Gość: vasco IP: *.tvgawex.pl 03.05.05, 03:40 Czy jest sens podtrzymywania przy życiu tego knota? Tak, mam na myśli klub piłkarski. Może sprzedajmy nazwę jakiejś firmie, a Straszewskiemu dajmy odpocząć! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bip do vasco IP: *.tvgawex.pl 03.05.05, 06:04 po co? Zawsze stowarzyszenie może sę nachlać! Jak ostatnio!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOŁO Re: do vasco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 10:00 O co wam ku..e chodzi, na kogo ta nagonka?? Po co tyle tematów synek zakladasz, czy ty tego chcesz czy nie, My będziemy zawsze, bo jesteśmy na dobre i złe!! Przykro mi że nam zazdrościsz najwierniejszych kibiców !! POZDRAWIAM NIEBIESKO CZARNYCH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vasco Re: do vasco IP: *.tvgawex.pl 03.05.05, 13:34 "kibice" z Zawiszafans.com pozazdrościć! Kogo ostatnio zlaliście? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan WIWAT 3 MAJ,WIWAT ZAWISZA IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 03.05.05, 15:23 ZAWISZA TO ZNANA MARKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vasco Re: WIWAT 3 MAJ,WIWAT ZAWISZA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 15:54 sorry za załozenie tematu jestem debilem i mam pomroczność jasną, mój stary to alkoholik matka puszcza się z siora na obwodnicy mam cholerną nadwage piegi i okulary (raczej okular bo takie wielkie szkła są) nikt mnie lubi nikt mnie nie kocha nawet psy sperdlajaa jak mnie widza.Jedyne co mnie podnieca to internet i zakładanie przygłupich tematów lub odpisywanie prowokacyjne w różnych watkach taki juz jestem wybaczcie. Net to całe moje życie. Tyle odemnie INTERNETOWY NAPINACZ POŚLADKÓW-VASCO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOŁO Re: WIWAT 3 MAJ,WIWAT ZAWISZA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 17:53 no chociaż raz prawde patologu napisałeś :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: WIWAT 3 MAJ,WIWAT ZAWISZA IP: 83.238.70.* 03.05.05, 20:40 KOŁO... ty naprawde jesteś debil :) teraz już nawet wszyscy to widzą :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOŁO Re: WIWAT 3 MAJ,WIWAT ZAWISZA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 20:56 tak, tak okłamuj się dalej, jak człowiek ma pasjęi daje swoje serce to jest debilem, my nie jesteśmy chorągiewki synku !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOŁO Re: WIWAT 3 MAJ,WIWAT ZAWISZA IP: 83.238.70.* 03.05.05, 21:57 tak tak... jesteśmy wierni i dlatego my ścierwa z upadłego klubu zawisza jesteśmy dumni z siania nienawiści, a co do kwestii chorągiewek to sam nie wiem o co mi chodziło! a więc tak jak wspominałem wcześniej jezdem kibol zafiszy i nikt mie nie doskoczy bo mam dresa i jeżdze sobiem w dresie tramfajem "2"! Odpowiedz Link Zgłoś
yaraz82 AUTOR ZAKOMPLEKSIONY VASCO 03.05.05, 22:00 WIDZĘ ŻE ZNÓW JAKIŚ ZAKOMPLEKSIONY KOLEŚ ZAŁOŻYŁ WĄTEK;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vasco Re: Zawisza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 21:26 oto moja fota img213.echo.cx/img213/704/kopia261020041020181cp.th.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOŁO Re: Zawisza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 22:15 No widzisz Yaraz, koleś jest jeb...ty ja już z nim nie wchodze w polemikę, nie będe swojego poziomu zaniżał!! Odpowiedz Link Zgłoś