Dodaj do ulubionych

ZARZĄDZANIE i MARKETING, st. uzupeł w Bydgoszczy

05.08.05, 07:35
Do 30.08. można składać dokumenty w Collegium Medicum w Bydgoszczy.
Zajęcia mają odbywać się na miejscu!
"To chyba WAŻNE"? ;)

Zapisujcie się, bo nie otworzą ;(

Pozdr.
Obserwuj wątek
    • blue75 Kierunek... 05.08.05, 08:02
      .... na Wydziale Nauk Ekonomicynzch i Zarządzania UMK

Szczegółowe info:

www.econ.uni.torun.pl
      tel. (056) 611-47-66; (052) 585-33-88
    • blue75 up (ntxt) 08.08.05, 07:11
    • Gość: real Torun daje B-cz to czego ona nie ma. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.05, 13:52
      Jak sie okazuje, Torun tez daje B-cz to czego ona nie ma.
      • blue75 UP (ntxt) 10.08.05, 13:36
      • ethanak W budynkach które jej zabrał... 11.08.05, 01:01
        podstępnie przy okazji fuzji Akademii Medycznej w Bydgoszczy z UMK...
    • Gość: . ZARZĄDZANIE i MARKETING - niech nie otworzą!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 00:50
      Zarządzanie i Marketing magisterskie w UMK to koszmar - w szczególności dla
      absolwentów z Bydgoszczy! Bufony z Torunia każą zdawać dużo egzaminów
      (ponownie) - jako różnice programowe. Zapisałem się tam w zeszłym roku, ale
      szybko uciekłem do filii AE z Łodzi - jest przy Zachemie w Bydgoszczy - nie
      żałuję! Student jest tam traktowany jak prawdziwy klient i absolwenci bydgoscy
      wchodzą tam bez żadnych dodatkowych egzaminów i traktowani są poważnie. Dlatego
      przestrzegam wszystkich przed zapisywaniem sie do filii z Torunia!!!
      • Gość: racja Re: ZARZĄDZANIE i MARKETING - niech nie otworzą!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 01:07
        Przecież w Toruniu stale zastrzegają się, że pierwszeństwo mają absolwencji
        UMK - niech oni sobie tam studiują. UMK zapuszcza kolejne macki w Bydgoszczy! I
        tak na większość wykładów trzeba będzie jeździć do Torunia. Rozpocząłem też tam
        studia magisterskie, ale szybko przeniosłem się do Wałcza (filia ze Szczecina) -
        tam przynajmniej jest sympatyczna atmosfera i nie jestem dyskryminowany, że
        pochodzę z Bydgoszczy. No i najważniejsze - niższe czesne!
        • blue75 News (NIE plotka) - NA FOBIE 11.08.05, 07:23
          Po bydgoskim ATR w tym roku nie ma wyrównywania różnic programowych.
          To pewnik.

Jeżeli zostanie utworzona "grupa bydgoska" to zajęcia NA PEWNO będą na miejscu.

• Gość: . Re: News (NIE plotka) - NA FOBIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 09:28
          • Gość: gość News - Marketing internetowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 09:56
            UMK - jako "blue75" robi marketing internetowy. Jak wiadomo w marketingu nie
            wszystko jest prawdziwe! A co mówią o czesnym? Cena to istotny element
            marketingu.
    • blue75 Re: ZARZĄDZANIE i MARKETING, st. uzupeł w Bydgosz 12.08.05, 07:22
      Drogi Ktosiu, żaden 'marketing'. Po prostu zależy mi bardzo, by zebrała się
      wystarczająca liczba osób, by otworzyli na miejscu ten kierunek. Dla mnie ma
      to, z pewnych względów, znaczenie prorytetowe. Ze znajomych z roku, kto chciał -
      już skończył.
      A co do cen - porównaj sobie cennik uczelni mających w ofercie ten kierunek na
      naszym bydgoskim rynku (dostępne w witrynach Uczelni)

Pozdr.
      • Gość: ktoś MARKETING IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 10:22
        Najlepszą odpowiedzią na jakość produktu jest zainteresowanie odbiorców -
        widać "coś jest na rzeczy", jeśli jest kłopot z zebraniem grupy!!!
      • Gość: . Re: ZARZĄDZANIE i MARKETING, st. uzupeł w Bydgosz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 10:48
        Czesne za 1 miesiąc wynosi w UMK na tym kierunku 640 zł; 1 rok 5120; 2 lata
        10240 (jeśli nie podniosą w przyszłym roku). To najdroższe studia w regione -
        oczywiście poza medycznymi (też UMK).
        • blue75 Re: ZARZĄDZANIE i MARKETING, st. uzupeł w Bydgosz 12.08.05, 15:01
          Dane ze strony UMK (żródło www.umk.pl/studia/oplaty

I rok - 4450 PLN
          semestr - 2300 PLN
          • blue75 Re: ZARZĄDZANIE i MARKETING, st. uzupeł w Bydgosz 12.08.05, 15:02
            Btw. do Ktosia:
            wiesz co to jest cykl zycia produktu? ;p

Pozdr.
            • Gość: ivan&delfin Re: ZARZĄDZANIE i MARKETING, st. uzupeł w Bydgosz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 15:09
              O co Ci chodzi blue75, pacholku torunia?!?
          • Gość: ktoś Re: ZARZĄDZANIE i MARKETING, st. uzupeł w Bydgosz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 23:40
            Sprawdzam na podanej stronie: czesne za miesiąc 640 zł - płacę w miesięcznych
            ratach: 8*640 = 5120 - nie chce być inaczej. A nie mówiłem, że blue75 robi
            marketing i ukazuje sprawy w krzywym zwierciadle?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka