.tomcio. 08.03.02, 21:24 Jak myślicie - czy Małysz ma szanse aby dokopać Niemcom? Czy zawody zdominują Hanawald i wracający do formy Szmitt, a może Mateja (tylko 1 metr krócej niż Małysz - na próbie :))))) Tomcio Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krotoss Re: Loty narciarskie 08.03.02, 21:35 wygra Robert Kraniec(czy jak sie tam pisze to nazwisko), a Mateii zawsze dobrze szlo w skokach bedzie w pierwszej dziesiatce pewnie jak na mamutach zwykle :o) KroTosS Ps.Malysz 2 ;oPPP Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Loty narciarskie 08.03.02, 21:36 tak pewnie gadam bo ostatnio jak na jedyn forum obstawilem hokej to wytypowalem wszystko, nawet ilosc bramek w polfinale jednym :o))) KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
.tomcio. Re: Loty narciarskie 08.03.02, 21:43 To zaraz mi tutaj PEWNIE napisz, że Małyszek będzie pierwszy!!!!!!!! I to już bo będzie z Tobą kiepsko. :)) Tomcio Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Loty narciarskie 08.03.02, 21:47 A kto to Malysz? ;oPPP to cytat hi hi KroTosS Ps.Pewnie Ci mowie, ze wygra Sloweniec ;oP Odpowiedz Link Zgłoś
.tomcio. Re: Loty narciarskie 08.03.02, 21:55 A chcesz w ucho! Mów i to szybko ze wygra nasz EAGLE !! Tomcio Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Loty narciarskie 08.03.02, 22:01 ha ha ha w ucho-przypominam, ze jeszcze mi "wisisz" pojedynek na reke ;oP Co do Malysza, szkoda, ze nie bylo tylu chetnych do siedzenia ze mna i ogladania eurosportu jak tylko oni pokazywali skoki i Adasia, gdy mial "cienkie lata" kariery. A teraz wszyscy Adas Adas! nawet w TV tak o nim gadaja, a palili pamiec o nim przez te dwa lata hyh... KroTosS Ps.Tak na serio wierze ze wygra Malysz, choc naprawde sie boje Kranca- popamietacie moje slowa ;o)) Odpowiedz Link Zgłoś
.tomcio. Re: Loty narciarskie 08.03.02, 22:05 No!!! Teraz już lepiej mówisz. Mam nadzieję, że Małyszek wygra, choć ja znów boję się sąsiadów zza Odry. Obaj są dobrzy i mogą dużo namieszać. Aaaaaaaaaaa........pamiętam......że mam Ci dokopać na rękę. Przy najbliższej okazji. Tomcio Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Loty narciarskie 08.03.02, 22:27 tam zza Odry sa cieniasy szczegolnie w lotach ;o))) spox. A co do reki kurcze nie kop mi jej bo bedzie gedan-ude-barai i od razu kara-zuki ;o))) Nawet nie pytaj co to ale skuteczne przeciw kopaniu w reke hi hi. KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
.tomcio. Re: Loty narciarskie 08.03.02, 22:29 Hai! Kroti San! Hai! Waaaaaazaaaaaari!! Tomcio :) Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Loty narciarskie 09.03.02, 13:28 Domo arigato goszaimashu sensei .Tomcio. za podjecie wyzwania ^__^ teraz mawate z drogi do Olsztyna i przyjezdzaj dzis na spotkanie ;oPPP Pozdrawiam KroTosS Ps.A Adas lepiej nie mowic-widzisz przeczowalem ze nie bedzie najlepiej, choc mnie zmusiles do wyjawnienia swojego optymizmu jednak ;o) ale reszte pomylilem hyh. Slowency zawiedli, a germancy kurcze nie poddali sie mojemu lekcewazacemu stosunkowi do nich ;o( Hannavald-znow w MS lotach , Schmitt 2. No ale oni zawsze brylowali w lotach-dobrze ze juz Thoma nie skacze :o) Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Loty narciarskie 09.03.02, 13:28 krotoss napisał(a): > Domo arigato goszaimashu sensei .Tomcio. za podjecie wyzwania ^__^ teraz > mawate z drogi do Olsztyna i przyjezdzaj dzis na spotkanie ;oPPP > > Pozdrawiam > > KroTosS > > Ps.A Adas lepiej nie mowic-widzisz przeczowalem ze nie bedzie najlepiej, choc > mnie zmusiles do wyjawnienia swojego optymizmu jednak ;o) ale reszte pomylilem > hyh. Slowency zawiedli, a germancy kurcze nie poddali sie mojemu lekcewazacemu > stosunkowi do nich ;o( Hannavald-znow w MS lotach , Schmitt 2. No ale oni > zawsze brylowali w lotach-dobrze ze juz Thoma nie skacze :o) Znaczy Hanni jeszcze nie MS bo jeszcze jutro zostalo :o) Odpowiedz Link Zgłoś