Gość: Iwona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 13:58 Czy ktoś kończył 1979 roku SP 29 . Ja kończyłam VIII b wychowawcą była pani Guzowska od języka rosyjskiego . Piszcie ludziska tak miło wspominać tamte czasy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: danka Re: SP 29 absolwenci 1979 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 21:55 Cześć Iwona. Jaka miła niespodzianka. Zagladam na forum od czasu do czasu i pzyznam, że nie spodziewałam się spotkać kogoś znajomego. Super. W pierwszej chwili nie mogłam skojarzyć o kogo chodzi, ale teraz już wiem. Mieszkałaś nad Hanią R. Serdecznie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: SP 29 absolwenci 1979 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 07:25 Witam Ciebie Danka ! Dobrze mnie rozszyfrowałaś , mieszkałam nad Hanią , teraz mieszkam na Wyżynach i z miłą chęcią wspominam lata spędzone na Błoniu. Jak chcesz ze mną pogadać na gadu to zapisz Sobie 2050983 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T Re: SP 29 absolwenci 1979 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.06, 07:13 Cześć.Guzowska mnie też uczyła rosyjskiego.Fajnie wspominam ten czas.Były to fajne lata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S Re: SP 29 absolwenci 1979 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 09:11 czy nikt więcej nie chodził do SP 29 w tych latach ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i Re: SP 29 absolwenci 1979 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 14:07 czy nikt nie chodził do SP 29 w latach 71-79 ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T Re: SP 29 absolwenci 1979 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.06, 07:43 Fajnie powspominac tamte lata, lecz pamiec zaczyna szwankowac do nazwisk.Pamietam Szale uczyla wf, Dyrektora chyba Pioterek niepamiętam dokladnie nazwiska uczyl historii mimo swojego groznego wygladu byl swietnym nauczycielem jego lekcje byly bardzo ciekawe,nawet mozna bylo znim porozmawiac na inne tematy,geografi uczyla Fisher byla moja wychowawczynia , matmy Poturalska dzieki jej nauce do dzis niemam problemu z matma dala nam wycisk,fajna byla od biologii ale nazwiska niepamietam spotkalam ja po latach i milo pogadalysmy sobie , fizyki uczyla " Kobra" to dzieki swoim okularom tak ja nazwalismy i zachowaniu ,spotkalam ja potem w sredniej szkole calkiem inny nauczyciel.szkoda tylko ze niepamietam wszystkich nazwisk. T Odpowiedz Link Zgłoś