blue75 05.08.05, 07:35 Do 30.08. można składać dokumenty w Collegium Medicum w Bydgoszczy. Zajęcia mają odbywać się na miejscu! "To chyba WAŻNE"? ;) Zapisujcie się, bo nie otworzą ;( Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blue75 Kierunek... 05.08.05, 08:02 .... na Wydziale Nauk Ekonomicynzch i Zarządzania UMK Szczegółowe info: www.econ.uni.torun.pl tel. (056) 611-47-66; (052) 585-33-88 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: real Torun daje B-cz to czego ona nie ma. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.05, 13:52 Jak sie okazuje, Torun tez daje B-cz to czego ona nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
ethanak W budynkach które jej zabrał... 11.08.05, 01:01 podstępnie przy okazji fuzji Akademii Medycznej w Bydgoszczy z UMK... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . ZARZĄDZANIE i MARKETING - niech nie otworzą!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 00:50 Zarządzanie i Marketing magisterskie w UMK to koszmar - w szczególności dla absolwentów z Bydgoszczy! Bufony z Torunia każą zdawać dużo egzaminów (ponownie) - jako różnice programowe. Zapisałem się tam w zeszłym roku, ale szybko uciekłem do filii AE z Łodzi - jest przy Zachemie w Bydgoszczy - nie żałuję! Student jest tam traktowany jak prawdziwy klient i absolwenci bydgoscy wchodzą tam bez żadnych dodatkowych egzaminów i traktowani są poważnie. Dlatego przestrzegam wszystkich przed zapisywaniem sie do filii z Torunia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: racja Re: ZARZĄDZANIE i MARKETING - niech nie otworzą!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 01:07 Przecież w Toruniu stale zastrzegają się, że pierwszeństwo mają absolwencji UMK - niech oni sobie tam studiują. UMK zapuszcza kolejne macki w Bydgoszczy! I tak na większość wykładów trzeba będzie jeździć do Torunia. Rozpocząłem też tam studia magisterskie, ale szybko przeniosłem się do Wałcza (filia ze Szczecina) - tam przynajmniej jest sympatyczna atmosfera i nie jestem dyskryminowany, że pochodzę z Bydgoszczy. No i najważniejsze - niższe czesne! Odpowiedz Link Zgłoś
blue75 News (NIE plotka) - NA FOBIE 11.08.05, 07:23 Po bydgoskim ATR w tym roku nie ma wyrównywania różnic programowych. To pewnik. Jeżeli zostanie utworzona "grupa bydgoska" to zajęcia NA PEWNO będą na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: News (NIE plotka) - NA FOBIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 09:28 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość News - Marketing internetowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 09:56 UMK - jako "blue75" robi marketing internetowy. Jak wiadomo w marketingu nie wszystko jest prawdziwe! A co mówią o czesnym? Cena to istotny element marketingu. Odpowiedz Link Zgłoś
blue75 Re: ZARZĄDZANIE i MARKETING, st. uzupeł w Bydgosz 12.08.05, 07:22 Drogi Ktosiu, żaden 'marketing'. Po prostu zależy mi bardzo, by zebrała się wystarczająca liczba osób, by otworzyli na miejscu ten kierunek. Dla mnie ma to, z pewnych względów, znaczenie prorytetowe. Ze znajomych z roku, kto chciał - już skończył. A co do cen - porównaj sobie cennik uczelni mających w ofercie ten kierunek na naszym bydgoskim rynku (dostępne w witrynach Uczelni) Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś MARKETING IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 10:22 Najlepszą odpowiedzią na jakość produktu jest zainteresowanie odbiorców - widać "coś jest na rzeczy", jeśli jest kłopot z zebraniem grupy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: ZARZĄDZANIE i MARKETING, st. uzupeł w Bydgosz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 10:48 Czesne za 1 miesiąc wynosi w UMK na tym kierunku 640 zł; 1 rok 5120; 2 lata 10240 (jeśli nie podniosą w przyszłym roku). To najdroższe studia w regione - oczywiście poza medycznymi (też UMK). Odpowiedz Link Zgłoś
blue75 Re: ZARZĄDZANIE i MARKETING, st. uzupeł w Bydgosz 12.08.05, 15:01 Dane ze strony UMK (żródło www.umk.pl/studia/oplaty I rok - 4450 PLN semestr - 2300 PLN Odpowiedz Link Zgłoś
blue75 Re: ZARZĄDZANIE i MARKETING, st. uzupeł w Bydgosz 12.08.05, 15:02 Btw. do Ktosia: wiesz co to jest cykl zycia produktu? ;p Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ivan&delfin Re: ZARZĄDZANIE i MARKETING, st. uzupeł w Bydgosz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 15:09 O co Ci chodzi blue75, pacholku torunia?!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: ZARZĄDZANIE i MARKETING, st. uzupeł w Bydgosz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 23:40 Sprawdzam na podanej stronie: czesne za miesiąc 640 zł - płacę w miesięcznych ratach: 8*640 = 5120 - nie chce być inaczej. A nie mówiłem, że blue75 robi marketing i ukazuje sprawy w krzywym zwierciadle? Odpowiedz Link Zgłoś