Gość: BARANY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.05, 21:43 BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNNNNNNYYYYYYY YYYY Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kibic Re: Bydgoscy kibice w hołdzie Papieżowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.05, 22:14 Wstyd !!!!! Wy nie jesteście kibicami tylko marginesem społeczeństwa. Przykro mi to pisać zwłaszcza w takim czasie, ale tak jest!!! Co Wy sobą reprezentujecie??? Totalne dno i zło!!! A wogóle to o co Wam chodzi??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blink Re: Bydgoscy kibice w hołdzie Papieżowi IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.INTELINK.pl 08.04.05, 22:57 Nie mozna wszystkich kibicow traktowac jak recydywy!! Sa ludzie ktorzy chodza na mecz , zawody po to aby spokojnie pokibicowac i spokojnie kulturalnie obejrzec zawody i sie odprezyc!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Re: Bydgoscy kibice w hołdzie Papieżowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.05, 23:05 No niestety, kibole Zawiszy sa raczej nereformowalni. Zreszta czego mozna od nich oczekiwac. Na forum kibicow Polonii mowia cos o wyniszczeniu kibicow BKS-u a przy okazji pisza, ze Zawisza to On (czyt. Papiez). Smiech na sali. Mieszaja w to wszystko Jana Pawla II, prowadza jakies ksiegi kondolencyjne, a tak naprawde nie maja zadnego pojecia o Papiezu Polaku i jego przeslaniu. Najgorsze jest to, ze im nie wytlumaczysz, ze pisza bzdury. No ale coz, tylko krowa nie zmienia zdania.... I ta dzisiejsza manifestacja na rynku tez nie wiadomo czemu miala sluzyc. No ale z niektorymi dialogu nie da sie prowadzic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic ZAWISZY Re: Bydgoscy kibice w hołdzie Papieżowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.05, 23:17 zawiszafans.com/forum/viewtopic.php?t=386 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Bydgoscy kibice w hołdzie Papieżowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 01:32 bkspolonia.w.interia.pl/ polecam ksiege gosci tam sam antysemityzm bije Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic kibice polonii antysemici?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 01:33 czy kibice polonii to antysemici? czytając ksiege gosci i forum dochodzi sie do takiego wniosku bkspolonia.w.interia.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: Bydgoscy kibice w hołdzie Papieżowi IP: *.int.elnet.pl / 195.85.209.* 09.04.05, 21:34 Pomyliłeś pojęcia. Ty nie mówisz o kibicach, ty mówisz o "chamstwie". A takowe nie ma nic wspólnego z kibicami!!! ps. przecież tacy to nawet nie rozumieją jakie nauki głosił Papież!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Chojnacki Re: Bydgoscy kibice w hołdzie Papieżowi IP: *.tvgawex.pl 08.04.05, 23:33 Uważam,że zgody pomiedzy kibicami Zawiszy a polonii ngdy nie będzie. To jest moja prywatna opinia. Wcześniej zamieścił juz pan moje zdanie, nie do końca zgodne z prawdą, dlatego też proszę o sprostowanie. Jezeli nie potrafii pan dokładnie przytaczać opinii jakie wyrazam jako kibic Zawiszy to po co w ogóle ja cytowć???Nie rozumiem jak mozna sie tak pomylic i mam głęboka nadzieję, że nie wynika to ze złosliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Bydgoscy kibice w hołdzie Papieżowi IP: *.telsten.com / *.telsten.com 08.04.05, 23:36 SZOPKĘ ZROBILI...ONI NICZEGO NIE ROZUMIEJA.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Bydgoscy kibice w hołdzie Papieżowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 00:47 A ja zapytam!!! Gdy wszyscy modlili się oraz opłakiwali Ojca Świętego. Ktoś biegał po bartodziejach na trasie 60 malując sprayem hasła BKS,OKS,POLONIA i inne obrażające m.in.Zawiszę.I jak to się miało do żałoby narodowej??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Bydgoscy kibice w hołdzie Papieżowi IP: 83.238.70.* 09.04.05, 01:14 żałosne.... ludzie, którzy są dumni z tego że nienawidzą, obrażają, opluwają i głównym mottem jest zło, to w głośny sposób łączą się z Papieżem!!! i bezsensem jest jakiekolwiek gadanie o jakiś zgodach, bo i po co tworzyć coś "na pokaz", co będzie tylko iluzją!!! zresztą kibice Polonii (kilkanaście tysięcy osób) to po prostu KIBICE, ludzie idący na mecz kibicować drużynie, bawić się i oklaskiwać widowisko, natomiast ci którzy uważają się za "kibiców" Zawiszy (200, 300 więcej nie) to po prostu zdemoralizowana chołota kryminalistów kompletnie nie pasujących do normalnego społeczeństwa. Bo kto normalny kieruje się nienawiścią i dumą z wyrządzania krzywdy??? ciekawe jak Papież by zareagował na poglądy kibiców Zawiszy, czytając ich forum..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okocza Re: Bydgoscy kibice w hołdzie Papieżowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 01:23 Skąd człowieku w tobie taki jad nienawisci do kibicow Zawiszy?Przeciez to oni modlili się z ksiedzem podczas swojego meczu za Ojca Swietego,oni szli w pochodzie młodzieży.A inni?Pozatym na meczu z Lechem bylo 4 tysiące osób i widac ze to najlepsi-praktycznie jedyni kibice tak zorganizowani w Bydgoszczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Bydgoscy kibice w hołdzie Papieżowi IP: 83.238.70.* 09.04.05, 01:36 to powiedz skąd w kibicach Zawiszy tyle nienawiści do kibiców Polonii??? a czemu ci kibice nie szli jako zwykli ludzie tak jak dziesiątki tysięcy, tylko szli "bo są kibicami Zawiszy i kibice Zawiszy składają hołd"!!! proponuję jeszcze demonstracje hydraulików składających hołd, bo są hydraulikami, kioskarzy, cyklistów, kapeluszników, tych co mają spodnie w kratkę itd... co za debilny podział!!! zresztą tu na forum zamiast napisać "pamiętamy o Papieżu", to jeden z drugim musi napisać "Zawisza pamięta o Papieżu"! debilizm! a na meczu z Lechem byłem dlatego że jestem kibicem sportu (żużel, piłka nożna, koszykówka) i widziałem przy kasach te wszystkie twarze z szalikami... naprawdę "budziły sympatię"!!! szczególnie wtedy gdy przechodził obok mnie jakiś nakoksowany goryl z uniesionymi w wiadomy sposób barkami, i musiał mi pokazać jaki to on jest WIELKI... pomijam to, że mnie tylko żałość ogarnęła, ale cóż... i takie stwory muszą być! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iv Re: Bydgoscy kibice w hołdzie Papieżowi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.05, 08:52 moglic sie modlili, isc w pochodzi szli ale czy wogole rozumieli o czym ksiadz mowi.....?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: semeon Re: Bydgoscy kibice w hołdzie Papieżowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 02:55 Chodziłem na wszystkie mecze Zawiszy począwszy od 1972, aż do 1994 roku /Paluch bądź przeklęty/. Od tego czasu noga moja nie postała na meczu piłkarskim. A chętnie bym poszedł na mecz. Ale po co? Marna drużyna, nędzni działacze, chamscy kibice. Wszystko sprzedajne i dla szmalu sprzedadzą znaki klubowe, nazwę, wynik, emocje, i co tylko da się sprzedać. To po co ja mam pójść na mecz? A przeżyłem na tym stadionie masę szczęśliwych chwil, chociaż były także i chwile smutne. Ale w trzeciej lidze, jak Kwaśniewski, pod koniec meczu, strzelił Goplanii na 1:0 i Zawisza powrócił do II ligii to naprawdę byłem szczęśliwy. A czy mam się emocjonować dzisiaj? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartKENT Re: Bydgoscy kibice w hołdzie Papieżowi IP: *.canterbury.ac.uk / *.canterbury.ac.uk 09.04.05, 07:01 Wam przydaloby sie pojechac na mecz do Anglii.Przeklnij wylatujesz ze stadionu,a chodza tam tysiace.Sam chodzilem na Zawisze az do spadku do II ligi i nie pamietam takiego chamstwa i wyzywania,a juz niszczenie wlasnego stadionu w lidze polskiej uwazam za ewenement na skale swiatowa. Dlaczego nie mozecie siedziec spokojnie i uzywac normalnych slow,a potem sie lejecie jak banda idiotow.Sposrod Was moze jest garstka normalnych osob,ktore podziwiam za to,ze chodza na mecz i sa w stanie zdzierzyc slowa,ktore wykrzykujecie.Zazdroscicie BTZ Polonii,ze sa w 1 lidze, maja dobrych dzialaczy i zobaczcie sami...nie majac praktycznie zadnych pieniedzy, potrafili sie utrzymac i juz ktos to zauwazyl,a Wy.Zamiast klnac i sie bic,poszlibyscie z lopata i pomogli klubowi,poszli na prace spoleczne,skoro jestescie niby tak wierni Zawiszy. Tylko potraficie robic burdy nawet w Luczniczce.Zwierzeta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa Re: Bydgoscy kibice w hołdzie Papieżowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 08:38 Co z Was za kibice? Czy kibicowanie polega na robieniu zadym na stadionie? Z reszta jak chcecie to je róbcie, ale tylko na swoim stadionie! A tak na marginesie to większość z Was jest POZERAMI, tylko w grupie umiecie cwaniakować. Szkoda mi mojej klawiatury, żeby więcej pisać o tych nędznikach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iv Re: Bydgoscy kibice w hołdzie Papieżowi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.05, 08:58 wklejam t wypowiedz forumowicza szyi z foruim zawiszy, ktory cytuje kogos innego :) ten post w pelni oddaje moje odczucia wzglegem tych "pojednań" ----------------------------------------------------------- wklejam tu trafną wypowiedz Foxxa z innego tematu. czlowieka obiektywnego bo z innego miasta. kto jest choc troche myslacy zrozumie. oto ona: "Otóż na Pl. Piłsudskiego ostatnio były dwie msze. Relacje z tej przedwczorajszej, "narodowej", zawierały to całe info o stołecznym "pojednaniu kibiców". Jednak mediom "umknął" fakt, że na mszy niedzielnej ("warszawskiej") była delegacja Legii. Składała się m.in. z osób mających trochę do powiedzenia... Wszyscy praktycznie bez barw (podobnie jak w sierpniu na obchodach rocznicy Powstania Warszawskiego - dyskretne polo z herbem i wszystko). W sumie ok. 100 os (bez żadnego info w internecie, gazetach, itp.). PRZYSZLI CI, KTÓRZY MIELI AUTENTYCZNĄ POTRZEBĘ SKŁONIĆ GŁOWĘ PRZED NAJWIĘKSZYM Z POLAKÓW, A NIE BRAĆ UDZIAŁU W FESTYNIE. Nad głowami modlących się powiewał ten sam transparent z wyjazdu do Lubina - "You'll Never Walk Alone - OJCZE ŚWIĘTY - zawsze jesteś w naszych sercach", jedynie z przypiętym dyskretnie, z boku sza(L)em. W niedzielę ŻADNA gazeta ani telewizja go "nie zauważyła" (a był naprzeciwko ołtarza). Dlaczego? Nie było szumu, kolorowych szalików, okrzyków "Nie ma lepszego od Jana Pawła II!" oraz... Polonii, która w zorganizowanej grupie na to nabożeństwo nie zdecydowała się stawić. Z takiej formy uczestnictwa ludzi związanych z CWKS-em byliśmy bardzo zadowoleni... Szaleństwo zaczęło się jednak od poniedziałkowego "pojednania" w Kraku. Niestety Warszawy też to dotknęło (internet, prasa), chociaż dziwnym trafem wtorkowy skład uczestników mszy był nieco inny, niż wcześniejszy, niedzielny... Tak oto, z inicjatywy ludzi, którzy nie mają wpływu na faktyczne relacje między ekipami oraz mediów, została nam zafundowana Wielka Orkiestra Świątecznej Przemocy z charakterystycznym dla sekt "bombardowaniem miłością". I to wszystko w dniach Żałoby Narodowej. Wykorzystajmy tą ostatnią dobę na osobiste wyciszenie, zamiast machać sobie barwami przed kamerami. Po co palić internetowy znicz, skoro można pójść do kościoła i zapalić prawdziwy? Po co głośno o czymś krzyczeć, gdy najpierw trzeba to chociaż odrobinę poczuć, by bardzo cicho szepnąć?... Odszedł Ojciec Święty, na machanie szalikami zostało nam jeszcze całe życie... " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolezka Iv=Ivica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 10:16 Widze ze pierwsze skrzypce zaczyna grać niejaki informatyk z ratusza iv=Ivica który podkablował kolege który wyleciał z pracy w Urzedzie Miejskim bo ten drugi pisał na forum.Było o tym człowieku duzo artykułow m.in.w Pomorskiej.Proponuje nie komentowac wątku bo ktos jeszcze prace straci:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iks Re: Iv=Ivica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 10:54 Z powyzszych wpisow wynika bardzo smutna prawda dla Poloni i Zawiszy: wy nie macie prawdziwych kibicow, a ci co przyznaja sie do barw tych klubow tylko przynosza im wstyd. Przykre ale prawdziwe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość kibice Papież IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 11:36 czytam to wszystko i naprawde nie wiem o co chodzi Wam wszystkim !! jedni cacy drudzy żli!!! A kto jest dobry Polonia <Zawisza czyt. kibice a zły ??? Wszędzie są normalni kibice i w Polonii i w Zawiszy!! To co wypowiadają niektórzy debile nie można przekładać na pozostałych normalnych kibiców!! Ktoś napisał, że Zawisza sprzedaje, handluje itp. A kogo pozamykali za sprzedaż- kupno meczy i defraudacje działaczy Zawiszy czy Polonii? Jak można pisać że bez piniędzy utrzymali sie w ekstralidze a co jeżdzili za pestki od śliwek ??? To właśnie sekcja piłki nożnej Zawiszy utrzymuje sie bez pieniędzy a seniorzy utrzymują się tylko ze składek członków- KIBICÓW !!! BTŻ nawet chce brać pieniądze z podatków jako Stowarzyszenie !!! JAJA!!! A PAPIEZA w to wszyscy nie włączajcie!!!! ZACHOWAJCIE TROCHE POWAGI!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czytelnik Re: Bydgoscy kibice w hołdzie Papieżowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 10:56 Prosze jak wszyscy wszystko wiedza o koibicach, chodzili kiedyś na mecze teraz juz nie bo w gazetach pisza, że bandyci i w dodatku przeklinaja nie chodza i sa ekspertami od łagodzenia konfliktów miedzy kibicami są również adwokatami bo wszystko co złe to kibice Zawiszy i trzeba im pojechać a na Polonii to kilka tysiecy kulturalnych kibiców pewnie z dobrych domów chodzi tam nie przeklinaja, nie rzucają w ludzi koktajlami mołotowa, nie dzgają nozami w brzuch w przyklubowej restauracyjce i nie wyzywają kibiców Zawiszy na swoich stronach internetowych od żydów podczas żaloby...podsumowujac wszystkiemu sa winni kibice Zawiszy (Polonia jest cacy) Proponuję zajmijcie sie swoimi konfliktami w rodzinie. nie oczerniajcie nikogo skoro nie znacie sytuacji (wiadomości czerpiecie tylko z gazet bo nie chodzicie na mecze przecież) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: specialguest Re: Bydgoscy kibice w hołdzie Papieżowi IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 09.04.05, 13:51 Przeczytalem tą strone Polonii-przeciez tam sam antysemityzm.Co chwila hasła o zydach itp.Ludzie leczcie sie.Chco wiem ze i na Polonii i Zawiszy są normalne osoby.A cały wizerunek psują takie osoby jak te co piszą o zydach i tacy co dla nich mecz jest okazją do rozróby i dania komus w pysk!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m79 Re: Bydgoscy kibice w hołdzie Papieżowi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.05, 15:04 Panie Lopato bardzo "obiektywny" artykul!!! Dowiedzialem sie jacy cacy sa ci z poloni. ciekawe. Myslisz ze oczerniajac kibiców Zawiszy zyskasz fanow na sportowej. Mylisz sie! My Wracamy Z WASZA LUB BEZ WASZEJ POMOCY REDAKTORZY!!! CZY SIE WAM TO PODOBA CZY NIE!!! ---a teraz do jade na mecz do Inowroclawia--- ps Jestem fanem Zawiszy a udalo mi sie skonczyc studia? Ciekawe co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maras co to za kibice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 15:14 Ile razy widziałem zatwardziałych kiboli zawiszy ,którzy w szalikach czapkach zawiszy spiewali same bluzgi na polonię ,a tydzien pózniej spokojnie za ręke z dziewczyną siedzieli na polonii i podniecali się jak jeżdzą nasi żużlowcy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiernyOd91 Re: co to za kibice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.05, 15:41 Niestety wszystko w naszym mieście wróciło do normy. Nadal według dziennikarzy i części naszego społeczeństwa Zawisza to bandyci, a Polonia do familijny klub:))) Ludzie opanujcie się! Jakim prawem możecie nas osądzać, jak nawet na mecze nie chodzicie tylko plotki rozprowazdacie. Ja jako kibic Zawiszy od 14 lat nie czuję się debilem... Jakoś uadje mi się kończyć studia, moja dziewczyna nie uważa, że wyglądam jak goryl:)) Jestem katolikiem, cały tydzień modliłem się za naszego Papieża na nabożeństwach, a w marszu kibiców Zawiszy szedłem dlatego, że Zawisza to część mojego życia, tak jak wielu innych moich kolegów. Nie pamiętam, abym wyrywał krzesełka na stadionie czy bluzgał i terroryzował innych kibiców:))) No ale i tak według was jestem bandytą. Proponuje wam zająć się sobą i swoimi sprawami. Pomyślcie lepiej co wy zrobiliście w życiu tak jak głosił nam Ojciec Święty!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ariel Re: co to za kibice IP: *.dip.t-dialin.net 09.04.05, 15:54 przeciez te wszystkie konflikty sprowokowala banda paru huliganow jak dlugo jeszcze, chcecie tradycje tych nienormalnych zachowan tolerowac przeciez odbija to sie rowniez negatywnie na klubach sportowych , ktore czesto maja stuletnia tradycje to co wydarzylo sie w Krakowie bylo naprawde podyktowane checia zgody w Bydoszczy chyba nie ma szans Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agness Re: Bydgoscy kibice w hołdzie Papieżowi IP: 83.238.70.* 09.04.05, 21:29 NAjwiększe prostaki to kibice ZAWISZY!!!!!!!nawet Wisla z Cracowia sie pogodzili a te"bubki"z zawiszy nie potrafia zrobic takiego gestu.Wiecej nie pisze bo szkoda slow na "kiboli"z Zawiszy!!!!!!Zaluje ze taki cool klub ma takich kibicow!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bdg Re: Bydgoscy kibice w hołdzie Papieżowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 21:32 ciekawe, że większość zadym w mieście, o których się słyszy powodują "kibice" Zawiszy!!! Ja nie mówię, że kibice Polonii są "grzeczni" i "porządni", ale bynajmniej nie leją za frajer na ulicy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: Bydgoscy kibice w hołdzie Papieżowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 23:54 Zgadza się kibice Zawiszy to barany nawet nie uszanują woli Papieża pokoju ,tylko w wojny chcą się bawić ja jestem fanką POLONII nie rozumiem ich ja jestem gotowa do zgody i nie nosze w sobie nie nawiści, ale to tylko o nich swiadczy ,że są debilami i prostactwem, a w ogóle to szkoda słów !!! Szkoda ,że Bydgoszcz zawsze musi być gorsza. Nawet z Cracowi i Wisły kibice mają troche oleju ,a czym że jest Zawisza do Wisły czy Cracowi .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zavia Ismael Khan walczył u boku Zawiszy??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 00:31 buuuu:] Grozą zawiało:p Tak masz racje jestesmy najgorsi no i w ogole to my jako najemnicy walczylismy w Afganistanie w 1987 u boku Ismaela Chana w okolicach Heratu i w ogole stingerami zestrzelilismy 20 radzieckich helikopterow.A potem Radek Sikorski to wszystko opisal.I w ogole to potem zawarlismy zgode z talibami ale nas przegonił pasztuński Sojusz Północny.A no i jeszcze był w miedzyczasie ten 4 samolot w Pensylwanii tak ale to długa historia to też zasługa kibiców Zawiszy że nie doleciał do Białego Domu(moze sumienie nas wzieło:p )... a tak w ogole to widac ze wszyscy mowicie o kibicach Zawiszy:) Cieszy mnie to-szkoda tylko ze wiekszosc wpisow tu krytykujących Zawisze to fani Polonii którzy tylko tak potrafią się pokazac. A ty panienko co ty wiesz o dopingu.zajmij sie swoimi netfanami czy innymi dziwolągami;p ZAWISZA-RYCERZE POMORZA I KUJAW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nafciarz Re: Bydgoscy kibice w hołdzie Papieżowi IP: *.c151.petrotel.pl 10.04.05, 00:20 PŁOCCY KIBICE ON-LINE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: Bydgoscy kibice w hołdzie Papieżowi IP: *.kwidzyn.mm.pl 10.04.05, 11:26 Wielkie "gratulacje" dla kolejnego oddziału gazety wyborczej, która urządza szopkę z jakichś pojednań. To samo zrobili w Gdańsku ich forum na ten temat wygląda mniej więcej tak samo tzn: kibice Lechii to bandyci, chuligani, debile, barany, chamy, niereformowalni itd. Jak zwykle najwięcej mają do powiedzenia ci którzy na stadiony w ogóle nie chodzą, albo są pseudokibicami jak osobnik, który uczęszczał na Zawiszę w latach 72-94. Dobrze, że nikt nie wymyślił pojednań z pedałami albo komunistami, bo pewnie też kibiców Zawiszy zmieszano by z błotem, że nie uznają nauk Ojca Świętego. Wszystkim mądrym proponuję zająć się własnym życiem i nad krótką refleksją. Nie podoba ci się, że nie ma jakichś dziwnych pojednań? Masz prawo. Ale czy masz prawo obrażać innych, samemu powołując się na Jana Pawła II. Też masz prawo, ale to pokazuje jakim jesteś hipokrytą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zawsze_Wierny Re: Bydgoscy kibice w hołdzie Papieżowi IP: *.telsten.com / 195.205.6.* 10.04.05, 12:12 Witam Smiech ogarnia jak sie czyta wypociny co niektorych (czyt. eksperta koszykowki co tym razem chcial zablysnac znajomoscia wiedzy zycia kibicowskiego). Wlasciwie czy mozna sie dziwic jak ktos z problemami zdaje mature z j.polskiego, a o kibicowaniu wie tyle co wiekszosc z nas o zaawansowanej fizyce molekularnej...? Niech wszystkie najmodrzejsze osoby z tego forum odpowiedza mi na proste pytanie. Czy nie lepiej byloby,aby kazdy z osobna przezyl smierc Najwiekszego Polaka?Zastanawiajac sie na d Jego slowami i blisko 27letnim pontyfiaktem w osamotnieniu, w domu...?Dalej pytam po co te wszystkie pokazy, sztuczne "pojednania". Religia wyraznie mowi, ze modlic sie na pokaz nie powinno!Slowa ucza ale przyklady sa najistotniejsze i niech nasi forumowicze wreszcie to zrozumieja... Za chwile wybory, zobaczymy jaka znajomoscia gloszonego slowa przez Ojca Swietego wykaza sie nasi parlamentarzysci...No ale zawsze latwiej i wygodniej jest pojechac na kibicow, tych najgorszych. Odnosnie zgody jak ma miejsce w Krakowie lub innych miastach. Czy Wy na prawde myslicie ze ona bedzie trwala wiecznie, albo ze jest dluzsza niz na okre zaloby...?Za tydzien na Hucie znowu ktos dostanie kose i redaktorzy przygotuja kolejny program lub artykol... Odnoszac sie konkretnie do podworka bydgoskiego. Kibice Zawiszy poszli wyrazic hold Papiezowi, nikt nie przybyl na Stary Rynek z zamirem atakowania kogokolwiek!!!Nikt zarazem nie szedl tam po to, aby jednac sie z kimkolwiek!To dzien poswiecony Najwiekszemu Polakowi. Osobiscie uwazam, ze to najwiekszy z naszych rodakow, nie wiem czy urodzi sie ponownie taka osoba...? Bylem w piatek na mszy na Starym Rynku i moim zdaniem niegodziwe przy takiej okazji jest naklanianie Bydgoszczan do opartycypacji w kosztach budowy pomnika Jana pawla II (szkoly).Prasa jednak woli skupic sie na kibicach, jest najproscieuj, najwygodniej Na koniec mala ogólna uwaga do piszących tutaj : starajcie się myśleć samodzielnie a nie powtarzać schematy zasłyszane w TV. POZDRAWIAM TRZEZWO MYSLACYCH ZAWISZA PONAD WSZYSTKO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Re: Bydgoscy kibice w hołdzie Papieżowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 12:52 Wszystko byloby pieknie, gdybys na koniec artykulu nie dodal tej krotkiej sentencji "ZAWISZA PONAD WSZYSTKO". Po co to? Wpis byl rzeczowy i jakby chociaz na chwile odcinajacy sie od klubowych barw. Poza tym wytlumacz mi, dlaczego kibic Zawiszy musi isc na Stary Rynek w szaliku Zawiszy i jako kibic Zawiszy a nie moze isc jako normalny czlowiek, ktory potrafi odlozyc wszytskie przyziemne sprawy (a takimi sa w tym momencie barwy klubowe) wobec zaloby narodowej. Sa miejsca i czas, w ktorym pewne rzeczy wydaja sie niedopuszczalne. Do kosciola tez chodzisz w szaliku? Dlaczego kibice Zawiszy musza pisac Zawisza jest z Toba, a nie, jak normalni ludzie, jestesmy z Toba? Co ma Zawisza z tym co sie wydarzylo w ostatnich dniach? KOMPLETNIE NIC! Jak dla mnie byla to zwykla demonstracja poniekad tylko zwiazana z Papiezem. Ot taka okazja, zeby wyjsc w szalach i stworzyc troche pozorow, ze ludzie, ktorzy okladaja sie piesciami (albo raczej okladaja innych) sa ludzmi lepszymi niz by chcieli. Naprawde, stalem w towrzystwie trzech lysoli w szalach Zawiszy (typy bardzo standarowe, nie wyrozniajace sie niczym szczegolnym z pozostaych kibicow przybylych na Satary) i temat ich rozmowy byl zupelnie niezwiazany z tym, co pokazywal telebim. Juz nie mowiaz o jezyku, ktorym ci trzej homo sampiens(?) wladali. Zastanawiam sie, po co temu klubowi tacy kibice? Stekaja do wladz miasta o pieniadze, chociaz sami czesto nie daja nic od siebie, wrecz przeciwnie - klub ma przez nich pod gorke. Sam bylem swiadkiem, jak w zeszlym roku banda tych bandziorow sforsfowala barmy Zawiszy podczas meczu Polska-Irlandia i wszyscy byli z siebie dumni, ze nie musili placic tych 20 zlotcyh za bilet. Juz nie mowie, ze wielu z nich potarfi niszczyc wlasny stadion, na czym cierpi tylko ich klub... (vide slynny w bydgoskich mediach mecz z Elana). Oczywiscie zaraz odezwie sie kilku obrnocow tych bandytow, ktorzy powiedza, ze skonczyli studia i sa takimi samymi normlanymi ludzmi jak zwykli mieszkanyc Bydgoszczy. Moze i owszem, ale nie pier...cie, ze te wszytskie lyse paly, nie potrafiace sie wyslowic, sklecic zdania bez slowa "ku.." maja wyzsze wyksztalcenie. Dla mnie to sa bandyci, w dodatku bezkarni. Spotkala ktoregos z nich jakas kara za zniszczenia i to bardzo drogie, jakich dokonali na nie ich stadionie, bo stadionie miejskim podczas meczu z Elana? Niestety, ci bandycie sa bezkarni a ich miejsce powinno byc w mamrze! Coolek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: Bydgoscy kibice w hołdzie Papieżowi IP: *.kwidzyn.mm.pl 10.04.05, 13:04 No tak w TV i prasie podali, że były kosztowne zniszczenia. Ciekawe jakim cudem, odbyły się kilkanaście dni później zawody lekkoatletyczne. Jakoś nikt nie pisał, ile wynosiła naprawa. Z oczywistych względów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do kibica Re: Bydgoscy kibice w hołdzie Papieżowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 13:17 Zajebiście, że wszystkich władowałes do jednego wora--->wszyscy chodzacy na mecze Zawiszy to sa bandyci. Brawo!!! Dla Twojej informacji "kibicu" to fani Zawiszy utzrymują sekcję piłki, to oni załatwiaja sponsorów bo Stowarzyszenie Piłkarskie to nic innego jak kibice Zawiszy. W kazdym klubie na całym świecie są chuligani i zapewne do nich kierowałeś swoje słowa, sam podpisałes sie "kibic" więc łysolu bandyto bez szkoły i z patologicznej rodziny jak sie czujesz ??? Do wszystkich: nauczcie sie rozrózniać kibiców !!! Sa zwykli kibice (tacy jak ja i własnie takich wrzuciłes do wora z innymi), sa ultrasi od dopingu od fajerwerków od flag od opraw meczu, są chuligani (i Bydgoszcz nie jest wyjątkiem w każdym mieście sa w kazdym kraju sa) i sa tacy jak Wy co gó.. wiecie na stadiony nie chodzicie a informacje czerpiecie z TVN- u i kolorowych gazet ale najwiecej do powiedzenie na necie macie !!! Zaraz jeden z drugim napisze, ze nie chodze od X lat bo jest chamstwo i rzucaja kamieniami itp. przytoczy sławetny mecz z Elaną albo wymyśli historię o 3 łysolach na Starym podczas mszy (nie bałes się stac koło ich ??? przecież jak jest łysy to na 100% miał nóż w kieszeni).Mam propozycje podyskutujcie sobie na inny temat np. czemu skini nie pogodzili sie z punkami. O !!! to jest dobry temat !!! Przecież napewno coś wiecie z gazet lub telewizji. Zejdzcie z tematu (jakże modnego teraz w całym kraju) kibiców zajmijcie sie swoimi problemami i jezeli czegoś nie wiesz nie uczeszczasz na mecze to zasada jest taka, ze nie piszesz proste. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Bydgoscy kibice w hołdzie Papieżowi IP: 83.238.70.* 10.04.05, 13:38 no tak... ja siedzę w domu zamknięty w czterech ścianach a na meczu byłem 20 lat temu jak mnie tatuś za rękę przyprowadził i kupił mi watę cukrową...... byłem na mecz Zawiszy z Lechem i to co widziałem przed kasami to było smutne... prawie żadnych dorosłych osób, a tylko same ryje z nastawieniem "komu by tu wpie..."!!! a jeszcze mi powiesz łosiu, że na Zawiszę chodzą tacy ludzie jak na Polonię to wtedy twój monolog wydrukuję i sobie d... tym wytrę!!! idż lepiej sobie na to forum Zawiszy i tam sobie uświadamiaj swoich kolegów, że jesteście cacy, a tu nie wkręcaj nikomu czeskich filmów, bo nikt ci nie uwierzy w to, że kibice Zawiszy to grzeczi chłopcy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Re: Bydgoscy kibice w hołdzie Papieżowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 18:22 Hehehe... nie no, mozesz sobie mowic, ze nie chodze na stadiony, na mecze itp. Nie znasz mnie. Tak samo ja sobie mysle, ze jestes pseudokibolem jak wiekszosc kiboli Zety. I nic mnie nie przekona, ze jest inaczej. Nawet gdyby w tvn-ie powiezieli, ze jest inaczej<lol>. Odnosisz sie tylko do poszczegolnych moich wypowiedzi... widac, ze masz klopoty z czytaniem ze zrozumieniem, bo poruszasz tylko wygodne dla Ciebie kwestie. Dla Twojej wiadomosci - nie, nie balem sie kolo nich stac. Oczywiscie, ze dokonuje uogolnien i wrzucam wszystkich do jednego worka. Owszem na Polonii tez sa rozne typy, ale stanowia oni moze piec procent wszystkich kibicow. Na Zawiszy te Typy... hmmm:-) Latwiej po prostu policzyc ojcow z synkami i zonkami, nie mam racji? A co do zniszczen, to z tego co ja sie oreintuje, byly spore i byl problem z ich usunieciem - wymiana uszkodzonego tartanu kosztowala miasto 150 tysiecy zlotych. Malo? I to mnie najbardziej wnerwia - rzecz w ogole nie do pomyslenia. Byly zdjecia, nagonka a bandyci chodza sobie wolni i maja gdzies, ze ktos musial sporo wybulic, bo tym kibolom zechcialo sie zdewastowac nie ich wlasnosc. Prosze, zbudujcie sobie swoj stadion i tam se go niszczcie. Zawisza to nie tylko stadion dla Waszego 4-ligowego zespolu. To przede wszystkim obiekt dla reprezentacji i zawodow lekkoatletycznych na wyskoim szczeblu. Byc moze kiedys i dla pierwszoligowego Zawiszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do kibica Re: Bydgoscy kibice w hołdzie Papieżowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 13:49 Wyzywajac mnie od łosia (nie znajac mnie) pokazałes właśnie swoje oblicze, jak to się ma do sprawy Papieża co ??? Jak mogłeś kogoś obrazić ??? Wstydz sie !!! Nie masz argumetów to jedziesz po wszystkich i po wszystkim. Na meczu z Lechem było bardzo duzo starszych osób, kobiet i dzieci było miło i spokojnie nie siej zamętu !!! Ciach bajera z Toba !!! Daj normalne argumety (qkiz) to porozmawiamy . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Bydgoscy kibice w hołdzie Papieżowi IP: 83.238.70.* 10.04.05, 18:06 powiedziałem "łoś" co jest takim niesamowitym ubliżeniem tobie, że te teksty na forum Zawiszy są naprawdę niczym!!! a jakakolwiek argumentacja o kulturze kibiców Zawiszy jest naprawdę zbyteczna, bo każdy wie co sobą reprezentujecie... pytaj się o zdanie innych na temat waszych dokonań, bo mi naprawde nie chce się dyskutować z tobą... strata czasu!!! tu grasz inteligentnego i kulturalnego kibica Zawiszy, a z szalikiem i w grupie zamieniasz się w... co tu dużo gadać! każdy wie...!!! i pewnie nigdy nie słyszałeś o tym, jak nastoletnich chłopaków oklaskujących piłkarzy Polonii zaatakowały osiłki Zawiszy, nawet zrzucająch ich z kilkumetrowej trybuny! prawdziwe bohaterstwo... nic nie wiesz o zamieszkach na meczu z Elaną, gdzie zapraszano matki z dziećmi... i jeszcze można by mnożyć wasze chore ambicjonalne zapędy, jak chocby popsucie widowiska na Astorii i grożenie kibicom Asty... zresztą po co ja to mówie... wy kibice Zawiszy jesteście idealnymi kulturalnymi elokwentnymi i jak najbardziej sympatycznymi kibicami, a tylko dziesiątki tysięcy bydgoszczan mają żle w głowie poukładane i wymyślają sobie historie! Odpowiedz Link Zgłoś
yaraz82 Re: Bydgoscy kibice w hołdzie Papieżowi 10.04.05, 16:02 Widzę że przy artykule winikła jałowa dyskusja.Już samo zestawienie dziewczyna fanka Polonii-można by dodać jeszcze że była piękna,inteligentna,powabna i cudowna prosi PSEUDOKIBICA-no ba bo kto inny by przyszedł w szaliku Zawiszy jak nie pseudokibic-moze warto by jeszcze dopisac ze byl oblesny lub moze bardziej dosadnie łysy,skoksowany i w ogole bardzo agresywny.Więc ona prosi go o pojednanie.A on ten ZŁY je odrzuca... Tymczasem z tego co pamiętam to Ojciec Święty Jan Paweł II w roku 1993 ogłosił encyklikę Veritatis Splendor(Blask prawdy)i myślę że jedno czego nie można zarzucić kibicom-bojówkarzom Zawiszy że kłamią.Bo czy wierzycie że jak ktoś był gotów odebrać życie drugiemu człowiekowi lub takie życie odebrał(w Krakowie w porachunkach często docierały sygnały o zasztyletowaniu jakiegos kibica) to jest w stanie nagle z nim się pobratać?To co widzieliśmy w telewizji to zapewne fraternizujące się grupy zwykłych kibiców.Tak samo jest u nas-czy każdemu kibicowi Zawiszy z góry jest powiedziane musi przeszkadzać ktoś kto chodzi na żużel?A więc może ten kibic nie musiał się z nią jednąc bo czy on jest jej wrogiem-zaszła mu kiedyś za skórę,wczesniej cos jej zrobił?A może ona miała cos na sumieniu że chciała się jednać?Ciekawi mnie czy te wszystkie osoby które krytykują kibiców Zawiszy np coniedzielę chodzą do kościoła i czy sami kierują się społeczną nauką kościoła-bo narazie bije od was zawisc i nienawisc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piter Re: Bydgoscy kibice w hołdzie Papieżowi IP: *.osowagora.pl / 80.50.52.* 11.04.05, 15:18 podsumowujac chcialem dopowiedziec do sympatyka Zawiszy ze nie chodzi o to ze Zawisza jest zla a inne kluby dobre!! Zdaza mi sie pojsc na pilke na Zawiwszy i wiem ze poza grupa ...nie wygladajaca zbyt przyjaznie sa rowniez prawdziwi kibice dobrej pilki chociaz jednak jest to maly procent a to aby zmienic zla opinie o sympatykach z ulicy Gdanskiej wydaje mi sie niemozliwe gdyz co chwila nowe incydenty!! okazja byla zgoda z Polonia z wyniku tragicznej smierci Jana Pawla II dlaczego nie doszlo?? ...Wielka szkoda!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do kibica Re: Bydgoscy kibice w hołdzie Papieżowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 19:09 Czytaj ze zrozumieniem !!! Jestem kibicem Zawiszy nie chuliganem nie ultrasem zwykłym kibicem od wielu wielu lat i jeżeli mi czas pozwala jestem na Gdańskiej. Atakujesz mnie i innych ZWYKŁYCH kibiców czy tego nie widzisz ??? To tak samo gdybyś atakował lekarzy, że biora w kieszeń a księzy że molestują seksualnie minisrtantów. Ładnie Ci wytłumaczyłem jakie sa podziały kibiców a Ty dalej swoje !!! Zreszta podpisując sie tak jak podpisujesz jedziesz również po sobie i to mnie bawi :D Co do łosia to się nie wykrecaj, nie znasz mnie więc sza !!! I tak jak pisałem zajmij sie SWOIMI problemami a nie naprawianiem świata bo nic nie jest czarno-białe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Bydgoscy kibice w hołdzie Papieżowi IP: 83.238.70.* 10.04.05, 20:46 chciałeś argument? dostałeś... ale widocznie tak on ciebie przytłoczył, że nie odniosłeś się do tych smutnych wydarzeń i pominąłeś milczeniem... za niedługo pewnie powiesz, że na Polonii nastolatków pobili lekarze, tartan na Zawiszy spalili górnicy, a zadymy i bójki z policją na Gdańskiej spowodowali hydraulicy!!! a kibice Zawiszy siedzieli na krzesełkach i pili Bobofruta... żałosny jesteś zarówno ty ŁOSIU, jak i cała ta gromada kryminalistów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cytat artykuł z dzisiaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 19:23 Incydenty z udziałem kibiców Jeszcze kilka dni temu wszyscy świętokrzyscy kibice uczestniczyli w marszu na Święty Krzyż Fot. Jarosław Kubalski / AG Leszek Salva, Kielce 10-04-2005 , ostatnia aktualizacja 10-04-2005 16:50 Na nic msze pojednania i wspólne skandowanie "Nie ma lepszego od Jana Pawla II". Świętokrzyskie derby w drugiej lidze skończyły się demolowaniem stadionu i wyzwiskami. Chuligani GKS pobili kibiców Polonii, w Sosnowcu policja użyła pałek. Kwadrans przed końcem meczu KSZO i Kolportera Korona na płocie oddzielającym kieleckich kibiców od boiska zapalili trzy szaliki ostrowieckiego klubu i zaczęli skandować: "Na kolana" oraz "Jesteśmy u siebie". Ich zespół prowadził 3:0. Więcej nie trzeba było. Chwilę później sektor KSZO odpowiedział gromkim: "Żółto- czerwona kielecka k... Korona". Szalikowcy rzucili się do siebie, ale wystarczyła demonstracja siły policji, by ich powstrzymać. W stronę kieleckiego sektora poleciały race, w przeciwnym kierunku krzesełka. Sędzia na chwilę przerwał mecz. Przez wcześniejsze pięć kwadransów było tak, jak być powinno. Piłkarzy wyprowadzili kapelani klubów wraz z prezesem PZPN Michałem Listkiewiczem. Dzieci wniosły transparent z napisem: "Pojednanie dla papieża". Obok szli właściciele klubów: KSZO - Mirosław Stasiak i Korony- Krzysztof Klicki. - Dla niektórych nie ma świętości. Jestem zdruzgotany. To porażka sportu i idei pojednania, na którą tyle pracowaliśmy - mówił po meczu Krzysztof Banasik, kapelan Kolportera Korona. Władze klubów nie będą podejmować radykalnych kroków. - Ja? Prowokacja była ze strony kibiców Korony i to pan Klicki powinien się zastanowić, czy inwestować dalej w piłkę nożną. Tym bardziej że przyznał, iż to Korona zaczęła - mówi Mirosław Stasiak, właściciel KSZO. - Ja bym swoich kibiców rozgrzeszył i ich rozumiem. Zespół grał słabo, spalono ich szaliki, krzyczano "Jesteśmy u siebie", sprowokowano ich. Adrenalina im skoczyła. Miało być pojednanie i liczyłem, że chociaż na ten jeden mecz się uda - dodał. Ze współpracy z kibicami nie zamierza wycofywać się zarząd Kolportera Korona. - Potępiamy takie zachowania. Wiemy, że to był incydent niepodyktowany celowym działaniem. Tak to też przedstawiają sami kibice. Nie da się zapanować nad tłumem. Po mszy na Świętym Krzyżu wierzyłem, że będzie spokój. Okazało się, że są jednostki, które nie mają żadnej świadomości - uważa Wiesław Tkaczuk, prezes Kolportera Korona. sport.gazeta.pl/sport/1,35335,2646642.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do kibica Re: Bydgoscy kibice w hołdzie Papieżowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 22:08 LOCHA to szukaj w rodzinie !!! Czy masz problemy z czytaniem, ze zrozumieniem tekstu ??? Przecież napisałem Ci , ze sa chuligani masz rację ze swoimi wywodami na temat chuliganów ale nie ma znaku równości między chuliganem a kibicem zrozum to bo o tym dyskutujemy. Podpisujesz się kibic jesteś bandytą chuliganem ??? Czy nie rozumiesz tego iż na stadion Zawiszy chodza normalni kibice ??? Tak sa też chuligani są tez ultrasi . zrozumiałes to ??? i nie porównuj milicyjnego klubu i sekcji żuzlowej gdzie jak sa sukcesy przychodzi kilka tysiecy kibiców bo gdy na Zawiszy bedzie wyzsza liga to sytuacja może się odmienic. To na stadionie Zety były bite rekordy kibiców gdzie potrafiło przyjść 40 tyś ludzi wtedy też były dymy i to takie , ze ulala. Nie odpisuj mi już bo "dyskusja" nie ma sensu dla ciebie wszystko jest czarne i białe kibice Polonii sa aja kibice Zawiszy sa fe i to wszyscy zasiadający na trybunach włacznie z dziewczynami piłkarzy i samymi piłkarzami. Ja zakonczyłem więc ciach bajera Żałuje tylko tego iż "łoch" nie byłbyś w stanie drugiemu człowiekowi powiedzieć w twarz no ale tu na necie jestes anonimowy i odwazny prawda więc powrzucaj sobie jeszcze na innych monitor nie odda (wyszło szydło z worka jakim jestem chuliganem teraz hahaha). Dyskusja zakonczona z mojej strony gdyż masz problemy ze zrozumieniem tekstu i na moje argumęty odpowiadasz atakujac mnie klub i wszystkich kibiców równiez siebie hehehe (jest taka choroba hahaha) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Bydgoscy kibice w hołdzie Papieżowi IP: 83.238.70.* 10.04.05, 22:40 pewnie chodzi ci łosiu o analfabetyzm wtórny czyli chorobę na którą się powołujesz, a która oczywiście jest mi daleka... za to widać, że jest ci bliska dysortografia... twoje "argumęty" naprawdę porażają :))) Odpowiedz Link Zgłoś
yaraz82 THE END 10.04.05, 22:44 Proponuje zakonczenie wpisywania się w tym wątku,gdyż dyskusja juz tu do niczego nie prowadzi-a strony jedynie obrzucają się błotem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do kibic Re: Bydgoscy kibice w hołdzie Papieżowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 22:43 ehhh znowu atak- Nie nie o tą chorobe mi chodziło Ciach bajera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Re: Bydgoscy kibice w hołdzie Papieżowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 23:34 Chcialem tylko zwrocic uwage komus, kto sie wpisuje jako "do kibica", ze jest tu zarowno Kibic jak i kibic. Jestesmy roznymi osobami. A tak w ogole to racja - skonczmy juz te dyskusje, bo faktycznie do niczego juz nie prowadzi. ot, co! Kibic Odpowiedz Link Zgłoś
yaraz82 Re: Bydgoscy kibice w hołdzie Papieżowi 12.04.05, 17:17 Widze ze nasze wypowiedzi zamiescila dzis wyborcza-szkoda tylko ze poucinane:| Odpowiedz Link Zgłoś