IP: *.tvgawex.pl 03.05.05, 03:40
Czy jest sens podtrzymywania przy życiu tego knota? Tak, mam na myśli klub
piłkarski. Może sprzedajmy nazwę jakiejś firmie, a Straszewskiemu dajmy
odpocząć!
Obserwuj wątek
    • Gość: bip do vasco IP: *.tvgawex.pl 03.05.05, 06:04
      po co? Zawsze stowarzyszenie może sę nachlać! Jak ostatnio!!!
      • Gość: KOŁO Re: do vasco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 10:00
        O co wam ku..e chodzi, na kogo ta nagonka??
        Po co tyle tematów synek zakladasz, czy ty tego chcesz czy nie, My będziemy
        zawsze, bo jesteśmy na dobre i złe!!
        Przykro mi że nam zazdrościsz najwierniejszych kibiców !!
        POZDRAWIAM NIEBIESKO CZARNYCH
        • Gość: vasco Re: do vasco IP: *.tvgawex.pl 03.05.05, 13:34
          "kibice" z Zawiszafans.com pozazdrościć! Kogo ostatnio zlaliście?
    • Gość: pan WIWAT 3 MAJ,WIWAT ZAWISZA IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 03.05.05, 15:23
      ZAWISZA TO ZNANA MARKA
      • Gość: vasco Re: WIWAT 3 MAJ,WIWAT ZAWISZA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 15:54
        sorry za załozenie tematu jestem debilem i mam pomroczność jasną, mój stary to
        alkoholik matka puszcza się z siora na obwodnicy mam cholerną nadwage piegi i
        okulary (raczej okular bo takie wielkie szkła są) nikt mnie lubi nikt mnie nie
        kocha nawet psy sperdlajaa jak mnie widza.Jedyne co mnie podnieca to internet i
        zakładanie przygłupich tematów lub odpisywanie prowokacyjne w różnych watkach
        taki juz jestem wybaczcie. Net to całe moje życie. Tyle odemnie
        INTERNETOWY NAPINACZ POŚLADKÓW-VASCO
        • Gość: KOŁO Re: WIWAT 3 MAJ,WIWAT ZAWISZA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 17:53
          no chociaż raz prawde patologu napisałeś :P
          • Gość: ja Re: WIWAT 3 MAJ,WIWAT ZAWISZA IP: 83.238.70.* 03.05.05, 20:40
            KOŁO... ty naprawde jesteś debil :) teraz już nawet wszyscy to widzą :)
            • Gość: KOŁO Re: WIWAT 3 MAJ,WIWAT ZAWISZA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 20:56
              tak, tak okłamuj się dalej, jak człowiek ma pasjęi daje swoje serce to jest
              debilem, my nie jesteśmy chorągiewki synku !!
              • Gość: KOŁO Re: WIWAT 3 MAJ,WIWAT ZAWISZA IP: 83.238.70.* 03.05.05, 21:57
                tak tak... jesteśmy wierni i dlatego my ścierwa z upadłego klubu zawisza
                jesteśmy dumni z siania nienawiści, a co do kwestii chorągiewek to sam nie wiem
                o co mi chodziło! a więc tak jak wspominałem wcześniej jezdem kibol zafiszy i
                nikt mie nie doskoczy bo mam dresa i jeżdze sobiem w dresie tramfajem "2"!
                • yaraz82 AUTOR ZAKOMPLEKSIONY VASCO 03.05.05, 22:00
                  WIDZĘ ŻE ZNÓW JAKIŚ ZAKOMPLEKSIONY KOLEŚ ZAŁOŻYŁ WĄTEK;p
    • Gość: vasco Re: Zawisza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 21:26
      oto moja fota
      img213.echo.cx/img213/704/kopia261020041020181cp.th.jpg
      • Gość: KOŁO Re: Zawisza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 22:15
        No widzisz Yaraz, koleś jest jeb...ty ja już z nim nie wchodze w polemikę, nie
        będe swojego poziomu zaniżał!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka