Gość: PiS IP: *.tvgawex.pl 25.06.05, 11:40 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=51&w=25648402 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: PiS Re: co do wyroku Kaczynskiego...Mafia go ukarała IP: *.tvgawex.pl 26.06.05, 19:00 ciekawe co wachowski- przestepca powie na to- postaram sie o ujawnienie akt- z prokuratury-....i zobaczymy czy nie jest przestepca...marny kierowca mzk... komuchy albo zabijaja albo zamykaja....gowno wam da takie "dojscie po trupach"...i tak kaczynski bedzie prezydentem i was komunistyczne swinie porozlicza,, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart Re: co do wyroku Kaczynskiego...Mafia go ukarała IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.05, 20:42 Kiedy dowiedzialem sie o skazaniu Kaczora na mojej twarzy zagoscil usmiech. Mam nadzieje, ze postepowanie w drugiej instancji zakonczy sie utrzymaniem wyroku w mocy; wtedy pojde sie upic ze szczescia. Kiedy widze Kaczorow dwoch przypomina mi sie CzeKa, tak, tak... Juz widze nasz kraj pod rzadami brunatnych Kaczek - panstwo z permanetna inwigilacja i kontrola. PiSowcy to ludzie weszacy zdrady i spiski; kto nie jest z nami jest przeciwko nam. A o ich pomyslach gospodarczych juz pisac nie bede, bo mi szkoda tak pieknego niedzielnego wieczora... Krotko: socjalizm gospodarczy (tak,tak-a PiS to podobno prawica) w polaczeniu z panstwem nadzorczym nie wrozy dobrze. Kaczorku, zanim cos powiesz pomysl trzy razy... prawnik nie powinien chlapac jezorem... P.S. co do wachowskiego moje odczucia sa na poziomie "zyj myszko sobie, mnie nie przeszkadzasz"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomek Nie lubicie PIS? A jaka alternatywa - PO???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 20:45 Nie lubicie PIS? A jaka alternatywa - PO???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart Re: Nie lubicie PIS? A jaka alternatywa - PO???? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.05, 20:53 Nie lubie PiS to delikatnie powiedziane... Oni mnie do pasji doprowadzaja... Na moj stosunek do PiSuarow nakladaja sie jeszcze kwestie zwiazane z pogladem na prawo... Gdyby brunatne Kaczki mogly, wszystkich prawnikow wyslalyby do obozow reedukacji a la Mao w Chinach... Ja mam swoich kandydatow, na ktorych glosuje od kiedy glosowac moge. Powiem jedynie, ze to ludzie, ktorzy jako nieliczni pozostali czysci, tzn. nie toczyly sie postepowania, procesy itp. To ludzie madrzy i rozwazni, ale niestety Polacy jeszcze nie dojrzeli do ich wizji naszego kraju... To Unia Wolnosci, ktora obecnie startuje pod szyldem PD. Owszem sa pewne mankamenty mariazu z SLDowcami i SDPLdowcami, ale to jakos wytrzymam... A PiSuary do klozetu:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PISoman do barta Re: Nie lubicie PIS? A jaka alternatywa - PO???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 21:21 Lecz się człowieku z głupoty przeplatanej nienawiścią.Jeśli szukasz sprawiedliwości to na pewno nie w sądzie i do tego polskim.To typowo polityczny wyrok ,Bogu dzięki nie ostateczny!W sądzie otworzyć trzeba nieraz okno,żeby weszło ze świeżym powietrzem trochę sprawiedliwości.A plugawione przez ciebie "kaczory" i PIS i tak będą górą.Pogadamy po wyborach.Czas na odjęcie koryta od takich świń jak komuchy.A ty pewnie do tych lewaków należysz.Do świdanija towariszcz komunoman!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartowi Re: Nie lubicie PIS? A jaka alternatywa - PO???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 21:26 Ha,ha,ha Unia Wolności z 1% poparciem rodzin.Z Gazetą Wybiórczą na czele.Zrealizowało się marzenie Michnika = Unia Wolności z komuchami/PPR,PZPR,SLD itp bagno/.I masz swoje poparcie Partia Demokratyczna 2%.Czyli do twojego ulubionego pisuaru!Nie zapomnij spuścić wody!!!Wyborca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PO = nieudacznik PO = nieudacznik KonDom + fałszerka Piotrowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 20:38 PO = nieudacznik KonDom + fałszerka Piotrowska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart Re: co do wyroku Kaczynskiego...Mafia go ukarała IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.05, 20:59 P.S. na potwierdzenie ich manii przesladowczej wobec wszelkiej masci prawnikow, a sedziow w szczegolnosci proponuje spojrzec na temat pierwszego wpisu w tym watku: "mafia go ukarala"... jak mozna podwazac autorytet sadow?!!!! jaki od daje przyklad spoleczenstwu?!! skoro ja, kaczor mam sady w d.pie, to szary kowalski tez tak zacznie myslec! gdzie poszanowanie dla prawa?!! a to wszystko z ust profesora tejze nauki... poziom klozetu, stad PiSuary... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TAKma być i będzie Re: co do wyroku Kaczynskiego...Mafia go ukarała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 21:42 Kaczory są do kitu i na pewno przegrają te wybory, potrafią rozwalać to, co zbudują pierwszorzędnie. Z punktu widzenia marketingowego, uderzają w kampanii w złe struny. Wszędzie widzą czerwonych i tylko o tym mówią (nawet tu na forum, w dolach partyjnych widać to jeszcze gorzej), rozpętują wojnę ideologiczną, zieją podejrzliwością nawet wobec PO (jak gdyby sami ich nie krytykowali - taka poetyka kampanii wyborczej i tyle...), jakby nic nie nauczyli się z doświadczeń prawicy ostatnich 15 lat. Bez sensu. Chyba nie chcą wygrać, jeśli PO zachowa minimum trzeźwości taktycznej wygra te wybory. Co do polityki... nazywanie ich brunatnymi czy faszystami świadczy o chorobie psychicznej bądź przeżarciu mózgu telepapką w nie mniejszym stopniu niż PiS-u antykomunizmem. Władza sądownicza musi być zreformowana to oczywiste. Jak i wiele innych, ale przekaz PiS-u jest fatalny. Kaczyński mimo, że jest uczciwy, robi wiele by popsuć wizerunek, nie nadaje sie na lidera partii rządzącej. A UW alias PD nie jest lepsza, syf który widzimy wyrósł właśnie z ich pomysłów z ich idei. To, że teraz Kaczyńscy są mimo wszystko w czołówce politycznym zawdzięczamy tylko im, bo tylko dzięki nim grzebiemy się cały czas w postkomunistycznym bagnie lustracji i dekomunizacji. Gdyby zrobiono to od razu, dziś byśmy się sprzeczali o wizję polskiej dalszej modernizacji, a nie pierdoły, a takie Kaczory, uczciwe, acz niekompetentne, nie miałyby pewnie czego szukać w polityce. Będę kwiczał z radości jak PD szczeźnie na politycznym śmietniku historii wraz ze swoimi nowymi sojusznikami SLD... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart Re: co do wyroku Kaczynskiego...Mafia go ukarała IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.05, 23:48 dziekuje za uwagi. zdania na temat PiSuarow nie zmienie. nazwanie kaczorow brunatnymi nie jest pochodna choroby psychicznej lecz obserwcja radykalizacji kaczek - zbilzaja sie do "boskiego Romana G." za 2-3 lata z radoscia bede czytal wasze posty i lamenty nt. jak to kaczory spapraly sprawe. do lewaka mi baaaardzo daleko. jestem liberalem z lekkim odchyleniem lewicowym, wiec nie po drodze mi z socjal-nadzorczym panstwem w wersji kaczogrodzkiej. P.S. PD rzeczywiscie stoi nieciekawie, ale predzej czy pozniej odbije sie od dna, jestem o tym przekonany (vide: wybory do parlamentu europejskiego) Alez wy jestescie bojowi, a niech was... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart Re: co do wyroku Kaczynskiego...Mafia go ukarała IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.05, 23:59 Tak na koniec, czy nie przeraza was retoryka PiSowcow? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=51&w=25648402&a=25655996 Przeciez to jest porazajace!!!!! Chwilami przypomina Lepperiade... czy Giertychowke... Zastanowcie sie raz jeszcze nad Kaczkami, bo to moze sie nieciekawie skonczyc... Do zobaczenia na wyborach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TAKma byc i bedzie Re: co do wyroku Kaczynskiego...Mafia go ukarała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 00:29 Nie boje sie Kaczorow, bardziej niz obecnych rzadow, choc juz postanowilem, iz NA PEWNO na nich nie zaglosuje. Kaczory sa zdemonizowani - ot, Roman sie troche zuzyl, trzeba troche ponaskakiwac na prowadzacych w sondazach. Nieco obawiam sie koalicji PIS-LPR-PSL, ale bez przesady, faszyzmem to sie nie skonczy, najwyzej az/tylko 4 nastepne stracone lata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart Re: co do wyroku Kaczynskiego...Mafia go ukarała IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.05, 00:37 Obawiam sie nadmiernej ingerencji w prawa jednostki. Obawiam sie prob centralizacji gospodarki i rozdmuchania systemu zabezpieczenia socjalnego. Obawiam sie szukania hakow na tych "co nie z nami" i weszenia zdrad, spiskow itp. Obawiam sie zdecydowanie brutalniejszej i brudniejszej polityki niz obecna. Obawiam sie wreszcie radykalizacji zycia spolecznego. P.S. Nie zmienie zdania, ze brunatny najbardziej odpowiada radykalizujacemu sie PiSowi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do barta Re: co do wyroku Kaczynskiego...Mafia go ukarała IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.05, 06:09 "Nie obawiajcie się",przypominam słowa naszego Wielkiego Papieża Jana Pawła II.Po ponad 50 latach totalitarnej komuny nic już gorszego zdarzyć się nie może.Niszczono wszystkie wartości.Słowa -honor,wolność,demokracja,rodzina. Szacunek dla człowieka,jego pracy i wręcz wszystkiego był zdewaluowany.Liczył się tylko czerwony sztandar/kolor krwi przelewanej dla idei komuny/Wolę PO,PIS,LPR, bo bronią tych wszystkich wartości.A SLD potomek PPR,PZPR to dewiacje, sowietyzm w każdym wydaniu i niszczenie przypomnianych wyżej wartości.Oczywiście pożyjemy,zobaczymy!!! A do faszystów i brunatnych to bliżej tym z lewej strony.Tylko,że na Warszawę szli boso! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiS Re: co do wyroku Kaczynskiego...Mafia go ukarała IP: *.tvgawex.pl 27.06.05, 09:52 faktycznie bart nie masz co się bać KACZORÓW... Oni nie zabijają, ani nie zamykają za byle g.. Nie dziwię się wcale Tobie.... Baliśmy się w czasach PRL- zafajdanej komuny i teraz SLD... Historii nie zmienisz! Zabijali? zabijali! Zamykali niewinnych? Zamykali! a twoje zdanie na temat KACZORÓW akurat jest podrzedne...i tak będą rządzić i rozliczą te czerwone świnie... I komuchy już sie boja... W prokuraturze- szef Prokuratury az się trzesie.... I nikt tu nie podważa autorytetu "sadu"... To jest prawda, że jest to mafia! I uwierz mi...wkrótce będą rozliczeni. Ty Kaczorom do pięt nie dorastasz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart Re: co do wyroku Kaczynskiego...Mafia go ukarała IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.05, 10:30 Jednak sie nie mylilem, jestescie zadnymi wladzy krzykaczami, ludzmi, ktorzy nie licza sie ze slowami, a jedna z waszych ulubionych metod jest pomawianie- vide "sady to mafia"... Pojde o krok dalej i nazwe was frustratami, ktorzy wreszcie maja sposobnosc dokopac innym, zalatwic wlasne porachunki itp.! Na permanentnym rozliczaniu przeszlosci, co proponuje PiS nie da sie rozwijac i budowac gospodarki. Dla mnie liczy sie efektywnosc gospodarcza, a zapal PiSu prob centralizacji gospodarki moze przyniesc jedynie oplakane skutki. Mam juz dosc naprawiania finasow panstwa po porzednikach, ktorzy stosowali socjalne rozdwnictwo, a PiS to rozdawnictwo bedzie prowadzial. Ufam, ze wyborcy podejma odpowiedzialna decyzje w dniu wyborow i nie zaglosuja m.in. na PiS czy LPR i Lepperiade, bo te programy gospodarcze nie zapewnia Polsce tak pozadanego przyspieszenia... P.S. 1. Nie rozkreccie rewolucyjnego terroru, bo chyba pamietacie ze francuska gilotyna doby rewolucji w pewnym momencie zaczela scinac tych, ktorzy te rewolucje zaczeli... 2. Piety Kaczorow mnie nie interesuja, a w kwestii dorastania, to blizniaki siegaja mi najwyzej do pach:-) 3. Przyjrzawszy sie temu watkowi stwierdzam, ze wasz program jest oparty jedynie na wieszaniu komuchow ergo kiedy juz ich wszytkich powiesicie, zaczniecie szukac innych wrogow np. gejow, a rzeczywiste propblemy nadal beda na 4 planie. Moze jeszcze przywrocicie publiczne lincze, he? Taaak, Kaczory i ich haslo: "Chleba, igrzysk i wiesznia wrogow" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiS Re: Powiedz albo zginiesz... IP: *.tvgawex.pl 27.06.05, 10:49 Powiedz albo zginiesz (względnie pójdziesz siedzieć) to hasło wyborcze komunistow...Jak piękne jest to ustosunkowanie do ich "rządów"... Tak... chcemy komunę!Chcemy rozkraść do końca Polskę, chcemy aby zabijano niewinnych ludzie(policja) bądź przynajmniej karano za brak legitymacji szkolnej (sąd- cofnij się parę miesięcy wstecz)- faktycznie adekwatna jest sankcja do braku dokumentu... Prezydent i jego żonka niech współdziałaja z mafią... Dowiedzmy się, iż następny komunistyczny premier współpracował z SB i ma zadatki na konfidenta i szpiega! Ot właśnie rządy komuny! Co do negowanie pedałów... Nie wszyscy są tego zdania co nasz SZEF! Lecz uwierz mi, iz obrzydza mnie i nie jest apetyczne jak dwóch frajerów całuje się na ulicy (o zgrozo a co dalej..), na co patrzą moje dzieci... I później będzie tj. w Stanach- 13-latki będą zabijały po kilunastu swoich kolegów i nauczycieli! Twojej orientacji nie neguję, ale nie czyń tego w m-sach publicznych! Czy Ty naprawdę nie widzisz, że Sądy to mafia? Widocznie jesteś mało elekwentny, by czytać ghazety i oglądać tv... Nie słyszałeś o aferach- wśród "sędziów", "prokuratorów"? Nie wspomnę o "policji", która handluje narkotykami, gwałci obywateli i zabija niewinnych studentów... Zaraz napiszesz, że to nie komuchy...iz nic nie mają z tym wspólnego... A kto rządzi obecnie?Stołki kim są poobsadzane? Komuchami- mordercami! Nie neguj innych poglądów i nie denerwuj sie tak... Twoje nadzieje zamień na pokorę, gdyż KACZYŃSKI będzie rządził! Akurat Ty nie masz na to żadnego wpływu! Powiedz albo zginiesz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart Re: Powiedz albo zginiesz... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.05, 11:41 Znow brak rzeczowych argumentow, coz PiSowska retoryka jest porazajaca!!! Wroce raz jeszcze do nazywania sadow i wym. sprawiedliwosci mafia. Bardzo mnie boli i denerwuje PiSowskie podejscie do tej sprawy... Zareczam, ze wspomniane przez ciebie afery to jedynie promil w funkcjonowaniu wym. spraw. Moja wiedza o wym. spraw. nie opiera sie jedynie na tv czy prasie-zareczam. Szkoda tylko ze media to jedynie zrodlo twojej wiedzy w tym zakresie, stad rozumiem twoj niski poziom w tym zakresie... Nie jest bowiem uczcciwe odsadzanie wszystkich od czci i wiary. Sedziowie i prokuratorzy to osoby ktore bardzo ciezko pracuja za marne pieniadze i sa permanentnie opluwane przez spoleczenstwo, ktore daje sie pioniesc waszej retoryce. To ze znajdzie sie jedna czy dwie czarne owce nie jest podstawa do szkalowania calego srodowiska!!! Co do mojej elokwencji nie mam sobie nic do zarzucenia... "z nazwiska wnoszę iż Waść jesteś z gminu, a cham honoru nie ma" /T.Dołęga-Mostowicz/ Odpowiedz Link Zgłoś
wielokrotny_recydywista PiC 27.06.05, 11:02 Słyszałem,że PiS jest wielokrotnym przestępcą,oczywiście w sensie potocznym,gdyż popełnił następujące czyny: -zgwałcił nieletnią -uprawiał sodomię -ukradł torbę staruszce -dawał i brał łapówki -po pijaku rozjechał rowerzystę -podpalił cysternę z paliwem "Orlenu" -współpracował z "Baraniną" -brał udział w aferze Cargo Modlin i spółce Telegraf -mieszał olej napędowy z opałowym -publicznie obnażał się -użył przemocy wobec dzieci zawłaszczając im klocki lego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiS Re: co do wyroku Kaczynskiego...Mafia go ukarała IP: *.tvgawex.pl 27.06.05, 10:50 i jeszcze jedno mój drogi! Lepiej wieszać wrogów niż niewinnych- którzy nie chcą nic mówić! Ja mam na to przykłady- rządy SB, a ty? Kogo PiS powiesił? Nie bierz sobie tego do serca "mój drogi"...to taki grzecznościowy zwrot. Zaraz byś mnie zaciągnał za reke na parade wolności, co ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart Re: co do wyroku Kaczynskiego...Mafia go ukarała IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.05, 11:58 Znow brak rzeczowych argumentow, coz PiSowska retoryka jest porazajaca!!! Nie napisalem, ze PiS powiesil lecz ze wieszac bedzie. Uczyli w szkole male PiSkleta, ze nie wszytko nalezy rozumiec wprost? Piszac o wieszaniu wprowadzilem celowy absurd, w rozumieniu rozliczac... Chcoiaz z wieszaniem w doslownym tego slowa znaczeniu tez sie nie myle, bo przeciez chcecie wprowadzic kare smierci... Wroce raz jeszcze do nazywania sadow i wym. sprawiedliwosci mafia. Bardzo mnie boli i denerwuje PiSowskie podejscie do tej sprawy... Zareczam, ze wspomniane przez ciebie afery to jedynie promil w funkcjonowaniu wym. spraw. Moja wiedza o wym. spraw. nie opiera sie jedynie na tv czy prasie-zareczam. Szkoda tylko ze media to jedynie zrodlo twojej wiedzy w tym zakresie, stad rozumiem twoj niski poziom w tym zakresie... Nie jest bowiem uczcciwe odsadzanie wszystkich od czci i wiary. Sedziowie i prokuratorzy to osoby ktore bardzo ciezko pracuja za marne pieniadze i sa permanentnie opluwane przez spoleczenstwo, ktore daje sie pioniesc waszej retoryce. To ze znajdzie sie jedna czy dwie czarne owce nie jest podstawa do szkalowania calego srodowiska!!! Co do mojej elokwencji nie mam sobie nic do zarzucenia... "z nazwiska wnoszę iż Waść jesteś z gminu, a cham honoru nie ma" /T.Dołęga-Mostowicz/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do barta Re: co do wyroku Kaczynskiego...Mafia go ukarała IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.05, 13:33 Swoją retoryką przypominasz mi lata 80 i przygotowywanie przez sbków tzw."list proskrypcyjnych" i pisanie na drzwiach znanych sobie z pracy kolegów znaków "krzyży".A w całej prasie,organa milicyjne,PZPR obrzucały "Solidarność" inwektywami i błotem,że oto szykuje się totalna rozprawa opozycji z władzą.I niejaki Jaruzelski/vel Jaruzalski wg akt IPN? tajny agent Informacji Wojskowej podległej NKWD i GRU/ zgotował krwawą łażnię Polsce i Polakom w postaci tzw.stanu wojennego.Cofnął nas cywilizacyjnie i gospodarczo o następne 50 lat.Tak ty opisujesz ew.rządy PIS i PO.Sfolguj trochę proszę.Głosuję ja,moja Rodzina i Przyjaciele za Kaczyńskimi i PIS.Przeciw komunie,dewiacjom i wszystkiemu co się za nimi ciągnie!!!Polak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart Re: co do wyroku Kaczynskiego...Mafia go ukarała IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.05, 13:51 "z nazwiska wnoszę iż Waść jesteś z gminu, a cham honoru nie ma" /T.Dołęga-Mostowicz To chyba na tyle, szkoda mojego czasu... A Tobie, Twoim przyjaciolom i rodzinie z calego serca wspolczuje i mam nadzieje, ze za 4 lata przyznasz mi racje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do barta Re: co do wyroku Kaczynskiego...Mafia go ukarała IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.05, 14:03 Nie współczuj,bo jeszcze żyjemy i mamy się dobrze.Za 4 lata z kawałkiem jest jedno pewne-będziemy o 4 lata z kawałkiem starsi!Z panem po pańsku,a z chamem po chamsku!daj nam Boże zdrowie i do usłyszenia za 4 lata z kakałkiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiS Re: co do wyroku Kaczynskiego...Mafia go ukarała IP: *.tvgawex.pl 27.06.05, 18:30 Co za ograniczony typ z tego barta? Pewnie jakis komuch... Tak jesteś przeciwny karze smierci...A coś byś zrobił jakby zadźgali twoja matkę (o dzieciach nie wspomnę, bo ze swoim partnerem raczej ich nie będziesz miał)? A napisz mi co komuchy robili z ludźmi- czyt;ks. Popiełuszko? I ja podaję przykłady autentyczne... Ograniczony jesteś dla mnie ty...Starasz sie "wypaść" na elokwentnego, lecz jakoś to tobie nie wychodzi! Współczuć to raczej można tobie- za swój światopogląd... A jak brak tobie argumentów (wcale mnie to nie zdziwiło, to kończysz- czyt.uciekasz). Czy ty masz pojęcie o sądownictwie i prokuraturze? Kto pracuje za marne pieniądze? wskaż mi biednego sedziego czy proroka! przeciez to skorumpowana szajka, która nie opiera sie na róznego rodzaju kodeksach, a która sama próbuje ukladac prawo... za 4 lata, to mój drogi naród bedzie spokojniejszy, gdyż "sedziowie" i "prokuratorzy" i psy- skorumpowane i zakłamane beda siedziec w wiezieniach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiS Re: co do wyroku Kaczynskiego...Mafia go ukarała IP: *.tvgawex.pl 27.06.05, 18:34 Twój poziom intelektualny przypomina mi poziom 14-lata albo kibica widzewa- szowinistyczna swinie.... ty tylko potrafisz negowac, nie podajac argumentow i probujesz sugerowac na kogo glosowac i narzucasz innym na kogo maja glosowac! zebys sie nie zdziwil... piszac z toba staje sie infantylna... lecz nie "chowam glowy w piasek" tylko "rzucam" przyklady... moja wiedza na temat mafii jest bogatsza anizeli zaczerpnieta z mediow... pisalam o przykladach z tv, sadzac iz ty nie masz pojecia o innych zrodlach... a zapewniam ciebie, ze bys sie naprawde zdziwil gdybym podal pare przykladow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart Re: co do wyroku Kaczynskiego...Mafia go ukarała IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.05, 20:36 1. moge wskazac dziesiatki sedziow i prokuratorow, ktorzy mieszkaja w blokowiskach z plyty w m-3 albo m-4 przez swoje cale zycie; jezdza uzywanymi samochodami, bo nie stac ich na nowe; wybieraja miedzy kursem j. angielskiego dla dziecka a plaszczem na zime; 2. sedzia lub prokurator rejonowy, czyli ktos, kto skonczyl 5 lat studiow, 3 lata aplikacji i tylez samo lat asesury dostaje do reki 2.300 zlotych; porownaj te kwote z odpowiedzialnoscia jaka ponosi; to ty jestes prawniczym laikiem, wiec nie masz pojecia o ciezkiej pracy jaka wykonuja!!!! krew sie we mnie gotuje, ale spokojnie... 3. jestem przeciwny karze smierci nie ldatego ze jestem bezwzglednym humanitarysta, lecz dlatego, ze odsiedzenie calego zycia w sali 3 na 3 mkw jest zdecydowanie bardziej dotkliwe dla psychiki niz krotka chwila smierci...; oczywiscie mam pewne zastzerzenia co do wykonywania kary dozywotniego pozbawienia wolnosci-wiezniowie winni pracowac by choc w pewnym stopniu odciazyc skarb panstwa od utrzymania ich w pudle; brak argumentow? oto kolejne 4. program wyborczy PiSu opiera sie jedynie na rozliczaniu, weszeniu zdrad i spiskow, co podoba sie spoleczenstwu, bo, nie oszukujmy sie, Polak jest tepy i latwo daje sie naciagnac na glodne kawalki; 5. takie podejscie do sprawy zrzuca na dlasze plany sprawy gospodarcze, ktore w wykonaniu PiSu sa jeszcze bardziej porazajace niz kwestia rozliczania- zniesienie RPP; proby scentralizowania gospodarki; wstrzymanie prywatyzacji (jeszcze nikt nie udowodnil ze lepiej dba sie o panstwowe niz o prywatne); rozdmuchanie systemu socjalnego itd. prawo ekonomii jest proste: zeby komus dac komus trzeba zabrac, a wiec zabierze sie najbardziej przedsiebiorczym, ci nie beda mieli kasy na nowe m-ca pracy, co zwiekszy bezrobocie ergo liczbe chetnych po swiadczenia socjalne i kolo sie zamknelo. 6. gejem nie jestem (nic do nich nie mam), a ludzi twojego pokroju omijam szerokim lukiem, bo niewarci sa dyskusji, bo z wami nie da sie dyskutowac; to ja teraz moge npaisac, ze tobie brak argumentow. odnosze wrazenie, ze jestes jednym z tych nieskomplikowanych ludzi, ktorzy zyja jedna teza, sa bezkompromisowi , sfrustrowani i zacietrzewieni. Kaczory to doskonale wykorzystuja... 7. na koniec dodam, ze nigdy w zyciu nie spotkalem tak krwiopijczych, wulgarnych i prostackich osob jak Ty i Tobie podobni; a wrocilem tutaj, by wskazac, ze jestes w bledzie; 8. na postkomunistow nie glosuje z przyczyn moralnych; 9. jestem liberalem, dlatego nie jestem w stanie zaakceptowac skrajnosci; 10. poraza mnie radykalizacja PiSu w kierunku LPR i Samoobrony; "z nazwiska wnoszę iż Waść jesteś z gminu, a cham honoru nie ma" /T.Dołęga-Mostowicz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PO = nieudacznik PO = nieudacznik KonDom + fałszerka Piotrowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 20:38 PO = nieudacznik KonDom + fałszerka Piotrowska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart Re: PO = nieudacznik KonDom + fałszerka Piotrowsk IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.05, 20:39 liberal nie znaczy PO... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiS Re: PO = nieudacznik KonDom + fałszerka Piotrowsk IP: *.tvgawex.pl 28.06.05, 09:03 "DROGI"BART! CHYBA ZABOLAŁA CIEBIE PRAWDA O TOBIE, ZE TAK "RUSZYLES" DO ATAKU? TWÓJ PRETENSJONALNY TON I STARANIE SIĘ COŚ SOBIE (BO CHYBA NIE MNIE?)UDOWODNIĆ NIE RZUTUJE POZYTYWNIE NA TWOJ WIZERUNEK! NARZUCASZ Z GÓRY (A RACZEJ PRÓBUJESZ, BO KTO CHCIAŁBY SŁUCHAĆ TAKIEGO PRYMITYWA?)NA KOGO KTO MA GLOSOWAĆ! NIE POTRAFISZ N O R M A L N I E WYPOWIEDZ SIĘ O PiS BĄDŹ MAFII.... TWOJE ARGUMENTY SĄ NA POZIOMIE 14-LATKA (NIE OBRAŻAJĄC DORASTAJĄCEJ MŁODZIEŻY)..CO Z TEGO, ŻE ZARABIAJ 2300?TO OZNACZA IŻ NIE SĄ MAFIĄ? IZ NIE SĄ SKORUMPOWANI? TYLE (2300) ZARABIAJA W PIERWSZYM, DRUGIM, BADŹ TRZECIM ROKU PRACY! CHYBA, ŻE PRZEZ PRZYPADEK UMKNĘŁO TOBIE JEDNO ZERO? Z ŁAPÓWKAMI JAKIE BIORĄ TYLE GDZIEŚ BĘDZIE! MOJA WIEDZA JEST O WIELE BOGATSZA ANIŻELI WIADOMOŚCI Z GAZET CZY TV? PODAŁeM TOBIE AKURAT TE, KTÓRE "UJRZAŁY ŚWIATŁo DZIENNE", GDYŻ NIETAKTEM UJAWNIANIE JEST nazwisk, M-SC PRACY TYCH BANDZIORÓW (JESZCZE NIEPOTWIERDZONYCH PRZEZ MEDIA).afer.JEŚLI SZCZERZE TO WĄTPIŁEM, IŻ TY ZNAŁ BEDZIESZ WIADOMOŚCI Z RADIA I TV!KTOŚ O TAK NISKIM ILORAZIE INTELIG, NIEKOMPETENCJI I ZACOFANIA NIE INTERESUJE SIĘ POLITYKĄ! ROZBAWIŁES MNIE...NIE SĄ SKORUMPOWANIA....MAJĄ ODPOWIEDZIALNĄ PRACE... W KTÓRYM MOMENCIE JEST ODPOWIEDZIALNA? JAK BIERZE ŁAPÓWĘ?CZY JAK "UKŁADA" SIĘ Z PROKURATOREM? A WG MNIE LEKARZ MA ODPOWIEDZIALNĄ PRACĘ I PRĘDZEJ NAUCZYCIEL ANIŻELI SĘZIA CZY PROKURATOR! MA W AKTACH CZARNO NA BIAŁYM, MA KODEKS NP. CYWILNY, SĄ PROTOKOŁY PRZESŁUCHAŃ ŚWIADKÓW...TO W CZYM WIDZISZ PROBLEM? (PODAŁEM OKROJONY SZKIC-JAK P O W I N N I DZIAŁAĆ),. W RZECZYWISTOŚCI JEST TAK- 1. DOGADANIE Z PROKURATOREM 2. "WĘSZENIE" Z KIM MAJĄ DO CZYNIENIA 3. ŁAPÓWKA 4. WYROK- ZWYKŁY ŚMIERTELNIK SKAZANY ZA BATONA, PAN STAJSZCZAK, CHYLIŃSKI, RÓŻYCKI, GRUSZKA SĄ NA WOLNOŚCI. O CZYM TO ŚWIADCZY? CHYBA, ŻE INNE MIASTO SIĘ ZA NICH WEŹMIE, TO ZAMKNĄ ICH 1. SZCZUPACKI-OKTAN CZY GĄSIOREK! ZRESZTĄ MOJE INFORMACJE SĄ POTWIERDZONE.W UBIEGŁYM ROKU W JEDNEJ Z BYDGOSKICH GAZET(ROZUMIEM, ZE NIE MASZ POJECIA JAKIE NAWET SA, ALE PRZECZYTAJ DO KONCA) OPUBLIKOWANO "PRAC" SĄDOWNICTWA I PRKURATURY! I CO? NIE PAMIĘTAM NA ILE MIAST, LECZ SKUPMY SIĘ NA 50- BYDGOSZCZ ZAJĘŁA 49 M-SCE! JAK TERAZ ODPOWIESZ NA TO?ZAPEWNE, ZE BIORA NIE WSZYSCY (TAK JAK NIE WSZYSCY MIESZKAJA W DOMKACH, MAJA NOQWE AUTA). RANKING JEST OGÓŁEM A NIE WYBIÓRCZOŚCIĄ! TAKŻE NA 100 PROKURATORÓW BYDGOSKICH 2 NIE BIERZE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart Re: PO = nieudacznik KonDom + fałszerka Piotrowsk IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.05, 09:31 zalosne, no comments Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiS Re: PO = nieudacznik KonDom + fałszerka Piotrowsk IP: *.tvgawex.pl 28.06.05, 09:37 Tak najlepiej... Najwygodniej! ty stchorzyles! ty zakonczyles..i super... bo moglem stac sie infantylny dyskutujac z toba.. Odpowiedz Link Zgłoś
radca niesprawiedliwosc dla Kaczynskiego 28.06.05, 16:37 to typowa ZEMSTA KOMUNY radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart Re: niesprawiedliwosc dla Kaczynskiego IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.05, 17:20 tjaaaa, sczegolnie ze wyrok wydawala mloda sedzina z rejonu, ktora z komuna ma tyle wspolnego co lekcje w szkole podstawowej... tak a propos to kaczor moze sedziemu naskoczyc:-) i za to kocham prawo! Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: niesprawiedliwosc dla Kaczynskiego 28.06.05, 17:24 Gość portalu: bart napisał(a): > tjaaaa, sczegolnie ze wyrok wydawala mloda sedzina z rejonu, ktora z komuna ma > tyle wspolnego co lekcje w szkole podstawowej... > tak a propos to kaczor moze sedziemu naskoczyc:-) i za to kocham prawo! - oj malo wiesz na temat POLSKIEGO WYMIARU NIESPRAWIEDLIWOSCI radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart Re: niesprawiedliwosc dla Kaczynskiego IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.05, 17:30 a zdziwilbys sie radco;-) Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: niesprawiedliwosc dla Kaczynskiego 28.06.05, 17:31 Gość portalu: bart napisał(a): > a zdziwilbys sie radco;-) - no nie wiem :} radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart Re: niesprawiedliwosc dla Kaczynskiego IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.05, 17:44 a jednak:-) blogoslawieni ktorzy nie widzieli a uwierzyli;-) Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: niesprawiedliwosc dla Kaczynskiego 28.06.05, 17:46 Gość portalu: bart napisał(a): > a jednak:-) > blogoslawieni ktorzy nie widzieli a uwierzyli;-) - no to znasz realia i zakulisowe dzialania w POLSKIM WYMIARZE NIESPRAWIEDLIWOSCI radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xv Re: niesprawiedliwosc dla Kaczynskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 17:51 zwracam uwagę na blyskotliwa grę słów w wykonaniu radcy. uprzejmie prosze aby to docenic, jestescie świadkami jak czlowiek - w nadludzkim trudzie i znoju wspina sie szczyt swego intelektu. No dobra, na pagórek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart Re: niesprawiedliwosc dla Kaczynskiego IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.05, 17:57 1. nawet jesli na setki tysiecy spraw zdaza sie nieprawidlowosci, to stanowia one promile ogolnej dzialanosci wymiaru sprawiedliwosci. dlatego tak bardzo wnerwia mnie uogolnianie i nazywanie tej czesci wladzy np. mafia; 2. nie mierzmy wszystkich rowna miara-to jest pochodna komunizmu...; 3. zgadzam sie, ze tych, ktorzy nie spelniaja jednego z podstawowych warunkow tj. nieposzlakowanej opinii nalezy, po prawomocnym skazaniu (bo pomawiac nie jest sztuka), usuwac z szeregow; 4. polityka jak najdalej od sadow i prokuratur; 5. skoro, jak twierdzisz, znasz zakulisowe dzialania, to wiesz, ze 99% to ludzie ciezko zasuwajacy, bo 350-400 spraw rocznie na jedna osobe, to nie jest malo; 6. jesli znasz zakulisowe zycie, to wiesz, ze pracownicy resortu nie rozbijaja sie drogimi autami, mieszkaja skromnie; ich pensje uwlaczaja godnosci sprawowanej funkcji; 7. jesli znasz zakulisowe zycie, to wiesz, ze pisac mozna do rana... 8. wiec nie pieprz mi tu o niesprawiedliwosci, jesli choc troche znasz procedure karna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiS Re: niesprawiedliwosc dla Kaczynskiego IP: *.tvgawex.pl 28.06.05, 18:23 Radco! Bart zna doskonale "kulisy" "wymiarusprawiedliwości"...he,he. Nie uwłaszczając mu (sprząta w Sądzie Rej.i Prokuraturze) może i coś tam podsłuchał... On bredzi...99% normalnych, nie można wszystkich "mierzyć jedną miarą... Co za imbecyl... 1. 90 lekarzy na 100 bierze 2. 100 na 100 nie wypisuje rachunków za prywatne wizyty 3. 100 adwokatów -II- 4. 95 sedziow na 100 wydaje wyrok "normalie"- nie "układając sie" z prokuratorami 5. 99 na 100 prokuratorów bierze w łapę badx "dogaduje sie" z sedzia czy dogada z adwokatem (podejrzany, oskazrony rekompensuje prokuratorowui za swoja wolnosc lub brak kary). Faktycznie mieszkaja w blokach i jezdza 30 letnimi rzechami! aha.co do tej sedziny- ze jest mloda i nie ma nic wspolnego z komuna... boze....co za półmózg! faktycznie ona nie zna sie z innymi sedziami i prace dostala pewnie nie po ukladzie (tata lub mama zapewne konczyli prawo). to, ze jest mloda to faktycznie nie mogla "zagrac" politycznie.... nie, no facet mnie rozbraja... jakie argumenty...jest młoda...sa uczciwi, bo mieszkaja w bloku (ale jakim...w plombach nowiutenskim, mieszkanie ma 100metrow albo i wiecej). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart Re: niesprawiedliwosc dla Kaczynskiego IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.05, 18:27 skad ty nadajesz? oddzial zamkiety w tworkach? twoj poziom jest ponizej mulstego dna... cos ci mowi brakujace ogniwo w teorii darwina? jesli nie to spojrz w lustro:-) frustracja ci nosem leci... moze chusteczke? Odpowiedz Link Zgłoś
wielokrotny_recydywista cimoszko kandyduje 28.06.05, 18:31 w PiSie panika,przerażenie i dezorientacja,konusy walą w pory ze starchu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart Re: niesprawiedliwosc dla Kaczynskiego IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.05, 18:32 tak a propos: 1. najpierw musiala zdac egzamin na aplikacje (pytania przychodza z min.spraw); >zaraz napiszesz, ze przekupila ministra; 2. potem trzeba zdawac kolokwia i egzaminy; >odpowiesz, ze przekupila sedziow; 3. egzamin sedziowski; >przekupila komisje; 4. asesura (oczywiscie byl etat) - przekupila wizytatora, zeby dostac dobra note z poziomu orzeczniczego; 5. dalej to juz gorki, bo trzeba przekupic Krajowa Rade Sadownictwa (m.ni. Prezes sadu najwyzszego), ministra sprawiedl. (juz drugi raz) i wreszcie prezydenta rp, bo to on powoluje... taka jest droga do bycia sedzia, prosta, prawda? odnosze wrazenie, ze cie chyba prawnicy bardzo "niesprawiedliwie" kiedys potraktowali, stad twoja frustracja... zal mi ciebie! serio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiS Re: niesprawiedliwosc dla Kaczynskiego IP: *.tvgawex.pl 28.06.05, 18:55 Jeny,z takim czubem dawno nie miałem do czynienia... Czytaj uważnie: 1. trzesa sie komuchy- np. w prokuraturze rejonowej... w KMP i KWP w B-szczy (poproś kogoś na korytarzu- wyjaśni tobie co to za skróty) 2. jesteś tak ograniiczony, że nie wiesz co to jest tv gawex (ale jak już pisałem nie masz pojęcia o mediach, jedyne co wiesz, to fakt iż masz miotłe i wiaderko z mopem).W Tworkach nie ma tv Gawex, lecz to już dla ciebie zbyt skomplikowane. 3. nie możesz się pogodzic z faktem, ze moze stracic prace i bedziesz jak taki szczur uciekal jak PiS bedzie rzadzil! 4. co to kolokwia, egzaminów, dostania się na studia... Matko...Co za głąb...Nie wiesz, że profesor jest prawnikiem?a co za tym idzie układy i układziki...Wytłumacz mi (zapomniałem z kim mam do czynienia....to pytanie jest pyt.retorycznym)dlaczego na prawo dostają sie córki i synowie prawników?Pewnie są mądrzejsi od syna czy córki nauczyciela. Na własnym przykładzie tego doświdczyłem parę lat temu! Nastepnie- kto pracuje w sązie?gdzie młodzi "prawnicy" mają aplikację?u tatusiów, mam, wujków i cioć! Nie pisz mi o jakimś przekupowaniu Ministra, bo mnie już brzuch ze śmiechu boli (mamy ubaw z Ciebie wraz ze współpracownikami). Nie pisz, ze ty równiez masz z kimś...twoja miotła i mop to rzeczy martwe! Na szczęście nie miałem do czynienia z tymi bandziorami, lecz moja praca umożliwia mi kontakt z takimi ludzmi (pokrzywdzonymi). Zaraz imbecyl napisze, ze sa to podstawieni ludzie, ktorzy klamia... a media rowniez zmyslaja sobie, ze oni biora i sie ukladaja! tak , ty masz racje! brrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart Re: niesprawiedliwosc dla Kaczynskiego IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.05, 19:35 Widze, ze musimy inaczej rozwiazac problem, jaki sie w tym watku pojawil. Skoro Ty oskarzasz, a ja sie bronie, to zalatwmy spraw w sposob... sadowy. Ja jako podejrzany (oskarzony) nie mam obowiazku dowodzenia swojej niewinnosci. Ty jako oskarzyciel musisz udowodnic teze tym, ze wszyscy z polskiego systemu prawa sa "umoczeni". Zatem do dziela. Czekam na Twoje dowody (nie pomowienia). P.S. 1. Dodam, ze mamy w Polsce ok. 7000 sedziow, 6000 prokuratorow, 2. Do sadow rocznie wplywa kilkaset tysiecy spraw, zatem nielatwe masz zadanie... 3. sprzataczki w sadzie jeszcze pracuja, a ja sobie siedze w domku:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiS Re: niesprawiedliwosc dla Kaczynskiego IP: *.tvgawex.pl 28.06.05, 20:22 Gorszego kretyna nie widziałem- jak żyję...a już sporo latek... Przeżyłem szok!Nie mam do czynienia z tak prostymi ludźmi, dlatego nie mogę wyjść z podziwu! Lecz się człowieku! W co ty się chcesz bawić? "Nie ruszaj gówna, które śmierdzi..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart Re: niesprawiedliwosc dla Kaczynskiego IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.05, 21:01 Tylko barany chlapia jezorem, czlowiek rozsadny potrafi uzasadnic stawiane przez siebe tezy. Skoro nie potrafisz podac prostych argumentow i uzasadnic tez, to znaczy, ze jestes jednym z wielu goloslownych demagogow o rozumie zwierzecia podanego w zdaniu poprzedzajacym:-) Coz, kiedy rozdawano cehce zwana rozsadkiem stanales w innej kolejce. I tak, bardzo prostym zabiegiem, wykazalem twoje pustoslowie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: niesprawiedliwosc dla Kaczynskiego 28.06.05, 21:26 Gość portalu: bart napisał(a): > Widze, ze musimy inaczej rozwiazac problem, jaki sie w tym watku pojawil. > Skoro Ty oskarzasz, a ja sie bronie, to zalatwmy spraw w sposob... sadowy. Ja > jako podejrzany (oskarzony) nie mam obowiazku dowodzenia swojej niewinnosci. Ty - oczywiscie... i mozesz sobie kpic z wszystkiego dookola.... a dlaczego ? bo albo masz w tym momencie UKLADY , albo adwokat sie juz UKLADA Z PROKURATOREM I SEDZIA ? > jako oskarzyciel musisz udowodnic teze tym, ze wszyscy z polskiego systemu > prawa sa "umoczeni". - NIE WSZYSCY SA umoczeni, ale dobrze wiesz,ze ISTNIEJA PROCESY STEROWANE... i jakie osdzustwa i matactwa istnieja w "POLSKIM WYMIARZE NIESPRAWIEDLIWOSCI " > Zatem do dziela. Czekam na Twoje dowody (nie pomowienia). > P.S. > 1. Dodam, ze mamy w Polsce ok. 7000 sedziow, 6000 prokuratorow, - no i ? i co z tego wynika ? a wiesz co to " OBRAZA PRAWA KARNEGO " ? i ilu z tego podworka to stosuje ? > 2. Do sadow rocznie wplywa kilkaset tysiecy spraw, > zatem nielatwe masz zadanie... > 3. sprzataczki w sadzie jeszcze pracuja, a ja sobie siedze w domku:-) - wiesz dobrze, ze sedzia i prokurator POSIADAJA IMUNITET I SA PANAMI BEZKARNOSCI radca ps. im biedniejszy czlowiek - tym mniej sie dla takich liczy TEMIDA oczy zaslania,ale z tego co sie dzieje na tym podworku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart Re: niesprawiedliwosc dla Kaczynskiego IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.05, 21:33 "z nazwiska wnoszę iż Waść jesteś z gminu, a cham honoru nie ma" /T.Dołęga-Mostowicz Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.kmicic Re: niesprawiedliwosc dla Kaczynskiego 28.06.05, 21:54 Gość portalu: bart napisał(a): > "z nazwiska wnoszę iż Waść jesteś z gminu, a cham honoru nie ma" > /T.Dołęga-Mostowicz - a co to Waści nazwisko wadzi ? musi być Waść mniemanie wysokie o sobie posiadasz AK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart do radcy Re: niesprawiedliwosc dla Kaczynskiego IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.05, 21:48 poza tym czytaj uwaznie. uwazne czytanie cecha prawnika:-) zaproponowalem quasi-proces z tego wzgledu, ize jest on jedyna metoda na mojego adwersarza. skoro ktos komus cokolwiek zarzuca, niech zarzuty udowodni. jesli nie jest w stanie przedstawic dowodów na poparcie wlasnej tezy, to jego zarzuty okazuja sie byc goloslownym pomowieniem. NIECHAJ JEZYK GIETKI MOWI TO CO NAJPIERW POMYSLI GLOWA Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.kmicic Re: niesprawiedliwosc dla Kaczynskiego 28.06.05, 21:57 Gość portalu: bart do radcy napisał(a): > poza tym czytaj uwaznie. uwazne czytanie cecha prawnika:-) > zaproponowalem quasi-proces z tego wzgledu, ize jest on jedyna metoda na mojego > > adwersarza. > skoro ktos komus cokolwiek zarzuca, niech zarzuty udowodni. jesli nie jest w > stanie przedstawic dowodów na poparcie wlasnej tezy, to jego zarzuty okazuja > sie byc goloslownym pomowieniem. > > NIECHAJ JEZYK GIETKI MOWI TO CO NAJPIERW POMYSLI GLOWA - mądrej głowie dość po słowie Waści to omija - jak Zagłobę abstynencja AK Odpowiedz Link Zgłoś