Dodaj do ulubionych

CO WAM DAŁO FORUM....

IP: *.man.bydgoszcz.pl 25.04.05, 16:40
Jacy byliscie na poczatku? Co sie zmienilo? Jacy jestescie? Jacy byliscie?
Cos sie nauczyliscie???

Zonc :)

Ps. tradycyjnie ja nie zacznę:)
Obserwuj wątek
    • incognitto Re: CO WAM DAŁO FORUM.... 07.05.05, 11:22
      Gość portalu: zonc napisał(a):

> Jacy byliscie na poczatku? Co sie zmienilo? Jacy jestescie? Jacy byliscie?
      > Cos sie nauczyliscie???
      >
      >
      > Zonc :)
      >
      >
      > Ps. tradycyjnie ja nie zacznę:)

No to może ja zonczku, szkoda żeby Twój pomysl się zmarnował, bardzo dobry
      temat.
      Na forum (nie tylko bydgoskim) poznałam typy zachowań ludzi o istnieniu ktorych
      nie miałam pojęcia.
      Mam na mysli wszelkie reakcje naturalne i sprowokowane przez innych, obnażanie
      swoich słabości, nie liczenie się z mozliwością konfrontacji z życiem realnym.
      Krótko mówiąc - w zestawieniem ze statusem rodzinnym, zawodowym, społecznym,
      są to swego rodzaju 'samobójcy', nie wiedzialam że mozna aż tak nie liczyć się
      z opinią otoczenia w ktorym się żyje, że zachowanie twarzy może kompletnie nie
      mieć znaczenia.
      Myślałm, ze to się "opłaci" tylko politykom:)

pozdrwaiam.
      • angoulene Re: CO WAM DAŁO FORUM.... 07.05.05, 11:33
        'nie' z rzeczownikami odczasownikowymi piszemy razem. powstaje nowy rzeczownik,
        np. 'nieliczenie'
    • madziara_pl Re: CO WAM DAŁO FORUM.... 07.05.05, 13:44
      to cos dawali?!?! kur... znów przegapiłam ;)
      • trond Re: CO WAM DAŁO FORUM.... 07.05.05, 16:17
        poznałem madziare,torunianke,radce,zinka,inki,loki,tyci,angi,tedi,elodię,ich
        pocieszne albo ponure posty i ich polubiłem.forum mi się spodobało.a
        najbardziej lubię u6.
        • madziara_pl Re: CO WAM DAŁO FORUM.... 07.05.05, 19:01
          senkju :)
          niech Ci Pan Bog w dzieciach wynagrodzi ;)
    • tomekczort Dużo a szczególnie o osobliwym stosunku Torunia 07.05.05, 16:20
      do Bydgoszczy. Wcześniej kojarzyłem to sobie bardziej z żużlem. Jednak studia i
      praca w Toruniu trochę mnie wyprostowały. Jednak powstanie forum www.torun-
      bydgoszcz.pl i potem udzielanie się tam jako Tomek, teraz na GW upewniło mnie,
      że to jakaś skaza psychiczna podobna do vendety. Za grzechy (nieważne czy
      prawdziwe czy nie) będziesz ścigany do końca życia. Moja dizsiejsza zabawa z
      adminem w Toruniu tylko mnie w tym upewniła. Długo by pisać.
      • Gość: cogito xxx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 18:38
        Mi niestety pokazalo np. stosunek czesci Torunian do Bydgoszczy ale i odwrotnie.
        Przez pewien czas nawet przestalem tu wogole zagladac bo mnie mocno rozzloscily
        absurdalne spory z sasiadem.

p.s. Witamy Zonca po dluuugiej przerwie
        • Gość: radca Re: xxx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 20:03
          Mi zastępuje rodzinę.
          • Gość: radca Re: xxx IP: *.adsl.highway.telekom.at 07.05.05, 20:23
            hmmm.......

radca
          • radca Re: xxx 07.05.05, 20:25
            Gość portalu: radca napisał(a):

> Mi zastępuje rodzinę.

- do tego stopnia,ze sie podszywasz pod " radce " ?

radca
            • Gość: radca Re: xxx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 20:33
              ?
              • elodia Re:owszem, incognito dobrze pisze:) 07.05.05, 20:55
                to już nie będę za nią powtarzać, O:)
                A poza tym... poznałam taką jedną "siłę nieczystą" :P i wiele innych fajnych
                stworków: np. Galla Wspaniałego, Europejkę Piękną, Dejavu z genialnym (znaczy w
                moim guście ;P)poczuciem humoru, Qczi Pyskatą:), Jane Genialną Manipulatorkę
                Fiołkowooką, Tyciarka Złośliwego, Ivicę Wierzącego, Tronda Siejącego Wiarę,
                Teda obdarowującego pięknymi kwiatami, Cygne Myślącą, Radcę Jadowitego, Nortię
                Wdzięczną, Krotossa Mądrego, Lokatora Sympatycznego... i innych, których w tej
                chwili nie pomnę....
                Przy okazji pozdrawiam wszystkich bez wyjątku i za lekcję - jakakolwiek by nie
                była - uprzejmie dziękuję:)
                Trzymajcie się ciepło:)
                El
                Niektórych tylko wirtualnie, niektórych również realnie...
                A wszyscy mi coś dali - jakąś lekcję... ostrą lub słodką... i każda mi się
                przydała:)
                • incognitto Re:owszem, incognito dobrze pisze:) 07.05.05, 21:38
                  elodia napisała:

> to już nie będę za nią powtarzać, O:)
                  > A poza tym... poznałam taką jedną "siłę nieczystą" :P i wiele innych fajnych
                  > stworków: np. Galla Wspaniałego, Europejkę Piękną, Dejavu z genialnym (znaczy
                  w moim guście ;P)poczuciem humoru, Qczi Pyskatą:), Jane Genialną Manipulatorkę
                  > Fiołkowooką, Tyciarka Złośliwego, Ivicę Wierzącego, Tronda Siejącego Wiarę,
                  > Teda obdarowującego pięknymi kwiatami, Cygne Myślącą, Radcę Jadowitego,
                  Nortię
                  > Wdzięczną, Krotossa Mądrego, Lokatora Sympatycznego... i innych, których w
                  tej
                  > chwili nie pomnę....
                  > Przy okazji pozdrawiam wszystkich bez wyjątku i za lekcję - jakakolwiek by
                  nie
                  > była - uprzejmie dziękuję:)
                  > Trzymajcie się ciepło:)
                  > El
                  > Niektórych tylko wirtualnie, niektórych również realnie...
                  > A wszyscy mi coś dali - jakąś lekcję... ostrą lub słodką... i każda mi się
                  > przydała:)

Elodio Droga, niech Ci Pan Bóg da zdrowie.
                  "Cygne myslaca" toc to komplement pierwsza klasa. Dzięki stukrotne.
                  Skoro już jesteś to zostań.
                  Pozdrwaiam Cię bardzo serdecznie.
                  • incognitto ps. 07.05.05, 21:43
                    > Skoro już jesteś to zostań.

Mam skloność do niefortunnych zwrotów:)
                    Przemogłas się i zajrzałas, więc proszę zostan na dłużej.
                    Tak ma byc:)
                    • elodia Re: ps. 07.05.05, 21:52
                      :-DDD
                  • elodia Re:owszem, incognito dobrze pisze:) 07.05.05, 21:51
                    Nieeeee wiem czy komplement... myśleć bowiem można i w dobrym i w złym
                    kierunku, Ty częściej myslisz w dobrym ale i ten drugi Ci się trafia ;P
                    Poza tym... ponoć myślenie szkodzi - tak mawiała moja koleżanka... Ciort wie,
                    może miała rację?! :P
                    A tu weszłam bom zobaczyła zonczka chochła... (z ciekawości, co też wychochlił)
                    ale zostać?! Ani mi się śni, O:)
                    Jak czasem... w wolnej chwili rzucę tu okiem to jakieś nieprzyjemne odczucia
                    mną targają... wolę nie;)
                    Mam swoje dwa sympatyczne fora, Pinezkę do tego i starczy:) Przecież na -
                    znacznie ciekawsze - życie w realu też musi być czas:)
                    Się trzymaj! Cmoknij Toruń ode mnie:) w samą Starówkę:)
                    El
                    • incognitto Re:owszem, incognito dobrze pisze:) 07.05.05, 22:26
                      elodia napisała:

> Nieeeee wiem czy komplement... myśleć bowiem można i w dobrym i w złym
                      > kierunku, Ty częściej myslisz w dobrym ale i ten drugi Ci się trafia ;P
                      > Poza tym... ponoć myślenie szkodzi - tak mawiała moja koleżanka... Ciort wie,
                      > może miała rację?! :P

No wiesz, jak czyn, postepowanie jest przemyślane, latwiej uchronic sie od
                      błędu, ale generalnie róznie to bywa, ocena zalezy od punktu widzenia:)

> A tu weszłam bom zobaczyła zonczka chochła... (z ciekawości, co też
                      wychochlił)
                      > ale zostać?! Ani mi się śni, O:)
                      > Jak czasem... w wolnej chwili rzucę tu okiem to jakieś nieprzyjemne odczucia
                      > mną targają... wolę nie;)
                      > Mam swoje dwa sympatyczne fora, Pinezkę do tego i starczy:) Przecież na -
                      > znacznie ciekawsze - życie w realu też musi być czas:)
                      > Się trzymaj! Cmoknij Toruń ode mnie:) w samą Starówkę:)
                      > El

Dzięki za pozdrowienia, Ty również trzymaj się, zycze zdrowia,
                      forum trzeba traktowac z przymruzeniem oka.
                • Gość: zonc Re:owszem, incognito dobrze pisze:) IP: *.man.bydgoszcz.pl 07.05.05, 22:44
                  elodia napisała:

> to już nie będę za nią powtarzać, O:)
                  w
                  >
                  > moim guście ;P)poczuciem humoru, Qczi Pyskatą:), Jane Genialną Manipulatorkę
                  > Fiołkowooką, Tyciarka Złośliwego, Ivicę Wierzącego, Tronda Siejącego Wiarę,
                  > Teda obdarowującego pięknymi kwiatami, Cygne Myślącą, Radcę Jadowitego,
                  Nortię
                  > Wdzięczną, Krotossa Mądrego, Lokatora Sympatycznego... i innych, których w
                  tej
                  > chwili nie pomnę....
                  > Przy okazji pozdrawiam wszystkich bez wyjątku i za lekcję - jakakolwiek by
                  nie
                  > była - uprzejmie dziękuję:)
                  > Trzymajcie się ciepło:)
                  > El
                  > Niektórych tylko wirtualnie, niektórych również realnie...
                  > A wszyscy mi coś dali - jakąś lekcję... ostrą lub słodką... i każda mi się
                  > przydała:)

OZ TY!!!!!!!!!!! JA taka sila nieczysta??? :) Elu jak mozesz:P
                  • elodia Re:uderz w stół... 07.05.05, 22:48
                    Zauważ Zonczku, że ja tam nie napisałam kogo mam na myśli pisząc - siła
                    nieczysta :P
                    • trond Re:uderz w stół... 07.05.05, 22:52
                      Odpowiadasz na :
                      elodia napisała:

> Zauważ Zonczku, że ja tam nie napisałam kogo mam na myśli pisząc - siła
                      > nieczysta :P

Elodio;-)! w Twoich postach to określenie oznacza ulubieńca,inspiratora.pięknie
                      stylizujesz posty i ja odczytałem to jako buziak dla adresata określenia.za
                      pozwoleniem,że się wtrącam,albowiem ponieważ gdyż Twoje dzieło najlepiej broni
                      się samo.
                      dobrej nocy.łączę ukłony.
                      • elodia Re:znaczy mówisz żeś ulubieniec? 07.05.05, 22:56
                        i tak dobrze, że nie oblubieniec :P Oj, Zonc mam ja z tobą:))))
                      • Gość: zonc Re:uderz w stół... IP: *.man.bydgoszcz.pl 07.05.05, 22:57
                        trond napisał:

> Odpowiadasz na :
                        > elodia napisała:
                        >
                        > > Zauważ Zonczku, że ja tam nie napisałam kogo mam na myśli pisząc - siła
                        > > nieczysta :P
                        >
                        >
                        > Elodio;-)! w Twoich postach to określenie oznacza
                        ulubieńca,inspiratora.pięknie
                        >
                        > stylizujesz posty i ja odczytałem to jako buziak dla adresata określenia.za
                        > pozwoleniem,że się wtrącam,albowiem ponieważ gdyż Twoje dzieło najlepiej
                        broni
                        > się samo.
                        > dobrej nocy.łączę ukłony.

- nauczyłem się budować zdania wielokrotnie (po wielokroć) złożone :P
                        • trond Re:uderz w stół... 10.05.05, 22:41
                          Gość portalu: zonc napisał(a):

> trond napisał:
                          >
                          > > Odpowiadasz na :
                          > > elodia napisała:
                          > >
                          > > > Zauważ Zonczku, że ja tam nie napisałam kogo mam na myśli pisząc -
                          > siła
                          > > > nieczysta :P
                          > >
                          > >
                          > > Elodio;-)! w Twoich postach to określenie oznacza
                          > ulubieńca,inspiratora.pięknie
                          > >
                          > > stylizujesz posty i ja odczytałem to jako buziak dla adresata określenia.
                          > za
                          > > pozwoleniem,że się wtrącam,albowiem ponieważ gdyż Twoje dzieło najlepiej
                          > broni
                          > > się samo.
                          > > dobrej nocy.łączę ukłony.
                          >
                          >
                          > - nauczyłem się budować zdania wielokrotnie (po wielokroć) złożone :P

a to prawidłowo,albowiem ponieważ gdyż skromne problemy rozwiązują wyłącznie
                          zdania wielokrotnie(po wielekroć) złożone.trudne kłopotliwe problemy załatwiają
                          od ręki i prosto z mostu zdania proste i węzłowate.p.s.przynajmniej tak myślę.
                • Gość: Déjà vu elodio... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 01:20
                  elodia napisała:
                  > w moim guście ;P)poczuciem humoru,

...teraz z poczucia humoru
                  zostalo uczucie rumoru*...

*rzecz jasna tylko na forum

uklony pracowite,
                  Déjà vu
                • Gość: Gall do Elo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 12:27
                  Miło, że się odezwałaś
                  Pozdrawiam ciepło
                  Gall

• Gość: miły Re: CO WAM DAŁO FORUM.... IP: 195.175.37.* 07.05.05, 21:11
      tyle psychopatek,co przez ostatnie 2 lata na forum, to przez całe życie nie
      poznałem;
      • Gość: si Re: CO WAM DAŁO FORUM.... IP: *.net / *.net 07.05.05, 21:32
        Ja tez, a poniewaz moga byc niebezpieczni to sie wycofalem-mam nadzieje juz
        nigdy nie poznac pind typu qczi.
    • angoulene Re: CO WAM DAŁO FORUM.... 07.05.05, 21:54
      generalnie nie 'co', a 'kogo' ;)))
    • polynomial A gdzie jest... 07.05.05, 22:36
      ...Genuine 44? Obrońca amerykańskich morderców w Iraku.

Polynomial-C

p.s. Może by wrócić do dawnych spotkań na czacie? Chociaż raz w miesiącu?
      • Gość: Garbaty Re: A gdzie jest... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 22:46
        Genuine44 to dzisiaj "Dwumiasto"
        • Gość: zonc no to teraz ja :) IP: *.man.bydgoszcz.pl 07.05.05, 22:55
          Forum nazywane przez niektórych fooorooom :) dało mi materiał do wielu
          przemyśleń. Oto wnioski:

- Powiedzenie jaki stary taki głupi sprawdza się czasem aż za dobrze :)))
          (sorry nie dam przykładu, ale znacie mnie :P)

- Nie wiedziałem, że istnieją takie podłe kreatury!!!

- Nauczyłem się dystansu do ludzi.

- Poprawiłem i to znacznie swoją ortografię.

- Poznałem wiele ważnych wartości i ciekawych "starszych babek" :P

- ba! Jedna z nich okazała się prawdziwą przyjaciółką! Nie boję się użyć tego
          stwierdzenia!

- Forum utwierdziło mnie, iż kocham inwestycje:P (pozdrowionka dla ispanka!)
          dlatego wyniosłem się tam gdzie ich multum mam:P

ZONC:)
    • Gość: magda Re: CO WAM DAŁO FORUM.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 10:14
      obrzucanie wszystkich wyzwiskami
    • l_jane Co dało? 09.05.05, 12:03
      1. Kilka ciekawych znajomości (vide wątek wielkanocny)
      2. Poczucie dystansu (szczególnie z perspektywy czasu)
      3. Dało trudną lekcję tolerancji i może bardziej uświadomiło, ile nieszczęść
      może kryć się pod tym, co tylko pozornie "samo się obroni".
      I proszę nie mylić z PRAWDĄ (ukłon w tym momencie w stronę Lokatora, który
      kiedyś mi powiedział, że to właśnie "prawda zawsze się obroni")

Pozdr.
      • zinekk Re: Co dało? 09.05.05, 13:03
        Forum dało mi to, ze zostałem poeta , artystą, malarzem, pisarzem, ateista,
        aktorem itd.

Poza tym dało mi swiadomosc, ze w zyciu moze sie wszystko zdarzyc, nawet jesli
        zdarzenie jest tak prawdopodobne, jak 1:6 000 000 000.

Dało mi tez to, ze na jednym z wieczorow ja i Elodia zapomnielismy sie zalogowac
        i musiałem potem potwierdzic to, ze jest moja siostra. I wszyscy strasznie sie
        cieszyli, bo nudno w ten dzien było i nic sie nie działo.

Pozdro i narka ! Zaraz chlapne z budiora , bo mam cool zajawkę na lody
        czekoladowe ze sklepu.
        • Gość: bingo Re: Co dało? IP: *.telsten.com / *.telsten.com 09.05.05, 17:58
          aktorem to Ty jestes najlepszym
    • Gość: Takijeden. Re: CO WAM DAŁO FORUM.... IP: *.smgr.pl / 195.136.126.* 09.05.05, 17:09
      Zabiło mi cenny czas.
    • Gość: miły Re: CO WAM DAŁO FORUM.... IP: 195.175.37.* 09.05.05, 19:35
      zapomniałem dodać,że poznałem najdłuższą historię o pijanych lekarzach;
    • wielokrotny_recydywista Re: CO WAM DAŁO FORUM.... 09.05.05, 21:30
      poznanałem twórczość radcy
    • Gość: semeon Re: CO WAM DAŁO FORUM.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 01:10
      Dużo ciekawsze niż rozwiązywanie krzyżówek i czasami troche emocji.
      • Gość: wojt Re: CO WAM DAŁO FORUM.... IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.intelink.pl 10.05.05, 23:19
        Nie pamiętam kiedy to było , ale chyba z jakieś 3 lata temu całkiem przypadkiem
        trafiłem na to forum , zawsze lekceważyłem wszelkie czaty , fora itp. raczej im
        się jedynie przypatrywałem , byłem zdaje się wtedy w Multikinie i przerwali mi
        seans wyłączemiem prądu ,byłem tak wkurzony ze musiałem powiedzieć o tym
        szerszemu gronu i trafiłem, tu i co się okazało ze ludzie odpowiadają i to jest
        ich dużo i to niektórzy całkiem śmiesznie no i od tej pory wiedziałem już co to
        forum pojąłem sens słowa wątek i wogóle fakne to wszystko. Od tego czasu
        nastąpiły w moim życiu wielkie zmiany , dużo wody upłynęło w Wiśle w moim
        Fordonie ale forum dawało mi zawsze trochę emocji i to w sumie fajne .Pozdrawiam
    • Gość: Endengo Re: CO WAM DAŁO FORUM.... IP: *.edu.pl 11.05.05, 10:23
      Można się dużo dowiedzieć.
      • nortia Re: CO WAM DAŁO FORUM.... 27.05.05, 21:31
        - masę odmienności
        - potwierdzenie, że NIE każdy kibic do człowiek
        - lepszym pytaniem byłoby: co Wam odebrało forum?
        - różnobarwność życia, np. różne odcienie tej samej na pozór szarości (w myśl -
        wszyscy taplamy się w jednym bagnie)
        - trochę wiedzy
        - nowy zasób inwektyw

Z tym przyjemniejszych:
        - możliwość wyżycia się, z której jednak nie skorzystałam
        - poznanie czasem ciekawych opinii
        - poznanie coniektórych bliżej

Bilans? Nie wiem..

Ps. Od tego forum można się odzwyczaić, a czas spożytkować na... spaniu np.

Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka