Gość: wojtek IP: *.rosele01.nj.comcast.net 16.04.02, 11:08 halo ,halo, jest tu ktos z mojej klasy?odezwijcie sie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: robert Re: technikum gastronomiczne pani Sobolewska IP: *.in-addr.btopenworld.com 06.09.02, 11:30 no wiec skonczylem ta szkole dawno temu ale p sobolewska pamietam dobrze mam wiecej szacunku dla pani dyrektor mruk Odpowiedz Link Zgłoś
lukins Re: technikum gastronomiczne pani Sobolewska 12.09.02, 21:01 A ja skończyłem Gastronomika 11 lat temu i bardzo go sobie chwalę. Z perspektywy czasu widzę,że był w niej zasadniczo luz i naprawdę fajni ludzie. Moją perspektywę poszerza fakt, że wcześniej chodziłem rok do ogólniaka i jedna nauczycielka trzęsła tam całą szkoła, żaden nauczyciel nie wstawił się za żadnym z uczniów podczas jej teroru. A wracając do gastronomika i p. Sobolewskiej, może matematyka przez Nią przekazywana nie mogła stać się niczyim konikiem, ale poznać prywatnię p. Halinę, to odkryć drugą stronę księżyca, choć w tym wypadku tą jasną. Do dziś moim hobby jest gotowanie, a podstawy procesów i "know-how" są dla mnie prawdziwą pomocą i przyjemnością w kuchni. W zasadzie należałoby zapytać o p. Drobnika, p. Piotrowicza, p. Olszewską i wielu innych przefantastycznych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daniel Re: technikum gastronomiczne pani Sobolewska IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 27.09.02, 15:38 do techniku uczęszczałem również 11-15 lat temu moim wychowawcą był wtedy prof. Ryszard Lewandowski - Pani Sobolewska hm nie mam dobrego zdania ale to dlatego, że byłem leń - oblała mnie na maturze inni byli super, cytowani: Olszewska, Drobnik, Piotrowicz super fizyk, i inni jeżeli jesteście z odległych takich lat to napiszcie odpiszę na każde zapytanie Daniel 1988-1992 ZSZ. TGW kl B danwit@polbox.com Odpowiedz Link Zgłoś