Dodaj do ulubionych

Pakerzy Radziejowa

15.05.06, 15:43
Kto waszym zdaniem jest najlepiej zbudowanym radziejowianinem?, i czy tężyzna
fizyczna została osiągnięta w naturalny sposób czy za pomocą Różnego rodzaju
specyfików co, myślicie o braniu takich że specyfików warto mięć największy
biceps a za 20 lat chodzić do szpitala o kulach z sflaczałym ciałem?,

Moim zdaniem pierwsze miejsce ma
1. Malan
2. Fiodor
3. Rodzyn (TV ha ha ha ha )

Obserwuj wątek
    • big-cock-tajl Re: Pakerzy Radziejowa 15.05.06, 15:58
      Był jeszcze kiedyć Roszok ale wyjechał. No i jeszcze paru by sie znalazło
      choćby na szpitalu i na marchloku.
      temat dobry. pakerem być to nie byle co!
      • staszek-boryna Re: Pakerzy Radziejowa 15.05.06, 16:03
        Najlepszy był kiedyś Jajo czy Jajco z Kruszwickiej. Ćwiczył i sie zasilał tak,
        że mu jakoś klata nietypowo urosła i wcale nie był to najlepszy widok. Jajco
        chciał być jak Szwarceneger i słuchać metalu.
        Ci co tu o nich piszą to Klasa pakerzy. mogą sie podobać laskom. A szczególnie
        Rodzyn bo czasem ma wąsy.
        • gwinter Re: Pakerzy Radziejowa 15.05.06, 16:14
          Też troche jestem pakerem ale gdzie mi tam do Malana, Fiodora albo do Rodzyna.
          To są klasowi goście - jak z żurnala o kulturystyce. Niezła Paka!
          • gwinter Re: Pakerzy Radziejowa 15.05.06, 16:15
            Zauważyłem że w Czołowie jest na topie PAKA. Mnóstwo kolesi z tej PAKi
            pryjeżdza w sobote do ASa pokazywać to co wyhodowali.
        • misiek9956 Re: Pakerzy Radziejowa 29.08.06, 22:20
          MOIM ZDANIEM NAJWIĘKSZYM PAKEREM W RADZIEJOWIE JEST KRZYSZTOF ŁODYGA . TROSZKE
          SPADŁ PRZEZ WAKACJE JAKIEŚ 10 KILO ALE TO PRZEZ TO ZE KOKSU BRAKŁO
          • staszek-boryna Re: Pakerzy Radziejowa 30.08.06, 08:02
            MOIM ZDANIEM NAJWIĘKSZYM PAKEREM W RADZIEJOWIE JEST KRZYSZTOF ŁODYGA . TROSZKE
            SPADŁ PRZEZ WAKACJE JAKIEŚ 10 KILO ALE TO PRZEZ TO ZE KOKSU BRAKŁO

E koksu chyba nie brakło w Radziejowie nigdy. MADAGIER i inni mają tego całe
            tony. Wystarczy się tylko dobrze rozejrzeć.
    • czeremcha77 Re: Pakerzy Radziejowa 16.05.06, 07:01
      A ja nie lubię mocno napakowanych facetów. Miło jak jest dobrze zbudowany i
      wysportowany, ale typ "strong mena" mnie odraża.
      • ziutas_ole Re: Pakerzy Radziejowa 16.05.06, 08:08
        E no co Ty?
        • zdzichu333 Re: Pakerzy Radziejowa 16.05.06, 12:46
          Zapomnieli wszyscy o "starych" Pakerach jak Małpa czy Połówa. To byli mocarze.
          • cezi7 Re: Pakerzy Radziejowa 06.06.06, 11:17
            Sam jestem pakerem i sie z tego ciesze
            • edziu55 Re: Pakerzy Radziejowa 06.06.06, 18:24
              nie no ,bez przesady
              • ziutka2000 Re: Pakerzy Radziejowa 07.06.06, 00:05
                Kiedys byl jeszcze Zlotnis,ten co "pala" byl-jest?
                • gwinter Re: Pakerzy Radziejowa 07.06.06, 16:55
                  No Krzychu to kawał pakera w najlepszym wydaniu. Od razu widać z daleka!
                  • manson3 Re: Pakerzy Radziejowa 07.06.06, 17:01
                    Tak tak panie Gwinterze widać nawet, co brał, aby naturze pomóc:)

Nienaganny policjant;);) chluba Radziejowa
                    • staszek-boryna Re: Pakerzy Radziejowa 08.06.06, 14:43
                      Przypomniało mi się imię tego co o nim kiedyś pisałem, że na Kruszwickiej
                      mieszkał i miał nie lada klatę. Miał na imię Jarek i nazwisko jakoś tak na "W".
                      A mówili na niego "Jajo" nie "Jajco". On był pierwszym pakerem Radziejowa nowej
                      generacji.
                      • ziutas_ole Re: Pakerzy Radziejowa, dresiarze, geje... 09.06.06, 07:57
                        Witamy w Skaterboy.pl! Geje skejci, dresiarze, sneakers, skini, pakerzy, sport,
                        sex i wiele więcej!

www.euroskate.info
                        • bekon6 Re: Pakerzy Radziejowa, dresiarze, geje... 09.06.06, 08:31
                          Moge tylko powiedziec ze to zboczency
                          • ziutas_ole Re: Pakerzy Radziejowa, dresiarze, geje... 09.06.06, 09:13
                            bekon6 napisał:

> Moge tylko powiedziec ze to zboczency

Bekon, ale kto?
                            Dresiarze, pakerzy czy też geje?

• staszek-boryna Re: Pakerzy Radziejowa, dresiarze, geje... 09.06.06, 11:09
                              Gejdorado!!! Czyli jak zarobić na gejostwie.
                              Podaję za Onetem:

wiadomosci.onet.pl/1339842,2678,kioskart.html
                            • bekon6 Re: Pakerzy Radziejowa, dresiarze, geje... 09.06.06, 11:28
                              Mialem oczywiscie na mysli homosexulistow. Zreszta w j. polskim nie wystepuje
                              takie slowo jak "gej" tylko pederasta. Co do sportu i ludzi jego uprawiajacego
                              to nic nie ma sam z reszta troszke cwiczylem przez pare lat i szanuje ludzi
                              ktorzy oddali sie idei promowaniu postaw sportowych.
                              • staszek-boryna Re: Pakerzy Radziejowa, dresiarze, geje... 09.06.06, 11:47
                                Ja tam gejem nie jestem ale nic przeciwko nim nie mam. Kiedyś śmiałem się z
                                pedalstwa ale wyobraziłem sobie co by było jakbym tak był np. ojcem geja.
                                Natychmiast zrozumiałem, że "pederastą" być to bardzo przykra sprawa. Nie tylko
                                dla samego "pederasty". Takie przemyślenia to najlepsze lekarstwo dla tych co
                                są anty ale nie rozumieją problemu nie zastanawiając się dlaczego są tak
                                niedobrze nastawieni do podobnej "inności".
                                • bekon6 Re: Pakerzy Radziejowa, dresiarze, geje... 09.06.06, 12:11
                                  A czy ktos ich przesladuje? Wg mnie w Polsce nikt tyle ze nie podzielam ich
                                  swiatopoglady jako ze dwoch samcow stanowilo rodzine .
                                  • gwinter Re: Pakerzy Radziejowa, dresiarze, geje... 12.06.06, 07:58
                                    A co mają robić jeśli już tak się stało a chcą mieć rodzinę?
                                    • bekon6 Re: Pakerzy Radziejowa, dresiarze, geje... 12.06.06, 09:41
                                      A bede miec ze soba dzieci?
                                      • big-cock-tajl Re: Pakerzy Radziejowa, dresiarze, geje... 12.06.06, 11:33
                                        Może i będą mieć. A kto tam wie?
                                        • bekon6 Re: Pakerzy Radziejowa, dresiarze, geje... 13.06.06, 01:45
                                          Jestem ciekaw jak wyglada chłop w ciazy ;)
                                          • gwinter Re: Pakerzy Radziejowa, dresiarze, geje... 13.06.06, 07:24
                                            Był taki film ze Schwarzenegerem i chyba De Vito.
                                            • bekon6 Re: Pakerzy Radziejowa, dresiarze, geje... 13.06.06, 07:32
                                              --------------------------------------------------------------------------------
                                              enewsblog.com/r7fel/post/2006-03-26_19:16:55/
                                              Lezbije zakatowaly 4latka bo nie chcial jednej z nich mowic tatusiu

Oswiec Panie dewianta blaskiem faktow
                                              ;-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                                              ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
                                            • bekon6 Re: Pakerzy Radziejowa, dresiarze, geje... 13.06.06, 07:35
                                              --------------------------------------------------------------------------------
                                              cytat:
                                              1973 roku Amerykanskie Towarzystwo Psychiatryczne usunelo
                                              haslo "homoseksualizm" z "Podrecznika zaburzen psychicznych", za decyzja ta
                                              opowiedzialo sie 58 proc. czlonków tej instytucji. Jednym z najwiekszych
                                              zwolenników wykreslenia homoseksualizmu z rejestru zaburzen byl wówczas doktor,
                                              dzis zas profesor psychiatrii Robert Spitzer z Uniwersytetu Columbia. W roku
                                              2000 publicznie odzegnal sie on od swego stanowiska z roku 1973 i stwierdzil,
                                              ze oswiadczenie ATP bylo zbyt pochopne i nie poprzedzone nalezytymi badaniami

OSWIEC DEWIANTA BLASKIEM FAKTOW
                                              • bekon6 Re: Pakerzy Radziejowa, dresiarze, geje... 13.06.06, 07:41

Bog homofobem? Czytaj Tore o Sodomie i Gomorze
                                                Zydowska Tora pisze ze Bog spalil zywcem gejow w Sodomie i Gomorze. Czy
                                                zydowska Tore globalisci spala na stosie?

OSWIEC GLOBALISTOW BLASKIEM PRAWDY
                                                • bekon6 Re: Pakerzy Radziejowa, dresiarze, geje... 13.06.06, 07:43

Darwin a geizm ;-))))))))))))))))))))))))))))))) ))

Homoseksualizm to slepa uliczka ewolucji
                                                  K. Darwin, Zyd
    • wielebny-cybula Re: Pakerzy Radziejowa 13.06.06, 08:28
      Tak czytam, czytam, przypatruję się od dłuższego czasu i postanowiłem pochwalić
      postawę Pana Bekona6. Ten człowiek przejrzał na oczy i wie co jest dobre a co
      złe. Posiada dobre przygotowanie do dyskusji. Nie lęka się nazywać złych rzeczy
      po imieniu, krytykować tych rzeczy. Bo co dobrego przynieść mogą pederaści albo
      synowie Izraela albo ci pochodzący z dżungli Czarnego Lądu. Nic, dla nas
      Polaków umiłowanych w Panu. Oni są siewcami zła wszelakiego. Wspominał o
      podobnych sprawach wiele razy Ojciec Tadeusz albo Ojciec Henryk Jankowski.
      Również odsądzano ich od czci i wiary a to był najprawdziwszy przejaw wiary i
      próba ewangelizowania niedowiarków i krótkowzrocznych.
      Mówi się w Polsce i w Europie, że partia Pana Giertycha - Liga Polskich Rodzin
      to zagrożenie dla demokracji i wolności. To zwykłe mydlenie oczu. To ostatnia
      deska ratunku w odmętach zaczadzonego świata.
      Z Bogiem Panie Bekonie6.
      • bekon6 Re: Pakerzy Radziejowa 13.06.06, 08:49
        Odzegnuje sie od LPR poniewaz zbyt jak dla mnie to patria ludzi myslacych ze
        katolicyzm to wyrocznia. Dla mnie wpierw jest panstwo, ludzie a pozniej
        religia. Nie mam tez zapedow nacjonalistych jak co poniektorzy mi tu zarzucaja.
        Jestem narodowcem jestem "tarcza". Wystepuje przeciwko szkalowaniu,
        wyszydzaniu, klamaniu, deprawacji moralnosci, jawnemu pluciu na Polske i
        Polakow, antypolonizmowi. Jestem tez przeciwko wszystkim -izmom poniewaz
        ideologie wywyzaszaja(a ludzie je wyznajacych za lepszych od innych) zawsze
        pewna grupe ludzi gnebiac, opluwajac a nawet zabijac i eksetminacji podludzi.
        (teraz np w modzie jest liberalizm czyli jak masz forse jestes ktos jak jej nie
        masz lepiej sie nie odzywaj jestes nikt)

A teraz jescze na temat homo :DDDDD
        Dane za Instytutem Roberta Kocha.

W Niemczech zyje 49.000 (39.500 mezczyzni + 9.500 kobiety) zarazonych HIV i
        chorych na Aids, z tego:
        -31.000 zinfekowanych i chorych to mezczyznie majacy seks z mezczyznami.
        -5.500 zarazila sie na drodze heteroseksualnych kontaktow
        -6.000 na drodze brania dozylnego narkotykow
        - 600 transfuzje krwi

Daje to 600 nosicieli na milion mieszkańców. Ponad 370 z nich to geje.

Nowe infekcje w 2005:
        ogolnie 2.600 , z tego (2.250 mezczyzn i 350 kobiet) z tego:
        70% to mezczyzni, majacy seks z mezczyznami
        20% zarazila sie HIV na drodze heteroseksualnych kontaktow.
        9% w wyniku brania dozylnego narkotykow.

W 2003 roku liczba zakażeń HIV w środowisku męskich homoseksualistów wynosiła
        50%. W ciągu dwóch lat wzrosła aż o 20%.

Dla porównania, w "faszystowskiej Polsce" (słowa Szymona Niemca) liczba
        zarejestrowanych nosicieli (w Niemczech też mówimy tylko o zarejestrowanych)
        wynosi ok. 10 tys., co daje 200 nosicielni na milion mieszkańców. Trzy razy
        mniej niż w Niemczech.

Koszt leczenia jednego nosiciela HIV terapią HAART wynosi grubo ponad 4000 zł
        miesięcznie, więc najbardziej zadowolone są zapewne firmy farmaceutyczne, którym
        parady nakręcają nowych "klientów" (wg francuskiego Gay Barometer 40% stosunków
        podczas parad itd jest odbywane z przypadkowymi partnerami i bez zabezpieczeń).
        W Niemczech zarabiają na czysto 30 mln euro - miesięcznie. Pewna kasa, bo z
        budżetu państwa.

Dzięki działalności lobby gejowskiego jednym z głównych punktów nowej (2006)
        unijnej strategii *walki z epidemią AIDS* jest... poszanowanie praw mniejszości
        seksualnych, jakkolwiek absurdalnie to by nie brzmiało w takim dokumencie.
        Wymowa tej strategii jest więc mniej więcej taka: wy sobie walczcie z HIV jak
        tam sobie chcecie, a my się będziemy walić jak popadnie bo mamy takie kaprycho a
        gum nie lubimy (30-36% badanych podaje taki
        argument).

www.rki.de/nn_334076/DE/Content/Infekt/EpidBull/Archiv/2005/47__05,templateId=ra
        w,property=publicationFile.pdf/47_05

------------------------
        cenzorze, chyba nie skasujesz swojego bosa Michnika? cytat jest z wyborczej
        ;-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Dewianci naruszaja prawa autorskie Bolka i Lolka
        serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1,68586,3348128.html
        Wlasciciele majatkowych praw autorskich do postaci Bolka i Lolka sa
        zbulwersowani umieszczeniem ich na okladce berlinskiego pisma dla gejów i
        lesbijek
        Pismo "Siegessaeule" opublikowalo numer z okladka, na której Bolek ma kobiece
        piersi. Roman Nehrebecki, syn jednego z twórców filmu oraz pierwowzór postaci
        Lolka zapowiedzial, ze odda sprawe do sadu. - Wizerunki Bolka i Lolka zostaly
        uzyte bez naszej zgody - mówi. Oburza sie tez sugerowaniem homoseksualizmu
        Bolka i Lolka. - Nie mam nic przeciwko gejom. Bolek i Lolek to jednak postaci
        wymyslone dla dzieci, z zalozenia maja 6-8 lat - tlumaczy Nehrebecki.

Oswiec dewianta blaskiem faktow
        -----------------------------------------------------

• wielebny-cybula Re: Pakerzy Radziejowa 13.06.06, 09:05
          Szkoda, że się Pan odżegnuje ale co do pozostałych poglądów mamy dużo, dużo
          wspólnego.
          Z tym co Pan napisał w ostatnim poście zgadzam się w 101 procentach.
          Z Bogiem Panie Bekonie6. Niech Pan będzie tarczą i zaporą przeciwko całemu temu
          szkaradzieństwu.
          Swoją drogą przyjemnie jest mieć świadomość, że są w Radziejowie jeszcze tacy
          ludzie jak Pan właśnie.
          • gwinter Re: Pakerzy Radziejowa 13.06.06, 09:21
            Wielebny Cybulo.
            Jest w Radziejowie przynajmniej jeszcze jeden taki człowiek. Wołają na niego
            Piźli. Jest narodowcem-katolikiem. Stoi na straży wartości, których broni
            chociażby Pan Bekon6. Dla Piźliego wiele rzeczy we współczesnym świecie a
            przede wszystkim w IVej Rzeczpospolitej to jawny spisek żydowsko-komunistyczno-
            masońsko-gejowski.
            Piźli jest konsekwentny w swoich poglądach. Chyba nikt nie jest w stanie ich
            zmienić. No może pod wpływem alkoholu trochę się liberalizują.
            Czytali Panowie może taką ciekawą książeczkę "Bestie Końca Wieku" wydaną przez
            Wydawnictwo zbliżone do Wielebnego Rydzyka.
            Jeśli nie to gorąco polecam. Piźli z tego co wiem ma. Zrecenzował ją w ten
            sposób; "80 do 90% tego co w niej jest to oczywista prawda. Teksty o
            Kwaśniewskim, Michniku, gejach, masonach to sama prawda. Nie zgadzam się tylko
            z tym co autor napisał o muzyce rockowej jako jednym z instrumentów by zdobyć
            całkowitą władzę nad światem. Do wykonawców zaliczonych do masońskich i
            satanistycznych jednocześnie autor zaliczył bowiem ś.p. Johnna Lennona i grupę
            Electric Light Orchestra".
            Przyjemnego dnia!
            • bekon6 Re: Pakerzy Radziejowa 13.06.06, 11:51
              Jesli Michnik nie jest socjal-liberalem a wiec internacjonalistycznym masonem
              to wlsciwie kim jest?

A teraz uwaga

Słyszę żądanie aneksji Gdańska do Rzeszy, z chwilą, kiedy na naszą propozycję,
              złożoną dn. 26 marca wspólnego gwarantowania istnienia i praw Wolnego Miasta
              nie otrzymuję odpowiedzi, a natomiast dowiaduje się następnie, że została ona
              uznana za odrzucenie rokowań - to muszę sobie postawić pytanie, o co właściwie
              chodzi? Czy o swobodę ludności niemieckiej Gdańska, która nie jest zagrożona,
              czy o sprawy prestiżowe, czy też o odepchnięcie Polski od Bałtyku, od którego
              Polska odepchnąć się nie da! (...)Pokój jest rzeczą cenną i pożądaną. Nasza
              generacja, skrwawiona w wojnach, na pewno na pokój zasługuje. Ale pokój, jak
              prawie wszystkie sprawy tego świata, ma swoją cenę wysoką, ale wymierną. My w
              Polsce nie znamy pojęcia pokoju za wszelką cenę. Jest jedna tylko rzecz w życiu
              ludzi, narodów i państw, która jest bezcenna. Tą rzeczą jest honor.

Sa to slowa wypowiedziane 5 maja 1939r. przez J. Becka ministra SZ - socjalisty
              przy boku Pilsudzkiego. Jak widac patrioty - socjalisty.
              Hmmmm? To w koncu jak jest socjalisci reprezentuja obozy pronarodowe czy
              kosmopolityczne? I jak Pan mysli jak redaktor by sie ustosunkowal gdyby tam
              zamiast "mniejszosc niemiecka" wstawic mniejszosc homosexualana?

• wielebny-cybula Re: Pakerzy Radziejowa 13.06.06, 11:56
                Zacny Panie Bekonie6
                Na szczęście są jeszcze w tym kraju tacy patrioci jak ojciec Tadeusz i jego
                ludzie. Oni nie pozwolą aby Polskę rozkradziono doszczętnie albo zrobiono jej
                krzywdę innej natury.
                Niech się Pan tak nie przejmuje tymi "mniejszościami" czy to narodowymi czy
                seksualnymi.
                Z Boską pomocą damy sobie z nimi radę.
                Nie damy by Mason pluł nam w twarz!
                A Michnik nam w tym nie przeszkodzi
                • maryachi Re: Pakerzy Radziejowa 13.06.06, 12:11
                  Panie wielebny-cybula... LPR i ojciec rydzyk?! Chroń nas panie przed tymi
                  ludźmi. Właśnie oni stosują mydlenie oczu ludziom takim jak pan - głęboko
                  wierzącym. Nie mają żadnych rozsądnych programow politycznych. Kto sobie
                  przypomina jak Polska wchodziła do unii? Wszyscy. Co krzyczał LPR? NIE WCHODŹCIE
                  - TO SAMOBÓJSTWO! Jak się potem okazało na unii zyskali wszyscy, a najbardziej
                  zastraszani - rolnicy - zyskali najwięcej :P Aż ciężko jest mi dyskutować bo
                  widze ze jest pan wiernym fanem szanownego ojca dyktatora i romana "wspaniałego"
                  R. Dla pana najlepiej zamknąć się na kłódke tak jak to robi Białoruś :P Powróćmy
                  do średniowiecza, gdzie mężczyzna pracował a kobieta siedziałą w domu. Kiedy to
                  rodzice dobierali ludzi w pary. Po prostu nie będę tego komentował dalej bo i
                  tak wiem, że będzie to jak groch o ściane ;]
                • bekon6 Re: Pakerzy Radziejowa 14.06.06, 13:25
                  Bo widzisz Wielebny tu nie chodzi o Rydzyka czy innego ksiedza z anbony. Tu
                  chodzi ze oboje wyznajemy zasady uniwesalne, ponadczasowe. Dlaczego
                  ponadczasowe? A no dlaczego ze juz trwaja 3000 lat i nie zmieniaja sie, ktore
                  wyrosly na gruncie judeochrzescijanstwa. A dlaczego tyle lat trwaja? A no
                  dlatego ze zostalo to prawo (dekalog) nadane prosto od Boga dla ludzkosci.
                  Prawo nadane od ludzi mozna zmienia, przeksztalcac, uchwalac lub je znosic.
                  Natomiast z prawem Bozym, dekalogiem nigdy tego nie zrobisz. Nigdy! I bedzie
                  trawac i trawac i trwac po wieki.
                  Ale coz banda ludzi polipoprawnych(tacy falszywie kochajacy wszystko i
                  wszystkich) sluchajacych wrzasku pedastwa chce to prawo zawlaszczyc. Banda ta
                  nie chce tez tego prawa jednoznacznie przekreslic poniewaz oznaczlo by to ze
                  nie sa polipoprawni. Oni chca po prostu powoli je zakwestionowac inaczej, -
                  zrownaniu w dół. I tak zakwestionowanie tu polega na wyrownaniu malzenstwa
                  kobiety i mezczyzny z dewiacyjnym zwiazkiem 2 ludzi tej samej plci. A wiec
                  jawnie przeciwstawiajac sie V przykazaniu ktore mowi: Czcij ojca swego i matke
                  swoja". Czy tam jest mowa o 2 tatusiach albo o 2 mamusiach? Nie, nie ma tam
                  mowy o takim czyms!! Zakwestionownie prawa bozego tworzy z ludzi egoistycznych
                  pogan inaczej rzecz biorac zwierzeta. No bo dlaczego by takiemu czy innemu
                  poliporawnemu cymbalowi nie szkodzilo zakwestionowac innego przykazania np "Nie
                  zabijaj" A nastepnego dnia bedzie mozna jawnie czlowieka zaszlachtowac jak
                  swinie na ulicy. My narowcy przeciwstwiamy sie takiemu lamaniu dekalogu, takiej
                  rewitalizcji moralnosci. Ale znow poliporawna swolocz majac w pamieci
                  nazistwowskie mordestwa chce polskich narodowcow wymieszac z blotem i do nich
                  przyrownac. A ze sie myla mozna podac prosty przyklad slow nazistoskiego
                  ludobojcy A. Hitlera :" Chrzescijanstwo to ucieczka od cywilizacji". Ehh..
                  • maryachi Re: Pakerzy Radziejowa 14.06.06, 14:33
                    A co z ludzmi ktorzy nie wierza w Boga? Deportowac z kraju? Absurd. Wszystko o
                    czym mowisz opiera się na chrześcijaństwie, ale tak naprawde wielu ludzi (i to
                    nie bez przyczyny) powątpiewa w istnienie Boga (lub Go odrzuca). I nie ma
                    jednoznacznych dowodow na to że Jachwe istnieje, dlatego nie wolno kierować się
                    w ustalaniu prawa tylko i wyłącznie dekalogiem, który MOŻLIWE że został
                    stworzony również przez człowieka.

Co do gejów powiem jedno. Niech się kochają, niech uprawiają seks, niech nawet
                    zawierają małżeństwa - ale dzieci - pod żadnym pozorem nie wolno dać im
                    wychowywać. I to nie ze względu na dekalog, ale raczej ze względu na naturalną
                    potrzebę każdego, żeby mieć ojca i matkę, a nie mamę i mamusię czy tatę i
                    tatusia. Strach pomyśleć co w głowach maluchów mogłoby się utwardzać wychowując
                    się w takim towarzystwie.

No i w dyskusji dobrze by było kierować się bardziej racjonalnymi argumentami a
                    nie religijnymi. Nie uznajcie mnie za ateistę, ale raczej za człowieka
                    umiarkowanie wierzącego w to co przedstawia Kościół. Istnieje wiele religii,
                    wśród których jest też religia rzymskokatolicka, którą większość z nas wyznaje.
                    Ale na całym świecie ludzie wierzą w Allaha, Budde i wiele innych i do tego nie
                    jest powiedziane kto ma racje :) Racje moga miec rowniez ateisci twierdzący że
                    wszystko co się stało i stanie jest oparte jedynie na prawach fizyki.

No i ultrakatolickie ugrupowanie LPR, patrząc realnie ma katastrofalny program.

PZDR!
                    • sauber1 Re: Pakerzy Radziejowa 14.06.06, 14:48
                      maryachi napisał:

> A co z ludzmi ktorzy nie wierza w Boga? Deportowac z kraju? Absurd. Wszystko o
                      > czym mowisz opiera się na chrześcijaństwie, ale tak naprawde wielu ludzi (i to
                      > nie bez przyczyny) powątpiewa w istnienie Boga (lub Go odrzuca). I nie ma
                      > jednoznacznych dowodow na to że Jachwe istnieje, dlatego nie wolno kierować się
                      > w ustalaniu prawa tylko i wyłącznie dekalogiem, który MOŻLIWE że został
                      > stworzony również przez człowieka.
                      >
                      > Co do gejów powiem jedno. Niech się kochają, niech uprawiają seks, niech nawet
                      > zawierają małżeństwa - ale dzieci - pod żadnym pozorem nie wolno dać im
                      > wychowywać. I to nie ze względu na dekalog, ale raczej ze względu na naturalną
                      > potrzebę każdego, żeby mieć ojca i matkę, a nie mamę i mamusię czy tatę i
                      > tatusia. Strach pomyśleć co w głowach maluchów mogłoby się utwardzać wychowując
                      > się w takim towarzystwie.
                      >
                      > No i w dyskusji dobrze by było kierować się bardziej racjonalnymi argumentami a
                      > nie religijnymi. Nie uznajcie mnie za ateistę, ale raczej za człowieka
                      > umiarkowanie wierzącego w to co przedstawia Kościół. Istnieje wiele religii,
                      > wśród których jest też religia rzymskokatolicka, którą większość z nas wyznaje.
                      > Ale na całym świecie ludzie wierzą w Allaha, Budde i wiele innych i do tego nie
                      > jest powiedziane kto ma racje :) Racje moga miec rowniez ateisci twierdzący że
                      > wszystko co się stało i stanie jest oparte jedynie na prawach fizyki.
                      >
                      > No i ultrakatolickie ugrupowanie LPR, patrząc realnie ma katastrofalny program.
                      >
                      >
                      > PZDR!
                      Obiecałem sobie że tu nic nie napiszę ale nie mogę , co Wy Panowie bieg rzeki
                      kijem chcecie zwrócić , a co w tym złego że tato z tatusiem chce synka na
                      przykładnego pedałka wychować, albo mama z mamusią córónie na piekną
                      lesbijeczkę, widocznie takie zapotrzebownie jest na rynku i takie trendy, a co
                      do akceptacji społecznej to starsze pokolenie takie po dwudziestce to raczej nie
                      akceptuje takich zachowan, ale pozwoliłem sobie zapytać różnych stosunkowo
                      młodych ludzi co sądzą na ten ten temat i myślę że my już zostaliśmy w tyle na
                      pozycjach straconych , my mamy wypaczone gusty i jesteśmy mało tolerancyjni
                      podobnie jak w zmieniającym sie postrzganiu prawa, a może tu tylko interesy się
                      liczą? wg mnie takie współczesne myślenie to już namacalne skutki wkraczającego
                      w nasze wymiary globalizmu , zdaję sobie z tego sprawę że nie mozna publicznie
                      za wiele w tej materii wyrazać własnego zdania tu zalecam ostrozność , zdaję mi
                      się, że niepochlebne opinie na temat globalizmu w naszym kraju traktowane są na
                      równi z terroryzmem, a może to temat tabu? niech nam żyją dewiańci, ale za swoje
                    • bekon6 Re: Pakerzy Radziejowa 14.06.06, 16:00
                      > A co z ludzmi ktorzy nie wierza w Boga? Deportowac z kraju?

Wstaz w moim tekscie gdzie chce deportowac ateistow z kraju?
                      I nie wkladaj mi takich tekstow w usta.

I nie ma
                      > jednoznacznych dowodow na to że Jachwe istnieje, dlatego nie wolno kierować
                      się
                      > w ustalaniu prawa tylko i wyłącznie dekalogiem, który MOŻLIWE że został
                      > stworzony również przez człowieka.

A to dziwne bo polski kodeks prawny bierze pod uwage zasady z chrzescijnstwa -
                      poczucia winy. Inaczej sie sadzi czlowieka bez skrupolow a innego z
                      swiadomoscia popelnionego czynu czy jak wolisz wyznanie grzechu. :)))

• maryachi Re: Pakerzy Radziejowa 14.06.06, 17:14
                        Bierze dużo więcej - np nie pozwala zabijać, ani kraść itd itd... Można tak
                        wymieniać w nieskończoność.

Ale to wynika też z realnego rozumowania - tak samo jak poczucie winy :P Także
                        Twoj argument jest niewystarczający jak dla mnie.

A z ta deportacja zle mnie zrozumiales. Nie mialem na mysli ze to Ty
                        powiedziales. Zapytalem retorycznie co z ludzmi ktorzy nie wierza w Boga... Im
                        sie moze po prostu nie podobac panstwo wyznaniowe :)
                        • bekon6 Re: Pakerzy Radziejowa 14.06.06, 17:31
                          Bierze dużo więcej - np nie pozwala zabijać, ani kraść itd itd... Można tak
                          wymieniać w nieskończoność.

Ale to wynika też z realnego rozumowania - tak samo jak poczucie winy :P Także
                          Twoj argument jest niewystarczający jak dla mnie.

Och Boze :)))) ale to wynika z prawa rzymskiego a nie z moralnosci
                          chrzesciajankiej. Zwaz ze czasami w KK wystepuje dolna granica karna i tu sad
                          naklada dobrowolny wymiar kary takze troszeczke sie zaglapowales. Wiec niech
                          tak juz pozostanie jak jest - kultura grecka, prawo rzymskie ale moralnosc
                          chcescijnska.
                          • big-cock-tajl Re: Pakerzy Radziejowa 17.06.06, 23:08
                            Jednym z najlepszych pakerów Radziejowa i mistrzów walk wschodnich jest Mrozek.
                            Widziałem go gdzieś dzisiaj.
                            • big-cock-tajl Re: Pakerzy Radziejowa 17.06.06, 23:09
                              Jakby ktoś nie kojarzył to wołali na niego Tuptuś
                              • staszek-boryna Re: Pakerzy Radziejowa 23.06.06, 14:32
                                E tam. Wszyscy się chowają przy naszym Strongmnie JAWA26! No któren ma takie
                                wymiary jak on?
    • jawa26 Re: Pakerzy Radziejowa 23.06.06, 14:56
      co malan gdzie on sie niech schowa a fiodor był dobry kilka lat temu , mysle ze
      ja jestem najlepiej zbubowanym gosciem w naszym miescie zobaczycie na dni
      radziejowa , pozd. pakerów !!!
      • miss_sioux Re: Pakerzy Radziejowa 23.06.06, 15:28
        właśnie mówię. wg.mnie to nasz Jawa26 nie ma sobie równych bo Malan, Fiodor i
        reszta to przy nim chuchra. Pozdro dla pakerów a szczególnie ich króla Jawy26!!!
        • staszek-boryna Re: Pakerzy Radziejowa 23.06.06, 15:34
          Jawa26 - KING!!!
          • soltysradziejowa Re: Pakerzy Radziejowa 23.06.06, 23:45
            Przyjde na zawody o obacze tego osiłka nad osiłakmi w powiecie radziejowskim, a
            kto wie? moze nawet w województwie?
            Czego mu życzyć? ....... mieśni NIE... ale za to...
            • staszek-boryna Re: Pakerzy Radziejowa 26.06.06, 08:12
              No i jak sołtysie?
              • soltysradziejowa Re: Pakerzy Radziejowa 26.06.06, 14:05
                staszek-boryna napisał:

> No i jak sołtysie?

No prawde mówiąc nie wiem "No i jak"- nie było mnie za zawodach
                Zdaradź jakieś szczegóły co i jak
                • staszek-boryna Re: Pakerzy Radziejowa 30.08.06, 14:04
                  Może pakerzy wystąpią na dożynkach? Jawa co ty na to?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka