Dodaj do ulubionych

S P O T K A N I E M A M

07.10.05, 15:39
proszę się podpisać kto jest chętny, żeby się spotkać ze mną i z Jusią oraz z
naszymi pocieszkami niech się wpisuje poniżej z ewentualną propozycją miejsca
i daty spotkania - ja jestem w stanie dostosować się do niemal każdego
popołudnia i prawie każdego weekendu

pozdrawiamy

Marta i Sergiusz
Obserwuj wątek
    • loola74 Re: S P O T K A N I E M A M 09.10.05, 12:25
      Jestem chetna na spotkanie :)
      postaram sie dopasowac do zaproponowanego terminu

Lula
    • jusiadyk Re: S P O T K A N I E M A M 10.10.05, 11:54
      No ja tylko dodam, że też jestem chętna. Co do terminu: weckendy (oprócz 28-
      30.10) i wieczory od 17.30 począwszy.
    • martha_s T E R M I N (1) 11.10.05, 05:48
      W takim razie proponuje tewrmin spotkania:
      17października (sobota) bądź 18 (niedziela) około godziny 15
      A gdzie? Tradycyjnie proponuję Myślęcinek.

Kto jest za? Kto ma inny pomysł?

Marta
      • loola74 Re: T E R M I N (1) 11.10.05, 09:16
        Ehhem.... niesmialo chcialam zauwazyc ze 17 i 18 pazdziernika wedlug kalendarza
        na rok 2005 wypada w poniedzialek i wtorek.... :))
        Ale jesli mialas na mysli dni 15 i 16 to ja w ten akurat weekend bardziej
        podpisuje sie pod niedzielą. Myslęcinek jest fajny :)

Lula
        gg 2687250
        • jusiadyk Re: T E R M I N (1) 11.10.05, 14:02
          Lula ma rację, 17 to nie jest sobota. Jestem za niedzielą 16-go (za sobotą
          też). Z godziną to ja mam taki problem, że Jędrek bardzo różnie chodzi spać i
          sama nie wiem jak się umówić. Może dla mnie bezpieczniej by było 16? Ale sama
          nie wiem. Może byś mi Marta podała na gg swój nr komórki, żebym w razie
          spóźnienia wiedziała gdzie Was szukać? Cieszę się bardzo, że Lula jest chętna
          bo Marta i ja to już standard. Spróbujmy skoptować jeszcze kogoś. Ja się wezmę
          za gabimamafilipa.
          • martha_s Re: T E R M I N (1) 11.10.05, 21:24
            macie racje dziewczyny! Moja siostra nie raczyła zerwać kartki z klaendarza i
            patrzyłam na wrzesień a nie na październik! Ech.. ta moja siostra..

a chodziłoby mi raczej o weekend 23/24 października, ale zabawiada się, że
            jednak nigdzie nie jedziemy z Sergiuszem więc w sumie ten najbliższy weekend też
            nam pasuje. Co do godziny to mi odpowiadatak około 15-16, bo wtedy Mój Skarb
            będzie najedzony i wyspany (obiadek ok. 13 i spanie około 1,5 godziny)
            Tylko martwi mnie jedno.. prognozy pogody mówią, że weekend będzie typowo
            jesienny: deszczowo-chłodny. Co w takiej sytuacji zrobimy? macie jakiś pomysł?

Marta
            • jusiadyk Re: T E R M I N (1) 13.10.05, 14:49
              ja będę pesymistką: proponuję przełożyć na bliżej nieokreśloną przyszłość.
              Ponieważ pogoda będzie coraz gorsza: co byście powiedziały na spotkanie u mnie
              w domku? Mam na piętrze taki jeden dość duży pokój w którym można się fajnie
              bawić, tylko że on będzie dostępny dopiero od 30 października. Jakby była
              pogoda to blisko mnie jest też las i można fajnie pospacerować. Ale minus to
              to, że mieszkam na Miedzyniu i nie wiem jak byście dojechały. Co do tego
              spotkania to właśnie nie jestem pewna co z pogodą i kiedy Jędrek się obudzi.
              Ale jesli nadal macie wolę się spotkać to ja nie odpadam kategorycznie.
              • martha_s do Jusia 13.10.05, 15:52
                Ja przyjmuję taką propozycję. Ja teraz będę znowu trochę zalatana, bo niedość,
                że się zaczął rok akademicki (trzeba się w końcu porządnie zabrać za pisanie
                pracy mgr. co mam zamiar uczynić w ten weekend) to w dodatku znowu szukam
                pracy.. życzcie mi powodzenia.
                I do zobaczenia w listopadzie!

pozdrawiam

Marta
                • loola74 Re: do Jusia 13.10.05, 21:36
                  hmm... no fakt, pogoda zaczyna sie robic dosc kiepska, szkoda. Ale Jusiadyk -
                  jesli Ty masz czas i ochote to mozna przetestowac pewne miejsce gdzie pogoda
                  nie przeszkadzałaby zbytnio :) Nic wiecej nie ujawniam bo moze to byc porazka,
                  ale jutro sprawdze i dam znac. Marta, Ciebie nie namawiam bo skoro masz ambitne
                  plany na weekend to lepiej je realizuj póki chęć i zapał! :) jednakoż chwila
                  relaksu tez sie czasem przydaje ;) wiec moze jednak...?
                  A inne Mamy? Gdzie są inne Mamy??

Jusiadyk - w razie czego jestem tutaj --> gg 2687250

Lula
                  • martha_s do loola 14.10.05, 14:32
                    moje ambitne plany pozostaną planami... ;) jednak wyjeżdżamy z Sergiuszem ale w
                    niedzięlę. Miśko pierwszy raz będzie podróżować pociągiem - a podróż będzie
                    baaardzo daleko bo aż do Solca Kujawskiego. hihi.. wracamy około godziny 16
                    a w sobotę chyba zabiorę się troszkę za sprzątanie, a prace popiszę w noc
                    weekendową - wtedy mam najwięcej spokoju no i ta cisza w domu!

w związku z powyższym mogę dać się namówić :)

do zobaczenia

Marta
                    • loola74 do martha 14.10.05, 21:59
                      > w związku z powyższym mogę dać się namówić :)

zatem namawiam :)

> do zobaczenia

no mam nadzieje! ;)
                      Lula
              • loola74 Re: T E R M I N (1) 15.10.05, 13:38
                Jusia proponuje Myslecinek oraz Zoo. Ja jestem jak najbardziej "za". Niedziela
                godzina 16 tez mi odpowiada :)
                • martha_s Re: T E R M I N (1) 15.10.05, 14:38
                  mnie też pasuje

15:24 wysiadam z pociągu na stacji Bydgoszcz Leśna

do zobaczenia

Marta
                  • jusiadyk Re: T E R M I N (1) 15.10.05, 21:17
                    Mam nadzieję, że dotrę. Po prostu nie wiem jak z Jędrkowym spaniem ale dziś np
                    nie spqał wcale w dzień więc są duże szanse, że się uda. W razie czego będę
                    dzwonić do Marty. Wiadomość dla Lu (i ewentualnie innych chętnych mam): ja mam
                    krótkie brązowe włosy i granatowy wózek parasolkę a Marta ma długie proste
                    włosy i wygląda raczej na 19-20 lat niż 24.
    • jusiadyk przepraszam, że mnie nie było 16.10.05, 21:50
      Przepraszam, że mnie nie było. tym razem Jęrdek nie nawalił ale zmieniło się co
      innego. Musiałam akurat o tej godzinie zawieźć męża na pociąg na ten egzamin.
      Mam nadzieję, że nikt nie marzł. Chyba jednak pogoda sprawia, że raczej trzeba
      będzie się już spotykać w jakiś zamkniętych pomieszczeniach. Przepraszam raz
      jeszcze.
    • martha_s Przepraszam 19.10.05, 09:18
      Ja także bardzo przepraszam, ale w ostatniej chwili zmienił mi się plan podróży,
      poza tym jak wróciłam to w Fordonie padało.

mam jednak nadzieje, że jeszcze kiedyś będziemy mieli okazję się spotkać z Lulą

pozdrawiam

Marta
    • jusiadyk 26 listopada 2005 !!! 13.11.05, 17:00
      No to ja rzucam hasło, żeby się spotkać u mnie w domu w sobotę 26-go listopada.
      Proponuję godzinę 16-tą bo to najbardziej realne, że mój Jędruś raczy wtedy nie
      spać. Wolę nie pisać adresu w internecie bo miałam kilka nieprzyjemnych przygód
      ale każdej z Was, która da znak, że chce nas odwiedzić podam adres przez gg
      (2059874) albo przez meila gazetowego. Dajcie mi tylko informacje, że
      potrzebujecie adres i ew. wskazówki jak trafić. Uprzedzam, że to
      Miedzyń. "Imprezy" domowe mają tą zaletę, że jak się spóźnicie albo
      przyjdziecie za wcześnie to nic się nie stanie a z dzieckiem czasem trudno być
      punktualnym. No to zapraszam i czekam na odzew. Jestem ciekawa jak wyjdzie
      takie spotkanie i w ile osób się spotkamy
      • loola74 Re: 26 listopada 2005 !!! 15.11.05, 18:22
        Hej Jusia! Ja i moja niunia chciałybysmy jesli mozna zapisac sie na liste
        gosci :))
        Termin nam jak najbardziej pasuje :)

Pozdrawiam!
        Lula
      • mama_idalki Re: 26 listopada 2005 !!! 15.11.05, 20:01
        Hej!
        Nie wiem czy zaproszenie jest kierowane tylko do tych mam które juz wcześniej
        sie spotkały czy do wszystkich emam? Bo bardzo chętnie byśmy z bąblem wpadły
        spotkać się, poznać i poplotkować. Mój nr gg- 3995622.
        Pozdrawiamy
        Kasia i Idalia
        • jusiadyk Re: 26 listopada 2005 !!! 16.11.05, 10:33
          Zaproszenie jest kierowane jak najbardziej do wszystkich mam. Ja jak na razie w
          realu spotkałam się tylko z Martą. A uważam, że to świetnie, że to forum jest
          otwarte i pojawiają się nowe mamy i dzięki temu trochę odżyło. Ponawiam tylko
          apel, że w celu otrzymania namiarów jak do mnie trafić prosze o kontakt przez
          gg (2059874)albo meila gazetowego.
          • martha_s Re: 26 listopada 2005 !!! 16.11.05, 14:39
            ja także bym chciała się z Wami spotkać tylk onie wiem jak będe pracować. Wpiszę
            się jutro do zeszytu sugestii, żeby sobotę mieć wolną lub na rano, ale nie
            obiecuję, że się uda.
            jak będę znać konkrety to dam 100% odpowiedź.

pozdrawiam

Marta
            • inia1972 Re: 26 listopada 2005 !!! 16.11.05, 21:33
              I ja chciałabym Was poznać, ale może następnym razem. Olo dopiero wychodzi z
              kolejnej choroby, nie chciałabym, aby okazało się, że zaraził któregoś z
              Waszych maluszków.
              • natalya20 Re: 26 listopada 2005 !!! 17.11.05, 11:11
                mysle ze spotkanie wna swierzym powietzru teraz odpada ale niesmialo moge
                zaproponowac multikino gdzie sa seanse w srode dla mam z dziecmi
            • martha_s Re: 26 listopada 2005 !!! 20.11.05, 19:00
              najpeawdopodobniej będę mieć wolne w sobotę - w sumie w grafiku mam czarno na
              białym dzien w wolny, ale musiałam poprosić o jego modyfikację i nie wiem czy mi
              nie przełożą tego wolnego. jutro na bank będe wiedzieć

Marta
              • jusiadyk Re: 26 listopada 2005 !!! 21.11.05, 13:47
                Cieszę się, że wzrastają szanse na obecność Marty. I w ogóle cieszę się na to
                spotkanie. Na razie mój umysł rejestruje zapowiedzianą obecność trzech mam:
                Marty, Looli i Kasi z pociechami. Przy okazji raz jeszcze zapraszam, raz
                jeszcze zaznaczam, że spotkanie jest otwarte dla wszystkich e-mam a kto by się
                chciał dowiedzieć jak do mnie trafić to zapraszam do kontaktu przez gg albo
                meila gazetowego. Termin: sobota 26-ty, godz. 16-ta.
                • martha_s Re: 26 listopada 2005 !!! 21.11.05, 14:00
                  b na 100% :)

do zobaczenia

Marta
      • jusiadyk Re: 26 listopada 2005 !!! 25.11.05, 15:48
        Hej hej, to już jutro się spotykamy. Mam sygnały że będą: Marta, Kasia, Loola,
        ja i może Erika oraz może Gabi. Zapraszam też inne mamy jeśli mają jeszcze
        ochotę. Trzeba się tylko ze mną skontaktować przez gg albo meil gazetowy. Na gg
        będę jeszcze przez chwilę w sobotę (prawdopodobnie gdzieś ok 10-11). Kupię
        jakieś suche ciastka, mam kawę, herbatę. Jeśli macie ochotę możecie przynieść
        coś słodkiego ale pliss nie za dużo bo ja się bardzo trudno powstrzymuję a
        usiłuję dbać o linię. Zapraszam na 16-tą Was i Wasze dzieci. Ale będziemy się
        bawić!
        • loola74 I po spotkaniu... :) 27.11.05, 18:09
          U Jusiadyk bylo super - dzięki Jusia!!
          Dzieciaczki sobie poszalaly a Mamy poplotkowaly :)
          Bardzo sie ciesze ze poznalam Jusie i Marte oraz ich sympatycznych synkow! Moja
          niuńka wybawila sie na calego, a nawet bezobjawowo przezyla eksperymenty
          kulinarne i plastyczne ;)

ps. Jusia - mam nadzieje ze udalo Ci sie odgruzowac pokój... ;))

Pozdrawiam
          Lula
          • loola74 Re: I po spotkaniu... :) 27.11.05, 18:11
            Acha, zapomnialam: Jusia, Marta - wypatrujcie zdjęć w skrzynce pocztowej!

Lula
            • martha_s Re: I po spotkaniu... :) 30.11.05, 14:07
              serdwczne dzięki za fotki :)

Marta

loola74 napisała:

> Acha, zapomnialam: Jusia, Marta - wypatrujcie zdjęć w skrzynce pocztowej!
              >
              > Lula
        • mama_idalki Przepraszam, że nie dotarłam 27.11.05, 22:51
          Hej! Bardzo chciałam przyjść na spotkanie, ale niestety na pół godziny przed
          wyjściem przyjechała do mnie rodzinka z Susza i głupio było wyjść.. MAm
          nadzieję, że następne spotkkanie będzie dla mnie szczęśliwsze. Pozdrawiam i
          jeszcze raz przepraszam.
          Kasia
          • jusiadyk i po spotkaniu 28.11.05, 09:25
            Mama Idalki - nie ma za co (ale Twoja strata bo było super), też mam nadzieję,
            że dotrzesz następnym razem. Co do zdjęć to ja robiłam zwykłym aparatem a nie
            cyfrówką ale jak wywołam to dam znać. A w ogóle to super było!!! Niestety
            Jędrek się potem rozchorował ale przynajmniej jestem spokojna, że to dotyczyło
            tylko jego i nie zaraził Darii ani Sergiusza. Chłopaki szaleli do upadłego
            (Żałuj Lula, że nie słyszałaś koncertu pisków). Dzieciaki miały radochę jak
            150! One mają jednak swój świat i swoje porozumienia. Trzeba powtarzać takie
            spotkanie i mam nadzieję, że w jeszcze szerszym gronie.
    • madzik78 Re: S P O T K A N I E M A M 29.11.05, 14:05
      Mnie tez sie nie udalo dotrzec na spotkanie...zaluje :-( tez mi sie rodzina
      niespodziewanie zjechala,ale moze i lepiej bo wypadaloby sie najpierw
      przedstawic i poznac na forum co uczynilam w watku -czesc to ja.Mam nadzieje,ze
      bedzie jeszcze okazja sie spotkac.Pozdrawiam i zaluje ze mnie nie bylo :-)
    • jusiadyk NOWE SPOTKANIE? 04.01.06, 09:58
      Nabralam już ochoty na kolejne spotkanie e-mam z dziećmi w realu. Ze względu na
      porę roku konieczne jest przeprowadzenie go u kogoś w domu. Nie wiem tylko czy
      u Was ochota taka jak u mnie? Ostatnio dzieciaki bawiły się świetnie, mamy
      zresztą też, tylko, że mało nas było. Ja jestem na pewno w Bydzi do 21
      stycznia, potem na trochę chyba wyjadę ale może jeszcze zdążyłybyśmy coś
      wykombinować. Pytania tylko: kiedy? gdzie? kto się zjawi? (czy ewentualnie
      dopuszczacie obecność taty z dzieckiem? sama nie wiem ale jest taki jeden tata
      co by chciał, gdyby to była sobota)
      • hania.robus My chcemy... 04.01.06, 12:28
        My bardzo byśmy chcieli dotrzec na spotkanie, jednak daleka wyprawa środkami
        masowego transportu przy tej pogodzie to tragedia. U nas niestety jest ciasno,
        no moze nie az tak bardzo bo dwie mamusie i tatuś będą mieli gdzie usiąść, aby
        spokojnie wypić kawkę i zjeść ciacho a dzieciaczki w miarę bezkolizyjnie
        pobiegać, jednak to chyba nie jest to. Mąż dowiadywał się w Arce czy organizują
        jakieś spotkania dla małych dzieci, niestety nie, ale moze udałoby się załatwić
        salę na spotkanie rodziców z dziećmi, niw wiem, postaram się w miarę szybko
        zapytać. Pozdrawiam:)))))
        • martha_s Re: My chcemy... 04.01.06, 13:46
          My z Sergiusiem także z chęcią poudzielamy się towarzysko :)
          Nie możemy jednak zaproponować naszego mieszkanka na spotkanie, bo u nas nie ma
          warunków na takie imprezki..
          jeśli jakiś tatuś ma ochotę posiedzieć z nami mamami i maluchami to ja nie mam
          nic przeciwko

pozdrawiam

Marta
          • natalya20 Re: My chcemy... 05.01.06, 09:57
            ja tez sie pisze ..ale u mnie remont...moze jakies publiczne miejsce??? gdzie
            sie pomiescimy??
        • hania.robus Przeziębiliśmy się...Miłego spotkania:))) 08.01.06, 12:12
      • mama_idalki Re: NOWE SPOTKANIE? 05.01.06, 14:41
        Też jestem chętna. Mam nadzieję, że tym razem uda mi się dotrzeć :) Chętnie bym
        zaprosiła do siebie, ale ostatnio były u mnie 3 osoby i ledwo się pomieściliśmy
        (a nie było wśród ich dzieci), no i mam 2 metrową choinkę ze szklanymi
        bombkami.. :) Może tak jak proponuje Natalia- jakieś miejsce publiczne? Ale
        wtedy dzieci się raczej nie pobawią.. Nie wiem- decyzję pozostawiam wam.
        Pozdrawiam.
        Kasia
      • loola74 Re: NOWE SPOTKANIE - 08.01 ?? 06.01.06, 18:34
        W takim razie ja zaproponuje spotkanie u mnie w domu (mieszkam na Bielawach)
        w niedziele 8 stycznia o godz. 16. Mamy, ktorym ten termin pasuje - zapraszam!
        Adres podam przez gg (2687250) lub przez mail (loola74@gazeta.pl).
        Do zobaczonka!
        • jusiadyk Re: NOWE SPOTKANIE - 08.01 ?? 06.01.06, 21:24
          To do zobaczenia u Looli (mój mąż właśnie usypia Jędrka, Jędrek płacze :( ale
          cóż, tata musi nabrać wprawy)
          • loola74 Re: NOWE SPOTKANIE - 08.01 ?? 07.01.06, 22:42
            Na razie mam zgloszenie od 4 mam!

Pozdrawiam!
            Lula
            (gg 2687250)
            • natalya20 Re: NOWE SPOTKANIE - 08.01 ?? 08.01.06, 18:23
              buu a ja dzisiaj w wszkole byla:( innym razem najwyzej
        • loola74 No i po spotkaniu. 09.01.06, 11:14
          Spotkanie oczywiscie sie odbylo :) Ciesze sie ze dotarly wszystkie
          zapowiadające swoje przybycie Mamy. Bylo nas w sumie 5 mam i 5 maluchow. Mam
          nadzieje ze wszyscy sie dobrze bawili. Moja niunia mimo ze marudna z
          niewyspania wybawila sie swietnie!
          Ale najczulej wspominam to ze moglam potrzymac przesłodką malutką Idalkę :))))
          No po prostu sama slodycz! :)

Pozdrawiam!
          Lula
          • jusiadyk Re: No i po spotkaniu. 09.01.06, 14:35
            Było baaardzo fajnie. Jędrek jest bardzo szczęśliwy na takich spotkaniach i ja
            deklaruję nasz udział w nich nawet co 2 tygodnie. Mamy, które jeszcze się z
            nami nie spotkały zachęcam bo dzieciaczki naprawdę są przeszczęśliwe (jeśli się
            akurat nie uprą na ten sam kubek-niekapek). Lula - czekam na zdjęcia!
            • martha_s Re: No i po spotkaniu. 10.01.06, 13:44
              :) dokładnie tak jak mówicie - takie spotkania to jest super przygoda dla
              naszych brzdąców :)

A Sergiusz - nie wiem czy z wrażenia czy może coś zjadł - wymiotował jak
              wróciliśmy do domu, nie chciał długo zasnąć bo mówił, że boli go brzuszek
              (dokładnie mówił 'auk tu' i pokazywał na brzuszek)ale następnego dnia było już
              wszystko w porządku. :)

pozdrawiamy

Marta i Sergiuś
          • mama_idalki Re: No i po spotkaniu. 10.01.06, 14:09
            Było baaaardzo fajnie i mam nadzieję, że to nie ostatnie spotkanie :) Mam kilka
            zdjęć, więc jak tylko znajdę kabel to podeślę. Pozdrawiam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka