wieloszka 11.10.06, 09:06 kochane bydgoszczanki, na piątek potrzebuję strój kubusia puchatka, tylko błagam nie piszcie bym coś sama wymyśliła bom beztalencie totalne. gdzie takowy mogłabym wypożyczyć hę????? i za ile ofkors:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ksantypa77 Re: pilny strój-przebranie-kubuś puchatek 11.10.06, 09:43 Nie mam pojęcia, czy wypożyczalnia działa cały rok, oprócz karnawału, ale my wypożyczamy stroje na bale przebierańców w Pałacu Młodzieży! Jak znajdziesz czas, to zajrzyj na I piętro! Życzę powodzenia:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ksantypa77 Re: pilny strój-przebranie-kubuś puchatek 11.10.06, 09:43 Aha! Jakieś 20-30 dyszki taka przyjemność kosztuje! Odpowiedz Link Zgłoś
andzina Re: pilny strój-przebranie-kubuś puchatek 11.10.06, 10:33 mam tylko diabła :( tzn. rogi trójząb i strój z ogonem, ale pod Kubusia nie podciągniesz, chyba, że bardzo się uprzesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
luca28 Re: pilny strój-przebranie-kubuś puchatek 11.10.06, 10:43 ja mam strój kaczuszki - od biedy może być ?????? do kubusia co prawda niepodobny ale kaczuszka jest urocza Odpowiedz Link Zgłoś
wieloszka Re: pilny strój-przebranie-kubuś puchatek 11.10.06, 12:11 hahaha za kaczuszkę i diabełka (tu wyraźne podobieństwo)baaardzo dziękuję, ale to ma być strój z okazji urodzin kubusia puchatka i tylko takowy wchodzi w grę, niestety:/ do PM zajrzę, ale obawiam się że tam tylko sezonowo działają. może iała namiary po południu na jakiś punk wypożyczania, no 3o zeta to zdzierstwo straszne Odpowiedz Link Zgłoś
andzina Re: pilny strój-przebranie-kubuś puchatek 11.10.06, 12:54 No cóż, na urodziny Kubusi to z reguły jego przyjaciele przychodzą, a jak wiadomo, wśród przyjaciół Kubusia jest prosiaczek, no a od prosiaczka do kaczuszki - żabi, oj przepraszam, kaczy skok, może nie podpadnie? A tak serio - spróbuj teatr, tam też można czasem coś zdziałac. Odpowiedz Link Zgłoś