vviosna 20.04.04, 11:51 czy pojawil sie 'znienacka' czy moze juz pisywal na tym forum? wiemy jedynie tyle (a wlasciwie sie doyslay;), ze ma 25-25 lat, czyli niemalze moj rowiesnik (ja powinnam byc vviosna80) pozdr :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jan Q. jest aborcjonistą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.04, 12:07 wielbicielem embrionu wojownikiem armii Boga może nawet zna Go osobiście? tak się zdaje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madziara :)))))))))) IP: *.man.bydgoszcz.pl 20.04.04, 12:39 jest ok - a mógłby byc ojcem moich dzieci :)))) i co najważniejsze - walczymy w przeciwnych szeregach ale nie skaczemy sobie do gardła - pozdrawiam jeszcze cieplej niż ostatnio :))) Odpowiedz Link Zgłoś
vvi0sna Re: :)))))))))) 20.04.04, 12:41 ja moglabym miec juz piatke dzieci hhhhhhhhhhhhhhhhh o dzizaaa Odpowiedz Link Zgłoś
santiago78 Re: :)))))))))) 20.04.04, 15:16 wi0sna> ja moglabym miec juz piatke dzieci> a dlaczego nie masz? hmm, czuję się wyróżniony, watkiem z własnym nickiem noltym...hmm... jak zobaczycie w tym wątku jakieś nowe niki nolty z pochlebstwami na mój temat to znaczy, ze nie dałem rady...naprawdę musiałem...to było silnijesze ode mnie... znaczy się, że nie wytrzymałem i namiętnie pozakładam sobie konta by jak najwiecej mnie pochwaliło mnie....ehh próżności przybywaj! (albo wzlatuj?...nigdy nie wiem...) no i rzecz jasna tradycyjnym słowiańskim zwyczajem lelum polelum ściskam madziarę (ehh jeszcze trochę a wiosna przeminie :-) i będziem wianki puszczać Brdą co by Noc Kupały przywitać... (bez urazy wiosenko - w końcu tobie zawdzięczam, ze pojawiłem się w swiadomosci mas - ale... minie wiosna baronowo...rach ciach ciach Odpowiedz Link Zgłoś
vviosna Re: :)))))))))) 20.04.04, 16:09 wiosna minie, ale ma to do siebie, ze zawsze powraca ;) wianki, wianki, to juz niedlugo... ;) pytanko: czy santiago i Madzia znaja sie w realu? bo jesli tak, to czy przypadkiem i ja nie mialam przyjemnosci santiago poznac? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
santiago78 Re: :)))))))))) 20.04.04, 16:21 hmm... nigdy nie wiesz kto stoi za Tobą, kto dzwoni do drzwi, kto ci podaje chleb w piekarni... santiago może być wszędzie...;-)\ a madziarę póki co ściskam wirtualnie ;-) aaa...wróci wiosna baronowo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madziara Re: :)))))))))) IP: *.man.bydgoszcz.pl 20.04.04, 16:26 vviosna napisała: > ;) > Sz...??? pudło! santiago to santiago, Sz... to Sz... :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
vviosna Re: :)))))))))) 20.04.04, 16:37 ;)))))) a podpowiedz chociaz - znam go osobiscie?? ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madziara Re: :)))))))))) IP: *.man.bydgoszcz.pl 20.04.04, 16:39 nie mam pojęcia! Odpowiedz Link Zgłoś
vvi0sna Re: :)))))))))) 20.04.04, 16:46 vviosna napisała: > ;)))))) > a podpowiedz chociaz - znam go osobiscie?? ;))))) nie, to nie jest sprzedawca. ani w Realu,aniTesco,ani Netto,ani w zadnej budce. uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Prawdziwy idzie w odstawke ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madziara Re: :)))))))))) IP: *.man.bydgoszcz.pl 20.04.04, 16:25 > a madziarę póki co ściskam wirtualnie ;-) żeber mi nie połam ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
santiago78 Re: :)))))))))) 20.04.04, 18:28 Gość portalu: Madziara napisał(a): > > a madziarę póki co ściskam wirtualnie ;-) > > żeber mi nie połam ;))) toć za nogi cię ściskam ;-)) padło trafne stwierdzenie - santiago to santiago! hmmm a tak na marginesie co to za prywata miedzy wiosną a madziarą? ehh? czuję się wyalienowany... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
vvi0sna Re: :)))))))))) 20.04.04, 20:42 a ja chcialam powiedziec ze nie daje mi spokojoo pewien przystojny sprzedwaca. to znaczy on jest spokojny,nawet na mnie nie spojrzal. tylko mnie tak dziwnie robi sie jak o nim pomysle. a mysle caly czas. jest taki jedrny i opalony.mrrrrrrrrr czy odczoowacie to tak samo jak ja? jak odczoowacie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madziara Re: :)))))))))) IP: *.man.bydgoszcz.pl 20.04.04, 21:17 santiago78 napisał: > hmmm > a tak na marginesie co to za prywata miedzy wiosną a madziarą? ehh? > czuję się wyalienowany... ;-) zawsze jestes mile widziany w naszej piaskownicy :) madzia lubić wiosnę i santiago Odpowiedz Link Zgłoś
vvi0sna Re: :)))))))))) 20.04.04, 21:38 ja tez was lubie. jak sie tak lubimy jest tak fajnie.psiejsko czarodziejsko. ty lubisz mnie. ona lubie cie. pozdrawiam sprzedawcow z reala i netto hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh Odpowiedz Link Zgłoś
santiago78 Re: :)))))))))) 20.04.04, 22:45 to fajnie, że kogoś lubisz a markety to raczej omijam z daleka ,a jak już jestem to jakoś nie widzę na kasach oplanych panów i pięknych dziewcząt, jeno zmeczonych, wykorzystywaych jak beduini ludzi za marne grosze.... ale hus de fak ys elis..znaczy się santiago? Odpowiedz Link Zgłoś
vvi0sna Re: :)))))))))) 20.04.04, 23:33 bo jestes za malo napalony. mnostwo fajnych facetow krazy po hali,sprzedaje w butikach. wszystko moi znajomi. hhhhhhhhhhh Odpowiedz Link Zgłoś
santiago78 Re: :)))))))))) 20.04.04, 23:35 przykro mi mam inne hobby niż chodzenie po marketach i poczuwanie się ojropejczykiem w kolorach promocji... Odpowiedz Link Zgłoś
vvi0sna Re: :)))))))))) 20.04.04, 23:42 nie wiesz co tracisz.ubieram na taka okazje najmniejsze spodnie jakie mam. w takaz koszulke najbardziej sprana z mozliwych. odslaniam moj znak firmowy.pepuszek. ale jest qlowo jak sie chlopaki za mna ogladaja. korzystajac z okazji chcialam pozdrowic wszystkich przyjaciol z reala,tesco,galerii pomorskiej,leader price,biedronki i netto Odpowiedz Link Zgłoś
santiago78 Re: :)))))))))) 20.04.04, 23:46 wybacz ale nie bawi mnie twoje poczucie humoru... chyba za dużo Baru oglądasz... Odpowiedz Link Zgłoś
vvi0sna Re: :)))))))))) 20.04.04, 23:53 santiago78 napisał: > wybacz > ale nie bawi mnie twoje poczucie humoru... > chyba za dużo Baru oglądasz... uwielbiaaaaam bar!!!!!!!!!!!!!!! skad wiedziales? wszystkie edycje Big Brothera tez widzialam. moim idolem jest Fryta. ta to wiedziala czego od zycia chce. zazdroszcze jej. Odpowiedz Link Zgłoś
vvi0sna Re: :)))))))))) 20.04.04, 23:55 santiago78 napisał: > cieszę się (chyba) wiedzialam ze musimy miec wspolne zainteresowania!!!! dziza jak sie ciesze. ale qlowo. o dzizaa. nie moge z podniecenia. chyba cos wkleje z onetu,zeby sie gadka kleila? hhhhhhhhhhhhhhh Odpowiedz Link Zgłoś
zbuntowany_kaloryfer Re: :)))))))))) 21.04.04, 10:06 santiago78 napisał: > wybacz > ale nie bawi mnie twoje poczucie humoru... > chyba za dużo Baru oglądasz... > -ojej dokladnie te slowa uslyszala pewna szmata i mocno sie zdziwila u h ha ha ha ha wspaniale przedstawienie. doskonale. proponuje tytul: Qczi poluje na nowego fi... Odpowiedz Link Zgłoś
zbuntowany_kaloryfer Re: :)))))))))) 21.04.04, 10:02 Gość portalu: Madziara napisał(a): > jest ok - a mógłby byc ojcem moich dzieci :)))) > > i co najważniejsze - walczymy w przeciwnych szeregach ale nie skaczemy sobie > do gardła - pozdrawiam jeszcze cieplej niż ostatnio :))) o ja pieprze. powaga ? Odpowiedz Link Zgłoś
santiago78 Re: kim jest Santiago78? 20.04.04, 23:48 vviosna napisała: > czy pojawil sie 'znienacka' czy moze juz pisywal na tym forum? > wiemy jedynie tyle (a wlasciwie sie doyslay;), ze ma 25-25 lat, czyli > niemalze moj rowiesnik (ja powinnam byc vviosna80) > pozdr :) podążmy może tym tropem...moze być ciekawie.... Odpowiedz Link Zgłoś
vvi0sna Re: kim jest Santiago78? 20.04.04, 23:54 zapomnialam ci napisac ze cie lubie i podziwiam. Odpowiedz Link Zgłoś
vvi0sna Re: kim jest Santiago78? 21.04.04, 00:05 juz za pozno moj przyjacielu ;) jak wyglada twoj ideal kobiety? czy nie ma przypadkiem malutkiej nadwagi, figury gruszki,farbowanych, rudych wlosow do pasa? Odpowiedz Link Zgłoś
santiago78 Re: kim jest Santiago78? 21.04.04, 00:06 póki co nie jesteśmy przyjaciółmi... a mój ideał jest idealny :-) Odpowiedz Link Zgłoś
vvi0sna Re: kim jest Santiago78? 21.04.04, 00:12 co bys powiedzial na soczek? hhhhhhhhhhhhhhh Odpowiedz Link Zgłoś
santiago78 Re: kim jest Santiago78? 21.04.04, 00:13 soczeczk z żuka? -- armyofgod.com Odpowiedz Link Zgłoś
vvi0sna Re: kim jest Santiago78? 21.04.04, 00:20 ale masz qlowe poczucie humoru ;) zaimponowales mi. a masz moze psa? Odpowiedz Link Zgłoś
vviosna Re: kim jest Santiago78? 21.04.04, 02:30 vvi0sna napisała: > juz za pozno moj przyjacielu ;) > jak wyglada twoj ideal kobiety? > czy nie ma przypadkiem malutkiej nadwagi, figury gruszki,farbowanych, rudych > wlosow do pasa? tyciarku, jak juz o mnie piszesz, to nie klam: moje wlosy sa rude od urodzenia, nigdy ich nie farbowalam zreszta trudno by bylo znalezc farbe, ktora by ufarbowala czyjekolwiek wlosy na moj niepowtarzalny, oryginalny kasztanowato-rudy kolor ;) Odpowiedz Link Zgłoś
vviosna Re: kim jest Santiago78? 21.04.04, 02:32 > czy nie ma przypadkiem malutkiej nadwagi, a, i tak sie sklada, ze medycznie liczac - mam ponad 5 kg niedowagi ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
vviosna Re: kim jest Santiago78? 21.04.04, 02:33 i jeszce jedno, wlasnie sprawdzam... moje wlosy nie siegaja pasa, siegaja na 3/4 dlugosci plecow, moze troche nizej :) Odpowiedz Link Zgłoś
vvi0sna Re: kim jest Santiago78? 21.04.04, 07:45 czy ktos cie zapraszal na moja randke? zabieraj stad swoje tluste dupsko. hhhhhhhhhhhhhhhh o dzizaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
santiago78 Re: kim jest Santiago78? 21.04.04, 08:16 daruj sobie panie wi0sna... nie intersują mnie pańskie kompleksy Odpowiedz Link Zgłoś
vvi0sna Re: kim jest Santiago78? 21.04.04, 08:24 moj drogi.ja nie mam kompleksow. jestem tylko o ciebie zazdrosna. wrrrrrrrrrr wydrapie oczy tej lafiryndzie jak sie tu zblizy;) jestes tylko moj,moj,moj. Odpowiedz Link Zgłoś
vvi0sna Re: kim jest Santiago78? 21.04.04, 08:31 i nie pozwol by paranoje tej nimfomanki zawladnely twoim umyslem. ona specjalnie tak pisze. chce stanac na drodze naszego szczescia.chce zniszczy kielkujace w naszych sercach prawdziwe bezinteresowne uczucia. spotkajmy sie udowodnie ci jaka jestem kobieta Odpowiedz Link Zgłoś
santiago78 Re: kim jest Santiago78? 21.04.04, 08:32 to miłe...ale nie gustuję w wulgarnych kobietach... więc dziękuję, nie skorzystam (moze do ogrodu botanicznego pójdziesz na spacer? rozluźnisz się...popatrzysz na kwiatki, dzrewka...to może dobrze ci zrobic... (a i tak czekam na madziarę) Odpowiedz Link Zgłoś
vvi0sna Re: kim jest Santiago78? 21.04.04, 08:41 santiago78 napisał: > to miłe...ale nie gustuję w wulgarnych kobietach... > więc dziękuję, nie skorzystam > > (moze do ogrodu botanicznego pójdziesz na spacer? rozluźnisz się...popatrzysz > na kwiatki, dzrewka...to może dobrze ci zrobic... > > (a i tak czekam na madziarę) wulgarna jestem tylko gdy ktos staje na drodze moich żądz. gdy ktos probuje zniszczycnasze szczescie. na pranie skarpetek nie masz co liczyc ale normalnie jestm mila. nie odtracaj mnie."te suke zastrzele jak psa"*** ***© 13 postrunek, albo Psy.nie pamietam. Odpowiedz Link Zgłoś
santiago78 Re: kim jest Santiago78? 21.04.04, 08:45 prawdziwa natura wyłazi z człowieka w sytuacjach kryzysowych...a Ty chyba żyjesz w ciągłym kryzysie, stresie to prowdzi do agresji a ta wspomaga kryzys osobowości i znów potęguje agresję, wulgarność ...nie, dziękuję, nie skorzystam ;-) a czemu tak nienawidzisz wiosny? Odpowiedz Link Zgłoś
vvi0sna Re: kim jest Santiago78? 21.04.04, 08:50 tak to prawda. zyje w ciaglym stresie. koncze studia na bardzo trudnym kierunku na uczelni zwanej kiedys Wylegarnia Starych Panien. to bardzo stresujace dla kobiety. teraz mowia na ten przybytek Akademia Bezrobotnych ale nie wiem co to znaczy. czy botanik to propozycja spotkania? ten dzien bylby najpiekniejszym w moim zyciu. jesli wolisz blondynki specjalnie dla ciebie ufarbuje wlosy na blond. uczucie wymaga poswiecen. Odpowiedz Link Zgłoś
zbuntowany_kaloryfer Re: kim jest Santiago78? 21.04.04, 10:10 radze nie odrzucac tych zalotow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaktus Re: kim jest Santiago78? IP: 193.19.104.* 21.04.04, 10:19 Zgadzam się odrzucenie może być groźne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DyrektorMakrum Re: kim jest Santiago78? IP: 193.19.104.* 21.04.04, 10:22 Santiago78 i Wi0sno w ten oto uroczysty dzień wchłonięcia Polski do (macierzy) Unii Europejskiej pragnę was połącząć tym oto europejskim węzłem małżeńskim. Niechaj wam się szczęści i tak dalej .... Odpowiedz Link Zgłoś
santiago78 Re: kim jest Santiago78? 21.04.04, 12:08 macierz to macierz...germańska macierz chciałoby się rzec...za nią też dziękuję... ja planuję się oflagować 1 maja i stworzyć strefę wolnej polski ,ojropejczykom dziękuję... wi0sna goł hom! Odpowiedz Link Zgłoś
santiago78 Re: kim jest Santiago78? 21.04.04, 12:09 więc nie będę miał czasu..... Odpowiedz Link Zgłoś
zinekk Re: kim jest Santiago78? 21.04.04, 12:32 Gość portalu: DyrektorMakrum napisał(a): > Santiago78 i Wi0sno w ten oto uroczysty dzień wchłonięcia Polski do (macierzy) > Unii Europejskiej pragnę was połącząć tym oto europejskim węzłem małżeńskim. > Niechaj wam się szczęści i tak dalej .... A JA !!! ??????? <smutek> Odpowiedz Link Zgłoś
vviosna Re: kim jest Santiago78? 21.04.04, 15:31 vvi0sna jest kiluosobowa (tyciarek, cygne), dla kazdego starczy ;) oczywiscie, jesli ktos gustuje w paranoicznych kolesach i wscieklych laleczkach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
santiago78 Re: kim jest Santiago78? 21.04.04, 15:45 od razu jakoś tak milej gdy wiosna zwitała pod me strzechy.... (a gdzie jest madziara?) Odpowiedz Link Zgłoś
vviosna Re: kim jest Santiago78? 21.04.04, 15:50 wydaje mi sie, pod strzecha caly czas bylo milo - bo byl tu Santiago :) gdzie Madzia - nie wiem :) pewnie w pracy :) pzdr! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madziara Re: kim jest Santiago78? IP: *.man.bydgoszcz.pl 21.04.04, 16:12 vviosna napisała: > wydaje mi sie, pod strzecha caly czas bylo milo - bo byl tu Santiago :) > gdzie Madzia - nie wiem :) pewnie w pracy :) jestem jestem - zrypana po pracy...zrypana pogodą....po prostu czuję się dziś jak wrak pozdrawiam Was ptasiory (wiosnę80 i santiago78) - duchem jestem zawsze z Wami! Odpowiedz Link Zgłoś
santiago78 Re: kim jest Santiago78? 21.04.04, 16:18 a nóżki nie bolą panno madziarówno? ehh? fajnie, że zajrzałaś na mój osobisty wątek...odwdzięcze się wieczorkiem i nabiję ci cyferkę wpisu przy wątku Kim jest bogini madziara... (ehhh, przesaadziłem z tym cukrem...aż mi uszami wyłazi...ale co tam, ciężko madziara cięzko pracuje to niech ma chwilę radości od santiago) ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
zbuntowany_kaloryfer Re: kim jest Santiago78? 21.04.04, 16:19 vviosna napisała: > vvi0sna jest kiluosobowa (tyciarek, cygne), dla kazdego starczy ;) > oczywiscie, jesli ktos gustuje w paranoicznych kolesach i wscieklych laleczkach > ;) czesc glupia wywloko. troche nudne juz sa te historie z tyciarkiem. kilka,czyli dwie.ale ktore.po co.kiedy. po drugie juz lepiej ze wscieklymi laleczkami jak rozmemlanymi szmatami. tak tak to o tobie asienko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madziara up up up IP: *.man.bydgoszcz.pl 22.04.04, 18:27 santiago złotko - dzięki mnie będziesz zawsze na szczycie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
vvi0sna apel !!!! 22.04.04, 18:38 będzię o osobniczce/kach zwana/ymmi (bo tylko niektórzy wiedzą kto za tym debilstwem siedzi)madziara .to duże Zero- nie działa Wam na nerwy? przecież to jakac znudzona życiem idiotka, wręcz papaja! apeluję o totalną zlewkę - nie odpisujcie na jego/jej posty, baaa starajcie się ich nawet nie czytać - może w końcu sam przekona sie o swoim imbecylstwie i odejdzie w zapomnienie albo na czat inerii gdzie jest jej miejsce tego roku jest tylko JEDNA wiosna do ku### nędzy !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szary kim jest santiago? IP: 212.122.214.* 22.04.04, 19:43 kontrowersyjny koleś z tego co widzę... Odpowiedz Link Zgłoś
vvi0sna Re: kim jest santiago? 22.04.04, 20:14 no tak.ale o kim mowa? hhhhhhhhhhhhhhhh Odpowiedz Link Zgłoś