unsatisfied6 08.08.06, 15:13 pij mleko. nie piłeś mleka , nie jesteś wielki . kto ty jesteś ? jesteś Polak mały . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
unsatisfied6 piłeś mleko i nie jesteś wielki? 08.08.06, 15:22 unsatisfied6 napisał: > nie piłeś mleka , nie jesteś wielki . kto ty jesteś ? jesteś Polak mały . nie piłeś pepsi coli . Odpowiedz Link Zgłoś
tlss Re: piłeś mleko i nie jesteś wielki? 08.08.06, 15:25 Może mleko było skażone opadem po czarnobylu ? Kto wie ? Jednym słowem piłeś nie wchodź do wody - i tej zasady zawsze się trzymam nnie kompiąc się w wannie po imprezie zakrapianej suto alkoholem. Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 cała Polska czyta bajki 08.08.06, 15:26 chcesz być wielki , pij mleko . czy delegat pił mleko - jeżeli pił , to jakiej krowy i czym ta krowa była karmiona ? Odpowiedz Link Zgłoś
tlss Re: cała Polska czyta bajki 08.08.06, 15:28 Mogę ciebie zapewnic że delegat nie pił mleka a jeśli już pił to wyłącznie rano i stawiam na maslankę Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 pij maślankę 08.08.06, 15:31 tlss napisała: > Mogę ciebie zapewnic że delegat nie pił mleka a jeśli już pił to wyłącznie rano > > i stawiam na maslankę wiedziałem , że media kłamią - chcecie być wielcy , pijcie maślankę Odpowiedz Link Zgłoś
tlss Re: pij maślankę 08.08.06, 15:34 Niestety maślanka przyczynia się do ogólnego zakwaszenia organizmu i taka np: żona jak wypije z rana maślankę staję się kwaśna i nieznośna do końca dnia. Zresztą możesz sam to sprawdzic eksperymentalnie. Odpowiedz Link Zgłoś