trond 16.04.05, 18:34 ja mam obowiązki i zobowiązania i nie mogę umrzeć ze śmiechu.pomyłuj!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
unsatisfied6 Re: u6 16.04.05, 18:38 trond napisał: > ja mam obowiązki i zobowiązania i nie mogę umrzeć ze śmiechu.pomyłuj!!!!!! śmiech to zdrowie - pożyjesz jeszcze . co to znaczy "pomyłuj" ? Odpowiedz Link Zgłoś
trond Re: u6 16.04.05, 18:48 unsatisfied6 napisał: > trond napisał: > > > ja mam obowiązki i zobowiązania i nie mogę umrzeć ze śmiechu.pomyłuj!!!!! > ! > > śmiech to zdrowie - pożyjesz jeszcze . > > co to znaczy "pomyłuj" ? to jest część wezwania do Pana Boga:"Hospody pomyłuj" w wolnym przekładzie:"Panie zmiłuj się"! bardzo mnie rozśmieszyłeś w pozytywnym sensie.p.s.miłego popołudnia! Odpowiedz Link Zgłoś
polynomial trond 16.04.05, 21:12 trond! Ty nieodrodny synu Ukrainy!!! :))) ... i pewnie nabity w pomarańczową butelkę. :p Polynomial-C Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: €uro Re: trond IP: *.dip.t-dialin.net 16.04.05, 21:22 trond! Ty nieodrodny synu Ukrainy!!! :))) ... i pewnie nabity w pomarańczową butelkę. :p ... i pewnie z kolcami :p Odpowiedz Link Zgłoś
trond bu,bu,bu...;-( 16.04.05, 22:07 skojarzenie z butelką aktualnie odpada;-(jednak pomarańczowa nie tyle co złociutka i kontynent odleglejszy,teqila;-).p.s.czuwaj! Odpowiedz Link Zgłoś
trond Re: u6 16.04.05, 22:08 Odpowiadasz na : hlrussia napisał: > trond! Ty nieodrodny synu Ukrainy!!! :))) witaj kurczaku!gdzie Ty propał? Odpowiedz Link Zgłoś
trond powiew optymizmu 17.04.05, 10:35 Odpowiadasz na : unsatisfied6 napisał: > trond napisał: > > > ja mam obowiązki i zobowiązania i nie mogę umrzeć ze śmiechu.pomyłuj!!!!! > ! > > śmiech to zdrowie - pożyjesz jeszcze . w takim razie będę myślał pozytywnie;-) Odpowiedz Link Zgłoś