Dodaj do ulubionych

znów strzelanina w bydgoszczy, horror trwa

31.08.14, 11:49
Dyżurny bydgoskiej policji otrzymał zgłoszenie o awanturującym się mężczyźnie w jednym z hipermarketów. Policjanci, którzy przyjechali na interwencję potwierdzili ten fakt i w związku z tym, że mężczyzna miał kilka powierzchownych ran wezwali karetkę i wyprowadzili go na zewnątrz - powiedział Piotr Duziak z zespołu prasowego Komendy Wojewódzkiej Policji w Bydgoszczy.

Jak dodał, zatrzymany mężczyzna podczas szamotaniny wyciągnął broń jednemu z policjantów i oddał w jego kierunku strzał. Interweniujący funkcjonariusz został ciężko ranny, a sprawca zbiegł z miejsca zdarzenia.
Jak to możliwe,żeby policjant był takim bałwanem i dał sobie wyciągnąć bron, następnie ją załadować,a pozniej wystrzelić? Kto pracuje w bydgoskiej policji ?

Bydgoszcz to miasto w którym strach wyjśc z domu po zakupy do supermarketu. Groza i horror w tym mieście,a co na to tzw. Prezydent bruski? NIC !!!!!!!!!!!

wiadomosci.onet.pl/kujawsko-pomorskie/policjant-postrzelony-podczas-interwencji-w-hipermarkecie/xxh3g
gertner, to tobie wyciągnął ten bandzior bron?
Obserwuj wątek
    • johnyflaszka Re: znów strzelanina w bydgoszczy, horror trwa 31.08.14, 12:34
      To on był na gościnnych występach w metropolii z jakiegoś małego miasteczka albo Torunia albo Inowrocławia.
      • czlowiek_z_bydgoszczy Re: znów strzelanina w bydgoszczy, horror trwa 31.08.14, 13:50
        By z maego miasteczka mafijnego,- inowrocławia.
        • idiota_z_rubinkowa Powiedz gdzie podesłać ci 15 zł na nową klawiaturę 01.09.14, 20:43
          bo jak widzę znów Ł masz zepsute.
    • szwederowski_melepeta Re: znów strzelanina w bydgoszczy, horror trwa 01.09.14, 19:23
      Mówili o tym przed chwilą w TVN24.
      To straszne. Człowiek wyjdzie do sklepu a tu kulka.

• idiota_z_rubinkowa Nie gadaj, z Podgórza do Bydgoszczy na zakupy 01.09.14, 20:42
        chodzisz? Nic bliżej nie znalazłeś? Na Bażyńskich masz Lidla, Plazę, na Olsztyńskiej cały kompleks a ty do Bydgoszczy? Wszystkie sklepy masz "poobrażane"?
        Niezbadane są splątania umysłowe moich ziomków.
        • szwederowski_melepeta Re: Nie gadaj, z Podgórza do Bydgoszczy na zakupy 02.09.14, 17:04
          idiota_z_rubinkowa napisał:

> chodzisz? ...

Co to jest "Podgórz"?

Chyba masz nicka zgodnego ze stanem faktycznym. :)))
          • czlowiek_z_bydgoszczy Re:Co wy tak towarzysze o tym Toruniu ? 02.09.14, 17:59
            Tęskno wam do Metropolii ?
          • idiota_z_rubinkowa nick przystaje do ciebie, zarówno pod 02.09.14, 18:01
            względem geograficznym jak i poznawczym.
            Może wyjaśnisz forumowiczom, dlaczego wstydzisz się rodzinnego miasta? Rozkopana Warszawska, zapyziały dworzec czy też namiastka uczelni w Porcie Drzewnym? To nie powód do wypierania się korzeni, choć u ciebie ten korzeń to dopiero w pierwszym pokoleniu.
            • szwederowski_melepeta Re: nick przystaje do ciebie, zarówno pod 02.09.14, 18:14

> względem geograficznym jak i poznawczym.

"Jesteś idiotą Kidler" :))))
              • idiota_z_rubinkowa Ten drugi nick ci zablokowali? 02.09.14, 18:28
                czy dalej dyskusje "mnie z mną" o ile oczywiście zrozumiałeś.
                • szwederowski_melepeta Re: Ten drugi nick ci zablokowali? 02.09.14, 18:33
                  Dałem cudzysłów, ale i tek wiedziałem, że nie zrozumiesz.
                  To był cytat idioto :)))
                  • idiota_z_rubinkowa Mistrzu suspensu, nie pisz do mnie jak piję kawę. 02.09.14, 18:36
                    Twoja cięta riposta mało mnie nie zabiła.
    • czlowiek_z_bydgoszczy Re: znów strzelanina w bydgoszczy, horror trwa 06.09.14, 13:40
      własnie radio PIK podało o brutalnym gwałłcie na uczennicy w parku Kazimierza W.
      Jak nie strzelanina to gwałt,a w najlepszym razie skopanie czyjejś twarzy za 2 zł.
      Jak tu zyc panie Bruski?
    • szwederowski_melepeta Nawet ksiądz nie jest bezpieczny 09.09.14, 12:54
      Napadł na księdza, gdy ten szedł z komunią po osiedlu.

bydgoszcz.gazeta.pl/szwederowo/1,112632,16608167,Napadl_na_ksiedza__gdy_ten_szedl_z_komunia_po_osiedlu.html#LokBydTxt
      • antyarek Re: Nawet ksiądz nie jest bezpieczny 09.09.14, 13:38
        Czy ty myslisz imbecylu, ze nie czytamy gazet? Ile orgazmow miales podajac ten odnosnik?
        • czlowiek_z_bydgoszczy Re: Nawet ksiądz nie jest bezpieczny 09.09.14, 16:15
          Czy ty myslisz imbecylu, ze nie czytamy gazet? Ile orgazmow miales podajac ten odnosnik?

Ja mysle,ze ty nie miałas ich już od lat,znasz je tylko z opowieści, chłopczyku
          • idiota_z_rubinkowa W końcu wiem, jak wygladasz. 09.09.14, 18:35
            torun.gazeta.pl/torun/1,90288,15602444,Tak_wyglada_gwalciciel__Poznajesz_go___PORTRET_PAMIECIOWY_.html#TRrelSST
            Wczoraj na Bielanach byłeś bardziej złachmaniony.
    • szwederowski_melepeta Do idioty_z_rubinkowa 09.09.14, 19:07
      Za teksty: " Kiedy przestaniesz molestować dzieci?" i "Tak jakby o tobie artykuł." wysyłam zgłoszenia do moderatora o bana i do prokuratury zawiadomienie zgodnie z art. 303 k.p.k.
      I żebyś nie mówił, że o niczym nie wiesz.
      • idiota_z_rubinkowa Czekam : w rewanżu spodziewaj się 09.09.14, 19:59
        zawiadomienia z art. 190 i 212 kk - i żebyś nie mówił, że o niczym nie wiesz.

• szwederowski_melepeta Re: Czekaj, czekaj 09.09.14, 20:07

> zawiadomienia z art. 190 i 212 kk - i żebyś nie mówił, że o niczym nie wiesz.
          >

Mecenas prosił mnie, żebym nie pisał nic.
          • idiota_z_rubinkowa Z wielką niecierpliwością czekam na pozew, 10.09.14, 08:29
            tym bardziej że aby był skutecznie rozpatrzony przez prokuraturę, musi posiadać pełne dane "pokrzywdzonego".
            • szwederowski_melepeta Re: Z wielką niecierpliwością czekam na pozew, 10.09.14, 11:35
              Dane już posiada, a twoje wpisy zostały zabezpieczone, jak zapewne zauważyłeś.
              • idiota_z_rubinkowa Oczywiście percepcja u ciebie jak zwykle na żadnym 10.09.14, 16:02
                poziomie.
                Czekam zatem, aż z pozwu wyczytam twoje dane osobowe.
                I oczywiście na forum widać "zabezpieczone wpisy", różnią się od niezabezpieczonych czcionką, kolorem i zapachem.
                Jak doczekam się pozwu, z ogromną przyjemnością zamieszczę jego treść na forum, tylko mnie oświeć, która prokuratura się zajmie sprawą: Prokuratura Rejonowa Toruń Centrum-Zachód, Prokuratura Rejonowa Toruń-Wschód czy może od razu Okręgowa?
                I czy w pozwie wspomnisz jeszcze o pomawianiu przez siebie forumowiczów np. o alkoholizm i złodziejstwo - to tak dla sprecyzowania treści zarzutów?
                • antyarek Re: Oczywiście percepcja u ciebie jak zwykle na ż 10.09.14, 19:14
                  Właśnie mnie pomawiał o kradzieże rowerów. Kto to jest?!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka