Dodaj do ulubionych

praca przez internet?

08.12.11, 22:30
Słuchajcie, mam prośbę...wiecie coś o pracy przez internet może? kurde, jestem w ciąży, nie przedłużyli mi umowy, bo ciąża jest "za młoda"...narazie jestem na chorobowym, ale później nie będzie nic...dlatego szukam czegoś, żeby dorobić i oszczędzić na później...praca fizyczna niestety odpada, bo mam zagrożoną ciążę i nie dam rady...powinnam właściwie leżeć...ale ja nie dam rady leżeć i leżeć i chciałabym coś robić...
nawet mogę składać długopisy...
Obserwuj wątek
    • lorek08 Re: praca przez internet? 09.12.11, 12:25
      textmarket.pl/
      Pisanie artykułów.
      Na próbę dodałam najpierw 1-sprzedał się w 2 dni.
      Później kolejne 2 które ciągle od kilku tygodni nie zostały sprzedane. Serwis jest na pewno wypłacalny ale ile trwa sprzedaż artykułów to nie wiem. Najlepiej pisać ich bardzo dużo to większe szanse,że coś sprzedasz :)
      • aniulka8503 Re: praca przez internet? 09.12.11, 13:03
        lorek...ale to pisze się o czymkolwiek? Czy dadzą ci jakiś "temat"? Z takich rzeczy nigdy dobra nie byłam, ale mogę spróbować...
        • lorek08 Re: praca przez internet? 09.12.11, 21:31
          To Ty piszesz. Inni jak szukają artykułu z daną frazą (wyrażeniem) to mogą od Ciebie kupić :
          Piszesz na obojętnie jaki temat.
          Najlepiej sprawdzają się artykuły z frazami np :
          kredyt
          kredyty
          dziecko
          dzieci
          mieszkanie
          dom
          praca
          nieruchomości itp,itd
          Np fajnie jakbyś napisała artykuł ,w którym będą słowa kredyt,kredyty,mieszkanie,dom i np praca.
          Im więcej ,,fajnych,,słów w artykule tym większe szanse ,że go sprzedasz .
          Artykuł musi mieć co najmniej 1000 znaków-im dłuższy tym lepszy i lepiej płatny

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka