Dodaj do ulubionych

Zaczynamy akcje WOJEWODZTWO BYDGOSKIE

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 12:38
koniec ze zlodziejska działalnoscia Torunia, Bydgoszcz zasluguje na swoje
wojewodztwo!!! jestesmy 8 miastem w polsce a torun 16 !!!!!! Wracamy do
starego podziału administracyjnego z wojewodztwem bydgoskim, wtym celu
SEJMIK WOJEWODZKI musi wrocic do bydgoszczy !!!!!! Torun natomiast niech
tworzy wlasne wojewodztwo albo spada do Gdanska, Łodzi albo nawet Nowego
Jorku. Zabrac sejmik toruniowi!!!!! Piszcie w tej sprawie do władz
wojewodzkich i radnuch miasta bydgoszczy !!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: maciej Re: Zaczynamy akcje WOJEWODZTWO BYDGOSKIE IP: 62.244.137.* 25.10.04, 12:50
      Polecam oklady z zimnego lodu!!!
      • Gość: doll Re: Zaczynamy akcje WOJEWODZTWO BYDGOSKIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 12:54
        jesliby Torun zostal oderwany z kuj-pomu i trafil do Gdanska, automatycznie
        Bydgoszcz trafia do Poznania, ktory zabierze Bydgoszczy nawet wojewode.
        Kujpom jest najsłąbszym z wojewodztw i nawet razem stanowi dyskusyjny region.
    • Gość: wredniak do doll IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 13:00
      kiedys przed podziałem na 49, istniało wojewodztwo bydgoskie i radziło sobie
      całkiem dobrze a wtedy jakis debil podzielił Polske az na 49 wojewodztw. A
      teraz Toruniewo wspierane przez nawiedzonych: Grzeskowiak, Rydzyk czy Zalewski
      mysli ze im wszystko wolno!!!!
      • Gość: doll Re: do doll IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 16:23
        chyba nie zaleski? o nie byl w polityce...
        • Gość: Leszek Uwaga - jątrzący edi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 16:54
          Wredniak to jątrzący edi - znany toruński nacjonalista !!!
          Uwazajcie na wszystko co pisze i robi!
          • Gość: "jatrzący leszek" "jatrzący leszek" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 20:27
            to niby jakiś "torunski nacjonalista" by osmieszal Torun???

to stare twoje chwyty - kogos oczernic a potem to przypisywac!

tak naprawde jestes geniune44=leszek=ja=wredniak
    • Gość: wredniak-bis Re: Zaczynamy akcje WOJEWODZTWO BYDGOSKIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 22:13
      hej wredniak, moje natchnienie, fajnie piszesz i w zaanagazowany sposob. i
      dlatego zanuce ci z usmiechem z torunia : mozesz nam zrobic paparara,
      paparara ... wpadnij na koncert Pogodno do Od Nowy to zaspiewamy ci to a
      capella : sejmik do bydgoszczy - paparara, paparara .. und tschuss !!
      ps. w sprawie przenosin sejmiku do bydgoszczy ( bo nie powrotu - nigdy sejmiku
      w Bydgoszczy nie bylo !:-))najlepiej pisac jest do samorzadowych wladz
      wojewodztwa w toruniu - to nie lezy w gestii wojewody robaczku. na pewno twoje
      apele zostana rozpatrzone z nalezna im powaga.. paparara i dobranoc !
      • Gość: bydgoszczanin Re: Zaczynamy akcje WOJEWODZTWO BYDGOSKIE IP: 212.122.214.* 25.10.04, 22:51
        jeżeli chodzi o województwo bydgoskie to raczej nie powstanie bo to byłoby
        sprzeczne z wprowadzona refoma samorzadową. jeżeli juz to prawdopodobnie
        zostanie zliwkidowane połowa powiatów - drżyjcie w sepólnie, mogilnie,
        wabrzeźnie, lipnie bo jak dojdzie do realizacji tego pomysłu to te powiaty
        padna na pewno.
        wojewoda nie ma nic do sejmiku. prędzej te całe województwo przejdzie do
        niebytu niż powołają województwo bydgoskie!
      • Gość: wredniak-bis Re: No przeciez.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 23:37
        tylko po cholere ten wredniak takie glupoty wypisuje ? zaczynam wierzyc , ze to
        jakis bezmyslny torunski prowokator .. sam jestem z torunia, ale jestem juz
        zagubiony - przy calej mojej umiarkowanej sympatii do bydgoszczy trudno mi
        uwierzyc, ze macie tam takich bezmozgow.. to cale forum jest skazone przez
        jakichs swirow, takie mam wrazenie..
        • Gość: maciej Re: No przeciez.. IP: 62.244.137.* 26.10.04, 07:46
          Przeciez widac, ze to kretynska prowokacja!!!
          • Gość: "jątrzący leszek" "jątrzący leszek" - UWAGA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 08:29
            "jątrzący leszek" - UWAGA!
            "wredniak" i "leszek" - to ciąg dalszy akcji szkalowania i ośmieszania Torunia
            przez "jątrzącego leszka" (inne nicki: genuine44-alfa-ja-leszek) z Bydgoszczy,
            udajacego innych Torunian niby oczerniających Bydgoszcz, a czasem wręcz
            podszywającego się pod
            inne nicki i oczerniającego Torun. Jego IP: "neoplus.ads.tpnet.pl"
            Tu jest więcej: www.torun-bydgoszcz.pl/forumtb/viewtopic.php?t=403
            • Gość: maciej Re: "jątrzący leszek" - UWAGA! IP: 62.244.137.* 26.10.04, 08:36
              A dla mnie to ktos z Torunia!
              • Gość: caca Wstyd ci za Bydgoszczanina o nickach leszek/geniun IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 08:50
                torun by pisał "złodziejska dzialalnosc Torunia"? Torun by pisał torunskie psy,
                ścierwa, prostytutki na UMK??? Torun by żądał wywiezienia sejmiku???

Wstyd ci za Bydgoszczanina o nickach leszek/geniune44/ja/alfa?

To leszek, nienawidzacy Torunia ze wszystkich jego (skromnych) zmysłów.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka