Gość: BARTASS BMX IP: *.tvgawex.pl 04.07.04, 23:55 OCZYWIŚCIE !! FORDON POTRZEBUJE SKATEPARKU !! SUPER ŻE COŚ SIĘ ROZKRĘCIŁO !! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: BODZIO =)))) SKATE PARK IP: *.tvgawex.pl 05.07.04, 00:07 I tak ma być =))) nareszcie skate park w fordonie=)) myślałem że nie dożyje tej chwili normalnie wypass BMX BYDGOSZCZ RZĄDZI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BARTASS SKATE PARK IP: *.tvgawex.pl 05.07.04, 00:13 I mówiłem kuki że coś będzie ha ! a ty nie chciałes wierzyć. Co prawda dopiero to się pewnie rozkręci no ale zawsze coś... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buda Re: SKATE PARK IP: *.tvgawex.pl 05.07.04, 01:34 apeluję o dużo asfaltowych ściezek poza Myślęcinkiem nie ma gdzie jezdzić podziwiam tych ktorzy smigają po chodnikach a nie uważacie ze gorny taras się marnuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WesolY Re: SKATE PARK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.04, 08:53 fajnie bedzie,tylko niech wybudują ten skatpark heh.nara BDG YAZON TEAM YEAH BEATCH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dafik Re: Skate park powstanie w Fordonie IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.INTELINK.pl 05.07.04, 22:12 wiwat nowy skate park wiwat Prezydent!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziomal Skate park ALE JAKI SP !! IP: *.tvgawex.pl 10.07.04, 11:07 ej ja tylko napisze żę jak oni mają dodawać co roku coś nowego, to ten skatepark gotowy będzie jak zalegalizują zioło w polsce czyli pewnie za 100 lat :D ja nierozumiem, na głupoty to oni mają pieniądze, ale żeby porządny skatepark wybudować to nie . przecież w każdym normalnym kraju jest skatepark w którym jest wszystko co potrzebane i co my mamy czekać latami żeby łaskawie postawili nam powiedzmy jumpbox ?? niech odrazu wszystko zrobią .. wrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny Re: Skate park ALE JAKI SP !! IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.INTELINK.pl 19.08.04, 09:44 wypad z wami gówniarze za miasto!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś