Gość: cyfrobur IP: 213.77.18.* 26.02.02, 15:25 Pogoda mnie przytłacza, jest smutno i ponuro. Chcę wiosny, słońca i zielonej trawy w parku. Ohyda! Blee. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blondynka Re: ja już chcę WIOSNY! 26.02.02, 20:00 Oj dobrze Cie rozumiem - mnie już tez życie przygniata. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: ja już chcę WIOSNY! 26.02.02, 20:25 Ja tez chce WIOSNY :))) Kiedy to dokladnie przypada ? Mam na mysli poczatek kalendarzowej WIOSNY. radca Odpowiedz Link Zgłoś
blondynka Re: ja już chcę WIOSNY! 26.02.02, 20:28 Ja sobie właśnie postanowiłam, że ma przypaść jutro! Tak sobie postanowiłam i tego się będę trzymać! Ma być jutro wiosna i już! I nic a nic mnie nie obchodzi! Ma przypaść i koniec! Blondynka Stanowcza Odpowiedz Link Zgłoś
de_long Re: ja już chcę WIOSNY! 26.02.02, 20:31 Jutro? I będzie słońce, śpiew ptaków, szeleszczące cicho listki na drzewach? :) Odpowiedz Link Zgłoś
sator_arepo Re: ja już chcę WIOSNY! 26.02.02, 20:37 A oracze wyjda na pola... :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
milenas1 Re: ja już chcę WIOSNY! 26.02.02, 20:42 Ja też nie mogę doczekać się wiosny, ale spróbujcie ją trochę przybliżyć - uśmiechnijcie się się do pani w sklepie, do sąsiada. Na pewno zrobi się słoneczniej i przyjemniej. A poza tym ja mam sposób na zimową chandrę - jem lekkie posiłki, piję duzo wody mineralnej i często się uśmiecham (szczególnie wtedy, gdy za oknem paskudna pogoda). Moi znajomi najpierw pukali się w głowy - taka pogoda, zima, a ona sie cieszy nie wiadomo z czego - ale teraz mój nastrój im się udziela i razem rozświetlamy naszymi nastrojami te smutne zimowe dni.:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
de_long Re: ja już chcę WIOSNY! 26.02.02, 21:03 :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Dobrze? Odpowiedz Link Zgłoś
sator_arepo Re: ja już chcę WIOSNY! 26.02.02, 21:06 szeeeeeeeeerzej...... szeeeeeeeeeeeerzej - co najmniej do gornych ''piątek'' :-) Odpowiedz Link Zgłoś
de_long Re: ja już chcę WIOSNY! 26.02.02, 21:07 :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Tak? Odpowiedz Link Zgłoś
sator_arepo Re: ja już chcę WIOSNY! 26.02.02, 21:10 Oki tylko sobie szczeki nie zwichnij, jesli nie wytrenowana Odwzajemniam skromniej :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
de_long Re: ja już chcę WIOSNY! 26.02.02, 21:13 A właśnie. Czy masz coś wspólnego z saturatorem? (jak wskazywałby nick) Odpowiedz Link Zgłoś
milenas1 Re: ja już chcę WIOSNY! 26.02.02, 21:16 I co???? Lepiej???? Macie takie piękne uśmiechy.....:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
sator_arepo Re: ja już chcę WIOSNY! 26.02.02, 21:16 Disce puer latinae! (z disco polo tez nie mam - zaznaczam od razu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyfrobur Re: ja już chcę WIOSNY! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.02.02, 00:34 Mnie juz tak przygniotło, że pewnie będę miał odgniecenia! Ptaków brak, zapachu żywicy w lesie, miękkiej trawy pod stopami, ech rozmarzyłem się.... Kocyk na polanie, bułka z serem, bidon z miętową herbatą! Ponętne niewiasty i faceci, co brzuchy wciągają na ich widok. Ech, WIOSNA! Odpowiedz Link Zgłoś
ewka2001 Re: ja już chcę WIOSNY! 27.02.02, 09:12 Spokojnie wiosna już nadchodzi. Wnoszę to z zachowania kotów pod moim oknem nocą- drą się niemożebnie. A rano można już wysłyszeć śpiew ptaszków. Naprawdę !!!! : - )))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
#kasia JEST JEST JEST :))))))))))))))))))))))))))) 27.02.02, 09:45 oswiadczam, ze juz jest wiosna.. na moim ogrodowys swierku golabki sie paruja i wszedzie razem lataja... bazie mi zakwitly i kwiatki tez... na oknie mam zolciutkie zonkile (wiecie jak wiosennie) w kolorowych doniczkach.. ptaszki mi spiewaja z rana.. i bylam rano w lesie z pieskiem.. i bylo cieplo i pachnialo wiosna... idzcie do lasu na prawde jest fajnie.. i slonko swieci.. to najwazniejsze ;))) pozdrawiam serdecznie i cieplo.. :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ps. sposob na wiosne.. jejsc salatke owocowa; groimy jednego bananka , jedno jabluszko, jedno pomaranczko, jeden grapefruicik... na drobne kawaleczki (grapefruicika reka sie rozdziela).. wszystko mieszamy, zamykamy w szczelnym pojemniczku, wstrzasamy (soczek wtedy sie wytwarza).. wkladamy do lodowki na o,5 h.. wyjmujemy i zjadamy glosno mlaskajac usmiechajac sie ochajac i achajac... zareczam, ze pyszne... no i wiosenne kanapeczki: buleczka.. salatka, pomidorek, ogoreczek, szczypiorek, serek, ketchup, oregano, papryka, pieprz, sol... i wcinamy.. pychota.. :))) smacznego wiosennego :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: graf_oma Re: ja już chcę WIOSNY! IP: 213.77.18.* 27.02.02, 10:09 Idzie Wiosna - piękna i radosna, uśmiecha się mile i szczerzy żonkile... Odpowiedz Link Zgłoś
ewka2001 Re: ja już chcę WIOSNY! 27.02.02, 11:11 Sorry, gdzie ta WIOSNA ???????? Jest ogólnie BRRRRRRRRRRRR!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
#kasia Re: ja już chcę WIOSNY! 27.02.02, 11:14 cos Ty wydaje Ci sie! w centum jest lepiej po za tym jak sie wczesnie wstaje to sie na super pogode zalapuje i jeszcze ladne niebo z ranca mozna obejrzec... ja wstalam o 6.12 i bylo cudnie ;))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Demio Re: ja już chcę WIOSNY! IP: *.idzap.com 27.02.02, 11:22 Program na dzis 7-9.35 Wiosna 9.35-14.35 - Jesien 14.35-0.00 - Zima Odpowiedz Link Zgłoś
#kasia Re: ja już chcę WIOSNY! 27.02.02, 11:24 hmm... jestes programista?? jakna razie sie sprawdza musze przyznac... Odpowiedz Link Zgłoś
ewka2001 Re: ja już chcę WIOSNY! 27.02.02, 11:40 Nic mi sie nie wydaje, leci mi z włosów takie zimne i mokre. A skoro po południu ma być znowu zima to sie chyba kopsne do domu po ciepłe rekawiczki. Jest brrrrrrrrrrr... Chyba sobie znajdę jakąś słoneczną tapetę do kompa i wogóle zacznę sobie wyobrażać coś słonecznego!!!!! Aby do wiosny ! Odpowiedz Link Zgłoś
#kasia Re: ja już chcę WIOSNY! 27.02.02, 11:57 zonkile sobie kup!!! takie w doniczkach i patrz sobie na nie :)) tapete sloneczma moge Ci podeslac ;))) jest wiosna jest wiosna jest wiosna jest wiosna... powtarzaj to sobie az uwierzysz :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiesz... Re: ja już chcę WIOSNY! IP: 213.77.18.* 27.02.02, 11:54 Ktoś niedawno zwrócił mi uwagę, żeby zamiast narzekać na pogodę, zacząć szukąc wiosny w sercu. A jak już ją się znajdzie, to pielęgnować... Odpowiedz Link Zgłoś
ewka2001 Re: ja już chcę WIOSNY! 27.02.02, 12:10 Ładnie powiedziane !!! Tapete w słoneczka sama sobie narysowałam - jest fajowska i bardzo radosna :-))) Żonkile sobie jutro kupię. A w ogóle to zaczynam myśleć słonecznie. Jest ślicznie,wiosennie i kiedy rano zrywam się z łóżka to jest już jaśniutko i ptaszki pitolą............. Jest wiosna, wiosna, wiosna, wiosna,..... Odpowiedz Link Zgłoś
#kasia Re: ja już chcę WIOSNY! 27.02.02, 12:11 ja tam mysle, ze spiewaja.. nawet ladnie... ale niech bedzie, ze pitola... :)) wiosna wiosna ach to Ty!! jest wiosna jest wiosna jest wiosna jest wiosna jest wiosna... Odpowiedz Link Zgłoś
ewka2001 Re: ja już chcę WIOSNY! 27.02.02, 12:21 Moje pitolą , bo to są pitaszki - takie wiosenne ptaszki !! Ale donoszę, że na północy dostrzegam kawał błękitnego nieba i jakby nawet przebłyski słoneczka ! Hurra !!! Wiosna ! Wiosna ! Wiosna ! Wiosna ! Odpowiedz Link Zgłoś
#kasia Re: ja już chcę WIOSNY! 27.02.02, 12:23 buu a aj nie mam okien od strony polnocy.... wiosna wiosna juz jest Odpowiedz Link Zgłoś
ewka2001 Re: ja już chcę WIOSNY! 27.02.02, 12:33 Poczekaj strefa rozszerza się na północny zachód i na północny wschód. Widzę przebłyski słoneczka coraz mocniejsze. Paskudniaste chmury ustępują! Wiosna !Wiosna !Wiosna !Wiosna ! Odpowiedz Link Zgłoś
#kasia Re: ja już chcę WIOSNY! 27.02.02, 12:34 czad!!! czekam!!! zdawaj relacje na biezaco!!! wiosna wiosna wiosna wiosna wiosna.. tralla la Odpowiedz Link Zgłoś
ewka2001 Re: ja już chcę WIOSNY! 27.02.02, 12:44 Cóż wieści nie mam najlepszych. Za pięknym skrawkiem błękitu lezie takie szare coś.A dalej to nawet czai sie taki ciemny nimbus co to raczej nie wróży nic dobrego. Ale dalej - mam niezły widok tutaj znowy błekitna wyrwa... Więc kto wie..... Proponuje jednak tą wiosnę w sercu.... Wiosna !Wiosna !Wiosna !Wiosna !Wiosna ! Odpowiedz Link Zgłoś
ewka2001 Re: ja już chcę WIOSNY! 27.02.02, 13:01 Korekta - coraz więcej błekitnych dziur i coraz więcej słoneczka !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
#kasia Re: ja już chcę WIOSNY! 27.02.02, 13:07 widze slonce przeblyskami ale widze!!! od razu cieplej... dobra jak juz nam sie udalo slonce wywolac to niech ktos wiatr zatrzyma.. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Demio Nadejście wiosny... IP: *.zapid.com 27.02.02, 13:07 Wiosna przyjdzie na dobre, gdy ten wątek przekroczy 100 postów. To informacja pewna. Odpowiedz Link Zgłoś
ewka2001 Re: Nadejście wiosny... 27.02.02, 13:15 Słoneczko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! #kasiu, ale wiatr jest niezbędny do przegonienia chmurstwa , więc niech wieje. Trudno nie mozna mieć wszystkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
#kasia Re: Nadejście wiosny... 27.02.02, 13:17 dobra zaloze czepek w innym wypadku nie rozplacze wlosow... byle bylo slonce :))) wiosna wiosna wiosna Odpowiedz Link Zgłoś
blondynka Re: Nadejście wiosny... 27.02.02, 13:16 No to idziemy na wynik. I duuuuuuuuuuuuuuuuuużo wiosennych uśmiechów dla wszystkich! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ochman Re: ja już chcę WIOSNY! IP: 194.203.162.* 27.02.02, 13:13 moze jest ze mna cos nie tak, ale wracajac wczoraj do domu kolo 9tej (byl mrozny wieczor, cicho, w powietrzu unosila sie lekka mgielka - ogolnie jesiennie) pomyslalem sobie ze szkoda iz niedlugo skonczy sie jesien/zima (tu gdzie mieszkam nie ma praktycznie roznicy).... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grafoman Re: ja już chcę WIOSNY! IP: 213.77.18.* 27.02.02, 13:19 Jak się rozejrzysz wokoło, roześmiejesz się wesoło, bo przyszła wiosn -piękna i radosna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Visenna Re: ja już chcę WIOSNY! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 27.02.02, 13:47 Uch !! Ale mi się podoba!!! Dziękuję, dobrzy ludzie, że przypominacie o tym, że nawet jeśli za oknem szaro - buro i deszcz, to i tak wiosna być może !!! Pozdrawiam wiosennie!! Odpowiedz Link Zgłoś
ewka2001 Re: ja już chcę WIOSNY! 27.02.02, 14:52 Wiosna !Wiosna !Wiosna !Wiosna !Wiosna ! Odpowiedz Link Zgłoś
de_long Re: ja już chcę WIOSNY! 27.02.02, 15:28 ewka2001 napisał(a): > Wiosna !Wiosna !Wiosna !Wiosna !Wiosna ! Gdzie? Gdzie? Gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
#kasia tak wiec 27.02.02, 17:36 Drogie Kolezanki i drodzy Koledzy z WIOSENNYM pozdrowieniem na ustach i machajac jedna raczka... zbieram manatki i jade sobie.. oby do jutra... na pewno bedzie pieknie wiosennie radosnie i oprymistycznie.. pa pa pa ps. z ranca znowu ptaki beda spiewaly i slonko swiecilo :))) milego wieczorku zycze Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: tak wiec 27.02.02, 17:40 Ja tez Ci zycze wiosennego wieczoru .)) radca Odpowiedz Link Zgłoś
zoe_bydg Re: ja już chcę WIOSNY! 27.02.02, 18:34 ja też chcę wiosny; cale szczeście, ze juz blizej niż dalej ( chyba?); czasem, gdy pieknie swieci sloneczko, to ptaszki świergolą calkiem wiosennie! i trawka traci swoj bury kolorek, a forsucja kolo mojego domu, to paczki kwiatów ma tuż tuż. Trzymajcie sie, niedlugo będzie! Napewno! Odpowiedz Link Zgłoś
#kasia DONOS 28.02.02, 08:57 uprzejmie donosze, ze dzis o 6.55 za mym oknem na zachodzie dojrzalam blekit nieba i promienie sloneczne... wiosna wiosna wiosna jest juz... jest... :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ewka2001 Re: WIOSNA 28.02.02, 09:29 To tuż jest chyba za siedmioma górami i rzekami. Ale nauczona wczorajszym doswiadczeniem nie narzekam, jeno optymistycznie wypatruje błekitu na niebie. Pojadam żółtą bułeczkę z żółciótkim sereczkiem i zagryzam to żółcióteńkim banankiem patrząc na żółciótenieczkie żonkile. O!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
#kasia Re: WIOSNA 28.02.02, 09:34 i jest slonecznie.... i nie za siedmioma... tylko z zachodniego kranca bydzi bylo to wszytsko widac :))) pozdrawiam slonecznie :)))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
#kasia errata 28.02.02, 09:35 ha ha slonce dojrzalam na wschodzie bedac na zachodzie :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
#kasia Re: errata 28.02.02, 16:52 ha ha i legendy juz o nim chodza... spytaj atoma, jego zone i Sonie ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
#kasia ewka!! 05.03.02, 10:05 powinnysmy wziazc sie do roboty (prawie zapomniala o nas wiosna) ;)) wiec gleboki wdech i glosny okrzyk: WIOSNA WIOSNA WIOSNA WIOSNA!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WIOSNA Re: ja już chcę WIOSNY! IP: *.bydgoszcz.mtl.pl 05.03.02, 13:14 Wołali ,wołali.,a niech tam, odezwe sie , a co!. Żal mi dzieciaków bo sobie oczki od tego wypatrywania popsujš. JESTEM, słyszycie jestem!!! Wrawdzie mnie jeszcze nie widac ale jestem. Nie wierzycie. Nie? No to zaraz powiem gdzie można mie spotkać. Ja to moi drodzy :-sier�ć która wyłazi z kota, zaspana ropucha pod kamieniemi rozjechane dżdżownice na asfalcie. Miauuuuuuu, pod oknem to też ja, wiem to wkurza, ale to ja - Wiosna.Moga tez przyj�ć w postaci grypy, lub innego marcowego paskudztwa. Słowo daje. "...naprawde jaka jestem nie wie nikt........" Ale was zaskoczyłam Heeeeeee. Wypatrujecie kwiatów, ptaszków, miło�ci, a tutaj niespodzinka.. Macie racje. Czsami potwór i brzydal za mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
#kasia Re: ja już chcę WIOSNY! 11.03.02, 09:30 no i jest! slonko swieci.. cieplejsze powietrze.. ptaszki spiewaja.. kotki sie marcuja.. piesek mi linieje.. swiat jest piekniejszy.. pozdrawiam wiosennych forumowiczow i sle wiosenne buziaczki :)) Odpowiedz Link Zgłoś