Dodaj do ulubionych

technikum gastronomiczne pani Sobolewska

IP: *.rosele01.nj.comcast.net 16.04.02, 11:08
halo ,halo, jest tu ktos z mojej klasy?odezwijcie sie
Obserwuj wątek
    • Gość: robert Re: technikum gastronomiczne pani Sobolewska IP: *.in-addr.btopenworld.com 06.09.02, 11:30
      no wiec skonczylem ta szkole dawno temu ale p sobolewska pamietam dobrze
      mam wiecej szacunku dla pani dyrektor mruk
      • lukins Re: technikum gastronomiczne pani Sobolewska 12.09.02, 21:01
        A ja skończyłem Gastronomika 11 lat temu i bardzo go sobie chwalę. Z
        perspektywy czasu widzę,że był w niej zasadniczo luz i naprawdę fajni ludzie.
        Moją perspektywę poszerza fakt, że wcześniej chodziłem rok do ogólniaka i jedna
        nauczycielka trzęsła tam całą szkoła, żaden nauczyciel nie wstawił się za
        żadnym z uczniów podczas jej teroru. A wracając do gastronomika i p.
        Sobolewskiej, może matematyka przez Nią przekazywana nie mogła stać się niczyim
        konikiem, ale poznać prywatnię p. Halinę, to odkryć drugą stronę księżyca, choć
        w tym wypadku tą jasną. Do dziś moim hobby jest gotowanie, a podstawy procesów
        i "know-how" są dla mnie prawdziwą pomocą i przyjemnością w kuchni. W zasadzie
        należałoby zapytać o p. Drobnika, p. Piotrowicza, p. Olszewską i wielu innych
        przefantastycznych ludzi.
        • Gość: Daniel Re: technikum gastronomiczne pani Sobolewska IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 27.09.02, 15:38
          do techniku uczęszczałem również 11-15 lat temu
          moim wychowawcą był wtedy prof. Ryszard Lewandowski - Pani Sobolewska hm nie
          mam dobrego zdania ale to dlatego, że byłem leń - oblała mnie na maturze
          inni byli super, cytowani: Olszewska, Drobnik, Piotrowicz super fizyk, i inni
          jeżeli jesteście z odległych takich lat to napiszcie odpiszę na każde zapytanie

Daniel 1988-1992 ZSZ. TGW kl B

danwit@polbox.com
    • kedmund poszukaj na szkolnelata.pl 11.10.02, 15:00

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka