Dodaj do ulubionych

Astoria - Polpharma 90:73

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.05, 18:57
Wszystko było ok, tylko znowu nasz klub kibica został zaskoczony przez kiboli
przyjezdnych. Nasi się troszkę długo znowu zbierali do dopingu. Bądźmy dobrej
myśli że Noteć pokonamy a potem Turów i tak dalej...Pozdro spod bydzi.
Obserwuj wątek
    • Gość: kibic kolarstwa ed Re: Astoria - Polpharma 90:73 IP: 217.153.62.* 23.01.05, 19:34
      Hej kadrowi co przed kilkoma dniami chcieli zwalniać trenera i psioczyli na
      dziennikarza Gazety śpicie? Może trzeba główki posypać popiołem i po prostu
      przeprosić . Myśleliście że Asta to mistrz świata? Odrobinę pokory i
      cierpliwości.
      • Gość: OK Re: Astoria - Polpharma 90:73 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 20:13
        Ej,kolarz jeżeli czytałes tekst to powinieneś wiedzieć że KK zawarł ugodę z
        trenerem i nikt tu się nie będzie napinał i dawał się prowokować.
        Miłego pedałowania.
        • Gość: abc Re: Astoria - Polpharma 90:73 IP: 213.25.33.* 24.01.05, 11:55
          Ugoda z trenerm?. Poprostu mnie to rozjebało!!!. Wy sobie możecie zawierać
          ugody z rodzicami w temacie wynoszenia śmieci.
    • Gość: kwiatek Re: Astoria - Polpharma 90:73 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 20:22
      teraz tylko wygrac z notecia i bedzie z gorki,wspanialy doping i gra!!! tak
      trzymac!!!!
    • Gość: kibic_Asty Re: Astoria - Polpharma 90:73 IP: *.telsten.com / 83.238.68.* 23.01.05, 20:38
      Widać, że kinder-młyn czasami potrafi całkiem nieźle dopingować ... co więcej,
      można było zauważyć nawet kilka różnych przyśpiewek - szok po prostu :P Tak
      trzymać !!!
      Jednak nadal brakuje trochę klasy - trener otwarcie pochwalił kibiców za doping
      (mimo wcześniejszych spięć), jednak nikogo z kinder-młyna nadal nie stać na to,
      by przyznać się do błędu i pochwalić trenera !!!
      • Gość: Kolin Re: Astoria - Polpharma 90:73 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 20:44
        Ciekawe kiedy zrobi to Walkowiak , ktory w imieniu Prezydenta chcial zwalnac
        trenera
      • Gość: Łysy Re: Astoria - Polpharma 90:73 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 20:44
        Gdybys czytal forum na oficjalnej stronie Astorii to wiedzialbys ze kibice
        ktorym wczesniej nie podobala sie jego postawa i sposob prowadzenia zespolu
        chwala go za to jak prowadzil zespol podczas meczu z Polpharma. Mysle ze dobrze
        sie stalo ze doszlo do spotkania trenerow z kibicami podczas ktorego wyjasniono
        sobie nieporozumienia miedzy zainteresowanymi stronami (wspomina o tym rowniez
        trener Krajewski). Mam nadzieje ze teraz Astoria niesiona dopingiem swoich
        kibicow postara sie o kolejne zwyciestwa:)
      • Gość: cubus Re: Astoria - Polpharma 90:73 IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.intelink.pl 23.01.05, 22:12
        skoncz juz z tym kinder-mlynem bo to juz nudne sie staje.na prawo od bebnow
        patrac z parkietu siedza udzie ktorzy przedszkole skonczyli w wiekszosci okolo
        20 lat temu,przewaznie studenci ostatnich lat badz ludzie juz pracujacy kolo 30-
        stki.wiec skoncz z tym kinder mlynem bo nas obrazasz.
        • Gość: kwiatek Re: Astoria - Polpharma 90:73 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 23:39
          ja proponuje napis do wywieszenia na kolejny mecz: "Kinder Mlyn przeprasza
          trenera"
          • Gość: cubus Re: Astoria - Polpharma 90:73 IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.intelink.pl 24.01.05, 00:27
            a moze "glupota nie boli" co kwiatek?
          • Gość: mact Re: Astoria - Polpharma 90:73 IP: *.tvgawex.pl 24.01.05, 15:21
            kk nie ma zaco przepraszac bo to on swoja krytyka zmusił trenera to pracy i
            stad te wyniki
        • Gość: kaarl bębny KK biją za szybko!!!! IP: *.iweb.pl 24.01.05, 09:07
          ja nadal się upieram przy tym, że bębny biją za szybko!!! Wy stojąc przy
          bębnach tego nie słyszycie, ale po kilku okrzykach reszta sali milknie bo
          nienadąża ani z okrzykami, ani tym bardziej z klaskaniem. Dodając do Waszego
          morderczego tempa prędkość rozchodzenia się dźwięku po niezbyt akustycznej
          Łuczniczce, daje to niezbyt dobry efekt. Owszem doping i jest i to bardzo
          głośny. Teraz do tego dodac tylko jakość. Wiem że się powtarzam, bo już w
          zeszłym tygodniu się wpisaywałem na ten tamat. Mówię poważnie. Siędzę zwykle
          niedaleko KK (tryb. C sektopr 14) i nie nadążam a ni ja ani inni ludzie
          siedzący w hali!!!
          • Gość: kwiatek Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 10:43
            ja trenera nie obrazalem ,
    • Gość: kibic kolarstwa Re: Astoria - Polpharma 90:73 IP: 217.153.62.* 23.01.05, 20:57
      Brawo. Pięknie czyta się wyważone opinie bez jadu i nienawiści.Taka postawa
      buduje i oby tak dalej. Życzę wszystkim kibicom Asty wspaniałych przeżyć.
    • Gość: mark Re: Astoria - Polpharma 90:73 IP: 195.85.209.* 23.01.05, 21:00
      to co w 52 sekundach meczu pokazał Gierszewski to gorzej niż kompromitacja.
      idż chłopie lepiej pyry z pola zbierać.
      • Gość: Kamil Re: Astoria - Polpharma 90:73 IP: 195.149.86.* 23.01.05, 21:11
        Nikt nie wie jakie dziś byłoby nasze miejsce w tabeli gdyby nie krytyka, z jaką
        spotkał się trener. Cel tej krytyki został osiągnięty - zawodnicy grają a
        trener żyje wraz z drużyną. W końcu wszystko jedno jak się trener nazywa, byle
        robił z głową to co do niego należy.
      • Gość: Zawisza Re: Astoria - Polpharma 90:73 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 21:12
        Chwala Krajewskiemu - on jeden publicznie mowi o umiejetnosciach tych , ktorzy
        w naszym miescie zarzadzaja sportem/wypowiedz po meczu we Wroclawiu/
        Wojciech Krajewski: To odpowiedź trenerów, zawodników i klubu. Jeżeli coś
        byłoby nie tak, to nie mieliśmy prawa zwyciężyć we Wrocławiu. Śląsk to owszem,
        młody zespół, ale było nie było ma szanse wyjść z grupy w europejskich
        rozgrywkach. Niejeden zespół tu przegrał, niejeden się męczył. Może teraz ci
        ludzie, czy ten człowiek, który steruje akcją przeciwko mnie, zrozumie, że nie
        nadaje się do tego, by kierować sportem w Bydgoszczy.
        • Gość: ast-rolog Re: Astoria - Polpharma 90:73 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.05, 07:39
          Wielkie gratulacje dla zawodników i trenera. Pozdrawiam Cubusa i Aniusie i
          wasze argumenty z poprzedniego forum :-))).
          Nic dodać nic ująć!!!
          • Gość: cubus Re: Astoria - Polpharma 90:73 IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.intelink.pl 24.01.05, 20:21
            dzieki za uznania cora.wiem ze argumenty sie potwierdzaja i ja zdania nie
            zmieniam.Krajewski to bardzo slaby i wypalony trener.mecz ulozyl sie jak ulozyl
            ale koncowka pokazala jego kunszt jak mozna szybko z 30 stracic przewage do
            17pkt.....
            • Gość: Kamil Re: Astoria - Polpharma 90:73 IP: 195.149.86.* 24.01.05, 20:53
              Nooo, bez przesady. Nie trzeba być znawcą koszykówki żeby przewidzieć, że gdy
              spadną za faule obaj centrzy to w końcówce Polpharma trochę nadgoni. Wynik był
              pod kontrolą.
              • Gość: kwiatek Re: Astoria - Polpharma 90:73 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 21:57
                zgadzam sie z toba kamil,cubus byl chyba na innym meczu bo nie widzial; gdy
                nasi wyprowadzali pilke spod wlasnego kosza to byli niemilosiernie faulowani a
                sedziowie nie gwizdali i w ten sposób stracilismy kilka punktow w koncowce,ja
                nie uwazam zeby to byla wina trenera wina .wazne ze wygralismy wieksza roznica
                niz 13pkt aczy przewagi bylo 17 czy 100 tego nikt nie bedzie pamietal!!!
            • Gość: rastaman Re: Astoria - Polpharma 90:73 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 09:35
              Cubus no chociaz po takim spotkaniu mogłbys nie robic sobie obciachu takimi
              wypowiedziami. chociaz z drugiej strony masz prawo nie znac sie na koszykowce.
              • Gość: cubus Re: Astoria - Polpharma 90:73 IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.intelink.pl 25.01.05, 11:23
                to moja opinia i nie zmienie jej z powodu 1 czy 2 wygranych meczow.a uwierz mi
                rastman ze widzialem tych meczow w tym i poprzednim sezonie troche wiecej od
                ciebie i zdazylem sobie wyrobic poglad na prace krajcy.ciekawe jak ten trener
                bez charyzmy chce zapanowac nad dwoma "ciezkimi" charakterami czyli Maleckim i
                Bialkiem.
          • aniusia_happy Re: Astoria - Polpharma 90:73 24.01.05, 20:34
            hehe astrolog ja tam wychodze z zalozenia ze wszystko to, co mialo miejsce
            wczesniej przydalo sie i dalo efekt... gdyby kazdy milczal i uwazal ze to, co
            sie dzialo w druzynie bylo ok, to nie sadze zebysmy teraz mogli ogladac tak
            grajaca aste... szanuje zawodnikow za to, ze udowodnili ze potrafia grac, a
            krajewskiego za to, ze w koncu udowodnil i wzial sie za to, co potrafi
            najlepiej... a co do KK to ja sie wypowiadac nie bede, bo momentami kibice z
            polpharmy zagluszali naszych... a tak apropo to przydalo by sie wymyslic jakies
            nowe przyspiewki, bo te staja sie nudne =) moze jakies propozycje =)... a tak w
            ogole dzieki astrolog, ze o mnie wspomniales =P... thx za pamiec =)...
            pozdrawiam papa
      • Gość: kaarl Re: Astoria - Polpharma 90:73 IP: *.iweb.pl 24.01.05, 09:08
        słusznie. Chyba niepotrzebnie trener przeprowadził tak gwałtowne zmiany pod
        koniec meczu. W kilka minut zmniejszyła się przewaga punktowa o połowę.
        • Gość: ... Re: Astoria - Polpharma 90:73 IP: 213.25.33.* 24.01.05, 12:03
          Jakże przewrotna jest ta nasza publika w Bydgoszczy. Od nienawiści do
          miłości!!!.
          Do niedawna prawie cała sala rzucałała mięsem w kierunku Wilangowskiego a teraz
          mam wrażenie że jest nabardziej lubianym zawodnikiem Asty. To samo zaczyna się
          dziać w temacie trenera. Jak wygra derby to zacznie się wychwalanie go pod
          niebiosa. Kibice w Bydgoszczy powinni być bardziej cierpliwi. Pozatym jeżeli
          słowa trenera na temat naszego budżetu (zbliżony do czołówki pierwszej ligi) są
          prawdziwe to już teraz osiągneliśmy wielki sukces i należą się drużynie wielkie
          gratulacje
    • Gość: Kibic Re: Astoria - Polpharma 90:73 IP: 213.25.33.* 24.01.05, 14:16
      Gdyby założyć klub kibica z prawdziwego zdażenia i każdy z jego członków
      wpłącałby na konto Asty powiedzmy 50 zł miesiącznie to przy 500 osobach
      mielibyśmy w kasie 25 tyś zł czyli rocznie 300 tyś i całkiem sporą dawkę kasy.
      Na zachodzie w niektórych klubach taki system funkcjonuje tylko musi
      funkcjonować w obie strony. Kibice dają kasę a klub np. drobne gadżety,
      ankiety, ciekawostki z życia zawodników przesyłane na domowy adres wraz z
      poleceniem przelewu na deklarowaną kwotę. Wiem że ludzie nie mają kasy ale może
      w 400 tyś mieście znalazłoby się 500-100 chętnych osób. Najważniejsze to dobrze
      sprzedać taki produkt, a nuż się uda....
    • Gość: telewidz "Brawo" TV Bydgoszcz, człowiek czeka do 22-ej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 15:33
      żeby obejrzeć mecz i co? Najlepsza kwarta 27-5 w dupie, a za to oglądamy
      pogrania TKKF-ów przy rozstrzygniętym dawno wyniku i po emocjach. Gość który
      realizował relację myśleniem na pewno nie grzeszy...
    • Gość: rb Re: Astoria - Polpharma 90:73 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 13:00
      Ludziska kupujcie bilety na Noteć bo już mało zostało!!!!!!!
      • Gość: kwiatek Re: Astoria - Polpharma 90:73 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 13:50
        cubus tyle meczy obejrzales a nic z nich nie wywnioskowales i na koszykowce sie
        za bardzo nie znasz chyba???bo kazdy znajacy sie na koszu ,zgodzi sie ze nasi
        zawodnicy byli faulowani niemilosiernie w koncowce meczu przy wyprowadzaniu
        pilki spod naszego kosza i tez wlasnie stad wziely straty i latwe punkty dla
        polpharmy.pozdrawiam wszystkich znajacych sie na koszu i tych nie znajacych sie
        (cubus)
        • Gość: D Re: Astoria - Polpharma 90:73 IP: *.tvgawex.pl 25.01.05, 14:16
          Może przestancie sie juz kłocić na temat trenera. Jedni wielbią inni nienawidzą
          i tak jest ze wszystkim w Polsce. Tymczasem kupujcie bilety na derby ROBIMY
          NAJAZD NA INOWROCŁAW!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: cubus Re: Astoria - Polpharma 90:73 IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.intelink.pl 25.01.05, 15:32
          wuehehehe ale ty komiczny jestes.chcesz to mozemy sie zmierzyc na wiedze o
          koszykowce,nie widze przeszkod.a wiesz co to sa "pulapki" w koszykowce?to
          wlasnie stosowala polpharma w koncowce ale krajca jakos nie podpowiedzial
          naszym jak je omijac....faulowani..jest 3 sedziow,pretensje do nich.Mahoric
          zapraszamy do Bydgoszczy:)
      • Gość: cubus Re: Astoria - Polpharma 90:73 IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.intelink.pl 25.01.05, 15:33
        dokladnie,jesli ktos jedzie indywidualnie to niech pospieszy sie z kupnem
        biletu bo sa one w sprzedazy juz od ponad tygodnia i moga sie wkrotce skonczyc!!
        kupujcie bilety na sektor E.kwiatek ty i tak nie jezdzisz wiec ciebie to nie
        dotyczy:)
        • Gość: kwiatek re: do srubuś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 15:54
          ty sie cubus o mnie nie martw, wsiade w swoje autko i bede na meczu!!!!takie
          osby jak ja maja wjazd za free i siedza w lozy vipow!!!
          • Gość: cubus Re: re: do srubuś IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.intelink.pl 25.01.05, 16:13
            wiem ze wam naukowcom slabo placa wiec wsiadaj w swojego 126p,zapakuj jeszcze z
            2 osoby,dla takich vipow jak ty sa bilety stojace po 5 zl.im nas wiecej tym
            lepiej!
            • Gość: kwiatek Re: re: do srubuś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 16:47
              wiem ,ze pierwszy samochod ktory pszyszedł tobie na mysl byl twoj samochod
              marzeń czyli 126p,lecz sie mylisz ja niestety go nie posiadam!!!
        • aniusia_happy Re: Astoria - Polpharma 90:73 25.01.05, 18:18
          hmm... gdzie moge kupic takowy bilecik??? u kogo??? hehe jak cos to
          piszcie :D:D... z gory thx papa =)
    • Gość: kwiatek Białek w Astorii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 18:32
      Słabecki znow pokazał "klase" i nam gwiazdeczke zakontraktował!!!
      www.e-basket.pl/?news=22924
      • aniusia_happy Re: Białek w Astorii 25.01.05, 18:43
        a podobno astoria kasy nie ma... hmmm ciekawe czy białka za darmo dostali :|
        buhahaha
        • Gość: cubus Re: Białek w Astorii IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.intelink.pl 25.01.05, 18:57
          aniusia i inni jak chceciesie zapisac to wejdzcie na forum Asty,sa dodatkowe
          zapisy na wyjazd autokarowy,koszt 20 zl(przejazd i wejscie)
          • Gość: Łysy Re: Białek w Astorii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 20:13
            www.astoria.e-basket.pl/forum

Moze nie wszyscy wiedza gdzie jest forum:-)

Ino bedzie nasze!!!
    • Gość: cora Re: Astoria - Polpharma 90:73 IP: *.icpnet.pl 25.01.05, 21:22
      Chyba mnie z kims pomyliles Cubus.
      Pozdrawiam.
    • Gość: Mike z Poznania a propos Krajewskiego IP: 217.153.49.* 26.01.05, 12:14
      Wy jesteście nie wiem jak nazwać ale chyba "oszołomy" Krajewski to jeden z
      najlepszych trenerów w polskiej lidze i nie rozumiem tych głupich argumentów z
      chusteczkami czy transparentami , chcielibyście od razu mieć Prokom w
      Bydgoszczy w II sezonie ?? Zastanówcie sie !! jeszcze niedawno graliście w II
      lidze Cieszczie się ze macie taki zespół i taką piekną halę Głowy do góry !!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka