Dodaj do ulubionych

Będziemy mistrzami - mówi Grzegorz Ślak, prezes...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 23:36
No panie prezesie.........Blue Cafe zagra z okazji II miejsca ;-)). No tak
przecież siłą uderzeniową Uni T jest Jacuś....G;-) Wardzała, Rempała...... Ale
gwoli ścisłości to Ci zawodnicy jeżdza wspaniale na swoim torze...ale na
wyjazdach juz tak nie za bardzo. Co do mlodziezowcow......tak ma Pan racje
Kolodziej zdobył IMP na torze......ale w Tarnowie..a nie w Bydgoszczy. A co do
Jonssona to zycze Panu takiego "killera" w zespole... W sumie cieszy mnie to
ze sie Bydgoszcz lekcewazy....to dobrze.......wicewistrzostwo Tarnowa bedzie
jeszcze bardziej bolalo ;-)))) To bedzie ciezki mecz.......ale licze na
Roberta Sawine-> moze znow zadziwi nas sposobem jazdy z oczami dookola glowy i
na Piotra Protasiewicza. Co do atutow Unii T to sa one 3; Tomek G , Tony i
mlodziezowcy.......ale jak wiadomo w 3 sie meczu nie wygra.....

Pozdrawiam zuzlowa Polske.
Obserwuj wątek
    • Gość: rafał_bydg Będziemy mistrzami - mówi Grzegorz Ślak, prezes... IP: *.man.bydgoszcz.pl 07.09.05, 23:41
      Mam nadzieję,ze Ślak zostanie ukarany za sawoją pychę! Jak można być pewnym
      mistrzostwa skoro nie było nawet jednego meczu?! Jak sport można traktować
      tylko w kategoriach biznesu? Czy ten człowiek ma pojecia o prawdziwym
      sporcie? Czy nie pamięta jakiego negatywnego psikusa dali swoim kibicom
      piłkarze Realu Madryt albo innych zespołów? Prezesie-wiecej pokory bo jesteś
      cholernie zarozumiały.Jak mozna twierdzić,ze Rickardsson jest lepszy od
      Jonssona i NA PEWNO zdobędzie wiekszą ilość punktów w Bydgoszczy niz Andreas
      w Tarnowie? Czy dzisiejsza porażka Anglików z Irlandią Płn także niczego nie
      dają do myslenia?
      Człowieku-organizujesz fetę a ciekawe czy to samo zrobisz jak wróca twoi
      ziomale ze srebrem? Czas takich zarozumialców jak ty sie konczy i to Polonia
      bedzie mistrzem-mam wielką nadzieję i to na przekór tobie-własnie
      tobie.Czekam,aby zobaczyć twoja minę po porażce z Polonią i zdobyciu srebra
      przez najemników Gollobów w Tarnowie!
    • Gość: UNIA DMP 2006 Prezes Ślak na Przeydenta RP !!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 09:37
      Brawo Panie Prezesie Tarnów też jest pewny na 100 % z Mistrza , ja w
      niedziele biorę Szampana na mecz mojej kochanej UNII !!!!!!!!!!
      • Gość: K2_bakubaku_WuBe Re: Prezes Ślak na Przeydenta RP !!!!!!!!!!!!!!!! IP: 82.146.247.* 08.09.05, 09:49
        a ja mołotowa dla Pana prezesa...
        • Gość: nn Co za zadufany młot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 11:10
          Nie mogę tego czytać.Czy ten człowiek jest normalny.?Zero asekuracji, poprostu
          najlepiej było by mu utrzeć nosa.Mam nadzieję że juz niedługo skończy się jego
          kariera w Rafinerii i zobaczymy co wtedy powie cwaniak.Nie lubię takich
          pseudodziałaczy a jego komentarz podczas IMP i zadufanie wokól siebie i swojego
          klubu doprowadzał mnie do palpitacji serca.Precz ze ślakiem
          • Gość: slak=pies Re: Co za zadufany młot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 01:58
            ślak odszczekasz to jak pies po płotem stadionu Polonii
      • Gość: jaca Komuch nie będzie już nigdy prezydentem RP IP: 80.51.184.* 09.09.05, 17:46
        Tymbardziej taka nędzna kreatura jak śl(im)ak. Tarnowska chołota do 2 ligi!
    • Gość: krystian Re: Będziemy mistrzami - mówi Grzegorz Ślak, prez IP: .1P2D* / *.185.11.192.in-addr.arpa 08.09.05, 10:14
      Fakaj sie panie Slak! jest pan zerem...:) POlonia rozlozy wasz malutki
      zasrANIUTKI KLUBIK NA LOPATKI!
      • Gość: Polonia Re: Będziemy mistrzami - mówi Grzegorz Ślak, prez IP: *.egb.pl 08.09.05, 11:11
        ...żebyś tylko się nie przejechał cwaniaczku...
    • Gość: Scorpio Re: Będziemy mistrzami - mówi Grzegorz Ślak, prez IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.05, 23:34
      Panie Grzegorzu Ślak. Jest pan wielkim... palantem. Zero pokory i obiektywizmu.
      Skąd się tacy ludzie biorą???

P.S. Pan się nie nadaje do telewizji... Pana komentarze były po prostu do bani...
      • Gość: kibic zuzla ale bylby numer gdyby to polonia jednak wygrala. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 00:45
        Ciekaw jestem jak wygladala by ta Pana feta?
        Bylaby wielka stypa...
        Naprawde duzo bym dal zeby to Polonia zostala mistrzem i utarla takim
        zarozumialym bogaczom nosa.
        Wiem ze cala Polska kibicuje teraz Bydgoszczanom a to za sprawa
        waszego podejscia do sportu.Kasa,kasa i tylko kasa....
        A nie boi sie pan ze klecha ucieknie ze startu i ten pozal sie boze mistrz
        Polski swojego toru jednak przegra?
        • Gość: Marcin Polonia Re: ale bylby numer gdyby to polonia jednak wygra IP: 212.122.214.* 09.09.05, 13:15
          Panowie, weźcie pod uwagę fakt, że w sobotę jest GP i to w Lonigo. Z tego co
          pamiętam Gollob dzień po GP jeździ fatalnie, tym bardziej musi walczyc o
          utrzymanie sie w elicie, druga rzecz to postawa Rickardssona w lidze. Ricky
          wcale nie błyszczy, więc może być różnie.Mecz będzie ciężki, ale jak powiedział
          Protasiewicz "oni muszą, my możemy" Więc Panowie bez nerwów uzbierać jak
          najwięcej punktów, a w Bydgoszczy zobaczymy. Na moje będzie Ok!!! P.S. Biorąc
          pod uwagę wypowiedzi pana prezesa, nie dziwię się że paliwo jest tak drogie,
          skoro lekką ręką można wydać tyle kasy / nie swojej / Pozdrawiam wszystkich
          kibiców żużla i dziękuję kibicom z Częstochowy za atmosferę którą stworzyli na
          stadionie naszej ukochanej Polonii!!
    • Gość: asterix1986 Re: Będziemy mistrzami - mówi Grzegorz Ślak, prez IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.05, 07:32
      a zeby bydgoszcz tak wam zloila tylki i niezdobedzie mistrza po raz koleiny i
      rzycze bydgoszczy zeby zniosla tarnow z powierzchni toru apan prezes zwijaj
      manatki i wypad z tego kraju afryke sponsorowac
    • Gość: kj Re: Będziemy mistrzami - mówi Grzegorz Ślak, prez IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 09:27
      ciesz sie ciesz panie prezes bo po wyborach pozegna sie pan ze stolkiem hehehe
    • Gość: ALE BYDZIA POLEGNI PO PIERWSZYM MECZU BĘDZIE WSZYTKO JASNE !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 10:58
      UNIA WAS ZGNOI TAK ŻE SIE WAM REWANŻU ODECHCE !!!!!!!
      • Gość: POLEGNIE TO ZE TORUN POLEGL W 1 MECZU NIE ZNACZY ZE BYDZIA IP: *.brda.net 09.09.05, 11:11
        HŁE HŁE
    • Gość: ted Re: Będziemy mistrzami - mówi Grzegorz Ślak, prez IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 12:23
      po wyborach prezio wyjedzie na taczce, a nowy zarzad bedzie kibicowal pilce
      albo koszowi i tak Unia dochodzi swoich ostatnich milych chwil, a potem derby z
      Lwowem
    • Gość: neron z Bydg. Ślak,lize tyłki szczurom Gollobom!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 12:26
      a te złodzieje to lubia !
      • Gość: antyślak Re: Ślak,lize tyłki szczurom Gollobom!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 12:49
        a ślak by go trafił złodzej jeden a paliwo za 5 zł !!!
        • Gość: BYDZIA=DNO Złodziej to cię zrobił synku , zazdrość was zjada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 14:26
          Nigdy nie będzie mieć w ułamku procentu ttyle kasy co ma ten gosć cfaniaki z
          bydgoszczy.
          • Gość: Tommy Wszystkie maista na literę T są do d.... IP: *.brda.net 09.09.05, 14:40
            Chce ci chłopcze powiedzieć, że pare lat temu to wasza wioska jeżdziła na mecze
            do Krakowa i Świętochłowic, a to raczej nie są stolice żużla.Po drugie Polonia
            nigdy nie spadła z Ekstraklasy, natomiast wasza wioska pałętała się latami po
            II lidze. A po trzecie, tylko złodzieje w Polsce mają dużo kasy, bo mają ją z
            przekrętów, albo wyłudzeń nawet Gollobowie i ich zakład ślusarski!!!.A do tego
            nalezy się nagana panu Borakiewiczowi za podgrzewanie i tak napiętej atmosfery
            przed finałem, nie wiem co chciał osiągnąć, ale chyba to aby zawodnicy Unii i
            jej prezes zostali zlinczowani w Bydgoszczy. A mistrzostwo Polski zdobędzie
            drużyna lepsza, a nie bogatsza.
    • Gość: KOKOSZ TEN SIĘ SMIEJE KTO SIE SMIEJE OSTATNI !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 12:34
      ŚWIETE SŁOWA !! POLONIA DOKOPAC CWANIAKOM I ZŁODZIEJOM Z TARNOWA !! SKOPAĆ DUPĘ
      GOLLOBOM !!
      • Gość: januszek Re: TEN SIĘ SMIEJE KTO SIE SMIEJE OSTATNI !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 12:43
        Św. słowa kokosz Brawo dobre !!
    • Gość: NERON K..A !!! DOŚĆ TEGO A PALIWO JUZ PRAWIE ZA 5 ZŁ !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 12:50
      A BY GO CHUDY BYK ZŁODZIEJA
      • Gość: glonbob Żużel, sama nazwa już mówi wiele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.05, 13:13
        No tak żużel, najbardziej prymitywny sport dla totalnych debili. Żuzlowcy to
        najczęściej psychopaci, a kibice żużla to ostatnie doły i nowobogaccy
        rozkochani we wspomnieniach ze w swej cinkciarskiej młodosci.
        • Gość: listek Re: Żużel, sama nazwa już mówi wiele IP: 62.244.137.* 09.09.05, 13:16
          A kibice koszykówki, to jakbyś ich określił?
          • Gość: glonbob Re: Żużel, sama nazwa już mówi wiele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.05, 13:23
            Na koszykówke przychodzi głównie słabo ucząca się młodzież i straż miejska, bo
            ma darmowe bilety. A oprócz tego oczywiscie cały przekrój różnych obiboków .
            • Gość: Hagen Re: Żużel, sama nazwa już mówi wiele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 00:16
              a ty pajacu pewnie chodzisz na pływanie synchroniczne!
              • Gość: glonbob Re: Żużel, sama nazwa już mówi wiele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 02:20
                Nie, pajacu, ja chodzę na dupy ,wolę brać czynny udział w zabawie, a nie
                patrzeć z boku, jak mierni sportowcy się bawią za moją kasę.
    • Gość: kibic z Bydzi 007 Re: Będziemy mistrzami - mówi Grzegorz Ślak, prez IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.intelink.pl 09.09.05, 13:43
      Widać że prezes Ślak jest taki pewny swego,to zobaczymy czy zdobędzie mistrza
      ta jego Unia T.Oni to są cwani tylko u siebie a na wyjazdach dają tyłka.Śmiać
      mi sie chce jak czytam że Tony jest lepszy od Andreasa,a może jeszcze Jacuś
      jest lepszy od Protasa i Sawiny co??Paliwo zdrożeje do 5 zł,bo przecież trzeba
      zapłacić Gollobom żeby zostali prawda??POZDROWIENIA dla kibiców POLONII i tych
      z Tarnowa którzy nie lekceważą naszej drużyny!!!!!!
    • Gość: Po co ten finał ? Ja już oblałem DMP 2006 dla Unii Tarnów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 14:23
      Ale mam kaca , nudny kolejny złoty medal dla najlepszej drużyny żużlowej w
      Polsce w ostatniej dekadzie , która nawiasem stała się żużlową stolicą Polski.
      • Gość: kokosz Re: Ja już oblałem DMP 2006 dla Unii Tarnów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 14:35
        buhhha czym niby sie najeb... dupku chyba mlekiem od swojej mamuśki
        dzieciaku !!
      • kibic.zalogowany Re: Ja już oblałem DMP 2006 dla Unii Tarnów 09.09.05, 15:48
        Gość portalu: Po co ten finał ? napisał(a):

> Ale mam kaca , nudny kolejny złoty medal dla najlepszej drużyny żużlowej w
        > Polsce w ostatniej dekadzie , która nawiasem stała się żużlową stolicą Polski.

głupia tarnowska chłopaczyno... porównaj sobie osiągnięcia Polonii i Unii na
        przestrzeni ostatnich 8 lat, a wtedy mina ci zrzednie... biedny tarnowski cw..u :)
        • Gość: hahaah Jak na klub który istnieje 2 lata IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 09.09.05, 19:11
          to osiągi i tradycje ma olbrzymie , hahahahahhahahahaahah
          • kibic.zalogowany Re: Jak na klub który istnieje 2 lata 09.09.05, 20:41
            Gość portalu: hahaah napisał(a):

> to osiągi i tradycje ma olbrzymie , hahahahahhahahahaahah

gó.. wiesz :) bo gównem jesteś :)
      • Gość: Pawel Swiete slowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.05, 18:37
        Kolejny zloty medal dla najlepszej druzyny ostatniej dekady. Bydgoszcz jest lepsza. W ostatniej dekadzie to Tarnow tylko raz zdobyl medal. Pomysl malo inteligentny chlopcze zanim cos napiszesz. Albo przestan pic spirytus z rosji.
    • Gość: Polonia Mistrz Re: Będziemy mistrzami - mówi Grzegorz Ślak, prez IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 15:39
      pożyjemy zobaczymy, ale Polonia i tak wygra.
    • Gość: thorn Niech sobie gada IP: *.tvk.torun.pl 09.09.05, 18:41
      BYDZIA=DNO napisał:
      Nigdy nie będzie mieć w ułamku procentu ttyle kasy co ma ten gosć cfaniaki z
      bydgoszczy.

To nie Ślak ma tyle kasy, a Rafineria Trzebinia, bo on jest jej prezesem, a nie
      właścicielem, właścicielem jest jak na razie skarb państwa. W związku z
      powyższym ten wasz przemądrzały prezio może Karwanowi buty czyścić, bo on wydaje
      w Toruniu swoją PRYWATNĄ kasę.

Co do finału, to myślę, że Bydgoszcz nieznacznie bo nieznacznie to jednak wygra.
      Szczerze im tego życzę. Będą podwójnie zmobilizowani i działacze i zadownicy.
      Działacze za to że Golloby okradły klub, a zawodnicy za buńczuczne wypowiedzi
      prezia-oszołoma. Mam nadzieję, że bydgoszczaki skopią tarnowskie tyłki.
      • Gość: bebert Slak w Trzebini niemiłosiernie ŚMIERDZI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 20:26
        może slakowi ten smród uderzył do głowy- jak pisał któryś z przedmówców w
        Bydgoszczy szykuje się lincz dla slaka i zgniłej jaskółczej ferajny
        • Gość: jaca Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 23:05
          Gdybyscie jeszcze widzieli nastawienie do finalu kibicow Unii na ich forum.
          Sa w 100 % pewni swego.

Wroclaw jest slaby w tym sezonie, Torun personalnie gorszy od nas- dlatego takie
          baty.
          My jako jedyni pokonalismy Wlokniarza na ich terenie, wiec wszedzie mozemy
          walczyc !
          Przewiduję co najmniej 38 pkt na wyjezdzie dla nas.

Rok 2002 (wybory)- Sztab Jasiakiewicza calkowicie pewny swego przygotowal wielka
          zabawe- wszyscy wiemy jak sie to skonczylo...
          • milk_sam Re: 11.09.05, 03:53
            Tak, nawet prosiaczek z grila czekał w siedzibie sztabu. :)
    • Gość: antyBurak pewna jest tylko śmierć zapamiętaj to ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 00:47
      sobie błaźnie z Tarnówka! Zebyś się nie zdziwił, bo cię jeszcze krew zaleje i
      padniesz sztywny gościu!
      • Gość: renata Re: pewna jest tylko śmierć zapamiętaj to ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 01:13
        ...i podatki, jak juz przy tym jestesmy. A co to jest ten żuzel? Jakas
        spartakiada hutników, czy co?
    • Gość: bydzia Tarnowskie buraki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 11:08
      i co sie gościu podniecasz sport to sport, faworycinie zawsze wygrywają wiec
      weź se na wstrzymanie
    • Gość: wygramy i tak Polonia Mistrzem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 11:14
      dobrze prawisz brawo Tarnów za rok 2 liga
    • Gość: michu Bydzia Re: Będziemy mistrzami - mówi Grzegorz Ślak, prez IP: 82.146.225.* 10.09.05, 14:57
      Zapraszamy wszystkich milosnikow speedwaya do Bydgoszczy na uroczyste lanie
      tarnowskich cwaniakow zlaczmy wszystkie kluby przeciwko unii
    • Gość: ha ha ha Re: Będziemy mistrzami - mówi Grzegorz Ślak, prez IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 12:32
      oj buraku jeden obyś się zdziwił jakie baty twoje pupilki zgarną bo Bydzia
      Mistrzem jest i basta
    • Gość: o Re: Będziemy mistrzami - mówi Grzegorz Ślak, prez IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.05, 13:24

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka