Dodaj do ulubionych

Mamy Prezydenta !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

24.05.15, 22:53
Brawo p. Andrzeju Polacy gratulują zwycięstwa !!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • zintegrowany31 Re: Mamy Prezydenta !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.05.15, 05:46
      Umarł król niech żyje król
      Zaprzysiężenie elekta 6 sierpnia
      Czekamy na potwierdzenie oficjalnych wyników z PKW.
    • zintegrowany31 Najlepsze memy wyborcze 25.05.15, 08:12
      fakty.interia.pl/raporty/raport-wybory-prezydenckie-2015/galerie/najlepsze-memy-wyborcze-zdjecie,iId,1769102,iAId,155913#1769196
    • zgniot Re: Mamy Prezydenta !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.05.15, 09:33
      Nowy, dający nadzieję prezydent Andrzej Duda! Pierwsza dobra wiadomość od wielu beznadziejnych, korupcyjnych i złodziejskich lat. I to mimo, że w naszym województwie większość głosowała za utrzymaniem złodziejsko-bandyckiego status quo. Wstyd przed całą Polską.
      Pozdrawiam radośnie z samego rana:)
    • nachlany_wolak Łysy mitomanie 25.05.15, 14:16
      przemawiasz już w imieniu narodu Polskiego?
    • szwederowski_melepeta Zobaczymy co zrealizuje z obietnic przedwyborczych 25.05.15, 18:14
      Ten pan nie jest z mojej bajki ale jestem ciekaw skąd weźmie 290 MILIARDÓW złotych na spełnienie swych kilku ważniejszych obietnic przedwyborczych. (Oszczędzał od małego?).
      • bydgoszczanin_z_lesnej Re: Zobaczymy co zrealizuje z obietnic przedwybor 25.05.15, 20:35
        szwederowski_melepeta napisał:

> Ten pan nie jest z mojej bajki ale jestem ciekaw skąd weźmie 290 MILIARDÓW złot
        > ych na spełnienie swych kilku ważniejszych obietnic przedwyborczych. (Oszczędza
        > ł od małego?).
        >
        na moje to powinien poprosić do kasy;
        Nowaków,Kulczyków, Krasuów,Chlebowskich,sikorskich, emerytów z PZPRu, wojskowych z okresu komuny, Burów ,piterów, kopaczów, oraz wszystkich z PO którzy nakradli przez te 8 lat. I zaproponować im pensje po 1200 zł. Skoro inni możą za to przeżyć to dlaczego ci w/w nie ?
        Ponadto w pierwszej kolejności od jutra podatki powinni płacić właściciele wielkich marketów,a także wszystkie banki jakie w tym kraju egzystują.
        Tyle na początek.
        • belphegor-pisu Wszyscy kradli tylko nie ty 25.05.15, 21:34
          a skąd masz Nikona F4S ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka