Gość: chris IP: *.telsten.com / 195.85.209.* 29.09.04, 20:27 Nie wiedziałem, że bracia Kasprzakowie mają obaj na imię Krzysztof :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ars Re: Jonsson - w Bydgoszczy, Częstochowie czy Gdań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 20:36 Rok temu Polonia była biedna jak mysz kościelna (chociaż patrzaąc na panów jankowskiego i rydzyka to złe porównanie). Teraz chce Kasprzaka i Protasiewicza. I jeszcze znaleźć pieniądze na Andreasa. To ja się nie dziwię, że ten ostatni zaczyna mieć wątpliwości. Protasiewicz przy Jonssonie to tragiczna pomyłka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: we wroclawiu we wroclawiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 21:05 we wroclawiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el paso TOMEK-WRACAJ DO DOMU, TWÓJ LUD CIĘ POTRZEBUJE IP: *.net / *.net 30.09.04, 14:22 Tomek, ..........zresztą wszystko napisałem powyżej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tylko apator PEPE NIE CHCE W TORUNIU - SMIECH NA SALI !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 14:42 KTO WAM TAKIE INFORMACJE SPRZEDAJE PAJACE??? JESZCZE NAPISZCIE ZE GOLLOP ZOSTANIE ZA ROK MISTRZEM SWIATA TO WASZA GAZETE WRZUCE W DZIAL "FANTASTYKA" ECH PARODIA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toruń to wioska Re: PEPE NIE CHCE W TORUNIU - SMIECH NA SALI !!! IP: *.net / *.net 30.09.04, 14:53 ty kutasino niedouczona , nie miel jezorem tu na forum bo wiochą podaje.Pasożyt jeden, cały dzień macha skórą przed monitorem i jeszcze bluzga na porządnych ludzi z Bydgoszczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suck my dick TO SA W BYDZI PORZADNI LUDZIE???- ZNOWU JAKIS PIC. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 14:56 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max co do staszewskiego IP: *.rybnet.pl 02.10.04, 10:23 nie wiedzialem ze wybiórcza wie lepiej niz staszewski ze ten nie bedzie chcial jezdzic w rybniku. ciekawe mario nic na ten temat nie wie. oj wybiórcza,wybiórcza gazeto ! plotki wyssane z palca na podpalenie atmosfery transferowej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolo Re: Jonsson - w Bydgoszczy, Częstochowie czy Gdań IP: 62.111.172.* 03.10.04, 14:03 Pismaski, kiedy K.Kasprzak był mistrzem świata juniorów ? Odpowiedz Link Zgłoś