mercur 03.12.02, 19:55 Dzisiaj , wracając do domu po prscy, miałem wrażenie, że jestem cały czas na Torbydzie.. Jak zwykle kogoś zima zaskoczyła.. "Pozdrowienia" dla odpowiednich służb. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
carton Re: Szklanka na ulicach 04.12.02, 07:11 Dzisiaj sytuacja jest identyczna!!! Czyżby zabrakło piasku czy może raczej "kogoś" kto posypał by nim chodniki i ulice...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fore Re: Szklanka na ulicach IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 04.12.02, 07:47 Panowie w pomarańczowych kamizelkach wysypali na 1 chodniku to co milei i powolutku (bo ślisko jak diabli przecież) odjechali pyrkocząc swoim zielonym żuczkiem . Może wrócą? W każdym razie w wielu miejscach jest strasznie slisko, a ludzie posuwają się do przodu posuwistymi ruchami, ci z fantazją to nawet jaskółkę próbuja zrobić, ci bardziej pracowici trzymają przed sobą teczkę, jak Katarina Wit narecz kwiatów. Nawet było by to trochę surrealistyczne i śmieszne, gdyby nie to, że kość złamać sobie można bardzo szybko. Bo potłuczenie sobie pupy niektórym by się akurat przydało. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiacesarz Re: Szklanka na ulicach 04.12.02, 10:36 To jak wyglądają chodniki, przekonałam się na własnaj...., można powiedzieć. Wszyscy pozapominali o pieszych. Ulice są jako tako przejezdne, nawet MZK nie za bardzo się spóźnia, za to motywy Kateriny Witt są zauważalne we wszystkich punktach miasta. Najbardziej mi żal osób w podeszłym wieku - ich kości nie zrastają się tak szybko, a stłuczenia są bardziej dokuczliwe. Pozdrawiam uprawiających gimnastykę artystyczną! Odpowiedz Link Zgłoś
oti Re: Szklanka na ulicach 04.12.02, 13:27 ligo az strach - malo piochu - troszke by mogli posypac tu i tam, chociaz prawde mowiac kto ma sie wy... wrocic - w taka pogode i tak sie wywroci, bo okazji nie brakuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki50 Re: Szklanka na ulicach IP: 212.122.207.* 11.12.02, 12:43 TEN STAN TRWA NADAL I CZUJĘ,ŻE ZAPOWIADA SIĘ NA DLUŻEJ.RADZĘ KUPIĆ SZAMPANA I ROZPUSZCZAĆ DROGĘ PRZED SOBĄ WLASNORĘCZNIE. Odpowiedz Link Zgłoś