Dodaj do ulubionych

ADMINISTRATOR PO RAZ DRUGI

10.09.01, 11:58
Administracja wyjaśnia:
1. Agora S.A., właściciel portalu gazeta.pl, zatrudnia około 2,5 tysiąca osób, z czego około setki w samym tylko
woj. kujawsko-pomorskim. Firma nie robi pracownikom żadnych trudności w tym, by wyrażali swoje prywatne
opinie na forum gazeta.pl tak jak każdy inny Czytelnik i każdy mieszkaniec regionu.

Wątki reprezentujące oficjalne stanowisko redakcji czy działu administrującego forum są zawsze wyraźnie
oznaczane kolorem czerwonym. Każdy inny post wyraża tylko osobiste stanowisko autora i tak powinien być
traktowany.

2.
Rażącymi naruszeniami regulaminu forum są: spamowanie, publikowanie treści sprzecznych z obowiązującym
prawem, w tym zwłaszcza nawoływanie do nienawiści na tle rasowym, etnicznym czy wyznaniowym.

W razie przeoczenia przez administrację takich treści prosimy o postępowanie zgodne z zasadami działania
forum, czyli o informację do administatora na adres redakcja@bydgoszcz.agora.pl

W przypadku wysyłania postów RAŻĄCO naruszających regulamin, administracja arbitralnie stosuje sankcje takie
jak: banowanie czy usuwanie postów.
Uważni forumowicze wiedzą, że miało to już miejsce w przeszłości. W żadnym wypadku nie ujawnialiśmy jednak
tożsamości osoby/osób, które były winne naruszeń regulaminu.
Od tej zasady nie zamierzamy odstępować także w przyszłości, aby forumowicze mogli, tak jak dotąd, cieszyć
się możliwie najdalej posuniętą wolnością słowa.

3.
Redakcja jest nadal przyjaźnie nastawiona do inicjatywy NETBiT-u, czemu dawała już wyraz w publikacjach.
Redakcja z sympatią będzie obserwować dalszy jej rozwój.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ted® AMEN IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 10.09.01, 12:16
      wszystkie posty leszczora to jego prywatna sprawa - I TAK POWINNO BYC
      o co ten caly zamet, ze leszczu pracuje w GW (gdyby byl bezrobotny to pewnie
      nie mial by dostepu)
      dlaczego pracownicy GW maja byc dyskryminowani?

O CO WLASCIWIE CHODZI

Ted niekumaty
      • Gość: Baton Re: AMEN IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 10.09.01, 14:37
        Chodzi o to, ze jako pracownik GW musi zdawac sobie sprawe,
        ze nawet publikujac swoje prywatne opinie MOZE byc kojarzony
        z sama GW. Zwlaszcza, jesli jego opinie sa takie jakie widzielismy...
        Ja jako uzytkownik internetu i portalu GW czuje sie w tym
        wypadku ZAGROZONY, gdyz mam swoje konto w GW i zaczynam sie
        obawiac, ze jakis leszczor czy inny kolek wykorzysta moje
        dane osobowe do celow innych niz dopuszczalne....
        • Gość: Krzyżak Re: AMEN IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 10.09.01, 15:56
          Gość portalu: Baton napisał(a):

> Chodzi o to, ze jako pracownik GW musi zdawac sobie sprawe,
          > ze nawet publikujac swoje prywatne opinie MOZE byc kojarzony
          > z sama GW. Zwlaszcza, jesli jego opinie sa takie jakie widzielismy...
          > Ja jako uzytkownik internetu i portalu GW czuje sie w tym
          > wypadku ZAGROZONY, gdyz mam swoje konto w GW i zaczynam sie
          > obawiac, ze jakis leszczor czy inny kolek wykorzysta moje
          > dane osobowe do celow innych niz dopuszczalne....

I masz świętą rację Baton.Jeżeli ted i podobni jemu tego nie rozumieją to jest to
          po prostu b.przykre. Jesteśmy przekonani ,że nigdy więcej takich postów już nie
          będzie.
          Aha mamy potwierdzone ,że posty leszcza ,kicikoci, ehema ,luja i danca wysyłane
          były z budynku GW
          • Gość: jack Re: AMEN? IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.01, 16:38
            Ted musisz zrozumieć, że oczywiście także pracownicy GW mają prawo wyrażać
            swoje opinie na forum ale zachowując nawet anonimowość niech nie robią tego pod
            szyldem administratora i gospodarza forum.
            Ukrywają bowiem swoją anonimowość za plecami administratora. I tylko przez ich
            głupie zachowanie tracimy zaufanie do instytucji jaką jest GW.
            Mamy nadzieję, iż redakcja zajmie stanowisko.
            • Gość: Ted® Re: AMEN? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 10.09.01, 17:29
              Gość portalu: jack napisał(a):

> Ted musisz zrozumieć, że oczywiście także pracownicy GW mają prawo wyrażać
              > swoje opinie na forum ale zachowując nawet anonimowość niech nie robią tego pod
              > szyldem administratora i gospodarza forum.

jesli ktorykolwiek z nich jest jednoczesnie administratorem to zgoda na szafot,
              pierwszy bede krzyczal o sznur
              jesli macie takie dane to cofam wszystkie zastrzezenia, w przeciwnym razie sa to
              dla mnie tylko szykany wynikajace z osobistych pobudek urazonej ambicji
              • Gość: Krzyżak Re: Do Teda IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 10.09.01, 18:06
                Ted.Byliśmy tam w czwórkę.Administrator potwierdził nam bez żadnych
                wątpliwości ,że posty rodziny Leszczów wyszły z ich budynku.
                Sprawa jest zamknieta.Przynajmniej dla NetBiTu.
                Pozdr.
                • Gość: ochman Re: Do Teda IP: 194.203.162.* 10.09.01, 18:12
                  Macie glowy hultajow?
                • Gość: Ted® od Teda IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 10.09.01, 18:39
                  budynek to nie administrator, pracownik prywatnie to nie gazeta
                  wiec w koncu kto

gdzie nagroda
                  • Gość: radca Re: od Teda IP: 62.47.60.* 10.09.01, 19:05
                    Mnie sie to wszystko wydaje bardzo dziwne.Zrobila sie wielka awantura i burza.
                    Nawet nie wiadomo z jakiego powodu.Tak jak pisalem kiedys ;"z igly -widly"
                    Dlaczego takie ataki i wyzwiska? -tego nie moge pojac ?

Zrobila sie wielka afera -czy, to bylo konieczne ?

radca
                    • Gość: atomski Re: od Teda IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.01, 21:16
                      Za to jaki spokój nastanie,jak GW poszuka swoich krnąbrnych pracowników i da im
                      klapsa,ha !
                      A może radco przed przybyciem leszczora się nudziłeś ?
                      Jeżeli nie widzisz różnicy poziomu forum przed przybyciem leszcza i po
                      przybyciu leszcza to trzeba napisać list żelazny,ha !
                      • radca Re: od Teda 10.09.01, 21:36
                        Gość portalu: atomski napisał(a):

> Za to jaki spokój nastanie,jak GW poszuka swoich krnąbrnych pracowników i da im
                        >
                        > klapsa,ha !
                        > A może radco przed przybyciem leszczora się nudziłeś ?
                        > Jeżeli nie widzisz różnicy poziomu forum przed przybyciem leszcza i po
                        > przybyciu leszcza to trzeba napisać list żelazny,ha !

Drogi Atomski.

Nie,nie nudzilem sie nigdy.Trzeba przyznac,ze troche juz potrafie ocenic pewne
                        sytuacje na Forum.Czy trafnie -wedlug kogos,czy tez nie ? Na to nic nie poradze.

Gdybys byl uprzejmy i wyjasnil; z tym "listem zelaznym" ?
                        Nie bardzo wiem -komu mialby sie przydac lub byc potrzebny ?

pozdrawiam
                        radca

• Gość: ted Re: od Teda IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.01, 00:20
                    Można jeszcze tak: jak Cię złapią z ręką w cudzej kieszeni - powiedzieć, że to
                    nie twoja ręka przecież !
                    Wybacz ale bardziej do roli mecenasa jednej ze stron pasujesz.
    • Gość: zoe Re: ADMINISTRATOR PO RAZ DRUGI IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 11.09.01, 00:00
      pora skończyć tę niepotrzebną już w tej chwili dyskusję; myślę że pewne osoby
      wyjaśnily swoje wątpliwośvci i na tym koniec.
      W końcu spotykamy się na tym forum po to, aby podyskutować na pewne tematy,
      bądź im się przysłuchać, ale -dalibóg- nigdy w celu kłótni w tak złym
      stylu.Może po prostu niektórym puściły nerwy; jako ludzie kulturalni- co do
      tego nie mam żadnych wątpliwości-zakończmy ten temat i trzymajmy się zasad.
      pozdr,:-)))))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka