Gość: Pontus IP: *.swipnet.se 14.08.01, 15:08 Moim zdaniem pod arkadami. Dobry, ambitny wybor i mila obsluga. Wspolczesna odplywa. Szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sonia Re: Najlepsza bydgoska ksiegarnia IP: 200.5.1.* 14.08.01, 15:40 Też żałuję. Bardzo lubiłam Współczesną. Teraz bazuję głównie na tej przy Gdańskiej, przy przystanku tramwajowym naprzeciwko Placu Wolności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pontus Re: Najlepsza bydgoska ksiegarnia IP: *.swipnet.se 14.08.01, 15:43 A co sadzisz o tej pod arkadamii? Bardzo mile i pomocne panie tam pracuja. Chyba wlasnie ta ksiegarnia ma swoja "dusze", co widac po wyborze ksiazek i np. wyborze bydgostianow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonia Re: Najlepsza bydgoska ksiegarnia IP: 200.5.1.* 14.08.01, 15:50 Jak dla mnie to trochę za ciasno jest na półkach. Lubię, jak książki są dobrze widoczne i bez problemu mogę je wziąć do ręki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzyso Re: Najlepsza bydgoska ksiegarnia IP: 195.205.232.* 15.08.01, 00:30 Zgadzam się. Księgarnia pod arkadami jest może ciasnawa, ale obsługa i wybór (jak na tak małą powierzchnię) nie mają sobie równych. "Współczesna" świetność ma dawno za sobą, to oczywiste: teraz się już "zwija". To już lepsze są księgarnie na Starym Rynku i na Gdańskiej naprzeciwko BWA (i mają dłuższe godziny otwarcia). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vika Re: Najlepsza bydgoska ksiegarnia IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 15.08.01, 00:46 A ja lubie ksiegarnie osiedlowa na Kapusciskach, pamietam ja od zawsze i darze szczerym sentymentem. Moj sentyment wzmacniaja rowniez nizsze ceny, prawie wszystkie ksiazki udaje mi sie tu kupic taniej niz w centrum:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuine Re: Najlepsza bydgoska ksiegarnia IP: 10.0.0.* / 10.0.0.* / *.lomac.com.pl 16.08.01, 11:48 Najwyzej typuje ksiegarnie na Starym Rynku (chyba nazwano ja Kujawska). Duzo ksiazek, duzo miejsca, mila obsluga i mozliwosc szybkiego sprawdzenia, czy dana ksiazka jest na stanie (krolujacy na srodku sali komputer). Nigdy nie mam czasu szperac po wszystkich polkach po kolei, wiec bardzo ulatwia mi to decyzje i znalezienie ulubionych autorow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fin Re: Najlepsza bydgoska ksiegarnia IP: *.atr.bydgoszcz.pl 16.08.01, 12:03 Gość portalu: fuine napisał(a): > Najwyzej typuje ksiegarnie na Starym Rynku (chyba nazwano ja Kujawska). Popieram, także uważam ją za najlepszą. Ale co się jednak stało ze Współczesną???? Tu widać najlepiej, jak ważny jest dobry dyrektor. Michałowski to był jednak gosć. Odpowiedz Link Zgłoś