Dodaj do ulubionych

skok na główkę

10.09.04, 12:45
<a
href="https://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=15419314&wv.x=2&a=15427302">szklaarska
poręba</a>

i cóż za zbieg okoliczności, nasz admin, waldek lewandowski, też się tam
wczasował w tym samym czasie, vide - jego felieton w dzisiejszej wyborczej,
str. 15, tytuł: 'co jest, a co byc powinno'
Obserwuj wątek
    • kamehamehaaa link - ponownie 10.09.04, 12:47
      szklarska poreba
      • incognitto Re: link - ponownie 10.09.04, 16:33

zazdroscisz?
        jasne, TA klasa jest poza twoim zasięgiem idiotko
        • kamehamehaaa Re: link - ponownie 10.09.04, 16:39
          a nie zapytasz kasi, czy nie musi wieczorkiem zazywac aviomarinu lub diphergamu?
          wszak waldzio jest kilkanascie (lekko liczac;) lat od niej starszy, i bynajmniej
          hyhy nie grzeszy aktorska, jak to ujelas, uroda ;)))

czekam tez na wypowiedzi lokatora, jak sie zapatruje na zwiazek panienki z
          rozwiedzionym, dzieciatym, sporo od niej starszym mezczyzna.

a co do klasy, to hm... nie gustuje w facetach, ktorzy mieli problemy ze
          skonczeniem studiow, ani takimi, ktorzy byli o krok od zakazu wykonywania
          zawodu... ani tez w takich, ktorzy to niewprawnie korzystaja z dobrodziejstw
          proxy. wiesz, o czym mowie, kwiatuszku, nieprawdaz? (to ostatnie nie bylo do
          incognitto ani do lokatora)
          • lokator Re: link - ponownie 10.09.04, 16:43
            kamehamehaaa napisała:

> czekam tez na wypowiedzi lokatora, jak sie zapatruje na zwiazek panienki z
            > rozwiedzionym, dzieciatym, sporo od niej starszym mezczyzna.

?
            Nie jestem rozwiedziony.
            • lokator Re: link - ponownie 10.09.04, 16:44
              lokator napisał:

> kamehamehaaa napisała:
              >
              > > czekam tez na wypowiedzi lokatora, jak sie zapatruje na zwiazek panienki
              > z
              > > rozwiedzionym, dzieciatym, sporo od niej starszym mezczyzna.
              >
              > ?
              > Nie jestem rozwiedziony.

A na Wasz temat już się wypowiadałem...

• kamehamehaaa Re: link - ponownie 10.09.04, 16:55
                misja wybiorcza?
                uswiadom kasie i waldka
                • lokator Re: link - ponownie 10.09.04, 17:03
                  kamehamehaaa napisała:

> misja wybiorcza?
                  > uswiadom kasie i waldka

Przykro mi. Nie mam kompletnie żadnych danych. Nie wiem, kto to jest Waldek i
                  nigdy na oczy go nie widziałem. Kasię owszem, na dwóch rękach policzę.
                  Ted nie doniósł Tobie, że późno doszedłem i zawsze towarzysko odstawałem?
                  Cóż za niedopatrzenie! A może Tedzik Tobą manipuluje i Cię czasami podpuszcza?
                  ;-)
                  • kamehamehaaa Re: link - ponownie 10.09.04, 17:30
                    waldzio lewandowski, to ten pan, ktory administruje naszym forum. widziales go
                    wielokrotnie, chocby na plakatach. wydaje sie byc powazny, nieprawdaz? a tu
                    zonk, pan tej swojej kasience podawal numery ip. a ja w glowe zachodzilam, skad
                    kasia wie, skad pisalam.
                • lokator Re: link - ponownie 10.09.04, 17:43
                  kamehamehaaa napisała:

> misja wybiorcza?
                  > uswiadom kasie i waldka

W swoim rozumowaniu posługujesz się pewnym stałym schematem, że trzeba by go w
                  skrócie omówić. Najpierw, po Twojemu, na klockach:
                  Qczi wchodzi do sklepu, interesuje ją np. pierścionek. Przy wychodzeniu ze
                  sklepu okazuje się, że Qczi zrobiła coś brzydkiego. Qczi oburzona wskazuje na
                  kobietę wychodzącą przed nią:
                  - Nie robię nic złego, ona też wynosi taki sam pierścionek!
                  * Komentarz:
                  Tak, zgadza się, obie wynoszą ze sklepu taki sam pierścionek (to podobieństwo).
                  Tyle że tamta kobieta go kupiła, a Ty, Qczi ukradłaś (to różnica).

A teraz przechodzimy do uświadamiania:
                  Nie wiem nic na temat związku Kasi i Waldka. Ale wiem, że Ty nie związałaś się
                  z rozwiedzionym facetem, tylko wyrwałaś żonatego faceta z jego rodziny. Pal
                  licho, gdyby w grę wchodziło (z Twojej strony) wielkie uczucie, ale Ty to
                  zrobiłaś tylko po to, aby dokuczyć tyciemu. Jest jeszcze jedna różnica. Nie
                  słyszałem, a tym bardziej nie czytałem, żadnej przechwałki ze strony Kasi jak
                  to u niej jest. Natomiast Ty, z pychy, jesteś aż cała opuchnięta. Nie
                  przyrównuj swojego układu z facetem nie tylko do małżeństw, ale nawet do
                  związków niemałżeńskich innych ludzi, bo to co Ty wyrabiasz jest poza granicą
                  jakiejkolwiek przyzwoitości. Przez wiele miesięcy tej zadymy dałaś
                  wystarczającą ilość dowodów, że szczytem Twoich życiowych osiągnięć jest
                  definitywne rozbicie cudzej rodziny. Czy ja mam się cieszyć, że tak wygląda
                  rozumienie sukcesu życiowego prezentowane przez młodą kobietę, nauczycielkę,
                  Polkę, osobę z wyższym wykształceniem? Co Ty chcesz wszystkim ludziom, którzy
                  Cię otaczają, wmówić????
                  Widzę jak się zachowujesz. Rzadko masz odwagę wypowiedzieć własne zdanie,
                  częściej pytasz o nie innych. W realu brakuje tobie poczucia pewności siebie.
                  Walczysz z tą swoją słabością, ale nadrabiasz raz to agresją, raz "chodzeniem
                  na całość", jakimiś wariactwami. Jednak na zwracane Tobie uwagi reagujesz
                  zawsze tak samo, niepohamowaną agresją. Jesteś zagubioną, zakompleksioną osobą,
                  która brnie w ślepą uliczkę życia.
                  • milongaa Re: link - ponownie 10.09.04, 17:50
                    lokator napisał:

> kamehamehaaa napisała:
                    >
                    > > misja wybiorcza?
                    > > uswiadom kasie i waldka
                    >
                    >
                    > W swoim rozumowaniu posługujesz się pewnym stałym schematem, że trzeba by go
                    w
                    > skrócie omówić. Najpierw, po Twojemu, na klockach:
                    > Qczi wchodzi do sklepu, interesuje ją np. pierścionek. Przy wychodzeniu ze
                    > sklepu okazuje się, że Qczi zrobiła coś brzydkiego. Qczi oburzona wskazuje na
                    > kobietę wychodzącą przed nią:
                    > - Nie robię nic złego, ona też wynosi taki sam pierścionek!
                    > * Komentarz:
                    > Tak, zgadza się, obie wynoszą ze sklepu taki sam pierścionek (to
                    podobieństwo).
                    >
                    > Tyle że tamta kobieta go kupiła, a Ty, Qczi ukradłaś (to różnica).
                    >
                    > A teraz przechodzimy do uświadamiania:
                    > Nie wiem nic na temat związku Kasi i Waldka. Ale wiem, że Ty nie związałaś
                    się
                    > z rozwiedzionym facetem, tylko wyrwałaś żonatego faceta z jego rodziny. Pal
                    > licho, gdyby w grę wchodziło (z Twojej strony) wielkie uczucie, ale Ty to
                    > zrobiłaś tylko po to, aby dokuczyć tyciemu. Jest jeszcze jedna różnica. Nie
                    > słyszałem, a tym bardziej nie czytałem, żadnej przechwałki ze strony Kasi jak
                    > to u niej jest. Natomiast Ty, z pychy, jesteś aż cała opuchnięta. Nie
                    > przyrównuj swojego układu z facetem nie tylko do małżeństw, ale nawet do
                    > związków niemałżeńskich innych ludzi, bo to co Ty wyrabiasz jest poza granicą
                    > jakiejkolwiek przyzwoitości. Przez wiele miesięcy tej zadymy dałaś
                    > wystarczającą ilość dowodów, że szczytem Twoich życiowych osiągnięć jest
                    > definitywne rozbicie cudzej rodziny. Czy ja mam się cieszyć, że tak wygląda
                    > rozumienie sukcesu życiowego prezentowane przez młodą kobietę, nauczycielkę,
                    > Polkę, osobę z wyższym wykształceniem? Co Ty chcesz wszystkim ludziom, którzy
                    > Cię otaczają, wmówić????
                    > Widzę jak się zachowujesz. Rzadko masz odwagę wypowiedzieć własne zdanie,
                    > częściej pytasz o nie innych. W realu brakuje tobie poczucia pewności siebie.
                    > Walczysz z tą swoją słabością, ale nadrabiasz raz to agresją, raz "chodzeniem
                    > na całość", jakimiś wariactwami. Jednak na zwracane Tobie uwagi reagujesz
                    > zawsze tak samo, niepohamowaną agresją. Jesteś zagubioną, zakompleksioną
                    osobą,
                    >
                    > która brnie w ślepą uliczkę życia.

moj ty maly psychologu

jestes takim znawca ludzkich osobowosci???

bo moim zdaniem po prostu sie mylisz... i obrazasz kogo popadnie
                    • kamehamehaaa Re: link - ponownie 10.09.04, 17:56
                      milongaa napisała:
                      > bo moim zdaniem po prostu sie mylisz... i obrazasz kogo popadnie

milo, z kim i o czym?

ps
                      (to byly tylko drgawki posmiertne;))))))))))))))
                    • lokator Re: link - ponownie 15.09.04, 10:57
                      milongaa napisała:

> moj ty maly psychologu
                      >
                      > jestes takim znawca ludzkich osobowosci???
                      >
                      > bo moim zdaniem po prostu sie mylisz... i obrazasz kogo popadnie
                      >
                      Twoim zdaniem - ładnie powiedziane.
                      Obrażam KOGO POPADNIE?
                      Proszę o skromny dowód:
                      1. Że obrażam
                      2. Że, Twoim zdaniem, obraziłem KILKA (kogo popadnie) osób.

• milongaa Re: link - ponownie 15.09.04, 20:16
                        dowod: twoje posty
                        czytasz je w ogole zanim wyslesz?
                        gdybys czytal to bys moze zauwazyl jad, ironie, sarkazm i obrazy w nich zawarte

pozdrawiam serdedcznie
                        • lokator Re: link - ponownie 17.09.04, 10:56
                          milongaa napisała:

> dowod: twoje posty

Które? Ty chyba piszesz o czymś, co się nazywa "subiektywne odczucie".

> czytasz je w ogole zanim wyslesz?

Dwa razy.

> gdybys czytal to bys moze zauwazyl jad, ironie, sarkazm

Jad (?) ironia i sarkazm - chyba nie sądzisz, że pojawiają się w moich postach
                          przypadkiem? Jeśli chcę być ironiczny, to potrafię to zrealizować.

> i obrazy w nich zawarte

Ironia i sarkazm nie są obrazą. Potrzebowałaś wzmocnienia argumentu (którego i
                          tak nie przedstawiłaś), więc dodałaś to co nie jest istotą sprawy.

> pozdrawiam serdedcznie

Wzajemnie
                      • Gość: Marian Re: link - ponownie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 20:54
                        > > moj ty maly psychologu

no hej miszczyni ortografii
                      • radca Re: link - ponownie 26.09.04, 14:44
                        lokator napisał:

> milongaa napisała:
                        >
                        > > moj ty maly psychologu
                        > >
                        > > jestes takim znawca ludzkich osobowosci???
                        > >
                        > > bo moim zdaniem po prostu sie mylisz... i obrazasz kogo popadnie
                        > >
                        > Twoim zdaniem - ładnie powiedziane.
                        > Obrażam KOGO POPADNIE?
                        > Proszę o skromny dowód:
                        > 1. Że obrażam
                        > 2. Że, Twoim zdaniem, obraziłem KILKA (kogo popadnie) osób.

- hmmm

• kamehamehaaa Re: link - ponownie 10.09.04, 17:52
                    >dokuczyć tyciemu

tia, slub tez wezme na zlosc tyciemu. a niech ma za swoje ha!

ps
                    umarlismy
                    ogladamy wlasnie 'przyjaciela gangstera', kulamy sie, ale ty... ty nas po prostu
                    zabiles w tym momencie!!!!!!
                    roftl :))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                    • kamehamehaaa Re: link - ponownie 10.09.04, 17:55
                      wszyscy dookola mnie maja paranoje tyciego. ale zeby ty?????????
                      LLLLLLOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLL

aha, przeciez umarlam, nie moge sie juz odzywac ;)))))))))))))
                    • lokator Re: link - ponownie 14.09.04, 13:14
                      kamehamehaaa napisała:

> >dokuczyć tyciemu
                      >
                      > tia, slub tez wezme na zlosc tyciemu. a niech ma za swoje ha!

Bierzesz ślub z Tedzikiem????
                      Daj link do zdjęć z imprezy jak już będzie po wszystkim. Też chciałbym się
                      pokulać ze śmiechu. Nie bądź sknera...
                      • ted.allrightsreserved Re: link - ponownie 15.09.04, 17:16
                        lokator napisał:

> kamehamehaaa napisała:
                        >
                        > > >dokuczyć tyciemu
                        > >
                        > > tia, slub tez wezme na zlosc tyciemu. a niech ma za swoje ha!
                        >
                        > Bierzesz ślub z Tedzikiem????
                        > Daj link do zdjęć z imprezy jak już będzie po wszystkim. Też chciałbym się
                        > pokulać ze śmiechu. Nie bądź sknera...

jesli umiesz robic fikolki i szpagat to nawet zaproszenie dostaniesz
                        smiechu nigdy dosc
                        • lokator Re: link - ponownie 17.09.04, 09:27
                          ted.allrightsreserved napisał:

> lokator napisał:
                          >
                          > > kamehamehaaa napisała:
                          > >
                          > > > >dokuczyć tyciemu
                          > > >
                          > > > tia, slub tez wezme na zlosc tyciemu. a niech ma za swoje ha!
                          > >
                          > > Bierzesz ślub z Tedzikiem????
                          > > Daj link do zdjęć z imprezy jak już będzie po wszystkim. Też chciałbym si
                          > ę
                          > > pokulać ze śmiechu. Nie bądź sknera...
                          >
                          > jesli umiesz robic fikolki i szpagat to nawet zaproszenie dostaniesz
                          > smiechu nigdy dosc

Nie umiem, ale chętnie porobię zdjęcia. Też będzie śmiech przy okazji
                          wspominek...
          • incognitto Re: link - ponownie 10.09.04, 20:58
            kamehamehaaa napisała:

> a nie zapytasz kasi, czy nie musi wieczorkiem zazywac aviomarinu lub
            diphergamu
            > ?
            > wszak waldzio jest kilkanascie (lekko liczac;) lat od niej starszy, i
            bynajmnie
            > j
            > hyhy nie grzeszy aktorska, jak to ujelas, uroda ;)))
            >
            > czekam tez na wypowiedzi lokatora, jak sie zapatruje na zwiazek panienki z
            > rozwiedzionym, dzieciatym, sporo od niej starszym mezczyzna.
            >
            > a co do klasy, to hm... nie gustuje w facetach, ktorzy mieli problemy ze
            > skonczeniem studiow, ani takimi, ktorzy byli o krok od zakazu wykonywania
            > zawodu... ani tez w takich, ktorzy to niewprawnie korzystaja z dobrodziejstw
            > proxy. wiesz, o czym mowie, kwiatuszku, nieprawdaz? (to ostatnie nie bylo do
            > incognitto ani do lokatora)

o zyciu prywatnym Kasi nie śmialabym napisac ani słowa, a tym bardziej je
            oceniać
            O tobie sie tu pisze na twoje własne zyczenie, chcesz to masz,
            a skoro przy tym zachowujesz sie jak kompletna idiotka, to komentarze są
            adekwatne

o klasie człowieka moja droga nie stanowia tylko studia, wykształcenie w ogole
            i sposób jego zdobycia, pozycja społeczna, czy sytuacja materialna, zresztą
            tobie tłumaczenie nic nie da, co ty możesz wiedziec o klasie, skoro nie masz
            elementarnych podstaw dobrego wychowania, jestes pozbawiona wstydu.
            No, a wracając do tego co napisałam powyżej, to może do myślenia cos da ci
            fakt, ze twoj kochaś fakt ewentualnego porównania, pomylenia z panem tu
            wspomnianym poczytał sobie za WIELKI ZASZCZYT i nie czuł sie tego wart
            przynajmniej wtedy, bo teraz pewnie uważa sie za ...napoleona :)))))

tak więc możesz co najwyżej z zazdrości obgryzac paznokcie:)
            • incognitto bardzo dobry tytuł watku 10.09.04, 21:31

..że choc raz cie pochwalę:)
              ale odnosi sie do ciebie - kiedys elodia ci napisala, że pozałujesz dnia, w
              ktorym weszłaś na to forum
              elodia obdarza cie teraz łaską, ale opinia zostala, która
              z czegos sie wzięła, nieprawdaż?
              zrobilas skok na głowkę i zatrzymalas sie na samym dnie

byl tu wątek -link ponizej, ktory wyglada jak groźba.
              nie jest mojego autorstwa, mimo, ze ktoś chyba tak zasugerował,
              zaprzeczam, nie dlatego, ze nie chce brac na siebie takiej opinii,
              ciekawa jestem, czy zdajesz sobie sprawe z tego ilu masz wrogów, a
              najpamiętliwsi sa tacy cisi, jak autor tego wątku:
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=14740126&a=14740126
              Ilu ludziom zalazłas za skórę?
              a tyle razy mowilam ci idź dziewczyno do lekarza
              "twoj facet" zamiast dzwonić do zaczepiaczy z ulicy powinien cie zarejestrowac
              w PZP, cały czas wykorzystuje twoją głupotę, zachodzę w głowę jak ten pajac
              może brać cię na sumienie.

- to tak by być w zgodziez astrologią - w horoskopie jest, ze mam głębokie
              poczucie sprawiedliwości, więc zgodnie z dowcipem o jaskólkach "musimy latac
              nisko, bo ludzie mówią, że będzie padał deszcz" - napisałam to co powyżej.
              • kamehamehaaa Re: bardzo dobry tytuł watku 10.09.04, 21:39
                a co do linka, ktory podalas - jakiez to zabawne (i przypadkowe zapewne), ze
                zallozyciel tego watku ma takie samo ip, jak ty...

co zreszta zauwazyl forumowicz 'piesek' zalecajac, by obserwator w pierwszej
                osobie uzywal rodzaju zenskiego :))))
                mial oczywiscie na mysli ciebie

kieeeepska prowokacja :)))
                • kamehamehaaa Re: bardzo dobry tytuł watku 10.09.04, 21:42
                  i jeszcze jedno

naprawde sadzisz, ze bym tu choc nos wychylila, gdyby ktokolwiek mial
                  jakiekolwik mozliwosci zaszkodzenia mi? jak sadzisz, skad sie bierze moja
                  pewnosc siebie?
                  a stad, ze jedyne, co mozna mi wyrzadzic to popisac tu na forum: ty taka i owaka
                  :))) i i tak nikt z realu w to nie uwierzy.

adios :))
                  • incognitto Re: bardzo dobry tytuł watku 10.09.04, 21:52
                    kamehamehaaa napisała:

> i jeszcze jedno
                    >
                    > naprawde sadzisz, ze bym tu choc nos wychylila, gdyby ktokolwiek mial
                    > jakiekolwik mozliwosci zaszkodzenia mi? jak sadzisz, skad sie bierze moja
                    > pewnosc siebie?
                    > a stad, ze jedyne, co mozna mi wyrzadzic to popisac tu na forum: ty taka i
                    owaka
                    > :))) i i tak nikt z realu w to nie uwierzy.

no tak, uwierzy, nie uwierzy to twoj problem
                    na tym własnie polega twoja głupota, na pewnosci siebie i niedocenianiu innych,

a internetdsl to nie jest moje IP tylko bardzo popularne łącze TPSA,
                    i jak sama piszesz ponizej ktos tam moje numerki widzi,
                    dlatego jestem spokojna, a co ty (i ..piesek) myslisz to niewazne
                    • kamehamehaaa Re: bardzo dobry tytuł watku 10.09.04, 22:11
                      bylabym cie olala, ale mi zal moczu
            • kamehamehaaa Re: link - ponownie 10.09.04, 21:35
              kurtuazja, laleczko, wiesz co to jest? powyzej trzech sylab, wiec pewnie nie bardzo.
              tu wiele na temat mojego zycia prywatnego nie uswiadczysz - tylko to, co sama
              napisalam. np co jadlam na sniadanie, lub jaki film obejrzalam wieczorem

chyba tylko tyle, ze kasia lub waldzio na forum ujawnia ip, spod ktorego pisze.
              a zdarzalo im sie, zdarzalo - i zdarza nadal.

ciekawe, czy forumowicze rozumieja wage moich slow: administrator forum bydgosz
              zdradza ipy forumowiczow swojej kochanicy, kasi
              kasia pozniej to wykorzystuje

i teraz, drodzy forumowicze, meritum:

administrator zna wasze ip
              czesto wie, kim jestescie, zna wasze imiona, nazwiska, stanowiska itp

obdarza lub nie obdarza was sympatia

jesli obdarza - to byc moze zdradzi wam tozsamosc waszego forumowego adwersarza
              jesli nie lubi - zdradzi wasza tozsamosc na forum

tak, jak ostatnio zdradzil na forum mail innego forumowicza, mail znany jedynie
              redakcji, poniewaz do redakcji wysylane byly jedynie listy z tego mejla
              wsrod was, drodzy forumowicze, znajduje sie wiele osob ze swiata polityki,
              przeroznych instytucji, wielu z was zapewne znajduje sie na wysokich
              stanowiskach, co implikuje szczegolna dbalosc o anonimowosc

i co sadzicie o tym, ze administrator wiedzac o was wszystko (po ip) przekazuje
              te informacje swojej przyjacioleczce (i z tego, co wiem - nie tylko jej),
              tudziez fakt pisywania przez was na tym forum

przemyslcie to
              i niech przemysli to waldek lewandowski

rozumiesz, po prostu badz neutralny, bo za to ci placa
              a po godzinach - buzka na klodke na temat tego, kto pisuje na forum
              sa takie zawody, ktore zobowiazuja do tajemnicy i ochrony danych osobowych
              m.in. twoj - jako administratora

w regulaminie forum napisane jest, ze redakcja nie ma prawa przekazywania danych
              forumowiczow nikom za wyjatkiem policji i sluzb do tego uprawnionych. twoja
              dziewczyna kasia nie jest osoba uprawniona, jest natomiast forumowiczka mocna
              zaangazowana w forumowe klotnie. przekazujac jej dane znielubianych przez nia
              forumowiczow - lamiesz prawo.

ciekawe, jak dlugo beda cie jeszcze trzymali w redakcji. niedlugo chyba, bo z
              biura interwencji miejskich juz wyleciales na zbity pysk. czas na ciag dalszy.
      • kamehamehaaa link - jeszcze reaz, cos tinyurl sie wali 10.09.04, 22:16
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=15419314&wv.x=2&a=15427302
    • Gość: warchoł Re: skok na główkę IP: *.gazeta.pl / 200.58.141.* 11.09.04, 08:19
      > i cóż za zbieg okoliczności, nasz admin, waldek lewandowski, też się tam
      > wczasował w tym samym czasie, vide - jego felieton w dzisiejszej wyborczej,
      > str. 15, tytuł: 'co jest, a co byc powinno'

ciekawe jak sie ted wytlumaczyl, ze wiedzial a nie powiedzial.. ostro musialo
      byc.. to jest najbardziej zabawne
      • Gość: elfik Re: skok na główkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 13:03
        Ciekawe, kiedy ten admin w końcu splajtuje. Robienie machlojek tak się właśnie
        kończy, że się wypada z interesu na zbity pysk :))
      • ted.allrightsreserved Re: skok na główkę 11.09.04, 14:18
        Gość portalu: warchoł napisał(a):

> > i cóż za zbieg okoliczności, nasz admin, waldek lewandowski, też się tam
        > > wczasował w tym samym czasie, vide - jego felieton w dzisiejszej wyborcze
        > j,
        > > str. 15, tytuł: 'co jest, a co byc powinno'
        >
        > ciekawe jak sie ted wytlumaczyl, ze wiedzial a nie powiedzial.. ostro musialo
        > byc.. to jest najbardziej zabawne

lojalnosc wobec pindy i jej fagasa, ktorzy ci robia kolo piora -
        niewytlumaczalne, prawda?
        • Gość: swiadek incognito Re: skok na główkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.04, 15:47

> Gość portalu: warchoł napisał(a):
          >
          > > > i cóż za zbieg okoliczności, nasz admin, waldek lewandowski, też si
          > ę tam
          > > > wczasował w tym samym czasie, vide - jego felieton w dzisiejszej wy
          > borcze
          > > j,
          > > > str. 15, tytuł: 'co jest, a co byc powinno'
          > >
          > > ciekawe jak sie ted wytlumaczyl, ze wiedzial a nie powiedzial.. ostro mus
          > ialo
          > > byc.. to jest najbardziej zabawne
          >
          > lojalnosc wobec pindy i jej fagasa, ktorzy ci robia kolo piora -
          > niewytlumaczalne, prawda?
          >

wytłumaczalne - taka lojalnośc to tchorzostwo fagasa, ktory nigdy nie wie co
          tez jego zazdrosna o wszystko pinda wystruga, a redaktor gazety to nie kolega
          marian, daleka rodaczka z bydzi, czy nikomu nieznana sasiadka
          konsekwencje moga byc inne
          bywało, że byl pan mnie lojalny wobec pana W. i 'jego pani', nieprawdaż?

• ted.allrightsreserved Re: skok na główkę 12.09.04, 17:43
            Gość portalu: swiadek incognito napisał(a):

> konsekwencje moga byc inne

no tak, pan waldek moze na przyklad za kare usuwac dane osobowe innych a moje
            pozostawiac
            robi tak juz ponad pol roku, wiec moj strach dluuuuuuugo narastal
            :))))))))
            aaa, moze jeszcze dac mi bana a tyciemu nie. tez przerabialismy.
            uff, mam dreszcze ze strachu

> bywało, że byl pan mnie lojalny wobec pana W. i 'jego pani', nieprawdaż?
            >

nieprawdaz. chyba, ze masz na mysli podsmiechujki jakie sobie robilismy z kasia
            na twoj temat. nie czulem sie zobowiazany do informowania o tym pana w., bo juz
            tak rechotal, ze moglby wiecej nie zniesc.

ps
            sprawdzasz odpornosc waldka na komplementy? nie masz szans, nadal stawiam na kasie.

waldi trzymaj sie chlopie, jestes w niebezpieczenstwie.
            • incognitto Re: skok na główkę 12.09.04, 20:13

> Gość portalu: swiadek incognito napisał(a):
              >
              > > konsekwencje moga byc inne
              >
              > no tak, pan waldek moze na przyklad za kare usuwac dane osobowe innych a moje
              > pozostawiac
              > robi tak juz ponad pol roku, wiec moj strach dluuuuuuugo narastal
              > :))))))))
              > aaa, moze jeszcze dac mi bana a tyciemu nie. tez przerabialismy.
              > uff, mam dreszcze ze strachu
              >
              > > bywało, że byl pan mnie lojalny wobec pana W. i 'jego pani', nieprawdaż?
              > >
              >
              > nieprawdaz. chyba, ze masz na mysli podsmiechujki jakie sobie robilismy z
              kasia
              > na twoj temat. nie czulem sie zobowiazany do informowania o tym pana w., bo
              juz
              > tak rechotal, ze moglby wiecej nie zniesc.
              >
              > ps
              > sprawdzasz odpornosc waldka na komplementy? nie masz szans, nadal stawiam na
              ka
              > sie.
              >
              > waldi trzymaj sie chlopie, jestes w niebezpieczenstwie.

e tam panie tadeusz, nie denerwuj sie tak:)

za imienne pomowienie na publicznym forum zdaje sie można sie narazic na
              poważniejsze konsekwencje niż jakies tam forumowe prztyczki,
              nie udawaj głupiego

nic mnie nie obchodzi z kim robiles sobie podśmiechujki, chcesz zebym byla zla
              na Kasie?
              nic z tego; nic nie mam ani do kasi, Basi, lisi, czy kogokolwiek innego,
              ciebie od poczatku uwazalam za czlowieka falszywego i tak cie traktowalam -
              zachodze w głowę jak inni mogli ci tak zaufać mimo, że znali realnie.
              Byłeś fałszywy wobec nich mimo, że piłeś z nimi piwko, zreszta teraz twoja
              lojalnośc wobec forumowych przyjaciol jest juz jasna.

w sprawie twojej lojalności wobec pana W i jego pani chodzilo mi o inny aspekt,
              denny jest ten twoj wybieg.
              chwytasz się brzytwy

--
              ...a nam się przyda taka chwila żeby nad życiem się zatrzymać...
              • kamehamehaaa Re: skok na główkę 12.09.04, 22:11
                pierwsze pierwsze:
                chyba nie zrozumialas laluniu subtelnych aluzji
                bedzie wiec lopatologicznie
                gdy juz zakochalas sie w tedziku, usilnie staralas sie z nim skontaktowac
                poniewaz tedzik nie mial w zwyczaju sie logowac - nie znalas jego adresu mejlowego
                tak wiec na oslep staralas sie go namierzyc, widzac go m.in. w waldku
                lewandowskim, na ktorego adres email napisalas ckliwego mejla z wyznaniami
                sadzac, ze piszesz do teda (ktorym jest rzekomo w. lewand.)
                oczywiscie waldzio to waldzio, a tedzio to tedzio, niemniej jednak waldzio
                uchachal sie rzewnie, pokazujac mejla od ciebie swojej dziewczynie, #kasi, coby
                dziewcze rowniez poczytala sobie monty pythona by incognitto (wtedy jeszcze
                cygne). kasia rozweselona twoimi niecelnymi wyznaniami przekazala sie wsrod
                chichow i chachow dresatowi - tedzikowi
                pol redakcji rzalo z ciebie, a drugie pol sie kulalo ze smiechu z twojej
                szerlokowej identyfikacij tedzika.

zapytasz, po coz to pisze? ach, z dwoch powodow: cobys zrozumiala, ze waldzio
                dzieli z kasia nie tylko loze, ale i informacje i prywatna korespondencje
                a ten drugi powod? niech wszyscy posmieja sie jeszcze raz, wspominajac twoje
                wyczyny (ze nie wspomne, jak w ogniu uczuc wlamalas sie na skrzynke innego z
                forumowiczow tez podejrzewajac, ze jest tedzikiem - o czym tez sie oczywista
                cale forum dowiedzialo i do teraz sie kulamy ze smiechu:)))))))))

LOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                • kamehamehaaa Re: skok na główkę 12.09.04, 22:18
                  aaaaaa nowe wiadomosci ;)))))))))
                  ten drugi forumowicz to tez byl waldzio vel empucy ;)))))))))))))
                  roftl ;)))
              • ted.allrightsreserved Re: skok na główkę 12.09.04, 23:55
                incognitto napisał:

>
                > za imienne pomowienie na publicznym forum zdaje sie można sie narazic na
                > poważniejsze konsekwencje niż jakies tam forumowe prztyczki,

nooooo

> ciebie od poczatku uwazalam za czlowieka falszywego i tak cie traktowalam -

co widac, slychac i czuc
                • incognitto Re: skok na główkę 13.09.04, 15:58

> incognitto napisał:
                  >
                  >
                  > >
                  > > za imienne pomowienie na publicznym forum zdaje sie można sie narazic na
                  > > poważniejsze konsekwencje niż jakies tam forumowe prztyczki,
                  >
                  > nooooo
                  >
                  > > ciebie od poczatku uwazalam za czlowieka falszywego i tak cie traktowalam
                  > -
                  >
                  > co widac, slychac i czuc

no niestety, taka prawda,
                  ale największa krzywdę robisz tej biednej dzieczynie pozwalając jej pisać
                  podobne bzdety jak powyżej i narażac się na złośc i inne reakcje ludzi ktorych
                  to dotyczy.
                  Skoro nikt nie zdementował powaznych oskarżen dotyczących admina, tym bardziej
                  ja nie będe sie odnosić do idiotycznego postu qczi, niech Bóg ma cie w swej
                  opiece tedziu w czasie, gdy ona się wreszcie ocknie.
                  • vviosna Re: skok na główkę 14.09.04, 00:19
                    skad ja bym o tym wiedziala, gdyby waldi nie przekazal dalej? to jest dowod,
                    ktorego nie da sie zdementowac
    • bator1 Re: skok na główkę 11.09.04, 20:54
      kamehamehaaa napisała:

> i cóż za zbieg okoliczności, nasz admin, waldek lewandowski, też się tam
      > wczasował w tym samym czasie, vide - jego felieton w dzisiejszej wyborczej,
      > str. 15, tytuł: 'co jest, a co byc powinno'

Cholerny zbieg okoliczności - fakt. Jeszcze gorzej, że ponad miesiąc temu w
      felietonie też pisał o Szklarskiej Porębie i - przyznaję się bez bicia - ja też
      w tej okolicy wówczas byłem. A więc bez wątpienia - także pedał, a ze mną nawet
      już dwa pedały (jak to bywa między dyrektorami, biznesmenami, radnymi i cała
      resztą dobrze sytuowanej swołoczy, która wypełnia masońską misję zwalczania
      niewinnego dziewczęcia na tym forum).
      Dedukcja prostacka, ale zaspokaja ambicje kilku tu obecnych...

Nie ma co wspominać, że rzekomy "admin" pętał się w zeszłym tygodniu po
      mieście, tyle, że czynił to w godzinach pracy eurobanku, więc to się nie liczy.
      No, chyba że ujawnimy rozpasanie GW, która funduje swoim pracownikom noclego w
      Szklarskiej dowrząc ich tam popołudniami helikopterem. To by pasowało do
      układanki, prawda?

Reszta babulenia, ooops - dedukcji i snutych na tej podstawie refleksji,
      dowodzi jedynie przyzwoitego poziomu Gazety Pomorskiej. Tam poznali się nad
      podziw szybko na wiosennym potencjale swej niespełnionej praktykantki, która
      jak widać po tym forum posiada nieuleczalny imperatyw pisarski. No, no co za
      bystre ludzie w tej pomorskiej, kto by ich podejrzewał?
      • Gość: Matriks Re: skok na główkę IP: 82.146.225.* 11.09.04, 21:48
        Tak sie składa że znam tą parkę i byli ostatnio w Szklarskiej Porębie
        • bator1 Re: skok na główkę 11.09.04, 22:00
          Gość portalu: Matriks napisał(a):

> Tak sie składa że znam tą parkę i byli ostatnio w Szklarskiej Porębie

A świstaka nie widziałaś?
          Siedzi i zawija...

• dundereczek Re: skok na główkę 11.09.04, 22:47
            bator1 napisała:

> Gość portalu: Matriks napisał(a):
            >
            > > Tak sie składa że znam tą parkę i byli ostatnio w Szklarskiej Porębie
            >
            > A świstaka nie widziałaś?
            > Siedzi i zawija...

Pozdrawiam z Wrocławia. Szkoda czasu na tłumaczenie czyichś chorych urojeń. W
            GW nie ma żadnych adminów. To marzenia. Kto by zdradzał jakieś IP. Z nudów już
            nie wiecie o czym na tym forum pisać.Zapraszam do Baru Polsat. Koncerty, impry.
            Przyjeżdżajcie.Czym chata bogata.
            >
          • Gość: Matriks Re: skok na główkę IP: 82.146.225.* 11.09.04, 23:17
            Dlaczego podajesz w wątpliwość moje słowa? Czy twoje kłamstwa mają większą
            wartość niż moja prawda tylko dlatego że prawda że jest dla ciebie niewygodna?
            • Gość: Matriks Re: skok na główkę IP: 82.146.225.* 11.09.04, 23:17
              Poza tym mylisz się w sprawie mojej płci Batorze
            • bator1 Re: skok na główkę 12.09.04, 12:59
              Gość portalu: Matriks napisał(a):

> Dlaczego podajesz w wątpliwość moje słowa? Czy twoje kłamstwa mają większą
              > wartość niż moja prawda tylko dlatego że prawda że jest dla ciebie niewygodna?

Twoje słowa? Twoje brednie - bardziej pasuje
              A dlaczego? Bo na kilometr cuchniesz tandetą: tandetna prowokacja, tandetne
              wywody, tandetna umysłowość...

"Twoja prawda"? A zatrzymaj sobie ją. Najlepiej w słoiku. Cuchnie.

Inicjatorka tego wątku pożegnała by Cię zapewne staropolskim: "s...j k....o"
              :-))))))))))))))
          • ted.allrightsreserved Re: skok na główkę 12.09.04, 14:43
            bator1 napisała:

> Gość portalu: Matriks napisał(a):
            >
            > > Tak sie składa że znam tą parkę i byli ostatnio w Szklarskiej Porębie
            >
            > A świstaka nie widziałaś?
            > Siedzi i zawija...
            >

tez byl w szklarskiej porebie?
            co za zbieg okolicznosci
      • ted.allrightsreserved Re: skok na główkę 12.09.04, 14:50
        bator1 napisała:

>
        > Cholerny zbieg okoliczności - fakt. Jeszcze gorzej, że ponad miesiąc temu w
        > felietonie też pisał o Szklarskiej Porębie i - przyznaję się bez bicia - ja też
        >
        > w tej okolicy wówczas byłem.

ten waldek to ma powodzenie, uff
        bedzie nastepny spektakl zazdrosci i zawiedzionych uczuc?
        stawiam na kasie
        • Gość: świadek incognito Re: skok na główkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.04, 15:39

>lojalnosc wobec pindy i jej fagasa, ktorzy ci robia kolo piora -
          niewytlumaczalne, prawda?

> ten waldek to ma powodzenie, uff
          > bedzie nastepny spektakl zazdrosci i zawiedzionych uczuc?
          > stawiam na kasie

o na pewno
          trzeba sie z tym liczyc, ze pan Waldek ma tu wiele fanek(ów)
          swojego pióra
          pisze świetnie, idealną polszczyzną, no a jak się..."piszą tak cie widzą" :))
          jesli zaś chodzi o urodę - tu sprostowanie dla k...y, w zasadzie wszyscy mamy
          aktorska urodę nawet ci mniej urodziwi, z tym, że...
          np. Belmondo to aktor i ferency tez aktor
          :-)
          • kamehamehaaa Re: skok na główkę 12.09.04, 22:17
            Gość portalu: świadek incognito napisał(a):

> ted.allrightsreserved napisał:
            >
            > >lojalnosc wobec pindy i jej fagasa, ktorzy ci robia kolo piora -
            > niewytlumaczalne, prawda?
            >
            >
            > > ten waldek to ma powodzenie, uff
            > > bedzie nastepny spektakl zazdrosci i zawiedzionych uczuc?
            > > stawiam na kasie
            >
            > o na pewno
            > trzeba sie z tym liczyc, ze pan Waldek ma tu wiele fanek(ów)
            > swojego pióra
            > pisze świetnie, idealną polszczyzną, no a jak się..."piszą tak cie widzą" :))
            > jesli zaś chodzi o urodę - tu sprostowanie dla k...y, w zasadzie wszyscy mamy
            > aktorska urodę nawet ci mniej urodziwi, z tym, że...
            > np. Belmondo to aktor i ferency tez aktor
            > :-)

dziubus, to po drugie, mylisz sie w zeznaniach
            nie tak dawno, bo okolo wczoraj, pisalas, ze tedzik nie ma aktorskiej urody
            dzisiaj piszesz, ze wszyscy maja

ekhem....
        • bator1 Re: skok na główkę 12.09.04, 18:03
          Aha, bohaterski rycerz wkroczył do akcji :-))))))))

Szkoda, że ironia taka sobie.
          Widać brak przekonania.
          Wiecej odwagi! Sama ma harcować?

A co do powodzenia - wystarczy jak popatrzę na Twoje krotochwile. Z dystansu to
          było nawet zabawne. Na krótką metę. Teraz nudne. Ale rozumiem: walcz chłopie,
          walcz!
          :-))))))))))))))
          • ted.allrightsreserved Re: skok na główkę 13.09.04, 00:06
            bator1 napisała:

> Aha, bohaterski rycerz wkroczył do akcji :-))))))))

nooo, ty byles pierwszy, brachu

> Ale rozumiem: walcz chłopie,
            > walcz!
            > :-))))))))))))))

ty tez meznie prezysz piers. mam nadzieje, ze chociaz motywacje masz inna ;)))
      • vviosna Re: skok na główkę 14.09.04, 00:28
        bator1 napisała:
        > Cholerny zbieg okoliczności (...)

madrej glowie dosc w dwie slowie
        zastanawialam sie, od kogo wyplywaja informacje o ipach - a tu iskierka i juz
        wem
        nie raz sie kasia wysypala, kiedys jej nawet waldi podobno szlaban na forum
        dwumiesieczny zasolil za wysypanke na forum ;))

> już dwa pedały (jak to bywa między dyrektorami, biznesmenami, radnymi i cała
        > resztą dobrze sytuowanej swołoczy, która wypełnia masońską misję zwalczania
        > niewinnego dziewczęcia na tym forum).

zapomniales jeszcze w to wlaczyc prezydentow i wszystkich milosciwie nam
        panujacych papiezy
        sama nie wiem, jak w to szacowne towarzystwo zablakal sie bezrbotny architekt,
        poletatowa intendentka i konserwator komputerow

>Tam poznali się nad podziw szybko na wiosennym potencjale swej niespełnionej
        praktykantki,

jeszcze szybciej poznala sie gazeta wyborcza na niesamowitym potencjale
        tfurczym batora, ktory na zbity pysk z wybiorczej wylecial juz dluzszy czas temu

> jak widać po tym forum posiada nieuleczalny imperatyw pisarski

podobny imperatyw przymusza codziennie ponad 30 tysiecy polakow, by odwiedza i
        pisywac na forum gazety.pl
        ten sam imperatyw gna niemilosiernie kazdego miesiaca 300 tysiecy gazetowych
        forumowiczow do spelniania swej potzeby zaistnienia :)
        dodam, ze dane te pochadza z roku 2002, zwazywszy wiec tendencje wzrostowe
        obecnych na forach gw - liczby moje sa i tak mocno zanizone

to jakas straszna choroba, ten imperayw, no nie?
        ciebie tez dotknela, ale w jakiejs zlosliwej postaci
        • vviosna potRzeby n/t 14.09.04, 00:29

• bator1 Re: skok na główkę 14.09.04, 12:55
          vviosna napisała:

> jeszcze szybciej poznala sie gazeta wyborcza na niesamowitym potencjale
          > tfurczym batora, ktory na zbity pysk z wybiorczej wylecial juz dluzszy czas tem
          > u

Oooo, muszę to sobie wpisać do CV. To by je znacznie ubarwiło. Faktycznie,
          niewiele Ted pamięta z rozmowy, którą sobie onegdaj ucieliśmy na jednym ze
          spotkań przy pifku forumowym. Pracował w GW czy czytał GW? Co za róznica?
          wesole
          :-)))))

> > jak widać po tym forum posiada nieuleczalny imperatyw pisarski
          >
          > podobny imperatyw przymusza codziennie ponad 30 tysiecy polakow, by odwiedza i
          > pisywac na forum gazety.pl
          > ten sam imperatyw gna niemilosiernie kazdego miesiaca 300 tysiecy gazetowych
          > forumowiczow do spelniania swej potzeby zaistnienia :)

O nie, wiekszość nie spędza na forum nawet paru procent tego czasu, który ty tu
          marnujesz.
          "Kto chce sie o tym wypowiedzieć niech wrzuca opinie do tego wątku"

hhhhhhhhhhhh
          • Gość: Marian Re: skok na główkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 14:32
            > Oooo, muszę to sobie wpisać do CV. To by je znacznie ubarwiło. Faktycznie,
            > niewiele Ted pamięta z rozmowy, którą sobie onegdaj ucieliśmy na jednym ze
            > spotkań przy pifku forumowym. Pracował w GW czy czytał GW? Co za róznica?
            > wesole

niezle z niego scierwo,prawda?
            z Asiuni zreszta tez.
            mamuska rżnie w internecie swiętą na forach katolickich,widuje nawet Matkę
            boską,a córunia na kurwe rasową wyrosła :-)

zawsze mozna sie wybrac do Geanta do placowki Eurobanku by złozyc Asi wyrazy
            szacunku :-)
            • Gość: Marian Re: skok na główkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 14:34
              Tadeuszowi znowu nie staje, bo paniusia przesiedziała cały weekend przy
              komputerze.
            • Gość: Marian o przepraszam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 14:37
              za Boską z małej :-)

dodam moze tylko,ze te wszystkie tysiace forumowiczow poznaja delikwntke po
              duzej dupie...

...i zezie.
              no chyba ze eurobank przyjmowal same zezowate?
              ha ha ha ha
              • ted.allrightsreserved Re: o przepraszam 14.09.04, 14:51
                juz po obiedzie? uuuu, nie smakowal, bo znow masz sraczke.
                • Gość: Marian Re: o przepraszam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 14:56

> juz po obiedzie? uuuu, nie smakowal, bo znow masz sraczke.

dlugo nad tym nie myslales.
                  ale po co w ogole myslec jak sie jest penisem.penis nie mysli tylko zasuwa.
                  gorzej,ze zdaje sie i takze tu nawalasz?

• ted.allrightsreserved Re: o przepraszam 14.09.04, 15:10
                    o, nie masz sraczki?
                    to sraczka ma ciebie. nie, sam jestes jak sraczka. w gablote i na wystawe.
                    tu stoi tyci - facet, ktoremu mozg zjadly fekalia, a w kazdym razie wypelnily to
                    miejsce gdzie powinien byc mozg.
                    poradz sie wreszcie specjalisty
                    • Gość: Marian Re: o przepraszam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 15:16
                      spojrz w lustro.
                      mozesz sobie szczerze powiedziec,ze jestes zerem.
                      jest pan zerem panie tadeuszu.
            • Gość: :) skok na głowkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.04, 22:22
              Gość portalu: Marian napisał(a):

> > Oooo, muszę to sobie wpisać do CV. To by je znacznie ubarwiło. Faktycznie
              > ,
              > > niewiele Ted pamięta z rozmowy, którą sobie onegdaj ucieliśmy na jednym z
              > e
              > > spotkań przy pifku forumowym. Pracował w GW czy czytał GW? Co za róznica?
              >
              > > wesole
              >
              > niezle z niego scierwo,prawda?
              > z Asiuni zreszta tez.
              > mamuska rżnie w internecie swiętą na forach katolickich,widuje nawet Matkę
              > boską,a córunia na kurwe rasową wyrosła :-)
              >
              > zawsze mozna sie wybrac do Geanta do placowki Eurobanku by złozyc Asi wyrazy
              > szacunku :-)

kamehamehaaa (wiosna) napisała:

> bylabym cie olala, ale mi zal moczu

Co ktory klient Eurobanku dostapil dzis zaszczytu olania?
              Mocz - gratis, w ramach promocji?

• Gość: cygne Re: skok na głowkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 22:41
                Ja zostałam ostatnio olana przez pracownika Banku Pocztowego, całkiem gratis. A
                później dziecki we mnie rzucały amolocikami z papieru wołając za mną, że im złe
                menu obiadków szkolnych układam.
                • Gość: Marian Re: skok na głowkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 20:57
                  Gość portalu: cygne napisał(a):

> Ja zostałam ostatnio olana przez pracownika Banku Pocztowego, całkiem gratis.
                  A
                  >
                  > później dziecki we mnie rzucały amolocikami z papieru wołając za mną, że im
                  złe
                  >
                  > menu obiadków szkolnych układam.

o, vviosna tym razem sie podszywa pod cygne.
                  sie przedluzyly te trzy minuty.w te strone i w tamta.
          • vviosna Re: skok na główkę 14.09.04, 19:27
            tia, mija wlasnie trzecia minuta mojej bytnosci tutaj. nawet sie rymlo :)))
            albo kolega ma problemy z rachunkami, albo w calosci jest kilka tys.
            procent :)))
            • incognitto Re: skok na główkę 15.09.04, 08:45

Gość portalu: cygne napisał(a):

> Ja zostałam ostatnio olana przez pracownika Banku Pocztowego, całkiem gratis.
              A
              >
              > później dziecki we mnie rzucały amolocikami z papieru wołając za mną, że im
              złe
              >
              > menu obiadków szkolnych układam.

no, jak Polak głodny to zły
              :)))))
              • Gość: :)) piosenka dla(ponoć) pracownicy Eurobanku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.04, 08:55

(placówka w geancie)
                naszej kochanej wiosny, angoulene, qczi, kame... itd.

"..Nad domami szara mgła, silny wicher ja rozpina
                co dzień do fabryki szła, fabryczna dziewczyna
                Co dzień o 5,00 z rana, ryk syren budził ją
                meladią rozspiewaną, znaną ze wszystkich stron..."
                • Gość: . dobra rada dla(ponoć) pracownicy Eurobanku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.04, 09:05

droga wiosno, qczi, angoulene,
                  nie jest ważne co KTOŚ napisze pod TWOIM czy kogokolwiek innego adresem
                  ale ważne to co ty piszesz, bo to co ty piszesz jako zalogowana wiosna, qczi
                  swiadczy o tobie
                  prościej:
                  nawet gdy marian czy ktokolwiek inny napisze, ze jestes wulgarna to nic nie
                  znaczy np dla twojego pracodawcy
                  ale jeśli ty zamieszczasz wulgarne, oszczercze, NIEPRAWDZIWE teksty pod adresem
                  innych
                  to świadzcy o TWOJEJ, nie INNYCH kulturze, a raczej jej BRAKU.

a na wulgarność, podłość, chamstwo panny qczi jest tu dośc dowodow i
                  idiotycznymi wpisami, lub też podszywaniem się np. pod cygne niczego już
                  NIE ZMIENISZ.
                  • vviosna Re: dobra rada dla(ponoć) pracownicy Eurobanku 15.09.04, 11:27
                    a skad niby moj pracodawca (o ile takiego w ogole posiadam) mialby sie
                    dowiedziec, ze tu pisze? zwaz, ze nie zwraca on uwagi na to, co pisze taki np
                    marian, tylko na to co ja pisze. a ja sie tu nie przedstawiam. i w zasadzie to
                    wazne jest, co robie w godzinach pracy (o ile takowa posiadam), a nie na forum.

podobnie jak wy wszyscy forumowicze :)) siedzita tu sobie w godzinach pracy,
                    klnieta na czym swiat stoi i co by na to powiedzial wasz pracodawca? nico ;))
                    nie wywala sie dobrego (o ile takowym rzeczywiscie jestescie) pracownika za
                    forumowanie (o ile nie w godz. pracy, a i to nie do konca;)
                    zreszta pewno wasz szef tez tu wpada czasami :))
                    • incognitto Re: dobra rada dla(ponoć) pracownicy Eurobanku 15.09.04, 13:48
                      vviosna napisała:

> a skad niby moj pracodawca (o ile takiego w ogole posiadam) mialby sie
                      > dowiedziec, ze tu pisze?

może stad???? :

"i teraz, drodzy forumowicze, meritum:
                      administrator zna wasze ip
                      czesto wie, kim jestescie, zna wasze imiona, nazwiska, stanowiska itp

obdarza lub nie obdarza was sympatia

jesli obdarza - to byc moze zdradzi wam tozsamosc waszego forumowego adwersarza
                      jesli nie lubi - zdradzi wasza tozsamosc na forum"

1. Czy liczysz na az taka sympatie administratora? :)))))))
                      2. Czy masz takie zaufanie do redakcji i jak wiele innych osob uważasz, ze
                      jedyna osobą ktorej NALEZY SIE BAĆ jestes ty?

to co piszesz na temat charakteru mojej korespondencji, to prawdę mowiąc nic
                      mnie nie obchodzi, ale szkalowanie kogos wymieniając jego personalia to chyba
                      jest lekko niebezpieczne i zdaje sie , ze twoja "beztroska" jest cokolwiek
                      przesadzona.
                      zjadasz wlasny ogon
                      a pracodawca bez mrugniecia okiem pozbędzie się narwanej panienki, ktora przy
                      byle okazji jest zdolna zrobić mu niezłe kuku..

• ted.allrightsreserved Re: dobra rada dla chip 15.09.04, 17:11
                        "szkalowanie kogos wymieniając jego personalia to chyba
                        jest lekko niebezpieczne i zdaje sie , ze twoja "beztroska" jest cokolwiek
                        przesadzona."

dobrze kombinujesz, cygus
                        moze kiedys spojrzysz w lustro i jakies ciche 'przepraszam' uslysze
                        wiem, nierealne

teraz bedzie wpis mariana
                        • Gość: .......intendentka Re: dobra rada dla chip IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.04, 18:06
                          jakies ciche 'przepraszam' uslysze
                          > wiem, nierealne

"przepraszam" i "dziekuję" chciałoby ci pewnie powiedzieć kilka osób i to tak,
                          żeby było baaaardzo słychać...
                          w moim przypadku tak, to nierealne, choc kiedys ci obiecałam,
                          wszystko jest nieważne, przychodzą mi na myśl madre slowa Marii-
                          'ja nie wiedziałam, że tacy ludzie jak wy istnieją, ze tak można sie
                          zachowywać'.
                          stad tyle emocji, nieporozumień.
                          mowimy innymi językami.

• kamehamehaaa Re: dobra rada dla chip 17.09.04, 00:04
                            to naucz sie mowic po polsku w koncu
                            • Gość: nj Re: dobra rada dla chip IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.04, 10:08
                              > to naucz sie mowic po polsku w koncu

rzekla hostessa
                              • kamehamehaaa Re: dobra rada dla chip 17.09.04, 12:27
                                Gość portalu: nj napisał(a):
                                > rzekla hostessa

rzekl murarz-tynkarz
                              • Gość: incognitto Re: dobra rada dla chip IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.04, 14:50
                                Gość portalu: nj napisał(a):

> > to naucz sie mowic po polsku w koncu
                                >
                                > rzekla hostessa

hostessa - idiotka, ktora w ogole nie wie co mowi, a raczej pisze:)
                                np - najpierw , wymienjając personalia oskarża czlowieka i redakcje o
                                zdradzanie IP sama kwalifikujac sie jako jego wróg,
                                a w innym poście pyta 'a niby skad miałby ktos znac moje IP"
                                ha ha
                                a w ogóle idiotko jak ktoś CHCE SIE z kims skontaktować, nie pisze listow pod
                                niepewny adres w poczcie internetowej, tylko IDZIE NA SPOTKANIE lub tez
                                korzysta ze ZNANYCH numerów telefonow.
                                piszesz takie brednie, az dziw, ze cie "ktos' przed osmieszaniem wobec osob
                                znających sytuację,
                                tudziez niebezpieczeństwem 'atomowogo' ataku nie (u)chroni(ł).
                                (o inne sie bardziej troszczył, choc nie bylo to konieczne)
                                a ja niczego prostowac nie będe, z politowaniem patrze na te 'rewelacje'
                                :)))

• ted.allrightsreserved Re: dobra rada dla chip 26.09.04, 15:44
                                  Gość portalu: incognitto napisał(a):

>
                                  > hostessa - idiotka, ktora w ogole nie wie co mowi, a raczej pisze:)
                                  > np - najpierw , wymienjając personalia oskarża czlowieka i redakcje o
                                  > zdradzanie IP sama kwalifikujac sie jako jego wróg,
                                  > a w innym poście pyta 'a niby skad miałby ktos znac moje IP"
                                  > ha ha

hhh, piszesz takie brednie, az dziw, ze cie "ktos' nie ostrzegl przed
                                  osmieszaniem wobec osob znających sytuację
                                  to, ze admin zdradza ip forumowiczow to fakt, a nie domysl, ale do glowy mi nie
                                  przyszlo, ze kazdemu kto go o to zapyta, a tak sugerujesz, miszczu logiki

> a w ogóle idiotko jak ktoś CHCE SIE z kims skontaktować, nie pisze listow pod
                                  > niepewny adres w poczcie internetowej, tylko IDZIE NA SPOTKANIE lub tez
                                  > korzysta ze ZNANYCH numerów telefonow.

sugerujesz, ze emaile gazety sa niepewne? wybiorczo niepewne. hmm, to pewnie
                                  spisek zydowsko-masonski, wiedzialem.
                                  to masz jeszcze jedno rozwiazanie. jesli nie chcesz ogladac facjaty i slyszec
                                  glosu rozmowcy to zawsze mozesz jeszcze skorzystac z poczty polskiej.
                                  tylko to lizanie znaczkow, no i czerwona skrzynke trzeba znalezc. ufffff. moze
                                  jednak emailem wygodniej? wystarczy dopisac 'szolem alejchem' i dojdzie.

> piszesz takie brednie, az dziw, ze cie "ktos' przed osmieszaniem wobec osob
                                  > znających sytuację,
                                  > tudziez niebezpieczeństwem 'atomowogo' ataku nie (u)chroni(ł).

droga atomowko, jesli myslisz, ze to twoje podszczypywanie to atak, to poradz
                                  sie pchly.

> (o inne sie bardziej troszczył, choc nie bylo to konieczne)
                                  > a ja niczego prostowac nie będe, z politowaniem patrze na te 'rewelacje'
                                  > :)))
                                  >

tak, politowanie to dobre okreslenie opisujace reakcje na twoje wypociny.
                                  buzi
                                  i szolem alejchem
                      • Gość: Marian Re: dobra rada dla(ponoć) pracownicy Eurobanku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 20:51
                        > a pracodawca bez mrugniecia okiem pozbędzie się narwanej panienki

hostessy,zwyklej hostessy.przynajmniej w godzinach pracy- zwyklej :-)

p.s.
                        ale umowic sie i spytac o cennik szpagatow zawsze mozna :-)
                    • Gość: Marian Re: dobra rada dla(ponoć) pracownicy Eurobanku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 20:53
                      >podobnie jak wy wszyscy forumowicze :)) siedzita tu sobie w godzinach pracy,
                      >klnieta na czym swiat stoi i co by na to powiedzial wasz pracodawca? nico ;))

Asiu,Asiu,ale Gazeta Pomorska była zupełnie innego zdania gdy cie wywalała na
                      zbity pisk za glupoty wypisywane w internecie.
    • lokator Re: skok na główkę 15.09.04, 11:22
      kamehamehaaa napisała:

> naprawde sadzisz, ze bym tu choc nos wychylila, gdyby ktokolwiek mial
      > jakiekolwik mozliwosci zaszkodzenia mi? jak sadzisz, skad sie bierze moja
      > pewnosc siebie?
      > a stad, ze jedyne, co mozna mi wyrzadzic to popisac tu na forum: ty taka i
      > owaka
      > :))) i i tak nikt z realu w to nie uwierzy.

No i okrężną drogą doszliśmy do sedna sprawy.
      Chamstwo Qczi bierze się z poczucia bezkarności. Qczi na forum wykazuje złą
      wolę, nie sili się na uprzejmości, wprost przeciwnie, nie interesuje ję
      dyskusja tylko zniszczenie przeciwnika, interesuje ją kopanina, w której będzie
      mogła pokazać swoją błyskotliwość. Dlaczego Qczi nie ma w swym słowniku
      pojęcia "poczucie przyzwoitości"? Dlatego, ponieważ jedyne co odczuwa to
      poczucie bezkarności. Wolna amerykanka jednym słowem.

PS. No i co Milongaa... Obraziłem może Qczi? Czy raczej ona mnie? (I Ciebie
      zresztą też, tylko nie chcesz o tym wiedzieć).
    • serdeczny.palec Re: skok na główkę 15.09.04, 20:21
      Skok na główkę-co to za jakiś slang?Z czymś mi się kojarzy.Ale z czym zachodzę
      na główkę.
    • lokator Re: skok na główkę 17.09.04, 11:04
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=19034&w=15721649
    • lokator Nie jesteśmy sami!!!!!!!!! 17.09.04, 13:14
      Tuż pod nosem są "koledzy po fachu":

• Re: Czy chcemy dużej ogólonopolskiej aglomeracji? IP:
      *.neoplus.adsl.tpnet.pl
      Gość: edi 16.09.2004 23:43 odpowiedz na list odpowiedz cytując

a ja mam wrażenie że pewien "jątrzący leszek Z." 45 letni bydgoski prawnik z
      Jarów (zreszta po UMK) ciągle jatrzy i próbuje do kazdego wątku bydgoskiego i
      innego właczać Torun i to zawsze w negatywnym świetle.
      Pisał nawet komentarze "A pocałujcie wy mnie w **pę!" - teraz sie tego wypiera.
      Pisał: "Torunn zabiera Bydgoszczy TV3!" - co jest przecież nieprawdą. Czy my
      Torunianie piszemy: "Bydgoszcz zabiera multikino", bo Wy takie macie, a my
      budujemy?

Jest dużo ludzi lubiących sie nawzajem, ale niektórym bardzo zalezy na
      zniesławieniu sąsiada albo storpedowaniu długo wykluwającego sie porozumienia.

Dla takich ludzi nienawiśc jest celem samym w sobie. To nic, ze ja jako
      Torunianin powiem: "niech bedzie w Bydzi uniwerek, albo politechnika".
      Dla Leszka Z. oznacza to zawsze: "Torun jest chory z nienawiści" (to jego
      ulubione porównanie).

O podszywaniu sie pod inne nicki (alfa, mix, ksero, gość, czasem nawet ala) -
      nie rozpisuje sie. Wielu to juz pisało. Udowodnił to m.in. odpowiadając
      jako "leszek" na posty do "alfa" (po prostu sie pogubił).

Bydgoszczanie! My Torunianie, a przynajmniej większosc z nas, nie mamy nic do
      Bydzi. Chcemy porozumienia, dogadania, współpracy. Ale uciszcie takich
      krzykaczy, bo to tylko prowokuje niepotrzebne wzajemne animozje. Leszek Z. nie
      jest wart ani waszej pięknej Bydgoszczy, ani naszego Torunia. W takim tonie
      wypowiadał sie m.in. radca, mądry Bydgoszczanin, m.in. na watku o STOWARZYSZENIU

Ciekawe, jakie to "choroby z nienawiści do Bydgoszczy" znajdzie tym razem w tej
      mojej wypowiedzi "jątrzący Leszek Z."
      • serdeczny.palec Re: Nie jesteśmy sami!!!!!!!!! 17.09.04, 13:43
        lokator napisał:

> Tuż pod nosem są "koledzy po fachu":
        Wstań!Powiedz:nie jestem sam!I nigdy więcej!Już nikt!Nie powie!Sępie miłości!Ja!
        Jestem!Lokator!Nie jesteś sam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        Jesteśmy z Tobą!
        • Gość: garry neville Re: Nie jesteśmy sami!!!!!!!!! IP: *.gazeta.pl / 200.58.141.* 17.09.04, 18:38
          www.republika.pl/ehostessa/
    • Gość: torunianka Re: skok na główkę IP: *.petrus.com.pl 13.01.05, 21:47
      wszystko jedno, na główkę też!
      • Gość: hmmm Re: skok na główkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.05, 15:58
    • Gość: cz.... Re: skok na główkę IP: *.tvgawex.pl 18.01.05, 23:01
      kamehamehaaa

Tak tylko z ciekawosci sie zapytam, czemu uzywasz tego imienia z Hawaii rodem -
      fakt ze troche przekrecone, ale zawsze?
      • kamehamehaaa Re: skok na główkę 18.01.05, 23:50
        to nie imie, i bynajmniej nie z hawaii ;))
        • kamehamehaaa Re: skok na główkę 18.01.05, 23:55
          <roftl>
          imie bardziej z kawaii, ale teraz w googlach dalo sie znalezc wiecej ;)))) no i
          w hawaii jakowys kamehameha faktycznie sobie zyl i dobrze sie miewal, poki nie
          umarl. amen ;))
          • Gość: cz.... Re: skok na główkę IP: *.tvgawex.pl 19.01.05, 18:21
            To jest krolewskie imie.. oczywiscie, bez tych dodatkowych 'a' na koncu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka