Dodaj do ulubionych

babiniec, matura99

IP: *.client.comcast.net 09.03.05, 20:41
hey dziewczynki gdzie sie wszystkie podziewacie. kurcze juz prawie 6 lat
minelo. recia, justa, anka, gulka, gocha, mysza i cala reszta odedzwijcie sie
Obserwuj wątek
    • Gość: Magda Re: babiniec, matura99 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 23:36
      O matko!!!! A kto to pisze o mnie???? Nie sądziłam, że coś tu znajdę o naszej klasie!!! Minęło sześć lat, a ja jestem na wyciągnięcie ręki starej poczciwej "dwójki". Wróciłam na stare śmieci. Dziewczynki odezwijcie się!!! Czas się spotkać!!!
      • Gość: marta Re: babiniec, matura99 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.05, 23:50
        Hej, ja też byłam w tej klasie, gdzie chłopaki jak dinozaury wyginęli po
        pierwszej klasie :) Dziewczynki, co robicie przez te sześc lat poza murami
        szkółki? Mam nadzieje, ze dużo sie usmiechacie, jak wtedy. Odezwijcie sie
        głośno!!! Żyje sie po to, żeby wracać do tamtych miejsc i do siebie.
        • Gość: Magda Re: babiniec, matura99 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 00:10
          Ależ robi się swojsko... Było i "śmieszno", i "śpiewająco"...
          • Gość: Ania Re: babiniec, matura99 IP: *.int.elnet.pl / 195.85.209.* 19.03.05, 09:13
            No to jest nas juz 4 na forum ze slynnej klasy 4e!!! Któż kryje sie pod pseudo
            k80??? Bo was dziewczyny (Recia i Marta) to od razu rozpoznalam haha:):):):)
            Śpiewająco... no tak...stare, dobre, mile czasy
            • Gość: Oleńka Re: babiniec, matura99 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 22:41
              Witam wszystkich! No to pojawia się szansa wypicia wspólnie piwka lub kawki
              (jak kto woli) i powspominania starych, dobrych czasaów w zmodyfikowanym -
              poszerzonym gronie... :) Szczególne buziaki dla k80 za poruszenie (mam
              nadzieję) lawiny spotkań...
              • Gość: k80 Re: babiniec, matura99 IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 20.03.05, 03:14
                no dziewczynki w koncu cos sie ruszylo ha ha.. co u was slychac? musimy sie
                skrzyknac jakos i pogadac na jakims chacie albo na skypie.
                ciekawe czy mnie rozpoznacie?
                buzka
                • Gość: Ania Re: babiniec, matura99 IP: *.int.elnet.pl / 195.85.209.* 21.03.05, 17:12
                  No Szefera! Widać poruszyłaś ten babiniec, bo laski zaczęły się odzywać! I
                  dzięki temu mam do Ciebie i Gulki maila. Zatem kobity-sciagnjcie ode mnie
                  wiadomosci.Moze i ja Was czyms zaskocze. A tak na marginesie to chyba wszyscy
                  wiedza ze jestes w Stanach-wiesci w tym babincu szybko sie rozprzetrzeniaja i
                  poza babincem tez.Nawet nie wiem od kogo sie dowiedzialam.Kilka lasek tez
                  pewnie by Cie zaskoczylo nowinkami.Oj dzieje sie dzieje...;);););)
                  • Gość: k80 Re: babiniec, matura99 IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 21.03.05, 18:07
                    nie wiem co prawda ktora ania jestes ale pisz szybko wszystko i o wszystkich
                    pozdrawiam
                    • Gość: Magda Re: babiniec, matura99 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 22:02
                      a ja też jestem niewiadomą Magdą ;-) ??? Widzę, że ciekawość Cię spala Kasiula!!!! Przyznaję zrobiłaś kawał dobrej roboty....
                      • Gość: k80 Re: babiniec, matura99 IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 21.03.05, 23:12
                        no co ty recia o tobie wspolniku nie mialam watpliwosci!!!
                        gulka donosi ze zajelas miejsce "powszechnie lubianej, zawsze usmiechnietej i
                        chetnej do pomocy " prof. delugi !!?? hi hi (tak na marginesie pewnie jej guma
                        chodzi!)
                        kurcze co to jest zebym ja zza oceanu musiala was dziewczynki skrzykiwac, w
                        kazdym razie piszcie, ty recia tez, i pani wychowawczyni tez!!!!!
                        buziaki
                        • Gość: M. Re: babiniec, matura99 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 15:16
                          Jestem faktycznie na tym samym stanowisku, ale ja nie zajęłam miejsca po nikim.To zupełnie nowe świeżutkie - tylko moje. :-) Powiem Wam kochane, ze czasem stojac na froncie "dziewiątki" przypominam sobie te nasze sytuacje... a kilka ich było, prawda? Byłoby co wspominacie ... przy kawce :-). Całuski!!!
                          • Gość: k80 Re: babiniec, matura99 IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 23.03.05, 23:33
                            recia co ty gadasz, na froncie jakiej "dziewiatki"?
                            • Gość: M. Re: babiniec, matura99 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 20:49
                              Ech, Kaśka widzę, że już nie pamiętasz w jakiej sali miałyśmy język polski... Dziewiątka to nasza ulubiona sala... Teraz ja w niej króluję czasami... Żartuję oczywiście. Pozdrawki!!!
                    • Gość: Ania O. Re: babiniec, matura99 IP: *.int.elnet.pl / 195.85.209.* 22.03.05, 21:28
                      No jak to jaka Ania?? No to JA (hahahha). Cały czas na forum ta sama. A skoro
                      nadal nie wiesz, która to ja jestem, a fakt było nas z 5 w klasie, to odbierz
                      wreszcie maila!!!Forum to na bieżąco, ale widze że z odbieraniem maili na
                      bakier...See You
                    • Gość: Ania O. Re: babiniec, matura99 IP: *.int.elnet.pl / 195.85.209.* 22.03.05, 21:29
                      Dziękuję za pozdrowienia od wychowawczyni i wzajemnie:):):)
    • Gość: Magda.... Re: babiniec, matura99 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 22:03
      Cały BABINIEC ma pozdrowienia od naszej wychowawczyni!!!
      • Gość: k80 Re: babiniec, matura99 IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 23.03.05, 01:24
        wiem wiem ze to ty, ta ania. bardzo dobrze bo kontakt z toba zaginal.
        kurde blade nie dostalam zeadnego maila, sprawdzam co godzine. pisz na adres
        szefera@hotmail.com albo szefera@sbcglobal.net
        czekam
        • Gość: Ania Re: babiniec, matura99 IP: *.int.elnet.pl / 195.85.209.* 25.03.05, 09:39
          Dziwne ze moj mail nie dotarl.Wyslalam jeszcze raz.Na szefera@sbcglobal.net.Mam
          nadzieje ze zatem na swieta bedzie mila niespodzianka:):):) Happy Easter całemu
          babincowi!!!!
    • Gość: M. Re: babiniec, matura99 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 15:16
      Kochane Babeczki z dwójki!!! Wesołych Świiąt!! Kolorowych jajeczek, wacianych owieczek, rozkicanych króliczków, pyszności w koszyczku! A przede wszystkim udanego uciekania w dniu "wielkiego lania"!!!!
      • Gość: k80 Re: babiniec, matura99 IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 26.03.05, 20:35
        usmiechu bez liku przy wielkanocnym stoliku, przyjaciol wielu i euro w
        portfelu, dyngusa mokrego z serca calego zyczy szefera :)
        • Gość: k80 Re: babiniec, matura99 IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 30.03.05, 01:07
          kobialki no co jest, swieta swietami ale juz czas najwyzszy wziasc sie w garsc
          i ujawnic troche sekretow, w koncu przez ostatnie 6 lat cos musialyscie robic.
          recia pisz kurde, podawalam maila chyba juz z 6 razy szefera@sbcglobal.net!!
          aha i mam prosbe jak ktos zobaczy gulke to prosze ja kopnac ode mnie bo kurde
          czekam na odpowiedz juz 2 tydzien!
          narta

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka