Dodaj do ulubionych

11 września zginęło ok. 35 000 dzieci!

08.05.04, 16:04
11 września zginęło ok. 35 000 osób

... podobnie jak w inne dni tego miesiąca

35 tysięcy dzieci zmarło z głodu 11 września, 2001 roku
ofiary: 35 615 dzieci (źródło: FAO)
gdzie: biedne kraje
specjalne programy tv: brak
artykuły prasowe: brak
prezydenckie przemówienia: brak
papieskie przemówienia: brak
akcje solidarnościowe: brak
minut ciszy: nie zanotowano
żałoby narodowe: brak
zorganizowanych forum: brak
giełda: zignorowała to
euro: nie zmieniło kursu
stan alarmowy: nie ogłoszono
zmobilizowane armie: brak
teorie spiskowe: brak
główni podejrzani: bogate kraje

Agencia de Noticias Anarquistas
21. 09. 2001

Polynomial-C
Obserwuj wątek
    • Gość: cygne Re: 11 września zginęło ok. 35 000 dzieci! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.04, 19:15
      Nie interesuje mnie, ile cudzych dzieci zginęło. Najważniejsza jest dla mnie
      moja własna rodzina. Jestem Polką znad Wisły, więc z patriotycznych pobudek
      jestem solidarna z moimi Rodakami.

--
      "Róże są piękne, choć kolce mają..."
      • Gość: [B]B Re: 11 września zginęło ok. 35 000 dzieci! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.04, 19:29
        > Nie interesuje mnie, ile cudzych dzieci zginęło

ciekawe
        • sharon_stone1 Re: 11 września zginęło ok. 35 000 dzieci! 09.05.04, 00:10
          Gość portalu: [B]B napisał(a):

> > Nie interesuje mnie, ile cudzych dzieci zginęło
          >
          > ciekawe

No dzieki BB za taki oględny komentarz. To nie TA cygne.
          Wiem kto to sie podszywa, ale za rękę nie złapałam więc nie bede pisac. Ktoś ma
          niezdrowe obsesje na punkcie cygne:)
          Dawnej Cygne juz nie ma.
          Niezalogowana to podróbka.

Pozdrawiam Cię BB
          b.serdecznie.
          • Gość: [B]B Re: 11 września zginęło ok. 35 000 dzieci! IP: 217.8.166.* 10.05.04, 12:32
            > No dzieki BB za taki oględny komentarz. To nie TA cygne.

Wiem

> Wiem kto to sie podszywa, ale za rękę nie złapałam więc nie bede pisac. Ktoś
            ma
            >
            > niezdrowe obsesje na punkcie cygne:)
            > Dawnej Cygne juz nie ma.
            > Niezalogowana to podróbka.
            >
            > Pozdrawiam Cię BB

Wzajemnie

Swoja droga mam slabosc wlasnie do S.S.

BzT
      • Gość: MMM Re: 11 września zginęło ok. 35 000 dzieci! IP: *.w81-48.abo.wanadoo.fr 08.05.04, 19:32
        Jesli sobie dobze przypominam, Cygne jestes wiezaca katoliczka z PL. To Ty
        bronilas Ivica jak go troszke draznilem ;))) nie tak ?
        A wiec to ty tak piszesz!!! egoistycznie!!!
        Wy wiezacy to to samo G....... co komunisci kturych nienawidzicie.
        • Gość: [B]B Re: 11 września zginęło ok. 35 000 dzieci! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.04, 19:43
          > Wy wiezacy to to samo G....... co komunisci kturych nienawidzicie.

to rownie ciekawe
        • re-volt aż trudno uwierzyć w te liczby... 08.05.04, 19:46
          Gość portalu: MMM napisał(a):

> Jesli sobie dobze przypominam, Cygne jestes wiezaca katoliczka z PL. To Ty

eeeee MMM nie daj się nabierac!!to na pewno nie cygne napisała!!! ktoś sie
          paskudnie podszywa , wypisując w dodatku takie popieprzo.ne brednie...
          a swoja drogą, straszne te liczby podane powyżej... aż nie chce się wierzyć...
          35 tysięcy...z głodu... straszne
          no i oczywisty jest wydźwięk założenia tego wątku... nie trzeba go komentować...
          • sharon_stone1 Re: aż trudno uwierzyć w te liczby... 09.05.04, 00:28
            re-volt napisał:

>> eeeee MMM nie daj się nabierac!!to na pewno nie cygne napisała!!! ktoś sie
            > paskudnie podszywa , wypisując w dodatku takie popieprzo.ne brednie...

dzięki ...w imieniu cygne
            :-))
            • Gość: Ted® Re: aż trudno uwierzyć w te liczby... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.04, 15:42
              biedna cygne_st0ne, hhhhhh
              to faktycznie nie wyglada na twoje slowa, choc kto wie ;)
              jak0s mi cie nie zal

jakis dowcipnis napisal, ze cie kocham. wiesz cos na ten temat? zainteresuj sie,
              to moze byc jakis cichy wielbiciel
              • cygne KOMUNIKAT 09.05.04, 23:06

W tym watku ktos napisal bzdury uzywajac nicka 'cygne", na forum "Towarzyskie'
                jest watek link ponizej:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=45&w=12503380
                tez oczywiście nie mojego autorstwa.

W katolagu publicznym pod nr GG 3614346 sa wprowadzone moje dane.
                To nie jest moj numer.
                Wiem, ze to robi qczi, wczoraj przypuścila prawdziwy atak na mój nr GG,
                a biorąc pod uwage jej wcześniejsze wybryki nie wiadomo co jeszcze wymysli.
                Tak więc jesli ktos Bog raczy wiedziec jaka propozycję otrzyma, ja za to
                odpowiedzialności nie biorę:)
                Coż, panna powinna sie leczyc niewatpliwie, bo normalne to nie jest.
                Qczi nie śledź mnie, nie przysylaj mi żadnych nakazow, czy propozycji
                przyjaźni, gróźb, albo znowu sloneczek i uśmiechow z teda numeru, ktory wszyscy
                znają.
                Nie chce mieć z toba nic wspolego i raz na zawsze sie ode mnie odczep.
                Ja znam twoje personalia, adres, ale obchodzi mnie to jak zeszloroczny snieg.
                Liczę na wzajemność.
                Wszytkich informuje o tym co zaszło, bo panienka niezrownowazona,
                kto wie co komu moze 'wystrugać' w przyszłości.

pozdrawiam

• cygne Re: KOMUNIKAT p.s 09.05.04, 23:27

Oczywiście za wszytskie maile od osób powodowanych chęcią zawarcia ze mną
                  znajomości - dziękuję, ale nie czytane zostały usunięte.
                  Przepraszam za nieporozumienie.
                  Ten wątek powstał krotko po tym jak kolejno banowalam chyba 5 rózych numerow z
                  ktorych ktoś ( ja wiem ze to qczi) chciała nawiązac ze mną kontakt. Rozeźlona
                  zupełnym ignorem zrobiła to co zrobiła.
                  • vviosna Re: KOMUNIKAT p.s 10.05.04, 00:38
                    kobieto, lecz sie!
                    na jakiej podstawie uwazasz, ze zrobilam takie bzdury, o ktore mnie oskarzasz (o
                    ile mialy one rzeczywiscie miejsce;)
                    poki co to ty mnie sledzisz i molestujesz - skad niby znasz moj adres i
                    personalia, skoro nigdy ich nie ujawnialam na forum??
                    btw ciesze sie, ze masz powodzenie na forum towarzyskim, sadze, ze caly ten twoj
                    wyssany z palca (daj Boze) komunikat jest po to, by sie nawalem mejli pochwalic ;))
                    oczywiscie wszyscy ci zazdroscimy powodzenia ;], bo o to wlasnie chodzi, nie?
                    spelniamy wiec twe oczekiwania i... zieleniejemy... ;)
                    • sharon_stone1 Koralik do obrazka 10.05.04, 14:39
                      vviosna napisała:

> kobieto, lecz sie!
                      > na jakiej podstawie uwazasz, ze zrobilam takie bzdury, o ktore mnie oskarzasz
                      ( o ile mialy one rzeczywiscie miejsce;)

Ależ ja cie nie oskarżam, tylko informuje, ze rzecz taka miała miejsce.
                      Twoje zachowanie tutaj to jedna wielka bzdura, tego uzasadniać nie muszę.
                      Komunikat napisałam głownie w celu odcięcia sie od watkow, ktorych nie ja bylam
                      autorką, a kto to przeciez jest coś takiego jak IP do wiadomości redakcji.
                      Może sie okazać, ze zrobione zostaly z tego samego IP co pewien watek o
                      szambie, niedawno tez cos tam bylo, a zdaje sie ty pod jednym ze swoich nickow
                      tez pislas z dsl onegdaj? hehe

> poki co to ty mnie sledzisz i molestujesz - skad niby znasz moj adres i
                      > personalia, skoro nigdy ich nie ujawnialam na forum??

hoho
                      ktoz by ciebie mogl sledzic kiedy od informacji na twoj temat pochodzących
                      od ciebie wlasnie az sie tu przelewa?
                      pewnien adres byl wymieniony tu na forum 'przypiety' do personaliow niejakiej
                      J.K. zostal przeniesiony na oslą by w chwile poźniej zniknąc zupełnie..
                      To nie o ciebie chodziło? a to w takim razie tkwiłam w blędzie, jest to bez
                      znaczenia bo twoj adres, czy miejsce nauki, pracy mnie zupełnie nie interesuje,
                      tak samo jak twoj komentarz do takich zajsc jak to.
                      Przypomniec wystarczy jak oskarzalas moje 'pisanie' do adminow zupelnie za nic
                      mając to, ze przeciez dwie zaiteresowane strony wiedza najlepiej co ktora do
                      kogo pisze.
                      Odnośnie forum towarzyskiego to nic specjalnie nie nie stało, coż to znaczy
                      pare razy kliknąc 'usuń'.

Najwazniejsze, że ty wiesz ze to co napisalam jest prawdą, jak to pisalaś?
                      " A mogłoby być tak pięknie, mogłyśmy się zaprzyjaźnic.."
                      Nic z tego kotku, nie zaprzyjaźniam sie z potworami o czarnych charakterach.
                      Nie bede zwracac sie do redakcji o ujawnianie Ip, czy kasowanie watku, pewne
                      rzeczy juz mi nie przeszkadzają.
                      Niech to bedzie kolejny czarny koralik do twojego portreciku psychologiczneego,
                      ktory ci wyszywam:))
                      Gdyby kiedys mial sie przydac, bardzo łatwo można bedzie ustalic jakie
                      dzialania skad byly podejmowane.
                      NO widzisz tak sie denerwowalas na GG "czemu nic nie piszesz! , czemu sie do
                      mnie nie odzywasz!!"
                      Nadrobiłam, napisalam, dziekowac nie musisz
                      pa
                      slodka qczi, (jak to było?) o oczach smutnych jak sarna..
                      czasami jest mi ciebie troche żal.
                      • vviosna Re: Koralik do obrazka 10.05.04, 14:59
                        sharon_stone1 napisała:

> Ależ ja cie nie oskarżam, tylko informuje, ze rzecz taka miała miejsce.

napisalas, ze qczi. oskarzylas mnie bezpodstawnie, co wiecej - niesprawiedliwie.
                        i teraz sie wstydzisz zapewne przyznac do bledu

> autorką, a kto to przeciez jest coś takiego jak IP do wiadomości redakcji.
                        > Może sie okazać, ze zrobione zostaly z tego samego IP co pewien watek o
                        > szambie, niedawno tez cos tam bylo, a zdaje sie ty pod jednym ze swoich nickow
                        > tez pislas z dsl onegdaj? hehe

nie przypminam sobie, bym pisala z dsl, moze podczas ktorejs imprezy od znajomych.
                        redakcja ma przede wszystkim twoje ip, spod ktorego podzywalas sie pode mnie
                        piszac jako vvi0sna, z ktorego wlamalas sie na skrzynke empucemu, podczas gdy
                        rozmawialas sama ze soba (a wlasciwie klocilas sie, takze z innymi;) jako jollka
                        i cygne. nie jestes wiarygodna ;)

> hoho
                        > ktoz by ciebie mogl sledzic kiedy od informacji na twoj temat pochodzących
                        > od ciebie wlasnie az sie tu przelewa?

nigdy nie podalam swojego adresu a ni personaliow na tym form - zrobilas to
                        natomiast ty na spolke z tyciarkiem, podalas tez dane Teda
                        a my twoich jeszcze nie

> Przypomniec wystarczy jak oskarzalas moje 'pisanie' do adminow zupelnie za nic
                        > mając to, ze przeciez dwie zaiteresowane strony wiedza najlepiej co ktora do
                        > kogo pisze.
                        > Odnośnie forum towarzyskiego to nic specjalnie nie nie stało, coż to znaczy
                        > pare razy kliknąc 'usuń'.

cygne, nie masz czego sie wstydzic, rozumiem, ze czujesz sie samotna bo zerwaniu
                        znajomosci z Tedem, starasz sie czyms wypelnic nisze uczucuiwa, na ktora
                        cierpisz. to nie wstyd. gratuluje odwagi.

> Najwazniejsze, że ty wiesz ze to co napisalam jest prawdą, jak to pisalaś?
                        > " A mogłoby być tak pięknie, mogłyśmy się zaprzyjaźnic.."

pogielo cie cygne? niby gdzie ja cos takiego napisalam?? daj linka!

> Nic z tego kotku, nie zaprzyjaźniam sie z potworami o czarnych charakterach.
                        > Nie bede zwracac sie do redakcji o ujawnianie Ip, czy kasowanie watku, pewne
                        > rzeczy juz mi nie przeszkadzają.
                        > Niech to bedzie kolejny czarny koralik do twojego portreciku psychologiczneego,
                        > ktory ci wyszywam:))

podeslij mi go przy okazji ;) wplec kilka niebieskich, zielonych i czerwonych -
                        to moje ulubione kolory ;)

> Gdyby kiedys mial sie przydac, bardzo łatwo można bedzie ustalic jakie
                        > dzialania skad byly podejmowane.

i trafia w okolice ul klonowej ;)

> NO widzisz tak sie denerwowalas na GG "czemu nic nie piszesz! , czemu sie do
                        > mnie nie odzywasz!!"

?????? ja????

> slodka qczi, (jak to było?) o oczach smutnych jak sarna..
                        > czasami jest mi ciebie troche żal.

ciesze sie, ze wzbudzam w tobie matyczyne uczucia ;) o tym juz kiedys pisalam,
                        nieprawdaz? ;) dawno, dawno temu ;)
                        • ivica Re: Koralik do obrazka 10.05.04, 15:12
                          A czy ty sie kiedys pod kogos podszywalas ??
                        • sharon_stone1 Re: Koralik do obrazka 10.05.04, 15:41
                          vviosna napisała:
                          (..)

W zasadzie nic nowego nie napisalas.
                          Nie ma co komentować.
                          Zwlaszcza niektorych twoich 'celnych' spostrzezen.

"Polemika z głupstwem nobilituje je bez potrzeby"

--
                          • vviosna Re: Koralik do obrazka 10.05.04, 15:54
                            tia... a najcelniejsze byly twoje nt mojego zezowatego spojrzenia
                            hyhy
                            patrze na kogos probujac zabic go wscieklym spojrzeniem, a ten mi: nie smuc
                            sie, przepraszam ;D
                      • Gość: BASIUNIA PRAGNĘ POZNAĆ SHARON STONE IP: 82.146.230.* 13.05.04, 16:42
                        BARDZO MNIE ZAINTERESOWAŁ WĄTEK Z WYSZYWANIEM KORALIKÓW.SHARONE STONE, CZY
                        MOŻESZ MNIE TEGO NAUCZYĆ?NAPISZ O SOBIE WIĘCEJ,CZY STUDIUJESZ,JAKIE JEST TWOJE
                        HOBBY,CZY JESTEŚ CHŁOPAKIEM,CZY DZIEWCZYNĄ,CZY PRACUJESZ?ILE MASZ LAT?GDZIE
                        MIESZKASZ?MASZ TAKI MOCNY CHARAKTER.PRAGNĘ CIĘ POZNAĆ,ZAPRZYJAŹNIĆ SIĘ.MOJE
                        HOBBY TO LOTNIARSTWO.ALE TEZ LUBIĘ WYSZYWAĆ.CZY MASZ JAKIEŚ HOBBY,CZY WYSZYWASZ
                        ZAWODOWO?DA SIĘ NA TYM ZAROBIĆ?MOŻE SIĘ UMÓWIMY I SOBIE POKAŻEMY NASZE PRACE?
                        ODPISZ MI NA FORUM.BĘDĘ CZEKAĆ.
                • Gość: BASIUNIA Re: KOMUNIKAT POKRZYWDZONEJ CYGNE IP: 82.146.230.* 13.05.04, 15:59
                  BARDZO CI WSPÓŁCZUJĘ KOCHANA CYGNE.CZY ISTNIEJE JAKIŚ SPOSÓB ŻEBY SIĘ DOKŁADNIE
                  DOWIEDZIEĆ JAKA CIĘ SPOTKAŁA KRZYWDA?NIE ROZUMIEM JAK TAK MOŻNA POSTĘPOWAĆ.MAM
                  NADZIEJĘ,ŻE POTRAFISZ DOWIEŚĆ NIEZBICIE, SKORO OGŁASZASZ JAWNIE,ŻE TO ROBI
                  PODPUCHY KTOŚ ZA CIEBIE.BO JAK BYŚ SIĘ MYLIŁA,TO WSTYD.ODPISZ JAK TO
                  WYKRYŁAŚ,BO TEŻ SIĘ PRAGNE USTRZEC PODSZYWACZY.
            • Gość: MMM Re: aż trudno uwierzyć w te liczby... IP: *.w81-48.abo.wanadoo.fr 09.05.04, 19:02
              Mozliwe ze tak jest jak mowisz, a wiec pszepraszam za moj text.
              • vviosna Re: aż trudno uwierzyć w te liczby... 09.05.04, 19:32
                nosil wilk razy kilka... ;]
                • Gość: MMM Re: aż trudno uwierzyć w te liczby... IP: *.w80-13.abo.wanadoo.fr 10.05.04, 19:46
                  ??????????
                  • Gość: MMM Re: aż trudno uwierzyć w te liczby... IP: *.w81-248.abo.wanadoo.fr 11.05.04, 19:49
                    ??????????
                    • sharon_stone1 Re: aż trudno uwierzyć w te liczby... 11.05.04, 22:12
                      Gość portalu: MMM napisał(a):

> ??????????

(przeprosiny przyjete:))

widzę, że sie nie doczekasz, więc ja Cię oświecę:)
                      < nosil wilk razy kilka..> - wiosna uznała, ze zachowanie cygne upowazniło ją(?)
                      do podszycia się pod jej nick w tym watku, oraz do zrobienia specjalnego watku
                      na forum towarzyskim jako cygne, z prośbą o kierowanie listow na adres gazetowy
                      <cygne>. Nie cYgne czy cygne 1, 2 itp.
                      Na marginesie - vvi0sna to nie to samo co vviosna.
                      • vviosna Re: aż trudno uwierzyć w te liczby... 11.05.04, 23:32
                        >zachowanie cygne

a jakie zachowanie masz konkretnie na mysli? pochwal sie ;)
                        zreszta wypraszam sobie podobne insynuacje, moja droga, masz jakasmanie
                        pzresladowcza na moi punkce, ciagle tylko wiosna i wiosna
                        to juz niedorwe! czzby spelnilo sie to, co ci przepowiadalam juz dawno temu? cos
                        tak zbyt zarliwie juz sie nie wypowiadasz w pewnych watkach tematycznych ;)
                        • sharon_stone1 Re: aż trudno uwierzyć w te liczby... 12.05.04, 14:09
                          vviosna napisała:

> a jakie zachowanie masz konkretnie na mysli?

wzięcie udziału w zbiorowej zabawie z uzyciem nicku vvi0sna, ktory przeciez nie
                          jest twoim nickiem, wiec nikt sie nie podszywał, ale 'ktos' uznal to za powod
                          podszycia sie ewidentnego pod nick cygmne, a kto to byl to przeciez mozna
                          sprawdzic.

Oczywiscie nie zaszkodzi jak wytłumaczysz MMM co mialas na mysli piszac
                          "nosił wilk razy kilka"
                          • vviosna Re: aż trudno uwierzyć w te liczby... 12.05.04, 15:06
                            to takie przyslowie, nasza mala niedouczko ;)
                            cos takiego jak 'kto pod kim dolki kopie...' ;]
                            • sharon_stone1 az trudno uwierzyc w AŻ taka głupotę!! 12.05.04, 15:13
                              vviosna napisała:

> to takie przyslowie, nasza mala niedouczko ;)
                              > cos takiego jak 'kto pod kim dolki kopie...' ;]

hahahaha
                              No toć jasne że przyslowie i o wilku i o dolkach
                              chodzi o to zebys wytłumaczyla MMM DLACZEGO uzyłaś akurat takiego zwrotu w
                              odpowiedzi na post, DLACZEGO uznałas zeby to przyslowie TU zacytować.

dziewczyno idź do lekarza, tobie COŚ przeszkadza w mysleniu, czasami nie ma w
                              nim ani krzty logiki!!
                              • vviosna Re: az trudno uwierzyc w AŻ taka głupotę!! 12.05.04, 18:15
                                > chodzi o to zebys wytłumaczyla MMM DLACZEGO uzyłaś akurat takiego zwrotu

przyslowia sa madroscia narodu ;]
                              • Gość: Ted® Re: az trudno uwierzyc w AŻ taka głupotę!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.04, 18:49
                                az trudno uwierzyc w AŻ taka twoja głupotę, cygus
                                a moze to nie glupota tylko proba wybielenia. nie opowiadaj bajek, ze wi0sna to
                                nie jest podszywanie, kto w to uwierzy. rzucanie kurwami uwazasz za zabawe,
                                misiu elegancji? gratuluje dobrego smaku.
                                wobec twoich wyczynow z nickami, w tym watek jako q (zabraklo odwagi, zeby sie
                                zalogowac?) mam powazne watpliwosci, czy to rzekome podszywanie sie pod cygne to
                                nie twoja robota - kolejna proba dyskredytacji

• sharon_stone1 Re: az trudno uwierzyc w AŻ taka głupotę!! 12.05.04, 22:22
                                  Gość portalu: Ted® napisał(a):

> az trudno uwierzyc w AŻ taka twoja głupotę, cygus

Tedziu, a tobie cooo??

> a moze to nie glupota tylko proba wybielenia. nie opowiadaj bajek, ze wi0sna
                                  to
                                  > nie jest podszywanie, kto w to uwierzy. rzucanie kurwami uwazasz za zabawe,
                                  > misiu elegancji? gratuluje dobrego smaku.

och, przeciez wiesz, ze ja nie uzywam 'wyrazow', odpowiadam za to co JA piszę
                                  zapomnialeś, ze jest coś takiego jak IP?

> wobec twoich wyczynow z nickami, w tym watek jako q (zabraklo odwagi, zeby sie
                                  > zalogowac?)

hehe
                                  tracisz fason kolego,
                                  zapomniałeś, że jest cos takiego jak IP?

mam powazne watpliwosci, czy to rzekome podszywanie sie pod cygne > o
                                  > nie twoja robota - kolejna proba dyskredytacji

zapomniales, że jest cos takiego jak IP?
                                  w jakim celu mialabym kogos takiego jak qczi dyskredytowac tu na forum?
                                  wszytsko co mogła złego dla siebie zrobić - zrobiła i ty jej w tym nie
                                  przeszkodziłeś
                                  dziwne, mój mąz zabrałby mnie z takiego miejsca chocby siłą i nie pozwoliłby
                                  zebym stała sie posmiewiskiem, obrzucona wyzwiskami, splugawiona itd.
                                  oczywiście przy założeniu, ze stałoby mi sie cos z rozumem i sprowokowałabym
                                  większośc do takiego zachowania co jest raczej niemożliwe w tym wcieleniu:)))

To tyle jeśli chodzi o forum, bo jesli bedzie taka potrzeba, ze trzeba będzie
                                  zdyskredytowac panienke w realu to przecież KTO pewne wątki tworzył
                                  nietrudno bedzie ustalić, nieprawdaż??
                                  no więc nie osmieszaj się, o ile jeszcze bardziej osmieszyc sie można
                                  pa
                                  • Gość: Ted® Re: az trudno uwierzyc w AŻ taka głupotę!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.04, 22:51
                                    tyle pisania a nic madrzej nie wyszlo

> odpowiadam za to co JA piszę

to bylo smieszne, nie panujesz zlotko nad jazniami, powinnas napisac MY - primo
                                    voto cygne
                                  • Gość: BASIUNIA Re: az trudno uwierzyc w AŻ taka głupotę!! IP: 82.146.230.* 13.05.04, 16:32
                                    NIC JUŻ NIE ROZUMIEM Z TEJ DYSKUSJI. KTO SIE PODSZYWA I DLACZEGO? CO TO MA
                                    WSPÓLNEGO Z UMIERAJĄCYMI DZIEĆMI? CZY CYGME TO TED?A SKĄD SHARON STONE WIE ,ŻE
                                    CYGME MA SIE LECZYĆ PSYCHICZNIE U QCZI I DLACZEGO JEJ MĄŻ SIĘ SKOMPROMITOWAŁ I
                                    BYŁ SPLUGAWIONY?KTO KOGO ZABIJE W REALU I CO TO JEST IP?PRAGNĘ ZAISTNIEĆ NA
                                    FORUM.CZY MOŻE MNIE WPROWADZIĆ KTOŚ W TEN FASCYNUJĄCY ANONIMOWY ŚWIAT LUDZI
                                    PRZEJĘTYCH NA TYM WĄTKU SMIERCIĄ DZIECI?DLACZEGO CYGME JEST DOŻYWOTNIO
                                    SKOMPROMITOWANA NA TYM FORUM I KTO JEJ GROZI?TYM POWINIEN SIĘ KTOŚ ZAJĄĆ
                                    POWAŻNIE.MOŻE TO MANIA PRZEŚLADOWCZA?
                                    • sharon_stone1 specjalnie dla BASIUNI 14.05.04, 14:11
                                      Gość portalu: BASIUNIA napisał(a):

> NIC JUŻ NIE ROZUMIEM Z TEJ DYSKUSJI. KTO SIE PODSZYWA I DLACZEGO? CO TO MA
                                      > WSPÓLNEGO Z UMIERAJĄCYMI DZIEĆMI? CZY CYGME TO TED?A SKĄD SHARON STONE
                                      WIE ,ŻE
                                      > CYGME MA SIE LECZYĆ PSYCHICZNIE U QCZI I DLACZEGO JEJ MĄŻ SIĘ SKOMPROMITOWAŁ
                                      I
                                      > BYŁ SPLUGAWIONY?KTO KOGO ZABIJE W REALU I CO TO JEST IP?PRAGNĘ ZAISTNIEĆ NA
                                      > FORUM.CZY MOŻE MNIE WPROWADZIĆ KTOŚ W TEN FASCYNUJĄCY ANONIMOWY ŚWIAT LUDZI
                                      > PRZEJĘTYCH NA TYM WĄTKU SMIERCIĄ DZIECI?DLACZEGO CYGME JEST DOŻYWOTNIO
                                      > SKOMPROMITOWANA NA TYM FORUM I KTO JEJ GROZI?TYM POWINIEN SIĘ KTOŚ ZAJĄĆ
                                      > POWAŻNIE.MOŻE TO MANIA PRZEŚLADOWCZA?

Bardzo mnie poruszyl Twoj los Basiuniu. Myślę, że na forum do ktorego Ci link
                                      podaje poniżej, znajdziesz jakąś dla siebie pomoc, radę.

forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=99
                                      Twoje problemy związane z kiepską kondycją psychiczną, zaburzeniami procesów
                                      poznawczych pomogą Ci rozwikłać specjaliści psychiatrzy z Centrum
                                      Psychoprofilaktyki i Terapii w W-wie oraz liczni internauci odwiedzjący to
                                      forum.

życzę zdrowia
                                      • vviosna Re: specjalnie dla BASIUNI 14.05.04, 15:23
                                        tobie jescze zaden z licznych forumowiczow, cygne, nie pomogl
                                        ba, z kazdym dniem, ktory spedzasz na forum jest z toba gorzej. sama to
                                        zauwazasz, nieprawdaz? my tez to zauwazamy i zatanawiamy sie, jak by ci tu pomoc...
    • madziara_pl Re: 11 września zginęło ok. 35 000 dzieci! 08.05.04, 22:36
      i az trudno uwierzyc ze za kilkanascie, kilkadziesiat lat, wg badan, najwiecej
      ludzi bedzie umierac nie z powodu głodu czy AIDS ale z
      powodu ........................................................................
      ................................................................................
      ................................................................................
      ...................................................................otyłości!
      • Gość: rory Re: 11 września zginęło ok. 35 000 dzieci! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.04, 07:00
        Żarty też powinny mieć swoją klasę i dobrze, by nie była to najgorsza klasa ze
        szkoły specjalnej. Może poprzestań jednak na postach o rzyganiu po likierze
        bananowym.
        • madziara_pl Re: 11 września zginęło ok. 35 000 dzieci! 09.05.04, 09:21
          po****ło cie???? jakie żarty?

naprawde wg badan amerykanskich badaczy za kilkadziesiat lat główna przyczyna
          śmierci na świecie bedzie otyłość i komplikacje z nią zwiazane - choroby serca,
          układu krążenie, cukrzyca itp !!!! niestety nie mam żadnych tekstów czy linkow
          na ten temat zeby to udowodnic, ale jest to informacja zaslyszana z
          wiarygodnego źródła !!!!!

a po likierze bananowym (cokolwiek to jest - nigdy nie piłam) nie rzygałam :))
          • madziara_pl to nie żarty! 09.05.04, 09:30
            szybko cos jednak znalazłam
            www.republika.pl/zoz_baluty/ciekawostki.html

Zakrawa to na ironię losu, ale - według szacunków - liczba ludzi z nadwagą na
            świecie dawno już przewyższyła liczbę niedożywionych, która liczy ok. 800 mln
            osób. Procentowo najwięcej osób otyłych żyje w Serbii, Grecji, USA i w
            Czechach. Na podstawie badań trwających od 1996 do 2001 roku brytyjscy lekarze
            twierdzą, że obwód pasa u dzieci wzrósł średnio o 4 cm., przy czym dziewczynki
            grubieją szybciej niż chłopcy. Władze Szwajcarii opodatkowały już produkty
            spożywcze zawierające cukier i tłuszcz.

W krajach bogatych już nie palenie tytoniu, ale nadwaga i niedostatek ruchu
            powodują najwięcej zgonów. Najnowsze badania dowodzą, że istnieją przyczyny
            biologiczne: naukowcy z McGill University Health Centre twierdzą, że białko
            receptorowe C5L2, znajdujące się na powierzchni komórek tłuszczowych, zwieksza
            gromadzenie się w nich tłuszczu - jeżeli uaktywni je odpowiedni hormon, któryt
            nosi nazwę ASP. Gdyby można było zakłócić proces wiązania się ASP z C5L2,
            przynajmniej częściowo można by wspomóc walkę z otyłością.

• Gość: Ted® Re: to nie żarty! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.04, 16:18
              to nie zarty. potwierdzam calym swoim obwodem.
          • bogini_s Re: 11 września zginęło ok. 35 000 dzieci! 09.05.04, 22:20
            madziara_pl napisała:

> po****ło cie???? jakie żarty?
            >
            > naprawde wg badan amerykanskich badaczy za kilkadziesiat lat główna przyczyna
            > śmierci na świecie bedzie otyłość i komplikacje z nią zwiazane - choroby
            serca,
            >
            > układu krążenie, cukrzyca itp !!!! niestety nie mam żadnych tekstów czy
            linkow
            > na ten temat zeby to udowodnic, ale jest to informacja zaslyszana z
            > wiarygodnego źródła !!!!!
            >
            > a po likierze bananowym (cokolwiek to jest - nigdy nie piłam) nie rzygałam :))

Jeżeli by ktoś się chciał przyczepić (ja nie chcę, ale to zrobię), to śmierć z
            powodu otyłości nie grozi całemu światu, tylko tym spasionym jak świnie
            amerykanom. Tam normalnych ludzi spotkasz tylko w show business'ie. A poza tym-
            walczy o nich Greenpeace!
            • madziara_pl Re: 11 września zginęło ok. 35 000 dzieci! 09.05.04, 22:22
              nie tylko Amerykanom - przeczytaj mój post 'to nie żarty'
            • vviosna Re: 11 września zginęło ok. 35 000 dzieci! 09.05.04, 22:25
              bogini_s napisała:
              > Jeżeli by ktoś się chciał przyczepić (ja nie chcę, ale to zrobię), to śmierć z
              > powodu otyłości nie grozi całemu światu, tylko tym spasionym jak świnie
              > amerykanom. Tam normalnych ludzi spotkasz tylko w show business'ie.

a skad bierzesz takie rewelacje??
              • bogini_s Re: 11 września zginęło ok. 35 000 dzieci! 12.05.04, 01:00
                vviosna napisała:

> bogini_s napisała:
                > > Jeżeli by ktoś się chciał przyczepić (ja nie chcę, ale to zrobię), to śmie
                > rć z
                > > powodu otyłości nie grozi całemu światu, tylko tym spasionym jak świnie
                > > amerykanom. Tam normalnych ludzi spotkasz tylko w show business'ie.
                >
                > a skad bierzesz takie rewelacje??

Stąd, że tam byłam i się napatrzyłam na nich. W miarę normalna była powiedzmy
                co ósma osoba.
                • vviosna Re: 11 września zginęło ok. 35 000 dzieci! 12.05.04, 07:33
                  tez bylam, tez sie napatrzylam i 'nienormalna', czyli jakos szczegolnie otyla w
                  porownaniu z polkami byla jedna amerykanka na sto.
    • polynomial Re: 11 września zginęło ok. 35 000 dzieci! 10.05.04, 18:15
      Grrrrrr...

Polynomial-C
      • Gość: xx Re: 11 września zginęło ok. 35 000 dzieci! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.04, 14:30
        Przeczytaj skurwysynie Polynomialu
        wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2068624.html
        Juz widze jak sie cieszysz kutasie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka