Dodaj do ulubionych

Samochód na wesele?P. Redmerski?

09.06.11, 12:36
Witam.Szukam samochodu na wesele,ostatnio rozmawiałem z panami z postoju taxi w Radziejowie, spodobał mi się samochód p. Józefa Redmerskiego ( srebrny mercedes), niestety nie wiem co sądzić o jego kierowcy. zrobił na mnie dziwne wrażenie, człowieka, któremu nic nie pasuje. Czy ktoś go kiedys wynajął?
Obserwuj wątek
    • dlawszystkichzbychu Re: Samochód na wesele?P. Redmerski? 10.06.11, 09:38
      Ostatnio byłem na ślubie w Kościelnej Wsi, Państwo Młodzi podjechali czarnym BMW z jasnym wnętrzem. Kojarzę, że właściciel mieszka w Radziejowie ale rejestrację ma CB, z tego co wiem to miły facet. Radzę go namierzyć i zagadać. Pozdrawiam
      • kamilmac83 Re: Samochód na wesele?P. Redmerski? 10.06.11, 10:00
        Dzięki wielkie. Narzeczona już wybrała samochód, własnie ten srebrny mercedes p. Redmerskiego jej sie strasznie spodobał, ale ja mam mieszane uczucia. Z tego co się zorientowałem, to ma duzo terminów już zajetych w soboty. Mnie tylko niepokoi jego podejście, jakby miał pretensje, ze musi gdzies pojechac ubrac samochód, że ma przyjechac po mnie do rodzinnego domu a później do narzeczonej, a nie z jednego miejsca, już cena też mu przestała jakos odpowiadac. Mam meszane uczucia, moze kogos podwoził ten pan na wesele?
        • pantera1980 Re: Samochód na wesele?P. Redmerski? 10.06.11, 18:52
          Mnie osobiście nie podwoził, ale znam go troszkę.Radzę uważać z ubieraniem samochodu wiesz...mała ryska na lakierze i da ci odczuć swoje niezadowolenie.Ja osobiście wolałbym jechać innym autem bo jak ma mi koleś przez całą drogę mówić Uwaga na klamki, uwaga na fotele itd itd no sry, ale w tym dniu są inne ważniejsze rzeczy....pozdrawiam
          • kamilmac83 Re: Samochód na wesele?P. Redmerski? 11.06.11, 09:42
            Też mi się wydaje, ze tak z tym Panem będzie. Z góry zaznaczył czego nie chce, tasm, kleju, itp ( w sumie mu się nie dziwię, w końcu to jego auto, wiec nikt nie chce by mu niszczyc lakier).Jednak się obawiam jazdy z nim, to Nasz dzień, a już sobie wyobrażam jak będzie narzekac, jak mu samochód będą ubierac w kwiaciarni. już zaczynam żałować swojego wyboru
            • decorbej Re: Samochód na wesele?P. Redmerski? 14.06.11, 23:24
              Witam .Odpuść sobie tego gościa.Znam go dobrze to stary zgorzkniały ,niezadowolony z niczego ,facet ,będziecie musieli stosować się do jego poleceń ,szczerze odradzam bo zepsuje wam wasz najważniejszy dzień .A przy okazji wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia .pozdrawiam
              • kamilmac83 Re: Samochód na wesele?P. Redmerski? 15.06.11, 21:52
                Dzieki za opinie, kurcze naprawdę żałuję, że dostał już zaliczke, im blizej slubu tym wieksze mam wątpliwości co do tego czlowieka. Miał mnóstwo zarezerwowanych terminów w kalendarzu, ale serio mam wrazenie, ze będzie się'pluł" o kazdy szczegół. Ktoś z nim kiedyż jechał do slubu?
                • 50v Re: Samochód na wesele?P. Redmerski? 28.06.11, 17:33
                  kamilmac83 napisał:

> Dzieki za opinie, kurcze naprawdę żałuję, że dostał już zaliczke, im blizej slu
                  > bu tym wieksze mam wątpliwości co do tego czlowieka. Miał mnóstwo zarezerwowany
                  > ch terminów w kalendarzu, ale serio mam wrazenie, ze będzie się'pluł" o kazdy s
                  > zczegół. Ktoś z nim kiedyż jechał do slubu?

Ty weź najlepiej bryczkę sobie wynajmij, pojedziesz w konie, a następnym razem nie zrobisz nic na łapu capu !
                  • kamilmac83 Re: Samochód na wesele?P. Redmerski? 28.06.11, 23:24
                    Jesli nie masz nic interesującego do dodania w powyższym temacie to po prostu się nie udzielaj swoje "dobre rady"- ironie i kpine zostaw dla siebie.pozdr
                  • skanerdruk Re: Samochód na wesele?P. Redmerski? 02.07.11, 18:59
                    Cześć jeśli szukasz jeszcze samochodu to jak chcesz to ja moge cie zawieść i napewno bysmy sie dogadali. Mam Renault Lagune II grafitowa. czekam na odpowiedz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka