Dodaj do ulubionych

Szklanka na ulicach

03.12.02, 19:55
Dzisiaj , wracając do domu po prscy, miałem wrażenie, że jestem cały czas na
Torbydzie.. Jak zwykle kogoś zima zaskoczyła..
"Pozdrowienia" dla odpowiednich służb.
Obserwuj wątek
    • carton Re: Szklanka na ulicach 04.12.02, 07:11
      Dzisiaj sytuacja jest identyczna!!!
      Czyżby zabrakło piasku czy może raczej "kogoś" kto posypał by nim chodniki i
      ulice...?

• Gość: Fore Re: Szklanka na ulicach IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 04.12.02, 07:47
        Panowie w pomarańczowych kamizelkach wysypali na 1 chodniku to co milei i
        powolutku (bo ślisko jak diabli przecież) odjechali pyrkocząc swoim zielonym
        żuczkiem . Może wrócą?
        W każdym razie w wielu miejscach jest strasznie slisko, a ludzie posuwają się
        do przodu posuwistymi ruchami, ci z fantazją to nawet jaskółkę próbuja zrobić,
        ci bardziej pracowici trzymają przed sobą teczkę, jak Katarina Wit narecz
        kwiatów.
        Nawet było by to trochę surrealistyczne i śmieszne, gdyby nie to, że kość
        złamać sobie można bardzo szybko. Bo potłuczenie sobie pupy niektórym by się
        akurat przydało.
    • kasiacesarz Re: Szklanka na ulicach 04.12.02, 10:36
      To jak wyglądają chodniki, przekonałam się na własnaj...., można powiedzieć.
      Wszyscy pozapominali o pieszych. Ulice są jako tako przejezdne, nawet MZK nie
      za bardzo się spóźnia, za to motywy Kateriny Witt są zauważalne we wszystkich
      punktach miasta. Najbardziej mi żal osób w podeszłym wieku - ich kości nie
      zrastają się tak szybko, a stłuczenia są bardziej dokuczliwe. Pozdrawiam
      uprawiających gimnastykę artystyczną!
      • oti Re: Szklanka na ulicach 04.12.02, 13:27
        ligo az strach - malo piochu - troszke by mogli posypac tu i tam, chociaz
        prawde mowiac kto ma sie wy... wrocic - w taka pogode i tak sie wywroci, bo
        okazji nie brakuje
    • Gość: kiki50 Re: Szklanka na ulicach IP: 212.122.207.* 11.12.02, 12:43
      TEN STAN TRWA NADAL I CZUJĘ,ŻE ZAPOWIADA SIĘ NA DLUŻEJ.RADZĘ KUPIĆ SZAMPANA I
      ROZPUSZCZAĆ DROGĘ PRZED SOBĄ WLASNORĘCZNIE.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka