Gość: maciej IP: *.int.elnet.pl / 83.238.70.* 11.10.05, 21:38 Temu Panu dziękujemy. ps. co on ma wspólnego z Uniwerkiem? Z puszczeniem AMB za to wiel;e! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ht Re: Dombrowicz zadomowił się w ratuszu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 21:46 Za co, za jakie grzechy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bydgoszczanin Re: Dombrowicz zadomowił się w ratuszu IP: 212.122.214.* 11.10.05, 22:03 szykuje się kolejny "niezatapialny" jego prawo - ale cieniutko widzę jego szanse! a szczytem zaniku pamięciu jest sformułowanie "że spełniłem wszystkie obietnice wyborcze". ręce opadają. podstawowe grzechy - brak wizji, kłótliwość, otaczanie się klakierami i cmokierami słowem stworzenie dworu przy własej osobie dla stworzenia dobrego samopoczucia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomas Re: Dombrowicz zadomowił się w ratuszu IP: 82.146.225.* 11.10.05, 22:16 Rzeczywiscie wysokie mniemanie ma o sobie ten nasz prezydent. Szkoda ze ma taka krotka i wybiorcza pamiec. I ze tak malo dla miasta zrobil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic A druga czy tam pierwsza liga piłki nożnej na Zaw? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 22:31 A pierwsza czy tam druga liga piłki nożnej na Zawiszy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stinky Re: A druga czy tam pierwsza liga piłki nożnej na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 22:34 chyba IV liga, z kibolami co rozwalają wszystko co napotkają na drodze, pewnie, że każdy marzy o Zawiszy, ale dopiero teraz robi się dobra atmosfera, przekretacze odchodzą, można odbudować i piłkę Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca_mrowek Re: A druga czy tam pierwsza liga piłki nożnej na 14.10.05, 15:30 miasta.gazeta.pl/trojmiasto/1,35612,2966934.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomnikowy Re: Dombrowicz zadomowił się w ratuszu IP: *.chello.pl 12.10.05, 16:04 trzeba się rozpytać gdzie by chciał, żeby mu pomnik postawili Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fordoniak Re: Dombrowicz zadomowił się w ratuszu IP: 212.122.214.* 12.10.05, 17:27 ale jaja... Ten facet chyba śni o przyszłości, a jego świat to matrix zresztą taki sam jak tramwaj do Fordonu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Czy to będzie(jest) realizowane ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 10:36 Czy to będzie(jest) realizowane? -tramwaj Osowa Góra-Fordon -sąd i prokuratura apelacyjna,oddział IPN,izba komornicza i notarialna -IKEA -pierwsza liga piłki nożnej na Zawiszy -rewitalizacja Londynka i Wyspy Młyńskiej -minipleks w Fordonie -odbudowa Zachodniej Pierzeji -poszerzenie granic Bydgoszczy -inwestorzy w Parku Przemysłowym -odbudowa Potopu -centrum biznesowe na Placu Teatralnym -podziemne parkingi -budowa Golgoty XX w. w Fordonie -budowa nowych dróg -aquapark -nowe lodowisko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dulux Re: Dombrowicz zadomowił się w ratuszu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 22:33 Wstydu oszczędź gościu !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cinek To jakas kpina!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 22:42 to chyba najgorszy prezydent w dziejach bydgoszczy! tragedia! facet totalnie bezplciowy! to juz ten komunista jasiakiewicz zrobil 10000x wiecej dla bydgoszczy! zawiodlem sie na dombrowiczu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Nie ma co musisz zatem kandydować! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 00:15 jakieś przykłady tego 1000 razy więcej? Bo jechałem dziś Kamieną i niestety asfalcik się już składa. Widać firemka -wykonawca lipe odstawił? Z szybko kładli w pośpiechu czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
wogrodrycha Re: Nie ma co musisz zatem kandydować! 12.10.05, 08:36 Asfalcik jak afalcik ale poślizg roczny w rozpoczęciou budowy połączenia Kamiennej z "węzłem zachodnim" czy poślizg w remoncie mostu na Wyszyńskiego. Wyborcy to pamiętają! Odpowiedz Link Zgłoś
a_weirdo Re: Nie ma co musisz zatem kandydować! 12.10.05, 09:20 > poślizg roczny w rozpoczęciou budowy połączenia Kamiennej Ja się boję, że zapomną i SLD znów będzie miało niezły wynik. :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vincent Re: Dombrowicz zadomowił się w ratuszu IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.INTELINK.pl 11.10.05, 23:20 Kłamstwo ma krótkie nóżki..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Dombrowicz zadomowił się w ratuszu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 00:25 A gdzie obiecany sąd i prokuratura apelacyjna ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulas Re: Dombrowicz zadomowił się w ratuszu IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 12.10.05, 00:25 Konstanty oszczędź nam wstydu i odejdź wsioku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tutejszy Obietnice na miare tego Pana... IP: 218.80.229.* 12.10.05, 03:48 Obietnice na miare tego Pana... Trzeba wziac pod uwage jakie szanse i potencjal ma miasto w ostatnim czasie i jak z tych szans korzysta! Temu Panu o tak malych i beznadziejnych ambicjach DZIEKUJEMY !!! Bydgoszcz potrzebuje prawdziwego lidera, ktory zjednoczy region i mocno go rozwinie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FORDONIAK Re:Zejdź gościu ze sceny-wstydu oszczędź!!!!!!!! IP: *.chello.pl 12.10.05, 07:16 Macie żywy dowód na to jak sprzyja ciepła posada ,dobra kasa!!!!!!To co zamierza obecny prezydent to kpina z mieszkańców Bydgoszczy w tym Fordonu!!!!!!!!!!.Nieudacznistwo ,niemoc,krótkowzroczność,brak realizacji w większości kiełbas wyborczych,i wiele innych negatywnych działań ,kwalifikuje jednoznacznie do zejścia i to jak najszybciej z tego stołka!!!.A reelekcja!!! ___ŚMIECH NA SALI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Re: Dombrowicz zadomowił się w ratuszu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 07:59 Pan Prezydent Dombrowicz doprowadził do regresu komunikację publiczną. Remont jednego mostu ciągnął się blisko dwa lata, brak większych inwestycji drogowych. Stagnacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aurel Re: Dombrowicz zadomowił się w ratuszu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 08:03 inwestycje drogowe są jedynie kontynuacją poprzedniego prezydenta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wks Re: Dombrowicz zadomowił się w ratuszu IP: *.int.elnet.pl / 83.238.70.* 12.10.05, 08:08 A obietnica o wielkiej piłce jakoś się nie spełniła i nawet oniej nie pamięta...Wiedz Panie D. że kibiców w Bydgoszczy jest dużo i oni wezmą pod uwagę to że nie dotrzymał Pan tego słowa...a i nie zaqpomnijmy za pana kadencji to dwa trupy w Bydgoszcz...WKS i BKS...kto następny?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pływak AQUAPARK,AQUAPARK,AQUAPARK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 10:26 AQUAPARK,AQUAPARK I JESZCZE RAZ AQUAPARK !!! JEŚLI POWSTAŁ W BYDGOSZCZY ZA KADENCJI DOMBROWICZA TO PROSZE MI GO POKAZAĆ ? Odpowiedz Link Zgłoś
a_weirdo Re: AQUAPARK,AQUAPARK,AQUAPARK 12.10.05, 10:29 > KADENCJI DOMBROWICZA TO PROSZE MI GO POKAZAĆ ? Powstały dwa, tyle że mini ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ccc Niech najpierw rozliczy afery w jego urzedzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 08:16 Niech najpierw rozliczy afery w jego urzedzie -Obremski, Fundusz Zdrowotny, Palac Mlodziezy, Myslecinek..... Odpowiedz Link Zgłoś
grafpit A ja go lubię, chociaż na niego niegłosowałem 12.10.05, 08:28 Widzę teraz że to konkretny facet. Załatwiałem kilka spraw w Urzędzie u jego bezpośrednich podwładnych i okazywało się że częściej niż oni miał wiedze marketingową i pozytywnie ustosunkowywał się do kulturalnych zamierzeń. Jest konkretny i nie da sobie dmuchać w kaszę. Bardzo go pozdrawiam i w przyszłych wyborach na pewno na niego zagłosuję. Zauważyłem że w Gazecie lubią na nim wieszać psy o wszystko, nawet pozytywne rzeczy. Jestem ciekaw co wam ukrucił - pismaki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BYDGOSZCZANIN Re: A ja go lubię, chociaż na niego niegłosowałem IP: *.chello.pl 12.10.05, 08:40 Jesteś jego przydupas,i śpiewasz pod jego nutę !!!.W jeden worek i do Wisły!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgred Re: A ja go lubię, chociaż na niego niegłosowałem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 23:40 Tobie zapewne ukrócił słownik ortograficzny wazelinko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stasiek Re: Dombrowicz zadomowił się w ratuszu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.05, 08:50 Chłopie startuj!!!! Z radością zobaczę twój żałosny wynik. Fordon jest z Tobą i oswiata także... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Re: Dombrowicz zadomowił się w ratuszu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 09:01 Ale się od samego rana uśmiałem, kiedy czytałem ten artykuł o mało kubek z kawą nie wypadł mi z dłoni. Dombrowicz jest tak zadufanym w sobie człowieczkiem, że jego zadomowienie i chęć bycia ponownie wybranym na urząd jest oczywista, ale to , że spełnił wszystkie obietnice wyborcze. On naprawdę powinien się leczyć!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszczuch Re: Dombrowicz zadomowił się w ratuszu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 09:02 ja bym zaapelowal by na wymagac wiecej od strazy miejskiej. wiadomo ze p. kaszubowski to kolega prezydenta, ale mieszkancy szukajacy nadziei w czesto bezowocnych interwencjach starzy m. sa rozczarowani. moze straz zlikwidowac i gmina dotowalaby dzialania komisariatow i dzielnicowych????? bedzie taniej i skuteczniej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kopytko Re: Dombrowicz zadomowił się w ratuszu IP: 81.210.38.* 12.10.05, 09:27 "wprowadzić możliwości podróżowania z Fordonu do centrum na jednym bilecie: co to znaczy "podróżować na jednym bilecie"? Osobiście podrózuje z biletem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek TO BARDZO DOBRY PREZYDENT !!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 09:43 TO BARDZO DOBRY PREZYDENT !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek Poszoł VONT! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 09:51 Panie , niech Pan się wynosi z ratusza . Najgorszy Prezydent od 10 lat . Kto wydał zgodę na MM przy Jagiellońskiej. Jak budowano rądo fordońskie ? OdwołaĆ GO W TRYBIE PRZYŚPIESZONYM Odpowiedz Link Zgłoś
a_weirdo Re: Poszoł VONT! 12.10.05, 10:04 > rądo Za którego prezydenta uczyłeś się ortografii?! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zczyżkówka Panie Prezydencie co z obiecaną Biedronką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 10:05 Panie Prezydencie co z obiecanym marketem typu Biedronka na Czyżkówku ? Odpowiedz Link Zgłoś
emeryt21 Re: Panie Prezydencie co z obiecaną Biedronką 12.10.05, 10:33 Na mnie niech Pan nie liczy,Panie Prezydencie.Wg mnie nic Pan nie zrobil dla miasta,albo rzeczy nic nie znaczace.To wszystko co jest,to pozostalosc po poprzednikach. Odpowiedz Link Zgłoś
a_weirdo Re: Panie Prezydencie co z obiecaną Biedronką 12.10.05, 10:48 > To wszystko co jest,to pozostalosc po poprzednikach. Jabil Global Services też? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawnik Re: Dombrowicz zadomowił się w ratuszu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 12:58 Zalągł się!Boże Ty widzisz i nie grzmisz?Znowu popierać go będzie Dama z PO? Dziękujemy!!!!!Facet popadł w samouwielbienie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tutejszy Re: Dombrowicz zadomowił się w ratuszu IP: 218.80.229.* 14.10.05, 02:32 "Facet popadł w samouwielbienie!" Jak bym mial taki pierscien i szczotke to tez bym sie uwielbial... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Dombrowicz to bardzo dobry prezydent!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 13:11 Dombrowicz to bardzo dobry prezydent!!!! Nie moze sam walczyc ze wszystkimi, on gdyby mu dano, byłby świetny!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tutejszy Re: Dombrowicz to bardzo dobry prezydent!!!! IP: 218.80.229.* 14.10.05, 02:31 "on gdyby mu dano, byłby świetny!!!!!!!!" Zona mu nie daje... tylko rzadzi za niego miastem. Przeciez ten facet to marionetka - kto bardziej poinformowany to wie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wyborca Re: Dombrowicz zadomowił się w ratuszu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.05, 13:40 Zagłosuję na Kostka jeszcze raz!Może nie jest idealny,ale już nie komuchg i pokroju "kłamcy" Jasiakiewicza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lesio Re: Dombrowicz zadomowił się w ratuszu IP: *.int.elnet.pl / 83.238.70.* 12.10.05, 13:40 On jest już spalony na starcie. Co mnie obchodzi że coś usprawnił w urzędzie. Za jago panowania nie poprawiła się komunikacja z Fordonem, ani trasy W-Z dokończyć nie potrafi i jeszcze nie ma sobie nic do zarzucenia. Ściemniaczom już dziękujemy. Następne 4 lata kompromitacji nam są nie potrzebne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Dombrowicz zadomowił się w ratuszu IP: 217.96.13.* 12.10.05, 14:46 Chwała niech bedzie, że wreszcie będą wybory i ten koszmarny nieudacznik odejdzie (mam taką nadzieję). Reelekcja tego człowieka na prezydenta to tragedia dla miasta i jego mieszkańców. Jestem ciekaw, ile czerwonych kartek wreczy sobie, w trakcie swojej przyszłej kampanii wyborczej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bydgoszczanka Re: Dombrowicz zadomowił się w ratuszu IP: *.ppcor.org.pl / *.ppcor.org.pl 12.10.05, 15:03 Co to za prezydent który nie ma siły przebicia i i musi zatwierdzać bzdurne decyzje Rady Miasta. Czas na zmianę i prezydenta i Rady Miasta - wszyscy radni na bruk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osa Re: Dombrowicz zadomowił się w ratuszu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 17:44 Raczej ma siłę i to nie tylko przebicia skoro przy takich Radnych, którzy nie dorośli do tego żeby zajmować jakiekolwiek funcje publiczne udało mu się tyle dla miasta zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: I niekompetencje też!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 19:09 I na pewno nie wie kogo na viceprezydenta wybrał latem!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vek Re: Dombrowicz zadomowił się w ratuszu IP: 80.51.206.* 12.10.05, 19:39 jeśli myślicie, że znajdziecie kogoś, kto w cudowny sposób z dnia na dzień wszystko zrobi, wybuduje, da miejsca pracy itd. to powodzenia... sami mówicie, że wszystkie inwestycje to były załatwiane przez poprzedników... czyli może taki wniosek, że wszystko musi trochę potrwać... i to nie z winy Pana Prezydenta, ale najczęściej przez setki urzędników, którzy muszą wszystko sprawdzić i ocenić sobie... Jak dla mnie to Bydgoszcz w oczach pięknieje czego wcześniej nie można było zauważyć... cierpliwości ludzie... a jak chcecie pomóc miastu to nie zasypujcie forum swoimi narzekaniami tylko coś dla Bydgoszczan zróbcie... przyjdzie kolejny Prezydent i będzie pisać to samo... pozdrawiam wszystkich niezadowolonych i zadowolonych... UŚMIECHNIJCIE SIĘ LUDZIE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tutejszy Dombrowicz to brak nowoczesnego myslenia IP: 218.80.229.* 14.10.05, 02:40 > Jak dla mnie to Bydgoszcz w oczach pięknieje No coz... skoro zadowalasz sie kilkoma kwiatkami posadzonymi wokol ronda to Twoja sprawa. Ludzie na tym forum dostrzegaja nieudolnosc rzadzenia - brak pozyskania kilku znaczacych inwestorow, brak otwartych rozmow z Toruniem na temat Dwumiasta, brak wykorzystania jakichkolwiek funduszy unijnych... i wiele, wiele innych. Takie miasta jak Wroclaw, Poznan czy Warszawa rozwijaja sie - a Bydgoszcz kroczy do tylu... XXI wiek wymaga nowoczesnego i dynamicznego myslenia. Zdecydowanego dzialania! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tutejszy Dombrowicz to nowoczesnego i dynamicznego myslenia IP: 218.80.229.* 14.10.05, 02:40 > Jak dla mnie to Bydgoszcz w oczach pięknieje No coz... skoro zadowalasz sie kilkoma kwiatkami posadzonymi wokol ronda to Twoja sprawa. Ludzie na tym forum dostrzegaja nieudolnosc rzadzenia - brak pozyskania kilku znaczacych inwestorow, brak otwartych rozmow z Toruniem na temat Dwumiasta, brak wykorzystania jakichkolwiek funduszy unijnych... i wiele, wiele innych. Takie miasta jak Wroclaw, Poznan czy Warszawa rozwijaja sie - a Bydgoszcz kroczy do tylu... XXI wiek wymaga nowoczesnego i dynamicznego myslenia. Zdecydowanego dzialania! Odpowiedz Link Zgłoś
a_weirdo Re: Dombrowicz to nowoczesnego i dynamicznego mys 14.10.05, 09:32 > brak pozyskania kilku znaczacych inwestorow, Chyba jako pierwszy prezydent od wielu lat Dombrowicz coś w celu pozyskania inwestorów zaczął robić i w dodatku ma pewne sukcesy. Pozyskiwanie inwestorów to najważniejsza rzecz, która wyróżnia go na tle poprzedników. Oczywiście mógłby rozić więcej. > brak otwartych rozmow z Toruniem na temat Dwumiasta, Konkretne rozmowy na temat dwumiasta zaczęły się właśnie za jego kadencji, więc tu przesadzasz. > brak wykorzystania jakichkolwiek funduszy unijnych... Bydgoszcz wszędzie chwalą za zdobycie największych funduszy na mieszkańca (chociaż większość musi pozyskiwać z pominięciem marszałka, bo ten jest antybydgoski). Mamy na mieszkańca prawie 10 razy tyle, co Warszawa, kilka razy więcej niż Poznań. Nie jest tak źle, jak to sugerujesz, chociaż może być jeszcze lepiej (ale pewnie po zmianie marszałka). > i wiele, wiele innych. Tzn? > Takie miasta jak Wroclaw, Ciągle mają bezrobocie wyższe niż w Bydgoszczy. ;) > Poznan Poznań jest właśnie przypadkiem miasta, w którym źle się dzieje. Jedyne duże miasto, w którym rośnie bezrobocie, ani jednego inwestora od czasów Kulczyka (co więcej VW był bliski ucieczki z tego miasta), w pozyskaniu środków z UE to mogą tylko śnić o osiągnięciu 50% Bydgoszczy, a przy okazji najwyższa w kraju przestępczość. > czy Warszawa rozwijaja sie Z Warszawą to inna sprawa. Chociaż tam się specjalnie o inwestorów nie zabiega, z UE na mieszkańca 1/10 tego, co u nas i wiele innych (jak to napisałeś). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tutjeszy Re: Dombrowicz to nowoczesnego i dynamicznego mys IP: 218.80.229.* 17.10.05, 11:25 Widac, ze szerzysz propagande sukcesu. Wyjedz troche w swiat przyjacielu i zobacz jak moga wygladac miasta. Taki powinien byc cel w rozwoju... Nie zadowalajmy sie tylko tym co dostajemy. Wymagajmy wiecej od siebie i od naszych wladz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Re: Dombrowicz zadomowił się w ratuszu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 22:44 K D nie przeginaj! przez trzy lata zrobiłeś tyle co niestety czerwony poprzednik przez miesiąc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadrak Re: Dombrowicz zadomowił się w ratuszu IP: 83.238.70.* 13.10.05, 16:11 Przykład skrajnego braku samokrytycyzmu. Ta żałosna postać ma się dobrze. Dzięki niemu m.in. Bydgoszcz jako miasto kilkakrotnie stała się przedmiotem nieomal ogólnokrajowego pośmiewiska. Z drugiej strony byc może nawet dobrze, że kandyduje. Przynajmniej usłyszy bezlitosną ocenę swoich "dokonań" i pseudo sukcesów. Jasiakiewicz zbudował sobie tak duzy negatywny elektorat, że w starciu z nim chyba nawet szympans nie byłby bez szans. Kazus Dombrowicza dobitnie to potwierdza. Przewiduję, że skala porażki tego żałosnego kandydata w przyszłorocznych wyborach znów wyniesie Bydgoszcz na czołówki krajowych gazet. No Konstanty - sam sobie gotujesz ten los. I dobrze! Zasłużyłeś na to!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Dombrowicz zadomowił się w ratuszu IP: *.chello.pl 13.10.05, 23:24 Kostek jest za granicą i odbiera pierścienie!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś