Gość: cogito IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 18:50 Tak wynikalo z informacji przekazanych tu na forum przez jednego z forumowiczow. To na niezla sensacje to wyglada.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :-) Re: Czy ethanak to Krzysztof Aładowicz ?!?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 19:00 To dosyć głupi forumowicz i nie tylko w tym przypadku nie ma racji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cogito Re: Czy ethanak to Krzysztof Aładowicz ?!?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 19:03 Ale ja bym radzil miec sie na bacznosci i tak... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dino chyba tak, cogito wlasnie jest. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 19:04 chyba tak, cogito wlasnie jest. Jest adminem na bydgoskim forum i przygadal kiedys niejakiemu JERZEMU - puscił mu maila z wiąchą A kto to jest Krzysztof Aladowicz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cogito Re: chyba tak, cogito wlasnie jest. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 19:07 K.Aladowicz to redaktor, ktory pisze artykuly w GW. Powinien sie chyba jednak sam przyznac- niby forumowicz 'swoj'- a jednak jest stamtad- czyli od czwartej wladzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek Jątrzący Leszek podszywa się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 19:38 To kolejny nick jątrzącego Leszka który podszywa się i prowokuje awantury. Ostrzegam przed Leszkiem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dwumiasto Re: Czy ethanak to Krzysztof Aładowicz ?!?! 16.05.05, 19:38 Pytanko: Jezeli jest to co z tego? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaraz A może Lepper??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 19:59 A może Lepper tu też pisze.Stawiam że Lepper to willman:) Odpowiedz Link Zgłoś
dwumiasto Re: Nie. :) 16.05.05, 20:08 Wiemy juz kto to Ethanak, wiemy, ze Wilman to Lepper, teraz proponuje dochodzenie w sprawie kto to Aladowicz. :) Jerzussss gdzies ty. ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek Re: Czy pan_jerzy to Piotr Widuch??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 20:11 A może ktoś zna nazwiska takich forumowiczów jak mavelis, ad, wilman, seth, babbik albo michutor??? Bedę bardzo wdzięczny za każdą informację na ich temat. Odpowiedz Link Zgłoś
dwumiasto Re: Czy pan_jerzy to Piotr Widuch??? 16.05.05, 20:12 Gość portalu: Leszek napisał(a): > A może ktoś zna nazwiska takich forumowiczów jak mavelis, ad, wilman, seth, > babbik albo michutor??? > Bedę bardzo wdzięczny za każdą informację na ich temat. Pies im buzie lizal :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cogito Re: Czy pan_jerzy to Piotr Widuch??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 20:14 No coz sam nie wiem- niby ethanaku nie pisalbys nic tylko po prostu skasowal watek- jesli bylbys K. Aladowiczem Ja tam nie wiem moze nim jestes moze nie- na moje wyczucie raczej (tylko raczej..) nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grisza czy roman to koń, który mówi...? IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 16.05.05, 22:30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iv Re: czy roman to koń, który mówi...? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.05, 22:39 nie koń ktory mowi ma na imię Andrzej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Jak masz problem to sam się przedstaw a nie rżnij IP: *.tvgawex.pl 16.05.05, 22:41 gupa na forum. Odpowiedz Link Zgłoś