czwarty.wymiar 29.03.06, 21:41 Centrum miasta: Śniadeckich, Dworcowa i inne ulice boczne... Wielkie psie g*wna na środku chodników... Kulturka właścicieli psów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kell99 Re: G*wna w centrum 29.03.06, 22:32 Niestety... co gorsze w porownaniu do innych miast Bydzia jest 'zasrana'. Straz miejska nic jakos nie robi, a powinno byc tak jak w innych krajach, ze gdy ktos nie ma przy sobie worka to juz placi mandat. Odpowiedz Link Zgłoś
ethanak Re: G*wna w centrum 29.03.06, 22:36 A kiedy ty ostatnio byłeś w innym mieście?Nie wydaje mi się żeby Bydgoszcz była bardziej "zasrana" niż jakieś inne miasto a na pewno mniej niż...Paryż... Odpowiedz Link Zgłoś
kell99 Re: G*wna w centrum 29.03.06, 22:38 Porownaj sobie centrum Gdanska, czy ba, RADOMIA do centrum Bydzi.. Odpowiedz Link Zgłoś
ethanak Re: G*wna w centrum 29.03.06, 23:07 W Gdańsku jest tyle samo gówien co w Bydgoszczy... Odpowiedz Link Zgłoś
kell99 Re: G*wna w centrum 29.03.06, 23:10 to teraz powinienes sie wybrac w sluzbowa podroz i udowodnic ze na 1m^2 centrum bydzi jest mniej gowien niz gdansku;) a nawet, to nie powinno byc zupelnie. jezeli ktos jest zbyt leniwy by po psie sprzatac, powinien sprawic sobie kota. mandaty powinny byc, niech sie straz miejska zajmie czyms w koncu. Odpowiedz Link Zgłoś
ethanak Re: G*wna w centrum 29.03.06, 23:13 Moim zdaniem jest podobnie.Nie jeżdżę w służbowe podróże - sam musiałbym sobie za nie płacić...Wolę prywatnie.Mam plan - jak następnym razem przyuważę kogoś kto mi będzie zanieczyszczał trawnik przed domem postaram się go przekonać żeby posprzątał po pupilu...;) Odpowiedz Link Zgłoś