Dodaj do ulubionych

Budlex/Polonia - Unia Leszno 53:37

IP: *.pronet.lublin.pl 29.05.05, 21:13
"Po sezonie zasadniczym sześć zespołów będzie walczyć o awans do ekstraligi
(...)"

Taki tekst znalazł się pod tabelą ekstraligi. Czyli 6 zespołów z ekstraligi
będzie walczyć o awans do ekstraligi? Chyba słoneczko przygrzało za bardzo
panu redaktorowi :))
Obserwuj wątek
    • Gość: Kuba Re: Budlex/Polonia - Unia Leszno 53:37 IP: *.aircity.pl 29.05.05, 21:24
      Słoneczko przygrzało, zwłaszcza jeśli chodzi o te dwa wykluczenia. Oba były
      ewidentne i sędzia miał rację. Najpierw Kasprzak zmienił tor jazdy jeszcze
      przed 30 m i potrącił kołem bydgoszczanina, a później Jonsson nawet nie dotknął
      Rempały... Cała Polska widziała w TV, a Pan Redaktor pisze takie rzeczy... Oj
      Panie Wojtku...
      • Gość: Pepito Troszke regulaminu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.05, 07:46
        Jestem z Bydgoszczy i potrafie byc obiektywny. O ile wykluczenie Rempaly nie podlega dyskusji o tyle wykluczenie Kasprzaka bylo moim zdaniem niesluszne. Nalezy zaczac od tego ze nie ma czegos takiego jak linia 30 metrow. Kasprzak wylamywal motor i uderzyl Sawine, ale ..... jakos trzeba wejsc w luk. Gdyby Kasprzak nie wygrywal startu tak znaczaco to by nie bylo problemu. Sedzia powinien powtorzyc bieg w 4 osobowym skladzie. Gratuluje przepieknego meczu.
        • Gość: Kuba Re: Troszke regulaminu IP: *.aircity.pl 31.05.05, 19:40
          Nie zgodzę się z Tobą. Jeśli widziałeś telewizyjną powtórkę wyścigu z udziałem
          Kasprzaka, to na pewno zobaczyłeś doskonale, jak zmienił on tor jazdy zaraz po
          wyjściu spod taśmy. Wydaje mi się więc, że sędzie słusznie wykluczył go z
          powtórki. Pozdrawiam
    • Gość: carlos Re: Budlex/Polonia - Unia Leszno 53:37 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 12:33
      to sie tylko moze w Bydgoszczy zdażyc ze takie bolki jak Krzyżaniak i Robacki
      robia tyle punktów i przywoża Adamsa,to nazywa sie dopasowaniem do bydgoskiego
      betonu.Podniecajcie sie meczami u siebie zobaczymy co bedzie na wyjazdach np w
      Częstochowie gdzie bonusa nie znajdziecie
      • wchodzi Re: Budlex/Polonia - Unia Leszno 53:37 30.05.05, 12:46
        Gość portalu: carlos napisał(a):

> to sie tylko moze w Bydgoszczy zdażyc ze takie bolki jak Krzyżaniak i Robacki
        > robia tyle punktów i przywoża Adamsa,to nazywa sie dopasowaniem do bydgoskiego
        > betonu.Podniecajcie sie meczami u siebie zobaczymy co bedzie na wyjazdach np w
        > Częstochowie gdzie bonusa nie znajdziecie
        ---------------------------------------------------------------------------------
        Co za bzdurna wypowiedź.Czy Wy u siebie będziecie tak gościnni i przygotujecie
        tor pdobny do bydgoskiego.Jeżeli tak,to już się cieszę na to spotkanie.
        • Gość: carlos Re: Budlex/Polonia - Unia Leszno 53:37 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 13:04
          to nie jak napisalem ze Krzyzaniak i Robacki wracaja do formy tylko Pan
          Redaktorek dal bzdurny nagłowek.Wiem jak przygotowujecie tor w Bydgoszczy i
          trzeba z nim sie dobrze spasowac a zazwyczaj goscie maja z tym olbrzymie
          problemy.W Częstochowie bedzie przyczepnie i wtedy Wasi jezdzcy w formie pokaża
          jak sie jezdzi i walczy na dystansie(tzn z torem).Ale i tak lepszy taki tor od
          kartofliska w Toruniu.Robacki objeżdza Adamsa...........to przeciez normalne
      • Gość: pako Re: Budlex/Polonia - Unia Leszno 53:37 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 12:49
        zgadza sie ,na jakim torze Robacki i Krzyżaniak mogą wyprzedzic Adamsa?
        Odpowiedz-tylko w Bydgoszczy.Jak przegramy kolejny wyjazdowy mecz przez tych
        patałachow to panowie redaktorzy bedą mieli powrot do formy.Szkoda że mamy
        druzyne swojego toru

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka