Gość: zonc IP: *.man.bydgoszcz.pl 25.04.05, 16:40 Jacy byliscie na poczatku? Co sie zmienilo? Jacy jestescie? Jacy byliscie? Cos sie nauczyliscie??? Zonc :) Ps. tradycyjnie ja nie zacznę:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
incognitto Re: CO WAM DAŁO FORUM.... 07.05.05, 11:22 Gość portalu: zonc napisał(a): > Jacy byliscie na poczatku? Co sie zmienilo? Jacy jestescie? Jacy byliscie? > Cos sie nauczyliscie??? > > > Zonc :) > > > Ps. tradycyjnie ja nie zacznę:) No to może ja zonczku, szkoda żeby Twój pomysl się zmarnował, bardzo dobry temat. Na forum (nie tylko bydgoskim) poznałam typy zachowań ludzi o istnieniu ktorych nie miałam pojęcia. Mam na mysli wszelkie reakcje naturalne i sprowokowane przez innych, obnażanie swoich słabości, nie liczenie się z mozliwością konfrontacji z życiem realnym. Krótko mówiąc - w zestawieniem ze statusem rodzinnym, zawodowym, społecznym, są to swego rodzaju 'samobójcy', nie wiedzialam że mozna aż tak nie liczyć się z opinią otoczenia w ktorym się żyje, że zachowanie twarzy może kompletnie nie mieć znaczenia. Myślałm, ze to się "opłaci" tylko politykom:) pozdrwaiam. Odpowiedz Link Zgłoś
angoulene Re: CO WAM DAŁO FORUM.... 07.05.05, 11:33 'nie' z rzeczownikami odczasownikowymi piszemy razem. powstaje nowy rzeczownik, np. 'nieliczenie' Odpowiedz Link Zgłoś
madziara_pl Re: CO WAM DAŁO FORUM.... 07.05.05, 13:44 to cos dawali?!?! kur... znów przegapiłam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
trond Re: CO WAM DAŁO FORUM.... 07.05.05, 16:17 poznałem madziare,torunianke,radce,zinka,inki,loki,tyci,angi,tedi,elodię,ich pocieszne albo ponure posty i ich polubiłem.forum mi się spodobało.a najbardziej lubię u6. Odpowiedz Link Zgłoś
madziara_pl Re: CO WAM DAŁO FORUM.... 07.05.05, 19:01 senkju :) niech Ci Pan Bog w dzieciach wynagrodzi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tomekczort Dużo a szczególnie o osobliwym stosunku Torunia 07.05.05, 16:20 do Bydgoszczy. Wcześniej kojarzyłem to sobie bardziej z żużlem. Jednak studia i praca w Toruniu trochę mnie wyprostowały. Jednak powstanie forum www.torun- bydgoszcz.pl i potem udzielanie się tam jako Tomek, teraz na GW upewniło mnie, że to jakaś skaza psychiczna podobna do vendety. Za grzechy (nieważne czy prawdziwe czy nie) będziesz ścigany do końca życia. Moja dizsiejsza zabawa z adminem w Toruniu tylko mnie w tym upewniła. Długo by pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cogito xxx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 18:38 Mi niestety pokazalo np. stosunek czesci Torunian do Bydgoszczy ale i odwrotnie. Przez pewien czas nawet przestalem tu wogole zagladac bo mnie mocno rozzloscily absurdalne spory z sasiadem. p.s. Witamy Zonca po dluuugiej przerwie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radca Re: xxx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 20:03 Mi zastępuje rodzinę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radca Re: xxx IP: *.adsl.highway.telekom.at 07.05.05, 20:23 hmmm....... radca Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: xxx 07.05.05, 20:25 Gość portalu: radca napisał(a): > Mi zastępuje rodzinę. - do tego stopnia,ze sie podszywasz pod " radce " ? radca Odpowiedz Link Zgłoś
elodia Re:owszem, incognito dobrze pisze:) 07.05.05, 20:55 to już nie będę za nią powtarzać, O:) A poza tym... poznałam taką jedną "siłę nieczystą" :P i wiele innych fajnych stworków: np. Galla Wspaniałego, Europejkę Piękną, Dejavu z genialnym (znaczy w moim guście ;P)poczuciem humoru, Qczi Pyskatą:), Jane Genialną Manipulatorkę Fiołkowooką, Tyciarka Złośliwego, Ivicę Wierzącego, Tronda Siejącego Wiarę, Teda obdarowującego pięknymi kwiatami, Cygne Myślącą, Radcę Jadowitego, Nortię Wdzięczną, Krotossa Mądrego, Lokatora Sympatycznego... i innych, których w tej chwili nie pomnę.... Przy okazji pozdrawiam wszystkich bez wyjątku i za lekcję - jakakolwiek by nie była - uprzejmie dziękuję:) Trzymajcie się ciepło:) El Niektórych tylko wirtualnie, niektórych również realnie... A wszyscy mi coś dali - jakąś lekcję... ostrą lub słodką... i każda mi się przydała:) Odpowiedz Link Zgłoś
incognitto Re:owszem, incognito dobrze pisze:) 07.05.05, 21:38 elodia napisała: > to już nie będę za nią powtarzać, O:) > A poza tym... poznałam taką jedną "siłę nieczystą" :P i wiele innych fajnych > stworków: np. Galla Wspaniałego, Europejkę Piękną, Dejavu z genialnym (znaczy w moim guście ;P)poczuciem humoru, Qczi Pyskatą:), Jane Genialną Manipulatorkę > Fiołkowooką, Tyciarka Złośliwego, Ivicę Wierzącego, Tronda Siejącego Wiarę, > Teda obdarowującego pięknymi kwiatami, Cygne Myślącą, Radcę Jadowitego, Nortię > Wdzięczną, Krotossa Mądrego, Lokatora Sympatycznego... i innych, których w tej > chwili nie pomnę.... > Przy okazji pozdrawiam wszystkich bez wyjątku i za lekcję - jakakolwiek by nie > była - uprzejmie dziękuję:) > Trzymajcie się ciepło:) > El > Niektórych tylko wirtualnie, niektórych również realnie... > A wszyscy mi coś dali - jakąś lekcję... ostrą lub słodką... i każda mi się > przydała:) Elodio Droga, niech Ci Pan Bóg da zdrowie. "Cygne myslaca" toc to komplement pierwsza klasa. Dzięki stukrotne. Skoro już jesteś to zostań. Pozdrwaiam Cię bardzo serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
incognitto ps. 07.05.05, 21:43 > Skoro już jesteś to zostań. Mam skloność do niefortunnych zwrotów:) Przemogłas się i zajrzałas, więc proszę zostan na dłużej. Tak ma byc:) Odpowiedz Link Zgłoś
elodia Re:owszem, incognito dobrze pisze:) 07.05.05, 21:51 Nieeeee wiem czy komplement... myśleć bowiem można i w dobrym i w złym kierunku, Ty częściej myslisz w dobrym ale i ten drugi Ci się trafia ;P Poza tym... ponoć myślenie szkodzi - tak mawiała moja koleżanka... Ciort wie, może miała rację?! :P A tu weszłam bom zobaczyła zonczka chochła... (z ciekawości, co też wychochlił) ale zostać?! Ani mi się śni, O:) Jak czasem... w wolnej chwili rzucę tu okiem to jakieś nieprzyjemne odczucia mną targają... wolę nie;) Mam swoje dwa sympatyczne fora, Pinezkę do tego i starczy:) Przecież na - znacznie ciekawsze - życie w realu też musi być czas:) Się trzymaj! Cmoknij Toruń ode mnie:) w samą Starówkę:) El Odpowiedz Link Zgłoś
incognitto Re:owszem, incognito dobrze pisze:) 07.05.05, 22:26 elodia napisała: > Nieeeee wiem czy komplement... myśleć bowiem można i w dobrym i w złym > kierunku, Ty częściej myslisz w dobrym ale i ten drugi Ci się trafia ;P > Poza tym... ponoć myślenie szkodzi - tak mawiała moja koleżanka... Ciort wie, > może miała rację?! :P No wiesz, jak czyn, postepowanie jest przemyślane, latwiej uchronic sie od błędu, ale generalnie róznie to bywa, ocena zalezy od punktu widzenia:) > A tu weszłam bom zobaczyła zonczka chochła... (z ciekawości, co też wychochlił) > ale zostać?! Ani mi się śni, O:) > Jak czasem... w wolnej chwili rzucę tu okiem to jakieś nieprzyjemne odczucia > mną targają... wolę nie;) > Mam swoje dwa sympatyczne fora, Pinezkę do tego i starczy:) Przecież na - > znacznie ciekawsze - życie w realu też musi być czas:) > Się trzymaj! Cmoknij Toruń ode mnie:) w samą Starówkę:) > El Dzięki za pozdrowienia, Ty również trzymaj się, zycze zdrowia, forum trzeba traktowac z przymruzeniem oka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonc Re:owszem, incognito dobrze pisze:) IP: *.man.bydgoszcz.pl 07.05.05, 22:44 elodia napisała: > to już nie będę za nią powtarzać, O:) > A poza tym... poznałam taką jedną "siłę nieczystą" :P i wiele innych fajnych > stworków: np. Galla Wspaniałego, Europejkę Piękną, Dejavu z genialnym (znaczy w > > moim guście ;P)poczuciem humoru, Qczi Pyskatą:), Jane Genialną Manipulatorkę > Fiołkowooką, Tyciarka Złośliwego, Ivicę Wierzącego, Tronda Siejącego Wiarę, > Teda obdarowującego pięknymi kwiatami, Cygne Myślącą, Radcę Jadowitego, Nortię > Wdzięczną, Krotossa Mądrego, Lokatora Sympatycznego... i innych, których w tej > chwili nie pomnę.... > Przy okazji pozdrawiam wszystkich bez wyjątku i za lekcję - jakakolwiek by nie > była - uprzejmie dziękuję:) > Trzymajcie się ciepło:) > El > Niektórych tylko wirtualnie, niektórych również realnie... > A wszyscy mi coś dali - jakąś lekcję... ostrą lub słodką... i każda mi się > przydała:) OZ TY!!!!!!!!!!! JA taka sila nieczysta??? :) Elu jak mozesz:P Odpowiedz Link Zgłoś
elodia Re:uderz w stół... 07.05.05, 22:48 Zauważ Zonczku, że ja tam nie napisałam kogo mam na myśli pisząc - siła nieczysta :P Odpowiedz Link Zgłoś
trond Re:uderz w stół... 07.05.05, 22:52 Odpowiadasz na : elodia napisała: > Zauważ Zonczku, że ja tam nie napisałam kogo mam na myśli pisząc - siła > nieczysta :P Elodio;-)! w Twoich postach to określenie oznacza ulubieńca,inspiratora.pięknie stylizujesz posty i ja odczytałem to jako buziak dla adresata określenia.za pozwoleniem,że się wtrącam,albowiem ponieważ gdyż Twoje dzieło najlepiej broni się samo. dobrej nocy.łączę ukłony. Odpowiedz Link Zgłoś
elodia Re:znaczy mówisz żeś ulubieniec? 07.05.05, 22:56 i tak dobrze, że nie oblubieniec :P Oj, Zonc mam ja z tobą:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonc Re:uderz w stół... IP: *.man.bydgoszcz.pl 07.05.05, 22:57 trond napisał: > Odpowiadasz na : > elodia napisała: > > > Zauważ Zonczku, że ja tam nie napisałam kogo mam na myśli pisząc - siła > > nieczysta :P > > > Elodio;-)! w Twoich postach to określenie oznacza ulubieńca,inspiratora.pięknie > > stylizujesz posty i ja odczytałem to jako buziak dla adresata określenia.za > pozwoleniem,że się wtrącam,albowiem ponieważ gdyż Twoje dzieło najlepiej broni > się samo. > dobrej nocy.łączę ukłony. - nauczyłem się budować zdania wielokrotnie (po wielokroć) złożone :P Odpowiedz Link Zgłoś
trond Re:uderz w stół... 10.05.05, 22:41 Gość portalu: zonc napisał(a): > trond napisał: > > > Odpowiadasz na : > > elodia napisała: > > > > > Zauważ Zonczku, że ja tam nie napisałam kogo mam na myśli pisząc - > siła > > > nieczysta :P > > > > > > Elodio;-)! w Twoich postach to określenie oznacza > ulubieńca,inspiratora.pięknie > > > > stylizujesz posty i ja odczytałem to jako buziak dla adresata określenia. > za > > pozwoleniem,że się wtrącam,albowiem ponieważ gdyż Twoje dzieło najlepiej > broni > > się samo. > > dobrej nocy.łączę ukłony. > > > - nauczyłem się budować zdania wielokrotnie (po wielokroć) złożone :P a to prawidłowo,albowiem ponieważ gdyż skromne problemy rozwiązują wyłącznie zdania wielokrotnie(po wielekroć) złożone.trudne kłopotliwe problemy załatwiają od ręki i prosto z mostu zdania proste i węzłowate.p.s.przynajmniej tak myślę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Déjà vu elodio... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 01:20 elodia napisała: > A poza tym... poznałam taką jedną "siłę nieczystą" :P i wiele innych fajnych > stworków: np. Galla Wspaniałego, Europejkę Piękną, Dejavu z genialnym (znaczy > w moim guście ;P)poczuciem humoru, ...teraz z poczucia humoru zostalo uczucie rumoru*... *rzecz jasna tylko na forum uklony pracowite, Déjà vu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gall do Elo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 12:27 Miło, że się odezwałaś Pozdrawiam ciepło Gall Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miły Re: CO WAM DAŁO FORUM.... IP: 195.175.37.* 07.05.05, 21:11 tyle psychopatek,co przez ostatnie 2 lata na forum, to przez całe życie nie poznałem; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: si Re: CO WAM DAŁO FORUM.... IP: *.net / *.net 07.05.05, 21:32 Ja tez, a poniewaz moga byc niebezpieczni to sie wycofalem-mam nadzieje juz nigdy nie poznac pind typu qczi. Odpowiedz Link Zgłoś
angoulene Re: CO WAM DAŁO FORUM.... 07.05.05, 21:54 generalnie nie 'co', a 'kogo' ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
polynomial A gdzie jest... 07.05.05, 22:36 ...Genuine 44? Obrońca amerykańskich morderców w Iraku. Polynomial-C p.s. Może by wrócić do dawnych spotkań na czacie? Chociaż raz w miesiącu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Garbaty Re: A gdzie jest... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 22:46 Genuine44 to dzisiaj "Dwumiasto" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonc no to teraz ja :) IP: *.man.bydgoszcz.pl 07.05.05, 22:55 Forum nazywane przez niektórych fooorooom :) dało mi materiał do wielu przemyśleń. Oto wnioski: - Powiedzenie jaki stary taki głupi sprawdza się czasem aż za dobrze :))) (sorry nie dam przykładu, ale znacie mnie :P) - Nie wiedziałem, że istnieją takie podłe kreatury!!! - Nauczyłem się dystansu do ludzi. - Poprawiłem i to znacznie swoją ortografię. - Poznałem wiele ważnych wartości i ciekawych "starszych babek" :P - ba! Jedna z nich okazała się prawdziwą przyjaciółką! Nie boję się użyć tego stwierdzenia! - Forum utwierdziło mnie, iż kocham inwestycje:P (pozdrowionka dla ispanka!) dlatego wyniosłem się tam gdzie ich multum mam:P ZONC:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: CO WAM DAŁO FORUM.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 10:14 obrzucanie wszystkich wyzwiskami Odpowiedz Link Zgłoś
l_jane Co dało? 09.05.05, 12:03 1. Kilka ciekawych znajomości (vide wątek wielkanocny) 2. Poczucie dystansu (szczególnie z perspektywy czasu) 3. Dało trudną lekcję tolerancji i może bardziej uświadomiło, ile nieszczęść może kryć się pod tym, co tylko pozornie "samo się obroni". I proszę nie mylić z PRAWDĄ (ukłon w tym momencie w stronę Lokatora, który kiedyś mi powiedział, że to właśnie "prawda zawsze się obroni") Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
zinekk Re: Co dało? 09.05.05, 13:03 Forum dało mi to, ze zostałem poeta , artystą, malarzem, pisarzem, ateista, aktorem itd. Poza tym dało mi swiadomosc, ze w zyciu moze sie wszystko zdarzyc, nawet jesli zdarzenie jest tak prawdopodobne, jak 1:6 000 000 000. Dało mi tez to, ze na jednym z wieczorow ja i Elodia zapomnielismy sie zalogowac i musiałem potem potwierdzic to, ze jest moja siostra. I wszyscy strasznie sie cieszyli, bo nudno w ten dzien było i nic sie nie działo. Pozdro i narka ! Zaraz chlapne z budiora , bo mam cool zajawkę na lody czekoladowe ze sklepu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bingo Re: Co dało? IP: *.telsten.com / *.telsten.com 09.05.05, 17:58 aktorem to Ty jestes najlepszym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Takijeden. Re: CO WAM DAŁO FORUM.... IP: *.smgr.pl / 195.136.126.* 09.05.05, 17:09 Zabiło mi cenny czas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miły Re: CO WAM DAŁO FORUM.... IP: 195.175.37.* 09.05.05, 19:35 zapomniałem dodać,że poznałem najdłuższą historię o pijanych lekarzach; Odpowiedz Link Zgłoś
wielokrotny_recydywista Re: CO WAM DAŁO FORUM.... 09.05.05, 21:30 poznanałem twórczość radcy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: semeon Re: CO WAM DAŁO FORUM.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 01:10 Dużo ciekawsze niż rozwiązywanie krzyżówek i czasami troche emocji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojt Re: CO WAM DAŁO FORUM.... IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.intelink.pl 10.05.05, 23:19 Nie pamiętam kiedy to było , ale chyba z jakieś 3 lata temu całkiem przypadkiem trafiłem na to forum , zawsze lekceważyłem wszelkie czaty , fora itp. raczej im się jedynie przypatrywałem , byłem zdaje się wtedy w Multikinie i przerwali mi seans wyłączemiem prądu ,byłem tak wkurzony ze musiałem powiedzieć o tym szerszemu gronu i trafiłem, tu i co się okazało ze ludzie odpowiadają i to jest ich dużo i to niektórzy całkiem śmiesznie no i od tej pory wiedziałem już co to forum pojąłem sens słowa wątek i wogóle fakne to wszystko. Od tego czasu nastąpiły w moim życiu wielkie zmiany , dużo wody upłynęło w Wiśle w moim Fordonie ale forum dawało mi zawsze trochę emocji i to w sumie fajne .Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Endengo Re: CO WAM DAŁO FORUM.... IP: *.edu.pl 11.05.05, 10:23 Można się dużo dowiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
nortia Re: CO WAM DAŁO FORUM.... 27.05.05, 21:31 - masę odmienności - potwierdzenie, że NIE każdy kibic do człowiek - lepszym pytaniem byłoby: co Wam odebrało forum? - różnobarwność życia, np. różne odcienie tej samej na pozór szarości (w myśl - wszyscy taplamy się w jednym bagnie) - trochę wiedzy - nowy zasób inwektyw Z tym przyjemniejszych: - możliwość wyżycia się, z której jednak nie skorzystałam - poznanie czasem ciekawych opinii - poznanie coniektórych bliżej Bilans? Nie wiem.. Ps. Od tego forum można się odzwyczaić, a czas spożytkować na... spaniu np. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś