Dodaj do ulubionych

Loty narciarskie

08.03.02, 21:24
Jak myślicie - czy Małysz ma szanse aby dokopać Niemcom? Czy zawody zdominują
Hanawald i wracający do formy Szmitt, a może Mateja (tylko 1 metr krócej niż
Małysz - na próbie :)))))

Tomcio
Obserwuj wątek
    • krotoss Re: Loty narciarskie 08.03.02, 21:35
      wygra Robert Kraniec(czy jak sie tam pisze to nazwisko), a Mateii zawsze
      dobrze szlo w skokach bedzie w pierwszej dziesiatce pewnie jak na mamutach
      zwykle :o)

KroTosS

Ps.Malysz 2 ;oPPP
      • krotoss Re: Loty narciarskie 08.03.02, 21:36
        tak pewnie gadam bo ostatnio jak na jedyn forum obstawilem hokej to
        wytypowalem wszystko, nawet ilosc bramek w polfinale jednym :o)))

KroTosS
        • .tomcio. Re: Loty narciarskie 08.03.02, 21:43
          To zaraz mi tutaj PEWNIE napisz, że Małyszek będzie pierwszy!!!!!!!! I to już
          bo będzie z Tobą kiepsko. :))

Tomcio
          • krotoss Re: Loty narciarskie 08.03.02, 21:47
            A kto to Malysz? ;oPPP to cytat hi hi

KroTosS

Ps.Pewnie Ci mowie, ze wygra Sloweniec ;oP
            • .tomcio. Re: Loty narciarskie 08.03.02, 21:55
              A chcesz w ucho! Mów i to szybko ze wygra nasz EAGLE !!

Tomcio
              • krotoss Re: Loty narciarskie 08.03.02, 22:01
                ha ha ha w ucho-przypominam, ze jeszcze mi "wisisz" pojedynek na reke ;oP

Co do Malysza, szkoda, ze nie bylo tylu chetnych do siedzenia ze mna i
                ogladania eurosportu jak tylko oni pokazywali skoki i Adasia, gdy
                mial "cienkie lata" kariery. A teraz wszyscy Adas Adas! nawet w TV tak o nim
                gadaja, a palili pamiec o nim przez te dwa lata hyh...

KroTosS

Ps.Tak na serio wierze ze wygra Malysz, choc naprawde sie boje Kranca-
                popamietacie moje slowa ;o))
                • .tomcio. Re: Loty narciarskie 08.03.02, 22:05
                  No!!! Teraz już lepiej mówisz. Mam nadzieję, że Małyszek wygra, choć ja znów
                  boję się sąsiadów zza Odry. Obaj są dobrzy i mogą dużo namieszać.

Aaaaaaaaaaa........pamiętam......że mam Ci dokopać na rękę. Przy najbliższej
                  okazji.

Tomcio
                  • krotoss Re: Loty narciarskie 08.03.02, 22:27
                    tam zza Odry sa cieniasy szczegolnie w lotach ;o))) spox. A co do reki kurcze
                    nie kop mi jej bo bedzie gedan-ude-barai i od razu kara-zuki ;o))) Nawet nie
                    pytaj co to ale skuteczne przeciw kopaniu w reke hi hi.

KroTosS
                    • .tomcio. Re: Loty narciarskie 08.03.02, 22:29
                      Hai! Kroti San! Hai! Waaaaaazaaaaaari!!

Tomcio :)
                      • krotoss Re: Loty narciarskie 09.03.02, 13:28
                        Domo arigato goszaimashu sensei .Tomcio. za podjecie wyzwania ^__^ teraz
                        mawate z drogi do Olsztyna i przyjezdzaj dzis na spotkanie ;oPPP

Pozdrawiam

KroTosS

Ps.A Adas lepiej nie mowic-widzisz przeczowalem ze nie bedzie najlepiej, choc
                        mnie zmusiles do wyjawnienia swojego optymizmu jednak ;o) ale reszte pomylilem
                        hyh. Slowency zawiedli, a germancy kurcze nie poddali sie mojemu lekcewazacemu
                        stosunkowi do nich ;o( Hannavald-znow w MS lotach , Schmitt 2. No ale oni
                        zawsze brylowali w lotach-dobrze ze juz Thoma nie skacze :o)

• krotoss Re: Loty narciarskie 09.03.02, 13:28
                          krotoss napisał(a):

> Domo arigato goszaimashu sensei .Tomcio. za podjecie wyzwania ^__^ teraz
                          > mawate z drogi do Olsztyna i przyjezdzaj dzis na spotkanie ;oPPP
                          >
                          > Pozdrawiam
                          >
                          > KroTosS
                          >
                          > Ps.A Adas lepiej nie mowic-widzisz przeczowalem ze nie bedzie najlepiej, choc
                          > mnie zmusiles do wyjawnienia swojego optymizmu jednak ;o) ale reszte pomylilem
                          > hyh. Slowency zawiedli, a germancy kurcze nie poddali sie mojemu lekcewazacemu
                          > stosunkowi do nich ;o( Hannavald-znow w MS lotach , Schmitt 2. No ale oni
                          > zawsze brylowali w lotach-dobrze ze juz Thoma nie skacze :o)

Znaczy Hanni jeszcze nie MS bo jeszcze jutro zostalo :o)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka