Dodaj do ulubionych

gdzie oddac?

02.09.06, 09:19
jako ze nikt nie zna kogos kto by potrzebowal ubranka po moim malym
zastanawiam sie do jakiej instytucji je oddac?? poradzicie mi cos?? nie chce
wrzucac ich do tych koszy na ubrania...
Obserwuj wątek
    • malina.majka Re: gdzie oddac? 02.09.06, 15:02
      Napisalam na priv.
      • mamapiotrka Re: gdzie oddac? 05.09.06, 20:18
        Oddaj do Domu Małego Dziecka, ja tak robię. Są szczęśliwi, kiedy dostają dla
        dzieciaczków jakieś ciuszki. Nikomu innemu nie wydaję, nawet jak są firmowe i
        nie noszone (czasem tak bywa.) Wychodzę z założenia, że rodzice powinni umieć
        zarobić na swoje pociechy. Pewnie upraszczam, ale trudno, nie ma zmiłuj się.
        • ksantypa77 Re: gdzie oddac? 06.09.06, 07:41
          Mam koleżankę, która ma dwie córcie w wieku 7 i 8, upragnionego rocznego synka
          i..... jest w 7-dmym miesiącu ciąży!!! A nie przelewa się im, więc może jej
          możnaby przekazac?!
          • natalya20 Re: gdzie oddac? 16.09.06, 17:45
            dziewczyny nie zauwazylam ze odpisalyscie. malinka nie dostalam nic na maila
            wiec jeszcze raz wyslij, normalnie stoja te torby w sypialni miejsce zajmuja,
            dzisiaj juz to chcialam na smietniku wystawic bo nie ma kto mnie zawiesc do
            domu malego dziecko, czy samotnych matek, bo stale sama siedze z malym
            • natalya20 Re: gdzie oddac? 16.09.06, 17:48
              basia jak jeszcze te ubranka aktualne to daj znac, tylko ze to typowe ubranka
              dla chlopaka, wiec jak sie urodzi corka to sie nie przydadza no i pewnie po
              bracie bedzie mial

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka