bydgoszczanin_z_lesnej 24.05.15, 22:53 Brawo p. Andrzeju Polacy gratulują zwycięstwa !!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zintegrowany31 Re: Mamy Prezydenta !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.05.15, 05:46 Umarł król niech żyje król Zaprzysiężenie elekta 6 sierpnia Czekamy na potwierdzenie oficjalnych wyników z PKW. Odpowiedz Link Zgłoś
zintegrowany31 Najlepsze memy wyborcze 25.05.15, 08:12 fakty.interia.pl/raporty/raport-wybory-prezydenckie-2015/galerie/najlepsze-memy-wyborcze-zdjecie,iId,1769102,iAId,155913#1769196 Odpowiedz Link Zgłoś
zgniot Re: Mamy Prezydenta !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.05.15, 09:33 Nowy, dający nadzieję prezydent Andrzej Duda! Pierwsza dobra wiadomość od wielu beznadziejnych, korupcyjnych i złodziejskich lat. I to mimo, że w naszym województwie większość głosowała za utrzymaniem złodziejsko-bandyckiego status quo. Wstyd przed całą Polską. Pozdrawiam radośnie z samego rana:) Odpowiedz Link Zgłoś
nachlany_wolak Łysy mitomanie 25.05.15, 14:16 przemawiasz już w imieniu narodu Polskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
szwederowski_melepeta Zobaczymy co zrealizuje z obietnic przedwyborczych 25.05.15, 18:14 Ten pan nie jest z mojej bajki ale jestem ciekaw skąd weźmie 290 MILIARDÓW złotych na spełnienie swych kilku ważniejszych obietnic przedwyborczych. (Oszczędzał od małego?). Odpowiedz Link Zgłoś
bydgoszczanin_z_lesnej Re: Zobaczymy co zrealizuje z obietnic przedwybor 25.05.15, 20:35 szwederowski_melepeta napisał: > Ten pan nie jest z mojej bajki ale jestem ciekaw skąd weźmie 290 MILIARDÓW złot > ych na spełnienie swych kilku ważniejszych obietnic przedwyborczych. (Oszczędza > ł od małego?). > na moje to powinien poprosić do kasy; Nowaków,Kulczyków, Krasuów,Chlebowskich,sikorskich, emerytów z PZPRu, wojskowych z okresu komuny, Burów ,piterów, kopaczów, oraz wszystkich z PO którzy nakradli przez te 8 lat. I zaproponować im pensje po 1200 zł. Skoro inni możą za to przeżyć to dlaczego ci w/w nie ? Ponadto w pierwszej kolejności od jutra podatki powinni płacić właściciele wielkich marketów,a także wszystkie banki jakie w tym kraju egzystują. Tyle na początek. Odpowiedz Link Zgłoś
belphegor-pisu Wszyscy kradli tylko nie ty 25.05.15, 21:34 a skąd masz Nikona F4S ? Odpowiedz Link Zgłoś