyborcza. Relacja na żywo 06.12.10, 00:06
      Tak nieobiektywnej relacji, wyraźnie sprzyjającej jednemu z kandydatów już dawno nie czytałem.
      • volvo7000 Re: Gorąca noc wyborcza. Relacja na żywo 06.12.10, 00:18
        agaker napisał:
        > Tak nieobiektywnej relacji, wyraźnie sprzyjającej jednemu z kandydatów już dawn
        > o nie czytałem.

Niezależne media...
        Pan Tyczno wziął sobie chyba nocny dyżur dzisiaj.
        • kr88 Re: Gorąca noc wyborcza. Relacja na żywo 06.12.10, 00:59
          volvo7000 napisał:

> agaker napisał:
          > > Tak nieobiektywnej relacji, wyraźnie sprzyjającej jednemu z kandydatów ju
          > ż dawn
          > > o nie czytałem.

>
          > Niezależne media...
          > Pan Tyczno wziął sobie chyba nocny dyżur dzisiaj.

Chcecie chusteczkę na otarcie łez?
      • swiniopas6 Re: Gorąca noc wyborcza. Relacja na żywo 06.12.10, 06:46
        Zauwazylem, ze Jasiu Rulewski tez sie zajadal darmowymi kotletami u Bruskiego tej nocy.
        Biorac pod uwage, ze Dombrowicz dal mu kiedys synekure w Urzedzie Miejskim, w czasach gdy PiS Kaczorow pokazal mu fige i facet znalazl sie w politycznym niebycue, mogl sie zachowac bardziej oglednie. No coz, napisalem kiedys na tych lamach uwagi o lojalnosci bydgoszczan- a raczej jej genetycznym braku. Tekst jakos szybko zostal wymazany przez redakcje. Musialo zabolec.
        • ababyd Re: Gorąca noc wyborcza. Relacja na żywo 06.12.10, 08:50
          Warto zastanowić się nad "mateuszowym" "plemieniem żmijowym". Dotyczy to nie tylko Bydgoszczy, tamtych czasów, i nie ma nic wspólnego z genami. Ma Pan rację, Panie Krzysztofie Robercie, gdy chodzi o klasę i wierność pewnym ideom, jesteśmy ciągle na początku drogi.
          To jest przyczyna naszej nienormalności, "..ale zawsze wiem, co to jest nadzieja." / z wiersza Stefana P./
          Pozdrawiam, Andrzej Adamski.
          • swiniopas6 Re: Gorąca noc wyborcza. Relacja na żywo 06.12.10, 11:00
            No to widze, ze Pastuszewski lepsze ode mnie rymowanki pisze.
            Panie Andrzeju, ja wyznaje madrosc polskich przyslow ludowych.
            Niektore sa po prostu genialne i ja nie znajduje ich odpowiednika
            w jez.angielskim. Np takie: Na pochyle drzewo wszystkie kozy skacza.
            Czyz nie przyjemnie dokopac lezacemu lub chylacemu sie ku upadkowi KD?
            A wylenialy lew JR, czyz nie zamienia sie w koze gdy idzie zjesc darmowego
            kotleta w obozie zwyciezcy, tak przy okazji zapominajc, ze kiedys pod tym drzewem
            szukal cienia i ochlody? Ja rozumiem, ze zwyciezcy nasypali owsa do koryta i trzeba im merdac ogonem ale mozna to robic bardziej oglednie, przynajmniej nie tej nocy.
    • bosyantek1 Mietek Fogg pasuje genialnie 06.12.10, 00:08
      "Teraz nie pora szukać wymówek, fakt że skończyło się
      I przyszedł inny, bogatszy i lepszy ode mnie i wraz z tobą (Bydgoszczy) skradł szczęście me"

Panie prezydencie Dombrowicz Gloria Victis
      bo miejmy nadzieję, że nie Vae Victis
    • bederyk PKW podaje 0:55 06.12.10, 00:54
      Z 72% komisji Rafał 59,8%!!! Brawo!!!!
    • jedynywredota KonDom 06.12.10, 03:12
      KonDom Prezydentem Torunia, należy mu się jak psu kość a moderatorowi z Expressu Bydgoskiego fucha w Naszym Dzienniku, tam jest Wasze miejsce sługusy Rydzyka.
    • jarekzbydgoszczy Dombrowicz przegrał bo 06.12.10, 05:31
      Dombrowicz przegrał bo popełnił dużo błędów w kampanii wyborczej, miał trochę nieudaną swoją drugą prezydenturę np. konflikt z kibicami Zawiszy o nazwę stadionu. Ale według mnie przegrał bo za Bruskim stało PO, a mieszkańcy Bydgoszczy podobnie za większość niestety mieszkańców Polski jak takie stado baranów poszli i zagłosowali jak im kazały media pro PO np. Gazeta Wyborcza. Już z tego artykułu, który teraz komentuje wynika jasno kogo popierała ta gazeta oraz to, że w ma w dupie rzetelność dziennikarską.
      • swiniopas6 Kto dzis pamieta przew.rady miasta Maludzinskiego? 06.12.10, 06:35
        Ja pamietam. Mialem wowczas 10 lat i matka wyslala mnie z Bielawek na ul. Sosnowa 14(dzisiaj Czerkaska) abym fizycznie zajal mieszkanie po Prezydencie i nie dopuscil by sie tam wprowadzil jakis dziki lokator. Prezio wpuscil mnie do mieszkania -zwawy pan w srednim wieku. Mieszkanie puste a w sroku co jedynie krzeslo i na nim telefon. Telefon ciagle dzwonil a p.Maludzinski do niego gadal non stop. Wreszcie po 2 godzinach przyjechala po prezia Garbatka czyli taka dziwna limuzyna, Pobieda dolnozaworowa biegajaca jako Warszawa, dzisd do obejrzenia w muzeum. Prez.Maludzinski sie wyniosl, wraz z krzeslem. Telefon chyba zostawil. Byl to rok 1957.
        Dombrowiczu, po tobie zostana piekne klomby i miasta ladniejsze nizes je zastal. Masz moj szacunek. Za pare tygodni lokalni opluwacze zaczna strzykac slina w kierunku nowej wladzy.
        A ty wez od Sikorskiego jakas synekure, ambasade w Mongolii czy cos takiego. No i smiej sie z boku gdy zobaczysz jak sie w zyciu sporawdza stare dobre polskie przyslowie: kto pod kim dolki kopie, ten sam w nie wpada.
        • ababyd Re: Kto dzis pamieta przew.rady miasta Maludzinsk 06.12.10, 08:54
          Panie Krzysztofie Robercie, On także wpadł w dołek, który kopał. Mówiliśmy Jemu, my bydgoszczanie, ale On /nie głupi Facet/ chciał być wszechwiedzący.
          A A
          • swiniopas6 Re: Kto dzis pamieta przew.rady miasta Maludzinsk 06.12.10, 11:06
            Panie Andrzeju: "Jeszcze sie taki nie urodzil co by kazdemu dogodzil"
    • bimbo53 Nareszcie ! doczekałem się ! 06.12.10, 08:15
      W końcu ta kreatura odchodzi z urzędu ! Nie będziemy juz oglądali tego szyderczego wrednego podstępnego sztucznego zakłamanego brzydkiego UŚMIECHU i tych szkodliwych pomysłów jego co zostawił Bydgoszcz z niesamowitymi długami. ŻEGNAJ GARBUSIE !
    • domi-89 Następny dzień... 06.12.10, 11:06
      godz. 23.48. Cytat od Was, bo z forum: ,,Idę się tak upić z radości, że chyba upadnę. Jutro będę najszczęśliwszym człowiekiem z kacem!". Domi-89 - tylko do domu wracaj taksówką!

Dałam radę ;) dzięki za troskę!
      • swiniopas6 Re: Następny dzień... 06.12.10, 11:09
        A teraz spojrz w lustro. Jesli masz slipia zolte, jak u wilka to znaczy, ze
        strzelila ci watrobka.
        • domi-89 Re: Następny dzień... 06.12.10, 11:13
          Zeby Tobie żyłka nie strzeliła, tudzież guma w gaciach :)
          • harypota Re: Następny dzień... 06.12.10, 11:24
            Guma? Ten waleń wciąga w gacie chyba dętkę od traktora.
    • piotrulek31 Gorąca noc wyborcza. Relacja na żywo 06.12.10, 15:30
      Brawo dla pana Rafała i mam nadzieję że podniesie Bydzie z kolan a Kostek niech spada do tych ludowic( nie zapomnij posprzątać po sobie tych marnych fotek po sobie byle szybko bo przeszkadzają kierowcą)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka