Dodaj do ulubionych

Super jedzenie w mieście

IP: *.visp.energis.pl 02.02.03, 22:04
Dzisiaj spotkało mnie coś bardzo przyjemnego-jadłam obiad w barze
wegetariańskim Gren way. Mimo,że nie jestem wegetarianką i moje koleżanki też
uwielbiają kurczaczki to byłam mile zaskoczona.Wszystko było pycha, ja jadłam
jakieś kulki w różowym,pysznym sosie. Byłyśmy w szoku że istnieje taki bar.
Było pełno ludzi i ciężko było znależć miejsce.Czy tylu jaroszy jest w naszym
mieście.
Obserwuj wątek
    • Gość: Asia Re: Super jedzenie w mieście IP: 62.244.143.* 03.02.03, 10:05
      Szczerze polecam, są dwa bary, jeden na początku Pomorskiej, a drugi na
      Gdańskiej, przy Mickiewicza. Za każdym wyjściem do centrum, nie mogę się oprzeć
      i zajadam się smakołykami. Poza tym b. miła atmosfera, przede wszystkim fajna
      muzyka. Obsługa szybka i miła.
      SMACZNEGO :)))))))
    • Gość: Franz Re: Super jedzenie w mieście IP: 62.244.143.* 03.02.03, 10:11
      Ludzie nie bójcie się.
      Spróbujcie!!!!!!.
      Te nazwy potraw są dziwne, ale tylko na początku, same potrawy są "normalne",
      smaczne i dla wszystkich nie tylko dla wegetarian. Polecam robotnikom, kobietom
      w ciąży, artystą (często przychodzą aktorzy z Teatru Polskiego) i wszystkim
      Świętym.
    • Gość: Kasia z Gosią Re: Super jedzenie w mieście IP: 62.244.143.* 03.02.03, 10:13
      Tanio, smacznie, a przede wszystkim zdrowo.
      • bator1 Re: Super jedzenie w mieście 03.02.03, 16:03
        Hmmm, po dwóch latach wreszcie tam dotarłem i muszę przyznać, że wcale smaczna
        oferta...
        Poza tym ważne ,że mozna dostać coś "na szybko", a ceny bliższe są baru
        mlecznego niż jadłodajno niesłusznie mieniących się znanymi restaruacjami

W Green Way jeszcze parę złotych na mnie zarobią :-)))
    • Gość: Martyna Re: Super jedzenie w mieście IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 04.02.03, 21:54
      Mam na imię Martyna. Jestem młodą osobą. Pracuję w jednej z bydgoskich firm w
      centrum miasta-gdzieś na Gdańskiej.........Pracuję po kilkanaście godzin
      dziennie, nawet w soboty, dlatego też zmuszona jestem jadać obiady na mieście.
      Moim ulubionym miejscem Jest Green Way! Dlaczego? Odpowiedź jest prosta: bardzo
      dobre obiady( i nie tylko), miła obsługa,przyjemna atmosfera i szeroki wybór
      menu. Codziennie jadam coś innego, wszystko mi smakuje. Nie zamierzam zmienić
      lokalu, bo ten jest pod każdym względem lepszy niż inny. Myślę, że kazdy, bez
      względu na to, czy jest wegetarianem, czy też nie powinien udać się Do Green
      Way.NAPRAWDĘ WARTO! WIERZCIE MI!
    • Gość: Lucyna Re: Super jedzenie w mieście IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 04.02.03, 22:00
      To nie jest reklama! Wybierzcie się do Green Waya na enchilados, koktajl
      truskawkowy, któremu SMAKU NADAJE BANAN,pyszne ciasteczka........Rozkosz dla
      podniebienia!
    • Gość: Zibi Re: Super jedzenie w mieście IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 04.02.03, 22:04
      Lubię róne w Bydgoszczy lokale. Ostatnio odkryłem tajemniczy Green Way. Jest
      niezły. Obsługa milutka, fajne dziewczynki (szkoda że nie chodzą w miniówach).
      Smakuje mi pakora i sok z banana. Ludzie naprzód marsz do Green Waya.
    • ivica Do szefow Green Way 05.02.03, 00:41
      mam pytanie dlaczego asia franz i kasia z gosia maja taki sam adres IP:
      62.244.143.*

Natomiast MArtyna, Zibi i ktos jeszcze maja modemik i wszyscy chwala jedna
      knajpe. Dziwne??

Prosze, wiecej inwencji. Naprawde forumowicze nie sa glupi.
      • Gość: Fore Re: Do szefow Green Way IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 05.02.03, 11:09
        E tam Ivivca, przesadzasz. Jak dla mnie to maja plus, że w ogóle do internetu
        zajrzeli:)
        Może nieporadnie im to wychodzi, ale chęci maja jak najbradziej konstruktywne:)
        • Gość: gość Re: Do szefow Green Way IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl / 10.2.25.* 05.02.03, 14:26
          mimo, że czasami dostaję tam przypalonego naleśnika to jestem tam dwa, trzy
          razy w tygodniu.jak by tam jeszcze kurczaka sprzedawali to bym był codziennie.p
        • ivica Re: Do szefow Green Way 05.02.03, 18:56
          tak apropos to nie mam nic do tej knajpy. Jest całkiem spoko i nawet da sie tam
          przyzwoicie zjeść.

pzdr.
          • Gość: K.W. Re: Do szefow Green Way IP: *.visp.energis.pl 05.02.03, 21:28
            Uważam,że nie ma co porównywać barów chińskich z Gren Wayem.Bar przy ul.
            Gdańskiej wygląda jak ładna restauracja a najdroższy obiad kosztuje chyba ok. 6
            zł.No i ubrania nie śmierdzą sosem słodko-kwaśnym.I można go popić sokiem z
            marchewki albo koktajlem.Szkoda tylko,że często nie ma miejsca na sali. Kasia
            • Gość: Mac Re: Do szefow Green Way IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.02.03, 15:55
              To niesamowite. Chyba urodziłem się dla tego właśnie dnia. Szedłem dziś jak
              codzień przez nasze smutne szaro jesienno zimowe miasto i chyba cud sprawił,
              że zapędziłem się aż tak daleko w ulicę Gdańską. Jak do tej pory kolorowe
              witryny i eleganckie wystawy zachęcały mnie na krótki spacer do ul.
              Cieszkowskiego i zpowrotem, a dziś?! O Boże, chyba sam głód zaprowadził mnie
              500 metrów dalej do ciepłej i rozkosznie pszytulnej RESTAURACJI (tak, nie bójmy
              się użyć tego słowa) GREeN WAY. Nie wiem czy to tu jadali Ambrozję Bogowie
              Greccy, ale ja przez chwilę poczułem się jak sam Michał Archanioł częstowany
              przez Opokę Piotra w zajeździe za Rajską Bramą.
              Mac.
              • Gość: ochman Re: Do szefow Green Way IP: 81.5.147.* 06.02.03, 16:11
                Niesamowita sprawa mi sie dzisiaj przytrafila. Poszlem na obiad do chinskiej
                knajpy gdzie zjadlem wiadro sosu slodko-kwasnego. Wyszlem z niej smierdzac
                straszliwie w/w sosem wlasnie i juz mialem wracac do chalupy, kiedy zobaczylem
                ta EXCLUSIVE (wym. eksclusive) RESTAURACJE (wym. restalracje) GREEN DAY - nie
                bojmy sie tego sformuowania(!!) Restauracja Green Day! Straszne? Ani troche? To
                po cholere sie bac?

Niewiele myslac weszlem do sierodka i zem poprosil o wiadro i piorko. Wspaniala
                obsluga (nie bojmy sie tego slowa! ob-slu-ga) w mig wypelnila moje zyczenie. Po
                pozbyciu sie sosu slodko-kwasnego zamowilem specjal kuchni wegetarianskiej (we-
                ge-tar-ian-skiej). Przysli mi kulki w rozowym sosie przypominajacym mi... wiec
                zem jeszcze raz do wiadra, tym razem bez piorka. Potem juz zem specyjalom
                zadnym nie wierzyl to zem zamowil gotowanego kalafiora. Ludziska takiego
                kalafiora to bogowie na olimpie, ani ten tam... Budda, ani ten... Muchamer nie
                jedli. Od dzisiaj zamieszkuje w restauracji Green Day (jeszcze sie boicie? nie
                trza powtarzam). Bede spal pod stolem drugim od wejscia po lewej.

WaszKolaska Waldemar
                • Gość: ochman Re: Do szefow Green Way IP: 81.5.147.* 06.02.03, 16:24
                  Oczywiscie GREEN WAY!!!! (brzmi moze troche straszniej niz Green Day ale na
                  pewno nie tak strasznie jak np. laaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhrrrrrrrrrrrr).
                  Takze nie bojmy sie tego slowa!

Wasz Waldemar (to juz moj drugi post wiec mozeta do mnie mowic Waldus albo z
                  hamerykanska Waldi [laldi])
      • Gość: Zbych Re: Do szefow Green Way IP: *.bydgoszcz.leased.ids.pl 10.02.03, 13:04
        > Natomiast MArtyna, Zibi i ktos jeszcze maja modemik i wszyscy chwala jedna
        > knajpe. Dziwne??

> Prosze, wiecej inwencji. Naprawde forumowicze nie sa glupi.
        No właśnie.... ja pisuję na to forum pod nickiem Zbych lub Zibi i od dawna
        używam stałki :-)
        Poza tym w grinłeju nie byłem (może się wybiorę z ciekawości)
        Pozdrawiam!
    • Gość: M L Z Re: Super jedzenie w mieście IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.02.03, 19:06
      Wiadomość dla tych, którzy wątpią(Niepotrzebnie!) w wiarygodność wysłanych
      przez nas opinii o GW. Zmartwiły nas te niesmaczne zdania! Szczerze mówiąc
      nawet mocno WKURZYŁY!! Tak się składa, że pracujemy razem, poza tym spotykamy
      się po pracy. Zresztą nie zamierzamy się z niczego tłumaczyć. Zamiast smarować
      nam tyłki może spotkamy się na obiedzie w Green Way i pogadamy. Poza tym
      zamiast pisać do szefa GW trzeba było zwrócić się bezpośrednio do nadawców
      listów- tak przynajmniej nakazuje KULTURA (jeśli rozumiesz znaczenie tego
      słowa). Zapraszamy do polemiki!!
      • Gość: #kasia Re: Super jedzenie w mieście IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 06.02.03, 19:16
        przepraszam bardzo, ja czegos nie rozumiem...
        co wskazuje, ze ktos zwrocil sie do szefow GW??

co do tematu, jedzonko w w/w/ "boskiej" restauracji mocno sie zepsulo, kiedys
        bylo smaczniejsze, swiezsze..
        to chyba nie przypadek, ze kilka razy pod rzad /zamawaialam jedzonko do pracy/
        czulam sie po prostu zle..

moj bzusek jest wyczulony na smaki, przyprawy a przede wszystkim swiezosc
        potraw..

kiedys na prawde baaardzo mi smakowalo teraz jest zle..

• Gość: Zuzanna Re: Super jedzenie w mieście IP: *.visp.energis.pl 07.02.03, 21:41
      Szanowni internauci!
      Jestem szefową barów wegetariańskich Green Way. Ogromna ilość klientów oraz
      wasze zainteresowanie barami bardzo mi się podoba. Z tej okazji mam dla was
      prezent. Jutro będzie można mnie obejrzeć w TVP1 w relacji "Dobroczyńca 2003",
      a potem odpowiem na wszystkie wasze pytania podczas chatu na stronie
      www.grinłej.pl.
      • ivica Re: Super jedzenie w mieście 07.02.03, 23:27
        A nie mowilem iz to cale zainteresowanie ta knajpa to

SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM

Naprawde nie sadzilem iz kierownictwo Green Way ma nas internautow za
        skonczonych kretynow "Ogromna ilość klientów oraz wasze zainteresowanie" "mam
        dla was prezent. Jutro będzie można mnie obejrzeć w TVP1 w relacji "Dobroczyńca
        2003" normalnie rzy.... sie chce.

Jedno wiem ta knajpa skracila klienta.

pzdr.
      • ivica Re: Super jedzenie w mieście 07.02.03, 23:35
        Kasia W.
        K.W.
        Zuzanna

To osoby korzystajace z tego samego adresu IP: visp.energis.pl

Z tego ta ostatnia to podobno szefowa owej knajpy. bez komentarza
    • Gość: mm Re: Super jedzenie w mieście IP: 10.10.70.* 10.02.03, 11:47
      Dopiero teraz wpadlam na ten watek i przyznam sie, ze kiedys odwiedzalam Green Way bardzo czesto, ale od kiedy
      pewna sobote po piatkowym obiedzie w Green Wayu spedzilam w lazience, przestalam tam chodzic. Nadmienie, ze
      jadlam enchilades (nie pierwszy raz), ktore jak mniemam po reakcji mojego zoladka bylo sprzed tygodnia, albo
      jeszcze starsze?
    • lokator Re: Super jedzenie w mieście 10.02.03, 13:43
      1. Popatrzcie na daty i godziny serii postów. Różnią się o parę minut. To nawet
      nie są różne osoby. To tylko jeden cwaniak.
      2. Dlaczego jakiś Waldi podszywa się pod NASZEGO Ochmana?
      • ivica Re: Super jedzenie w mieście 11.02.03, 02:04
        bo to cham i uwaza forumowiczow za idiotow
        • Gość: marek Re: Super jedzenie w mieście IP: *.bydg.pdi.net 11.02.03, 15:26
        • Gość: Marek Re: Super jedzenie w mieście IP: *.bydg.pdi.net 11.02.03, 15:31
          Żenujący poziom i brak wychowania niektórych osob na tym forum (zwłaszcza
          poprzedniego).Dobrze,że te osoby nie chodzą do Green Way.
          Barowi życzę dalszych sukcesów. M.Rosiński z rodziną.
          • ivica Re: Super jedzenie w mieście 12.02.03, 23:06
            I tu sie zdziwisz Ja JUZ nie chodze do Green Waya a nie
            nie chodzilem. A co jest brakiem kultury wobec ciebie to
            ze nie lubie byc robiony w bambuko przez kogos kto nawet
            nie wie iz jesli napisze cos jako kilka osob z tego
            samego komputera to to wyjdzie na jaw
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka