Dodaj do ulubionych

Psychoterapeuta w Bydgoszczy

IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 27.04.02, 20:24
Czy ktos moglby mi polecic jakiegos dobrego psychoterapeute w Bydgoszczy?
Prosze pomozcie.
Obserwuj wątek
    • letalin Re: Psychoterapeuta w Bydgoszczy 28.04.02, 22:52
      Dla dorosłego czy dla dziecka?
      • Gość: zz Re: Psychoterapeuta w Bydgoszczy IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 29.04.02, 07:08
        Chodzi o psychoterapeute dla osoby doroslej. Dzieki za odpowiedz:-)
        • Gość: LilSnake Re: Psychoterapeuta w Bydgoszczy IP: *.auc.dk / *.i4.auc.dk 29.04.02, 16:20
          Gość portalu: zz napisał(a):

> Chodzi o psychoterapeute dla osoby doroslej. Dzieki za odpowiedz:-)

Sprobuj na Kosciuszki, naprzeciw dawnej "Kobry", u dr Gizinskiego (byly wojewoda
          bydgoski), dosc przyjemny gosc, rok temu bral 50 zl, tel. 345-50-90

• Gość: LiLsnake Re: Psychoterapeuta w Bydgoszczy IP: *.auc.dk / *.i4.auc.dk 29.04.02, 16:22
            Mozesz tez sprobowac w Wojewodzkiej Poradni Zdrowia Psychicznego. To Cie
            przynajmniej nie bedzie nic kosztowac, maja terapie indywidualna i grupowa.
            Polecam mgr Kinge Osinska- fajna, mloda babka
            • letalin Re: Psychoterapeuta w Bydgoszczy 29.04.02, 18:32
              Młodym w tym fachu brakuje często niezbędnego wykształcenia i doświadczenia.
              Rozbawił mnie np. tytuł w GW Regionalnej "Ambitny psychoterapeuta" o p. lekarzu
              medycyny............ , jednocześnie poecie i pieśniarzu (chyba). Z tego co wiem
              nie ma żadnych uprawnień, certyfikatów... Ale to nie jest karalne w Polsce.
              Ustawa nie reguluje tego zagadnienia. Każdy może sobie bez przeszkolenia
              napisać na tablicy, że stosuje psychoterapię. Certyfikowanym terapeutą jest
              wspomniany Giziński. Nie wiem gdzie i czy w ogóle jeszcze pracuje p. Rogiewicz.
              Jeśli masz zamiar poważnie zająć sie psychoteapią to musisz się liczyc z
              wielotygodniowym leczeniem na oddziale w Klinice, lub wielomiesięcznymi
              spotkaniami z terapeutą . Jeśli kasa nie gra roli to na pewno indywidualna
              terapia daje większe szansę na korzystną zmianę. Ale trzeba pomnożyć 60-
              100złxliczba tygodni( 26-lub więcej..). Mam kolegę zajmującego się tą formą
              leczenia (psycholog kliniczny) podaj swój namiar na mój priv. skontaktuję Cię z
              nim.
              • Gość: zz Re: Psychoterapeuta w Bydgoszczy IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 30.04.02, 08:11
                Dzieki wszystkim za odpowiedz. Jestescie kochani!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka