Dodaj do ulubionych

SP 29 absolwenci 1979

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 13:58
Czy ktoś kończył 1979 roku SP 29 . Ja kończyłam VIII b wychowawcą była pani
Guzowska od języka rosyjskiego . Piszcie ludziska tak miło wspominać tamte
czasy.
Obserwuj wątek
    • Gość: danka Re: SP 29 absolwenci 1979 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 21:55
      Cześć Iwona. Jaka miła niespodzianka. Zagladam na forum od czasu do czasu i
      pzyznam, że nie spodziewałam się spotkać kogoś znajomego. Super. W pierwszej
      chwili nie mogłam skojarzyć o kogo chodzi, ale teraz już wiem. Mieszkałaś nad
      Hanią R. Serdecznie pozdrawiam.
      • Gość: Iwona Re: SP 29 absolwenci 1979 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 07:25
        Witam Ciebie Danka ! Dobrze mnie rozszyfrowałaś , mieszkałam nad Hanią , teraz
        mieszkam na Wyżynach i z miłą chęcią wspominam lata spędzone na Błoniu. Jak
        chcesz ze mną pogadać na gadu to zapisz Sobie 2050983
    • Gość: T Re: SP 29 absolwenci 1979 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.06, 07:13
      Cześć.Guzowska mnie też uczyła rosyjskiego.Fajnie wspominam ten czas.Były to
      fajne lata.
      • Gość: S Re: SP 29 absolwenci 1979 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 09:11
        czy nikt więcej nie chodził do SP 29 w tych latach ?
    • Gość: i Re: SP 29 absolwenci 1979 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 14:07
      czy nikt nie chodził do SP 29 w latach 71-79 ?
      • Gość: T Re: SP 29 absolwenci 1979 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.06, 07:43
        Fajnie powspominac tamte lata, lecz pamiec zaczyna szwankowac do
        nazwisk.Pamietam Szale uczyla wf, Dyrektora chyba Pioterek niepamiętam
        dokladnie nazwiska uczyl historii mimo swojego groznego wygladu byl swietnym
        nauczycielem jego lekcje byly bardzo ciekawe,nawet mozna bylo znim porozmawiac
        na inne tematy,geografi uczyla Fisher byla moja wychowawczynia , matmy
        Poturalska dzieki jej nauce do dzis niemam problemu z matma dala nam
        wycisk,fajna byla od biologii ale nazwiska niepamietam spotkalam ja po latach i
        milo pogadalysmy sobie , fizyki uczyla " Kobra" to dzieki swoim okularom tak ja
        nazwalismy i zachowaniu ,spotkalam ja potem w sredniej szkole calkiem inny
        nauczyciel.szkoda tylko ze niepamietam wszystkich nazwisk. T

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka