Dodaj do ulubionych

Ktore fora warto odwiedzac?

IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.02, 02:58
Sledze od pewnego czasu dwa fora bydgoskie -
jedno Gazety Wyborczej, drugie na bydziowe na bydzia.pl.
Kazde inne z nich inne. Pierwsze bardzo poprawne, zadbane, niestety ma
ostatnio niewielu uzytkownikow i troche podupada, drugie - bydziowe, jak ktos
kiedys powiedzial "niszowe", nie moderowane, mozna pisac do woli, ale
niewiele sie tam dzieje.
Czy sa inne fora, moze lepsze, traktujace o Bydgoszczy?
Bede wdzieczny za informacje.

Olek
Obserwuj wątek
    • fiodor2001 Re: Ktore fora warto odwiedzac? 30.08.02, 08:25
      to może na jednym i na drugim forum powinnieneś zacząć częściej pisać, co na
      pewno wyjdzie na dobre gazecie i bydzi, a zatem do pracy!!! Olku;-)))))
      • nodorf Do Fiodora 04.09.02, 11:10
        fiodor2001 napisał:

> to może na jednym i na drugim forum powinnieneś zacząć częściej pisać, co na
        > pewno wyjdzie na dobre gazecie i bydzi, a zatem do pracy!!! Olku;-)))))

Zachęcasz do pisania na forum bydziowym, a jakiś czas temu usunięto stamtąd mój
        post w wątku o Łuczniczce. Dodam, że nie były to żadne kontrowersyjne obscena,
        tylko jedna z teorii o jej pochodzeniu.
        • izmael Re: Do nodorf 'a 04.09.02, 11:20
          nodorf napisał:
          > Zachęcasz do pisania na forum bydziowym, a jakiś czas temu usunięto stamtąd
          mój
          >
          > post w wątku o Łuczniczce. Dodam, że nie były to żadne kontrowersyjne obscena,
          > tylko jedna z teorii o jej pochodzeniu.
          sprawa z usunięcięm wątku o Łucznicce jest prozaiczna - "bydzia" się nam
          wysypała i parę postów, w tym też Twój zniknęło...
          Szkoda.
          - nie stosujemy polityki usówania wątków z "Bydzi", o ile nie są to rzeczy
          niesmaczne.
          Raz jeszcze przepraszany i liczymy na udział w forum
          Historia o kochance twórcy Łuczniczki wielce nas poruszyła.

• Gość: Fore Re: Do Fiodora IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 04.09.02, 11:40
          A już własnie chciałam pisac o awarii bydzi - i o pewnym wirusie, czy też
          bakterii, co posty zjada. Nie martw się Fiodor, moje też zeżarło:))
          • Gość: Fore Do Nodorfa ofkorbz ekhem ekhem (no txt) IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 04.09.02, 11:42
        • nodorf Re: Do Fiodora 04.09.02, 12:56
          Dziękuję Fore za słowa otuchy, a bydziakom za uspokajające wyjaśnienia. Już
          myślałem, chłopaki, że rozsmakowaliście się w cenzurze. Gwoli ścisłości, nie
          pisałem o kochance twórcy, lecz fundatora - istotna różnica.
      • Gość: t Re: Ktore fora warto odwiedzac? IP: *.firma / 192.168.20.* 04.09.02, 11:28
        tak, do pracy rodacy
    • Gość: fin Re: Ktore fora warto odwiedzac? IP: *.atr.bydgoszcz.pl 30.08.02, 12:26
      Gość portalu: Olek napisał(a):

> Czy sa inne fora, moze lepsze, traktujace o Bydgoszczy?
      > Bede wdzieczny za informacje.
      >
      > Olek

Co do forum GW i na bydzia.pl, to w pełni się z Tobą zgadzam.
      Niestety, te dwa fora to zdecydowanie najlepsze fora w Bydgoszczy, inne bydgoskie fora to już dno kompletne.
      Kiedys była szansa, że dobre będzie forum na portalu miejskim: www.bydgoszcz.pl
      Był nawet czas, że na tym portalu rozmawial z forumowiczami przedstawiciel zarządu miasta (chyba rzecznik
      prasowy). Ale gdy pytania forumowiczów staly się dla niego zbyt trudne i niewygodne, zrezygnował z udziału.
      Ponadto od strony technicznej forum na www.bydgoszcz.pl jest zrobione tak fatalnie, że gorzej już chyba nie można.
      Więc to forum praktycznie upadło. Podobnie beznadziejne są fora (nie wiem nawet, czy można je tą nazwą okreslić)
      Gazety Pomorskiej i Expressu.

Tak więc liczą się tylko forum GW i bydzia.pl
      A jesli miałbym cos jeszcze dodać, to mogę powtórzyć to, co napisał fiodor, bo ma chłopak rację:

> to może na jednym i na drugim forum powinnieneś zacząć częściej pisać, co na
      > pewno wyjdzie na dobre gazecie i bydzi, a zatem do pracy!!! Olku;-)))))

Pozdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka